Välj en sida

Kävlinge Kommun ligger i södra Skåne och centralorten är Kävlinge. Grannkommuner är Landskrona, Svalöv, Eslöv, Lund och Lomma. 

 

PERSONLIGA ASSISTENTER – KÄVLINGE

Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete i nära samarbete med den enskilde och dess anhöriga? Gillar du att arbeta för självständighet och delaktighet? I så fall har vi arbetet för dig!

Kävlinge sektor Omsorg söker nu personliga assistenter till en person som bor med sin familj mitt i en av kommunens tätorter.

Arbetet innebär social omsorg och viss medicinskt omvårdnadsarbete i den enskilda bostaden. Exempel på detta är att stötta personen i vardagssituationer, att tillsammans med familjen sköta hemmet och att hjälpa den enskilde att utifrån personliga behov vara delaktig i samhället.

Anställning startar med en fullgod introduktion för medicinsk delegering samt bredvidgång hos den enskilde personen.

Arbetsgivaren tillämpar individuell lönesättning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fullgjort omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Den sökande ska vara positiv, lyhörd och empatisk, vara flexibel och ha förståelse för uppdragets komplexitet.

Det är starkt meriterande om den sökande har goda kunskaper om reumatism och epilepsi. Det är också meriterande om den sökande har likvärdiga intressen med familjen, så som trädgård, utevistelse och resor.

Du som söker ska ha ett positivt förhållningssätt, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

B-körkort och tillgång till egen bil (för resor till och från arbete) är ett krav.

Vi ser helst att du är rökfri och inte har husdjur p.g.a. allergibesvär.

Kävlinge kommun anställer personliga assistenter på s.k. PAN-avtal. För mer information om PAN, vänligen besök:
https://skr.se/arbetsgivarekollektivavtal/kollektivavtal/lonekollektivavtalvidsidanavhok.1880.html

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse. Omfattning: De tre tjänsterna kan innebära 50-100% efter den enskildes behov/sökandes önskemål.
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-02-07

Arbetsgivarens referensnummer: 4/20

 

Upplysningar lämnas av:

Pia Throedsson
Biträdande enhetschef
Telefon: 046-2804119
E-post: pia.throedsson@ kavlinge.se

Facklig(a) företrädare
Facklig representant Kommunals sektion Kävlinge
Telefon: 046- 73 94 58
E-post: kavlinge.skane@ kommunal.se

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=1976575B-7C9E-4A4B-B062-7798ED2C531B&guidGroup=

 

TILLBAKA