Välj en sida

Region Skåne, formellt Skåne läns landsting, är landstinget i Skåne län. Regionen ansvarar, som alla landsting, främst för hälso- och sjukvård.

Undersköterskor – Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde Barn- och ungdom ingår i division somatisk närsjukvård och innefattar akutsjukhusets enheter med akutmottagning dygnet runt för medicinska patienter 0-18 år, slutenvård barn- och ungdom, neonatalavdelning, dagvård samt tidsbeställd mottagning i Ängelholm, Landskrona och Helsingborg. I verksamhetsområdet ingår även enheter för Föräldra- Barn- och Ungdomshälsa. I anslutning till barnavdelningen finns lekterapi och skola. Totalt är vi cirka 250 medarbetare. Barn- och ungdomsavdelningen har 15 vårdplatser. Avdelningen kan liknas vid det lilla sjukhuset i sjukhuset. På avdelningen vårdas barn och ungdomar 0-18 år med skiftande diagnoser inom pediatrik, kirurgi, ortopedi och öron-näs-hals. Vi har ett nära samarbete med Barn- och ungdomsmedicinska akutmottagningen och vår dagvårdsenhet som ligger på samma våningsplan. Om cirka två år kommer barn- och ungdomsavdelningen att flytta in i nyrenoverade lokaler på samma våningsplan.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu fyra stycken undersköterskor till vår verksamhet, två tillsvidareanställningar och två vikariat.

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter vid en barn- och ungdomsmedicinsk barnavdelning såsom omhändertagande och behandling av akut sjuka barn och ungdomar, 0-18 år tillsammans med läkare, sjuksköterskor, övriga yrkeskategorier och i nära samarbete med patienten och deras närstående. Förutom det direkta arbetet med patienten önskar vi att all personal ska vara aktiva och delaktiga i förändringsarbete och i arbetet med att utveckla och förbättra vården inom vår enhet. Vi har en ambition att alla medarbetare ska erbjudas regelbunden kompetensutveckling med scenarier och föreläsningar med ett varierande innehåll. Vi ser positivt på kunskapsutveckling och har schemalagda utbildningsdagar och avsätter resurser för ansvarsområden, scenarier och interna och externa utbildningar. Som undersköterska hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete i ett gott arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har godkänd undersköterskeutbildning, gärna med specialistutbildning inom barn och ungdom. Om du har arbetslivserfarenhet av barn- och ungdomssjukvård ses detta som meriterande för tjänsten. Det är även en fördel om du har kunskaper av att arbeta i journalsystemet Melior. Arbete förutsätter goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Som person har du ett stort intresse för att arbeta med sjuka barn och deras familjer. Du är flexibel, trivs med samarbete och verkar för ett fortsatt gott arbetsklimat.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=d40293e2-a6a7-461b-93cd-cf90819c97ab

 

TILLBAKA