Välj en sida

Trafiklärare

Lommastrands TrafikskolaLomma

För att lyckas hos oss är du positiv, ambitiös, målinriktad och har stort tålamod. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och förstår vikten av att alltid leverera hög kvalité. Du agerar professionellt i ditt arbete vilket innebär att du strukturerat och tålmodigt utför ditt arbete med noggrannhet och engagemang. Vi ser inget krav på att du har tidigare erfarenhet inom yrket men du måste ha godkänd utbildning av transportstyrelsen.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av att utbilda elever för B-behörighet genom både praktisk och teoretisk utbildning. I trafiklärarens roll ingår planeringar med elever då man ser till att varje elev får en individanpassad utbildning. På trafikskolan har vi utbildning för AM, introduktionsutbildning, riskettan och även möjlighet att utbilda i MC och släp.

Om du är en person som värderar hög kvalitet i varje detalj och alltid sätter kunden i fokus så kan du vara den vi söker, Tveka inte att höra av er till oss!
Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 0760-314188(Alen) alt. 0707-387888(Niklas) .

Ansök här: https://lommastrafikskola.se/jobb/

Hemvården i Eslövs kommun söker undersköterskor

Är du undersköterska som vill ha ett varierat arbete med härliga brukarmöten? Brinner du för att skapa högkvalitativ omsorg tillsammans med kollegor och legitimerad personal? I så fall har hemvården i Eslöv jobbet för dig!

Inom hemvården arbetar vi enligt salutogen omsorgsfilosofi och utför biståndsbedömda insatser enligt Socialtjänstlagen samt vissa delegerade uppgifter enligt Hälso- och sjukvårdslagen. Arbetet innefattar bland annat stöd med personlig omvårdnad, service (såsom inköp, städ och tvätt), måltider och mediciner. Vi lägger stor vikt vid att arbetet utförs med ett rehabiliterande förhållningssätt, vilket innebär att brukarnas egna förmågor tas tillvara och förstärks så långt det är möjligt.

Hemvården är indelad i tolv arbetslag utifrån geografi. De tolv grupperna är indelade i fem olika enheter. Förflyttning i tjänsten sker antingen med bil, cykel eller el cykel.

Tjänsterna är förlagda till dag/kväll alternativt kväll/natt, du är även schemalagd varannan helg. Omfattningen för tjänsterna är heltid eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av arbete som undersköterska är meriterande. Arbetet kräver att du antingen har körkort för manuell växellåda eller kan cykla, detta då du behöver ta dig runt till våra brukare som finns i hela kommunen.

I ditt arbete är du närvarande och sätter brukarens behov i centrum. Målet för oss är att våra brukare ska känna trygghet i sin vardag och få det stöd och hjälp de behöver. I din roll som undersköterska ska du vara beredd att utföra de medicinska uppgifter som förekommer och som delegeras. Vi söker dig som anpassar dig efter varje brukares behov, är noggrann och är trygg i din yrkesroll med att fatta beslut. Då du i ditt dagliga arbete har många kontaktytor ser vi att du har ett gott bemötande med god samarbetsförmåga. Att förhålla dig professionellt i möten med såväl brukare, anhöriga som kollegor faller dig naturligt. Som person är det av stor vikt att du snabbt kan ställa om till ändrade förutsättningar i arbetet. Eftersom kommunikationen är en stor del av arbetet söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket väl, såväl skriftligt som muntligt. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation vilket ställer krav på datorvana.

Våra gemensamma värdeord; engagemang, nyskapande och allas lika värde är en ledstjärna för dig i ditt arbete.

Vi rekryterar löpande under hela annonseringsperioden och ser fram emot din ansökan!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 5


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-06-06

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=C8E70901-6248-4B29-B881-4D4B24B7975E&templateid=0

Havslivräddare

Räddningstjänsten Skåne NordvästHelsingborg

Räddningstjänsten Skåne Nordväst är ett kommunalförbund med fyra medlemskommuner: Helsingborg, Ängelholm, Bjuv samt Örkelljunga med totalt cirka 210 000 invånare. Vi ansvarar för operativ utryckningstjänst och förebyggande skydd med målet att skapa trygghet för de som bor och vistas i våra kommuner. Under de närmaste åren förväntas flera kommuner ansluta sina räddningstjänster inom samarbetet Familjen Helsingborg till förbundet.

Räddningstjänsten Skåne Nordväst har idag cirka 270 anställda. Den centrala administrationen finns i Bårslöv, nära Helsingborgs södra infart från E6.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag som livräddare innebär att du vid ett nödläge ska kunna agera och hjälpa en nödställd, bistå med hjälp vid lättare skador hos badgästerna samt larma vid behov.

Du ska kunna förflytta dig snabbt med utrustning vilket ställer höga krav på en god fysisk förmåga.

Bevakning är på de tre stränderna Rydebäck, Råå Vallar och Fria Bad under perioden 7 juni till och med den 15 augusti.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten måste du ha fyllt 18 år vid säsongens start.

Du ska också ha Svenska Livräddningssällskapets Havslivräddarutbildning. Om du inte har den så förbinder du dig genom din anställning att gå utbildningen. Det är en betald utbildning.

Datum för utbildningen är 12-18 juni samt 21-24 juni. Man måste vara tillgänglig vid samtliga utbildningstillfällen.

Du behöver vara öppen som person och ha en god känsla för service och bemötande.
Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande uppdrag eller om du är sjukvårdskunnig.

Ingen erfarenhet krävs. Förkunskapskrav:

  • Du ska vara 18 år fyllda.
  • Du ska kunna simma 1000 m.
  • Du ska kunna simma 200 m ryggsim.
  • Du ska kunna dyka eller hoppa från 3 meter

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3D506771c1-1908-4fc1-9bde-89af12077b7b%26frameablegui%3D

 

 

Vi söker nya chaufförer

MX Transport ABMalmö

MX Transport växer!
Nu behöver vi bli fler. Som du förhoppningsvis vet så är MX Transport ett seriöst företag där vi ser våra chaufförer som vår viktigaste tillgång och inte minst viktiga i relationen med våra kunder. Det innebär också att vi ställer krav på våra chaufförer. För att vara MX-chaufför vill vi att du ställer upp på MX-profilen.

Är du med? Vi kommer att börja med timanställningar som kan övergå till fast. Gå in på din MX-profil och säg att du är med och ladda upp din CV. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Vill du vara med? Agera nu!
Följ oss på LinkedIn
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Vi söker bartender och servis till Bishops Arms Marina Plaza

The Bishops ArmsHelsingborg

Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av bar-/servisarbete.
För att lyckas som servitör/servitris inom The Bishops Arms krävs stort intresse inom Öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service.
Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov.
Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger då vi inte har någon verksamhet under dagtid. Vi söker såväl timanställda/extra vid behov samt vikarier inför sommaren.

Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som servitör/servitris för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk.

Vi ser fram emot din ansökan

Kommunikatör

Kommunledningskontoret, Hörby kommunHörby

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet. Här är det nära till såväl storstadens puls som det goda livet på landet. I Hörby finner du en levande landsbygd med en vacker och varierande natur.

Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor, god arbetsmiljö och spännande utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Hörby kommun är inne i en spännande förändringsresa. Vi söker nu en driven och engagerad kommunikatör som vill vara med och utveckla kommunikationen.

Du kommer att vara en viktig del i skapandet av ett modernt kommunikationsstöd där lyhördhet, professionalism och en hög servicenivå står i fokus.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kommunikationschefen och har lätt för att skapa nya relationer. Du är strategisk och målmedveten med välutvecklade exekutiva förmågor. God samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt är en nödvändighet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är strukturerad, effektiv och med god förståelse för hur en fråga kan vara en del av ett större sammanhang. Det är en självklarhet för dig att hålla deadlines och att komma med initiativ där det behövs.

Du är en god kommunikatör som kan göra komplex information begriplig och intresseväckande. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du behärskar sociala medier och har erfarenhet av webbpublicering.

Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Det är viktigt att du har ett positivt och öppet förhållningssätt, är professionell och lösningsorienterad.

Du bör ha akademisk examen med inriktning medie- och kommunikationsvetenskap, kommunikation, journalistik eller kunna visa på motsvarande erfarenheter från tidigare arbetsroller.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: 17/21

 

Anställning

 

Arbetstid: Dagtid.