Välj en sida

Örkelljunga Kommun 

Som skolassistent på Beringskolan kommer du att arbeta med elev-, personal-, löne- och ekonomiadministration. Arbetet innebär sedvanliga assistentuppgifter som t ex elevregistrering, dokumenthantering, diarie och arkivering, hantering av post, fakturor och ekonomiska rapporter, betyg och vikarietillsättning, materialbeställningar, statistikarbete mot SCB.

Du kommer att utgöra ett naturligt stöd till rektor och bitr rektor i ditt uppdrag och kommer att arbeta nära dessa.

Du är en van datoranvändare. Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet och är nyfiken på att sätta dig in i olika system. Några exempel på de system som våra skolassistenter arbetar med är Procapita, InfoMentor, Raindance, Novaschem och Castor mfl.

Skolassistenten är oftast den första som utomstående kommer i kontakt med och som person förväntar vi oss därför att du har ett professionellt och trevligt bemötande. Då arbetet innefattar många olika arbetsuppgifter är du noggrann, strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Du har förmåga att ta initiativ, prioritera och efter hand lösa de akuta situationer som uppstår. Du förmår att hantera hastigt uppkomna situationer med lugn och systematik.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Du som söker har genomgått gymnasieutbildning. Eftergymnasiala studier och arbetslivserfarenhet inom administrativt område är meriterande. Dokumenterad erfarenhet av arbete med administration är ett önskvärt, gärna från kommunal verksamhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Varaktighet: . Tillsvidare
Tillträde: Tillträde önskvärt senast 1 mars 2020 men kan diskuteras.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=32D3EB76-4691-4158-9FD3-84B8FBF6008E&guidGroup=33a0873b-974e-49b7-8e10-89251171a3d3