Välj en sida

Ordningsvakt Resurs Natt

SECURITAS – Göteborg

 

Som ordningsvakt på Securitas kan man arbeta i centrumanläggningar, innetorg, sjukhus, mässor eller andra anläggningar där det oftast krävs både väktarkompetens och ordningsvaktsförordnande. I dina arbetsuppgifter ingår det att utföra bevakningstjänst, hjälpa och lämna service till våra kunder och deras besökare samt att upprätthålla ordning. Ordningshållning avser det område som polismyndigheten utfärdat ordningsvaktsförordnande för.
Till denna tjänsten söker vi dig som är utbildad både väktare och ordningsvakt och som har ett godkänt förordnande, detta för att du då har en bredare kompetens kring säkerhetsarbete. I och med att du är anställd både som väktare och ordningsvakt så innebär detta att du kan komma att utföra arbeten som tillhör båda funktionerna enligt gällande lagstiftning.
En ordningsvakt har mycket kontakt med allmänheten. Ordningsvakten ska verka lugnande genom sin blotta närvaro, men ska vid behov också kunna ingripa. I vissa situationer krävs god kommunikation med polisen. För anställning inom Securitas kräver vi följande :
bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat.
Fysisk test motsvarande springa 2000 meter på max 12 minuter samt lyfta och dra en 77 kilos tung docka eller motsvarande belastning minst 15 meter.
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
laglydnad, i laglydnad ingår att inte befatta sig med kriminell ekonomi såsom exempelvis s.k. svart arbete
ordnad privatekonomi
ostraffad och laglydig

drogfri Personliga egenskaper:
Ärlighet, Hjälpsamhet, Vaksamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil

utåtriktad Övrigt:
Tjänsten kräver körkort.
Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/2431561/59657?iso=se&source=ContactSources.IJB&SpecificSource=ContactSources.IJB.SpecificSources.Indeed