Välj en sida

Sjuksköterska på Tussmötegården

Stockholms Stad – Stureby

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Enskede Årsta Vantör är en av 14 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 100 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet.

Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 25 000 nya lägenheter planeras här till år 2030.

Vi strävar hela tiden efter att Enskede Årsta Vantör ska vara ett stadsdelsområde för alla. Våra fokusområden är: Attraktiv arbetsgivare, jämställdhet och bemötande.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs.

Arbetsplatsbeskrivning

Stureby och Tussmötegården är Enskede, Årsta, vantörs största vård och omsorgsboende med 197 boenden. Vi finns i 4 hus med sjuksköterskor i alla hus mellan 07:00-21:15. Dessutom utgår nattpatrullen från Stureby som stöttar 11 boenden i stadsdelsförvaltningen.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på kommunalt äldreboenden. Det handlar om daglig medicinering, vård och omsorg för boenden och dokumentation. Vi använder oss av Vodok för dokumentation. Dessutom har sjuksköterskor en arbetsledande funktion och leder arbetet i omvårdnaden. Vidare är det sjuksköterskor som bemannar på kvällar och helger i händelse av sjukskrivningar.

Kvalifikationer

Sökanden bör ha en hög stresstålighet och förmågan att strukturerat arbeta med en helhetssyn över behovet på avdelningen.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://stockholmsstad.varbi.com/se/what:job/jobID:306890/where:62/