Välj en sida

Grundskollärare åk F-3 sökes till Augustenborgsskolan

 

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter

Välkommen till mångkulturell skola med elever och personal från världens alla hörn. Vi söker nya kollegor som vill vara med att utveckla vår skola. Här får du ta ansvar för våra elevers lärande tillsammans med dina kollegor. Vi har nyfikna elever som behöver fler lärare med hög kompetens, stort engagemang och hjärta.

I din tjänst arbetar du på vårt lågstadie med placering i ett årskursarbetslag. Du undervisar utifrån dina ämneskompetenser. Tillsammans med kollegor planerar, genomför och följer du upp undervisningen. Ni samarbetar med övriga årskurser på lågtadiet där även speciallärare, specialpedagog och kurator ingår.

På Augustenborgsskolan Lär vi tillsammans. Det innebär att vi har strukturerade konferenser varje vecka där vi tillsamman utvecklar vår undervisning med stöd av våra processledare. Du är aktiv i utvecklingsarbetet samt nyfiken och inte rädd för att prova olika metoder och arbetssätt för att få bästa resultat i elevernas lärande.

Vi arbetar med elevaktiva lektioner där Kooperativt lärande ingår som en del.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med legitimation och behörighet att undervisa i årskurs F-3.

Du är kunnig i genrepedagogik och det är meriterande om du arbetar transspråkande. På skolan har vi en lektionsstruktur med tydliga lärandemål och vi synliggör elevernas lärande. Du anpassar din undervisning efter elevernas behov och arbetar aktivt med den tillgängliga lärmiljön. Kooperativa metoder är en arbetsform som vi använder i undervisningen. Vi arbetar med att få Aktiva, Motiverade elever som Lär.

Du har lätt för att skapa goda relationer, leder dig själv i ditt uppdrag och har en god förmåga att organisera ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och analyserar systematiskt undervisningens effekt på elevernas resultat tillsammans med elever och kollegor.

Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten. Samtidigt har du en god vana av, och arbetar därför effektivt och med god kännedom med relevanta, digitala verktyg.

 

Om arbetsplatsen

Augustenborgsskolan är en F-9-skola i Malmös södra innerstad med ca 700 elever. Vi är en mångkulturell skola med elever och personal från alla världens hörn. Här finns nyfikna elever med stor lust att lära.

På vår skola arbetar vi i arbetslag tillsamman med kompetenta och drivna kollegor. Du får en verksamhetsnära skolledning som förväntar sig att du tar ansvar för din egen, dina kollegors och hela skolans utvecklingsarbete.

Vi arbetar tillsammans i processgrupper för att öka kvalitén i undervisningen. Det ska leda mot skolans vision ’Här lär vi tillsammans i en trygg miljö. Alla vill och alla kan.’ Målet med arbetet är Aktiva Motiverade elever som Lär.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

 

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde:200810

 

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov-

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3s6jj6qygc922hmy0c?job_did=J3S6JJ6QYGC922HMY0C&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Grundskollärare F-3 till Bulltoftaskolan

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter
I grundskollärarens uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Grundskolläraren utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Grundskolläraren bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Grundskolläraren samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I uppdraget ingår mentorskap.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i årskurserna F-3 i flertalet ämnen.

Du ska ha god insikt och kunskap i skolan styrdokument och kunna tillämpa dem i det dagliga arbetet. God didaktiskt och pedagogisk förmåga är också ett krav. För att passa på Bulltofta bör du ha förmåga att organisera arbetet och skapa studiero samt en god lärandemiljö under hela dagen.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsplatsen
Bulltoftaskolan ingår tillsammans med Karlshögskolan och Mölletoftaskolan i Bulltofta rektorsområde som är beläget i nordöstra Malmö i närheten av Bejers park. Inom rektorsområdet finns det cirka 500 elever fördelat mellan de tre skolorna.

På Bulltoftaskolan går cirka 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Det finns en klass i varje årskurs i åk F–3 på Bulltoftaskolan och från årskurs 4 bildas tre paralleller då elever från Bulltoftaskolan, Karlshögskolan och Mölletoftaskolan slåss ihop.

Mölletoftaskolan och Karlshögsskolan är två mindre enheter med ca 100 elever vardera från årskurs F-3, vilket innebär en nära kontakt mellan vuxna och elever.

På Bulltofta rektorsområde kommer du vara med och bidra till utveckling av vårt just nu pågående förändringsarbete där nytänkande är vår grund och sker genom samarbete. Biblioteket har en central roll för elevernas läsutveckling på Bulltoftaskolan. Skolan samarbetar med bl.a. Malmö universitet och andra aktörer I samhället.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1-2
Tillträde: 2020-08-10

 

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3n06h6zbm0q0vt487l?job_did=J3N06H6ZBM0Q0VT487L&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Kriminalvårdare

Kriminalvården – Malmö

Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Arbetet vid häkte är ofta rutinstyrt och inriktat på omvårdnads- och säkerhetsuppgifter. Klienter kan sitta häktade under lång tid utan att få träffa andra än sin advokat och personalen vid häktet vilket ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

Ett behov av timanställda kommer även att föreligga under våren.
Kvalifikationer:
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

 

Krav:

Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
Fullständig gymnasiekompetens i form av examen eller slutbetyg
Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
God datorvana
B-körkort

 

Meriterande :

Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
Relevanta språkkunskaper
Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

 

Övrigt:

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

 

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Anställningsform:
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Schema. Schemalagd arbetstid måndag – söndag. Kvälls- och helgarbete ingår.
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2020-08-31
Antal platser: 10
Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Arbetsgivarens referensnummer: A941353

Upplysningar lämnas av:
Håkan Ehrnborn
Kriminalvårdsinspektör
Telefon: 0411-351358

Ralf Wall
HR
Telefon: 0411-35 1352

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare OFR, SACO, SEKO nås via vår växel
Telefon: 077-22 80 800

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=6E45D297-3EC0-4ABB-96C0-39424C587B32

Butikssäljare Shurgard Malmö/Lund M/F

Shurgard – Malmö

 

Vi är Shurgard – Europas främsta företag inom self-storage med över 220 butiker i 7 europeiska länder och vi expanderar ständigt. Vi söker dig som vill utveckla och stärka dina kunskaper inom kundservice och försäljning genom att bli en del av ett företag präglat av sammanhållning och teamkänsla.

 

Är du vår nästa butikssäljare?

 

Just nu söker vi butikssäljare på heltid för att stärka upp våra butiker i Malmö och Lund.

 

Som butikssäljare på Shurgard innebär din dag att du arbetar med omväxlande arbetsuppgifter under eget ansvar. Din viktigaste uppgift är att matcha våra kunders behov av förråd med det vår butik kan erbjuda. Du är experten för våra kunder när dem vill magasinera sina saker hos oss. Ingen dag är riktigt den andra lik och du lär dig många olika saker inom flertalet områden.

 

Som butikssäljare kommer du att:

Ge bästa kundservice och rådgivande försäljning mot kund i butik, via web och inkommande telefonsamtal
Sköta administration i affärssystem, kring avtalshantering, rapporter etc
Ta stort eget ansvar för att butiken och anläggningen underhålls och håller säkerheten för våra kunder och besökare
Följa upp gårdagens resultat, för att göra bättre idag
PROFILE

En butikssäljare hos oss kan beskrivas som:

En glad lagspelare som främjar samarbete och att nå gemensamt uppsatta mål
En pålitlig person som tar ansvar för sitt eget arbete och gör det lilla extra – både för kunden och för teamet
Någon som trivs med att arbeta enligt koncept – givna ramar med tydliga rutiner, mål och policys
Kommunikativ, men också en god lyssnare, strukturerad, noggrann och som trivs med att arbeta i en coachande miljö
WE OFFER

Som arbetsgivare kan Shurgard erbjuda dig möjligheten till en karrärstrappa, utveckling och belöning för goda prestationer. Vi kommer att från start ge dig en ordentlig introduktion av vår verksamhet och vårt sätt att arbeta. Vi tror på att utveckla våra medarbetare genom regelbunden träning av dina färdigheter inom försäljning och service.

Shurgard erbjuder en kultur med gemenskap och teamkänsla, där du belönas för dina insatser. Till rätt person för tjänsten erbjuder vi tillsvidaretjänst på heltid, konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag och en enkel bonusstruktur.

Vi arbetar som butikens öppettider, måndag- fredag 9:30 – 18.
Du jobbar varannan helg, lördag 10 – 16 och söndag 11-16.

Vill du läsa mer om self storage och hur det är att jobba hos oss? Kolla in vår karriärssida https://www.shurgard.jobs/sv-se för att ta reda på vad vi kan erbjuda dig.

På vår hemsida http://www.shurgard.se finns karta till din närmaste Shurgard anläggning – kom förbi på ett besök, våra medarbetare berättar gärna mer om hur det är att arbeta på Shurgard.

Välkommen med CV och ditt personliga brev redan idag, urval sker löpande till tjänsten
CONTRACT TYPE

Permanent

 

Ansök här: https://www.shurgard.jobs/jobs/sweden/butikssaljare-shurgard-malmo-s-lund-m-s-f/2020-613

 

Grundskollärare åk 1-6 till Ljungdalaskolan

 

Hässleholms Kommun

 

Vad erbjuder vi dig?

Ditt uppdrag blir att som grundskollärare i åk 1-6 planera, genomföra och utveckla undervisningen grundat i elevernas behov. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och ansvarar du för det pedagogiska arbetet i verksamheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med Ljungdalaskolans två speciallärare i språk-, skriv- och läsutveckling, specialpedagog och övriga undervisande lärare.
I undervisningen ska du med din kompetens komplettera befintlig lärargrupp inom ramen för ordinarie undervisning, extra anpassningar och särskilt stöd.
Du kommer att använda dig av Schoolsoft som verktyg för dokumentation samt för föräldrakontakter.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har grundskollärarexamen gärna med behörighet inom svenska, svenska som andraspråk och/eller matematik och som har ett genuint intresse av skolutveckling. Du har erfarenhet av arbete med elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.
Som person är du kreativ och har förmåga att entusiasmera skolans elever. Du har höga förväntningar på dem, tror på att alla kan lyckas och genom ett strukturerat och tydligt ledarskap skapar du en positiv lärmiljö. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper samt god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och kollegor.
Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy .

 

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.
Välkommen med din ansökan via extern länk nedan tillsammans med CV och personligt brev. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

 

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

På Ljungdalaskolan får du möjlighet att arbeta med engagerade och positiva elever och medarbetare i miljö bestående av flera kulturer och nationaliteter. Skolans personal är organiserade i operativa enheter F-2, 3-4 och 5-6 för att på bästa sätt möta våra ca 250 elevers individuella lärande– och utvecklingsbehov varje skoldag. Vi arbetar med elevens rätt till delaktighet och en likvärdig utbildning. Ljungdalaskolans verksamhet omfattar förskoleklass, årskurs 1-6 och fritidshem.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Tillträde
Efter överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100 %

Ort
Hässleholm

Län
Skåne län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/215

Kontakt

Joakim Ask, 0451-26 85 09

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00

Publicerat
2020-03-31

Sista ansökningsdag
2020-04-06

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:326808/type:job/where:4/apply:1

 

Lastbilsmekaniker / Fordonsmekaniker

Peab Transport och Maskin AB – Båstad

 

Peab Transport och Maskin bildades 1965. Idag har vi tre verkstäder belägna i Örkelljunga, Landskrona och Förslöv. Vi är 35 anställda och omsätter ca 55 milj/år. Vi utför all form av service och reparationer på lastbilar och entreprenadmaskiner. Samtliga av våra tre verkstäder är ackrediterade av SWEDAC.

Nu söker vi en mekaniker till entreprenadmaskiner vid vår verkstad i Förslöv. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att reparera och utföra service på entreprenadmaskiner. Du kommer även att jobba ute i fält med servicebil. I förekommande fall kan det även bli aktuellt att reparera och serva lastbilar.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen. Din kompetens inom området och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder är av stor betydelse för vår verksamhet. Då vi jobbar tätt ihop i ett litet team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är glad, utåtriktad och som kan bidra med dina goda kunskaper inom området.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad av att bli en i vårt team? Kontakta platschef Kari Rudnäs på telefon: 0733-84 78 08 alternativt på mail: kari.rudnas@peab.se eller sök tjänsten här nedan.

 

Ansök här: https://peab.easycruit.com/vacancy/application/send/2495875/54469?iso=se