Välj en sida

Region Skåne – Kristianstad

 

På Centralsjukhuset i Kristianstad ansvarar Regionservice för lokalvård, materialförsörjning samt olika delar av interna transporter. Vår enhet ”Serviceteam Lågdel” består av cirka 30 personer som i huvudsak sysslar med lokalvård och logistik på bottenplan, plan två och plan tre.

Våra olika serviceuppdrag gör att vi har en nära kontakt med olika anställda inom vården, med patienter samt andra med servicefunktioner som finns på ett sjukhus. Vårt mål är att utföra servicetjänster med hög kvalitet för att underlätta och frigöra tid för vården. Vi arbetar i team där vi lägger stort värde i att bidra till en varm, trygg och stöttande arbetsmiljö.

Vi söker nu dig som vill ingå i vårt team av engagerade servicemedarbetare!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en servicemedarbetare till vår enhet!

Tjänsten kommer innebära mestadels lokalvård men med tiden kan även en del logistik att ingå såsom att skanna beställning, uppackning och påfyllning av material. Då vi går mot en ökad variation av arbetsuppgifter och förändrat arbetssätt kan det bli aktuellt att arbeta med andra servicetjänster.

På sjukhusområdet arbetar du sida vid sida med sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och annan vårdpersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är minst 18 år och som har datorvana vi ser även att mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet av serviceuppgifter eller lokalvårdsarbete är önskvärt, men inget krav. Har du erfarenhet inom städstandard Insta 800 eller Hygienstandard 2451 Ds så är detta en god merit.

Vi söker dig som brinner för att ge god service och som vill vara med och skapa en bra och trevlig vårdmiljö för Skånes patienter. Ett gott bemötande och en hög servicenivå har en avgörande betydelse för patientens sjukhusvistelse. Därför vill vi att du är positiv, driven, tillmötesgående och har ett genuint intresse för serviceyrket. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Stor vikt läggs på personlig lämplighet

Känner du igen dig på denna beskrivning så är detta arbetsplatsen för dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=2afc28b0-c06d-40fb-bbba-67f419f8696c