Välj en sida

Vårt uppdrag är att förbättra människors livskvalitet. Livskvalitet bidrar till att hålla människor friska, glada och motiverade genom livet och hjälper företag och organisationer att vara mer framgångsrika.

Hemsida: https://se.sodexo.com/home.html

Tågstädare, Malmö

Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi tågstädare med placering i Malmö.

Är du den vi letar efter?
För att trivas som medarbetare i Sodexo Transport bör du gilla ett varierande och ibland utmanande arbete.

Vi söker nya kollegor som vill vara en del av vårt team i Malmö. Våra uppdrag och tjänster utförs på SJs Nattåg/Norrlandståg samt Snälltåget. I Tågstädningen ingår bäddning samt påfyllning/rustning av material och bäddartiklar. Städningen utförs dag, kväll, natt och helg under årets alla dagar.
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

För att söka tjänsten måste du:

  • Ha genomgått grund- och gymnasieskola
  • Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
  • Vara noggrann, punktlig och flexibel
  • Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
  • Ha körkort

Det är extra plus om du:

  • Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: Caroline.Ros@sodexo.com

Välkommen med din ansökan! Vi behöver den senast 15 januari 2020.
Vi har kollektivavtal med SEKO-spår.

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.