Välj en sida

Pågen är Sveriges ledande bageri inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor och kakor som är naturligt goda. Vi är ett familjeföretag vars bagartradition sträcker sig tillbaka till 1878.

Hemsida: https://pagen.se/

Bageri vikarier, Malmö

Vill du baka bröd med kärlek tillsammans med oss? Nu har du en fantastisk möjlighet att ingå i vår vikariebank! Vi söker dig som har ett härligt engagemang och önskan om att få tillhöra vår gemenskap.

Som vikarie hos oss kan du vara aktuell för flertalet vanligt förekommande arbetsuppgifter:

    • Vi söker vikarier till vårt bageri där du kommer att köra bageri-och packlinjer.
    • Vi söker medarbetare till alla våra skift på dag-, eftermiddag-, natt- och helg.

 

 

Vad vi erbjuder dig

Som vikarie hos oss har du god överblick över produktionsflödet och arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Att arbeta i bageri innebär fokus på kvalitet, effektivitet samt personlig- och produktsäkerhet. Att ingå i teamet på Pågen innebär också att du kommer ingå i en gemenskap med utgångspunkt att kärleksfullt ta ansvar över produktionsflödet samt dina kollegor. Engagemang, mod, ansvar och gemenskap utgör vår värdegrund, som vi är stolta över.

Vi erbjuder dig ett roligt jobb med välkända och goda produkter!

 

 

Vem vi söker

För att arbeta i vårt bageri måste du ha fyllt 18 år. Du har genomförd eller en påbörjad gymnasieutbildning gärna med inriktning teknik eller livsmedel. Du kan också ha arbetat i en annan produktion eller processindustri och är intresserad av att prova något nytt.

Önskemål är att du har ett tekniskt intresse. Du är ordningsam, har lätt för att samarbeta och tar gärna egna initiativ. Viktigt är också en positiv samt konstruktiv inställning till ditt arbete samt kollegor. Du arbetar bra både självständigt och i grupp. Utifrån säkerhetsaspekten i produktion så vill vi att du talar, skriver och läser svenska obehindrat och har god datorvana.

Önskvärt är också att du ser en fortsättning att jobba under sommaren 2020 och självklart att du önskar kvarstå i vår uppskattade vikariebank.

Varmt välkommen in med din ansökan – skicka in redan idag för urvalsprocessen sker löpande! Sista dag för ansökan är 2020-01-12.