Välj en sida

Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare.

PRIVATRÅDGIVARE BANK – ÄNGELHOLM

Länsförsäkringar Bank är Sveriges snabbast växande bank. Med en stark lokal närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar skapar vi förutsättningar för det bästa kundmötet. Vi söker nu en Privatrådgivare då en av våra kollegor går vidare inom Länsförsäkringar . Vill du vara med oss på vår resa?

Du har eget kundansvar och arbetar med hela utbudet av våra tjänster inom låna, spara, placera och betala. Vi arbetar med både individuella och gemensamma mål som du coachas mot. Du rapporterar till vår Kontorschef.

Du bokar, förbereder och genomför kvalificerade säljmöten där målet är att hitta en optimal helhetslösning för varje kund. Tillsammans med dina kollegor på försäkring och fastighetsförmedling skapar du trygga och trogna kundrelationer, både med våra befintliga kunder samt med nya.

 

 

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse av försäljning och service samt har lätt för att skapa värdefulla relationer. Du följer marknadens utveckling och föreslår förändringar samt kompletteringar som förbättrar kundernas privatekonomi. Du gillar att ha mycket att göra, att träffa människor och utmanas av att arbeta med hela vårt produktsortiment. Du är mål- och resultatinriktad och har ett stort affärsmannaskap.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi ser att du har relevant utbildning och erfarenhet för rollen. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetet som privatrådgivare med fokus på bolånefinansiering. Att du innehar Swedsec-bolånelicens är ett krav.

 

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och Länsförsäkringar Skåne, så är du välkommen att kontakta Kontorschef Ingvar Johansson på 076-773 82 63
Ansvarig HR Jeanette Mellborg jeanette.mellborg@lansforsakringar.se och facklig kontaktperson för Forena är Andrzej Dudek på 0431-33 82 70

 

Ansökan

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande.
Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1588&ProjectId=146519&DepartmentId=18972&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

 

TILLBAKA