Välj en sida

Ramirents kundcenter i Lund söker medarbetare
Ramirent – Lund

 

Vårt uppdrag är att ge smidig service med ett leende på läpparna, både till våra kunder och medarbetare. Vi söker nu dig som är kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett fysiskt arbete till vårt kundcenter i Lund.


Lagspelaren med ett öga för service

På kundcentret är vi ett litet och tajt gäng där vi backar upp varandra i arbetet. Som vår nya kollega kommer du att arbeta med:

 • Kundmottagning i returhanteringen

 • Funktionskontroller, underhåll och reparationer av våra maskiner på kundcentret.

 • Truckkörning, lastning och lossning

 • Tvätta och rengöra maskiner

Din profil

 • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller liknande med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg

 • God datorvana och B-körkort

 • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

 • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete och kundbemötande

 • Har du truckkort, liftkort eller god maskinkännedom är det meriterande

Eftersom rollen innebär en hel del kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, ute på fältet är du Ramirents ansikte utåt. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?

På Ramirent är våra värderingar ”Smooth Service with a Smile”. Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.


Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast den 30/6. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta kundcenterchef Johan Christensson, telefon 046-101335.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent – Din lokala maskinuthyrare.

 

Ansök här: https://jobb.ramirent.se/jobs/1213440-ramirents-kundcenter-i-lund-soker-medarbetare

 

Teknikinformatör
Infotiv – Malmö

 

Är du bra på att beskriva saker för andra? Förstår du hur teknik eller system fungerar? Då är detta något för dig!

Infotiv är konsultbolaget som sätter konsultrollen först. Med en nischad leverans av teknikkonsulter till våra kunder måste vi ha ett arbetssätt som alltid underlättar för både medarbetare och kunder. Därför har vi bra chefer. Chefer som har en tät dialog med sina medarbetare men även en tät dialog med kunderna. Allt för att vi alltid ska kunna hitta rätt uppdrag åt dig. Vi vet vad uppdragen går ut på, vilka utmaningar som finns och vilka egenskaper som uppskattas av kunden. Hos oss finns det stora möjligheter att få nya, mer spännande, ansvarsområden inom den befintliga rollen. Vi jobbar tillsammans för att du hela tiden ska utveckla dig, hitta din egen karriärväg inom Infotiv.

Oavsett om du redan jobbar som teknikinformatör eller om du har en teknisk utbildning och idag jobbar i en annan roll men är nyfiken på att jobba som teknikinformatör vill vi gärna träffa dig. Vi expanderar i alla våra tre regioner Malmö, Göteborg och Stockholm.

Om konsultrollen och tjänsten teknikinformatör

Som konsult krävs det att du gillar att träffa nya människor, att du tycker att det ibland är ok att kliva utanför komfortzonen och att du hela tiden vill utveckla dig själv. I konsultrollen krävs också ett sinne för service och ett driv att vilja och våga.

Som teknikinformatör måste du kontakta konstruktörer, systemägare och produktägare för att få fram den information och de underlag du behöver. Kommunikation och tydlighet är a och o för att skapa sitt nätverk bland kunskapsbärare. Att kunna uttrycka sig i text på svenska och engelska är ett måste då hantverket handlar om att producera information.

Hos oss tillhör du en grupp kunniga kollegor, både juniora och seniora. Du kan sitta på plats hos våra kunder och utgöra länken mellan tekniska experter och slutanvändare genom att i ord och bild beskriva produkterna på ett så kärnfullt och pedagogiskt sätt som möjligt. Du är den sista länken innan informationen går ut till användarna, så de dagliga uppgifterna består utöver informationsproduktion även av koordinering och att aktivt arbeta för att minimera antalet fel.

Du kan även vara en del av Infolutions by Infotiv där vi helt eller delvis har tagit över informationsproduktionen för flera kunder. Då bli du en del av ett produktionsteam som tillsammans producerar och levererar ”top of the edge produktdokumentation”.

Kompetenser

 • Erfarenhet av arbete med teknikinformation eller liknande yrkesroller

 • Erfarenhet från cCMS eller CMS

 • Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande

 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska

 • Har du drivit projekt eller är duktig på att snabbt se vad som måste göras och därefter skapa åtgärder och lösa uppgifterna är det också meriterande.

Egenskaper

 • Vara strukturerad och snabbt se mönster och samband

 • Aktivt söka upp arbetsuppgifter och ta initiativ

 • Vara duktig på att kommunicera tydligt, både muntligt och skriftligt

 

Mer om Infotiv

Företaget karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär. Ledorden skarp hjärna, varmt hjärta genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare.

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder marknadsmässig lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.

Bifoga CV samt personligt brev när du söker.

Tycker du Infotiv låter intressant för dig? Känner du igen dig i det vi beskriver här? Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eftersom vi enligt GDPR inte har rätt att spara CV´n och personlig information när vi får detta skickat till oss via e-post.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

Välkommen att kontakta oss för frågor:

Malmö: Konsultchef, Cecilia Idén, cecilia.iden@infotiv.se

Göteborg: Konsultchef, Staffan Bernheim, staffan.bernheim@infotiv.se

Stockholm: Konsultchef, Erik Sundström, erik.sundstrom@infotiv.se

 

Ansök här: https://www.infotiv.se/karriar?jobid=164972&ref=indeed

 

Ämneslärare i svenska och engelska
Lunds kommun – Lund

 

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Tunaskolan är en F-9 skola. På skolan går ca 760 elever och på Tunaskolan grundsärskola är 49 elever mottagna. På Mårtenskolan, som är en F-6 skola, har vi ca 270 elever.

Våra elever har en synnerligen hög studiemotivation och lyckas också väl i sin kunskapsutveckling. Vi arbetar utifrån att elevens inflytande över sin utbildning är en stor påverkansfaktor och lyssnar därför på våra elevers upplevelser och uppfattning om den utbildning vi erbjuder. Svaret på frågan hur är att vi utgår ifrån att vi arbetar tillsammans. Inte bara är det en framgångsfaktor men det är också mycket roligare.

Arbetsuppgifter

Vi letar efter dig som vill arbeta med människor och besitter goda kunskaper kring undervisningens kraft och effekter.

Hos oss grundar sig hela verksamheten i arbetet för elevens utveckling mot sin maximala potential. I detta arbete spelar du som lärare en nyckelroll. Ditt arbete är helt avgörande för att vi ska lyckas som skola.

Att du har kommit långt i din kompetens är en förutsättning. Vi tänker att du som lärare förmår att använda dina ledaregenskaper och lyssnar samtidigt som du lär för att därefter leda genom att kroka arm med elever och kollegor.

Du har din absoluta styrka i den relationella förmågan. Du kan visa prov på dokumenterat framgångsrikt arbete med bemötandefrågor där det är tydligt att du kan möta och bemöta elever.

I uppdraget ingår undervisning i särskild undervisningsgrupp för elever med en komplicerad inlärningssituation. I detta ser du dig själv som en del av elevens framgång i dennes kunskapsutveckling. Du arbetar genom att stödja, handleda och utbilda tillsammans med andra. Med din kompetens och kunskaper kring skolans uppdrag arbetar du utifrån ett perspektiv där alla är lika viktiga. Tillsammans med skolornas specialpedagoger är du också ett stöd för elever i deras lärande också i komplicerade inlärningssituationer.

Du är också en mycket viktig funktion för skolledningen och deltar aktivt i resonemang för elevens bästa.

Din hemvist är högstadiet på Tunaskolan. Du ingår i högstadiets stadielag och i ämneslag svenska och engelska. Som en del av vårt lärarlag i stort är du den i särklass viktigaste kuggen för våra elever.


Vi söker dig som

Du som söker är legitimerad lärare i svenska och engelska för de senare årskurserna i grundskolan. Du har stor erfarenhet av arbete med fokus på relationer. Ett krav är att du har 5-10 års erfarenhet av ämnesundervisning i klass men också i särskild undervisningsgrupp.

Du har erfarenhet av arbete i ledningsgrupp.

Du har erfarenhet av att leda kollegialt lärande.

Du som person är prestigelös, lyhörd och lösningsfokuserad. Du är van att arbeta självständigt men har insikt när det krävs samarbete med andra för att uppnå bästa resultat.

Glädje smittar. Därför är en positiv inställning till skolan, eleverna och kollegor grundläggande för oss.

Att du ser dig själv som en naturlig del av lösningen ser vi som självklart.

Har vi väckt din lust att ta dig an uppdraget vi erbjuder? Välkommen med din ansökan.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: månadslön

Tillträde: Augusti 2021

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-06-23

Referensnummer

2021/616

Kontaktperson(er)

Ana-Maria Rodrigues Friede, 046-3594712

Facklig(a) företrädare

Bardha Bajram, LR, bardha.barjam@lund.se

Janet Ericsson, Lf, janet.ericsson@lund.se

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=411882

 

 

Erfaren Byggnadsplåtslagare
Jpn Plåtslageri AB – Malmö

 

J.P.N-Plåtslageri AB i Malmö söker dig utbildade/erfarna plåtslagare för omgående anställning eller enligt överenskommelse.

Vi är ett mindre plåtslageri med i dag 7 st anställda, våra arbetsuppgifter är allt från små servicearbeten till stora takrenoveringar.

Vi har alla möjliga förekommande plåtslageriarbeten, så gillar ni variation på ert arbete är detta ett företag som ni skulle trivas bra på.

Vi arbetar fritt och har även kundkontakt själv.

B-Körkort är en självklarhet.

Maila gärna ert intresse

0704-821596, alternativt kan du använda formuläret på menyvalet ”Jobba hos oss” och skicka in ditt CV där!

 

Ansök här: http://jpnplat.se/?p=2578

 

Kontorskoordinator & HR-administratör
Haribo Lakrits AB – Helsingborg

 

HARIBO söker en kontors koordinator & HR-administratör
Är du administrativ, ansvarstagande och lösningsfokuserad? Då är det dig vi söker.
HARIBO söker en person som trivs i en administrativ roll, som är den klassiska spindeln i nätet. Du kommer vara en support i organisationen och beröra många områden, t ex ansvara för tjänstebilar och vara kontaktperson till diverse samarbetspartners. Arbetet består utav en del HR-administration så som leda rekryteringsprocesser, skapa anställningsavtal, upprätthålla policys och rutiner och arbetsmiljö. Tjänsten är på 75 %.
Exempel på arbetsuppgifter
Supportfunktion till organisationen
Stötta Field Sales Manager med rapporter och planering av konferenser
Vara ett stöd i organisatoriska och arbetsrättsliga frågor.
Rekrytering och introduktion.
Personaladministration.
Viss administration inom ekonomi, avtal och fakturor.
Kontaktperson gentemot arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer. Säkerställa att kollektivavtal följs.

Vi söker dig som är du självgående och ansvarstagande. Du drivs av att lära dig nytt och utvecklas, både dig själv, ditt arbete och företaget. Arbetet är självständigt därför behöver du vara en problemlösare.
Erfarenhet från administrativa uppgifter
Goda kunskaper i Excel.
Utbildning eller erfarenhet av personalarbete, 1-2 år.
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Kan du danska är det en fördel.

Vi ser gärna att du är nyutbildad eller har erfarenhet inom t ex personaladministration, kontorsadministration eller liknande med en ambition att även arbeta med HR-frågor.
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta brett och vara involverad i mycket. Du kommer få arbeta med och få erfarenhet i hur ett säljbolag fungerar och arbetar. Du blir en viktig del i företaget där dina arbetsuppgifter sträcker sig inom alla avdelningar.
Vill du vara med på vår resa? Du får en spännande och utmanande roll med möjlighet och frihet att styra dina arbetsdagar. Hos HARIBO kommer du vara central i ett viktigt utvecklingsarbete med ett stort ansvar. Tjänsten utgår från kontoret i Helsingborg.
HARIBO är ett familjeägt företag från Tyskland med försäljning i över 140 länder. Huvudkontoret i Sverige är placerat i Helsingborg. I HARIBO: s sortiment ingår välkända produkter såsom Nappar, Goldbären, Matador Mix och MAOAM.
Välkommen med din ansökan via vår hemsida haribo.se senast 30 juni. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR, Rebecka Delvert, 0708-493015. Vi på HARIBO lägger stor vikt vid mångfald och nya tankesätt. Därför uppmanar vi alla vars intresse har väckts, att söka tjänsten oavsett din bakgrund.

 

Ansök här: https://haribo.easycruit.com/vacancy/2723363/88781?iso=gb

 

Fordonstekniker
Mekka Traffic AB – Ängelholm

 

Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. I Ängelholm kommer vi få ett utökat uppdrag och vi behöver därför fler medarbetare. Vi söker dig som är fordonstekniker med inriktning på tunga fordon.


Arbetsuppgifter


I Ängelholm hanterar vi främst bussar, där bussarna drivs av gas, el eller diesel. Hos oss får du arbeta med alla typer av fordonstekniska jobb, allt från service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Du får en varierad arbetssituation, ena dagen jobbar med ett tiotal fordon med enklare skador eller service medan du nästa dag kan ha ett mer avancerat jobb på en buss som kräver mer eftertänksamhet. Mekka Service största kund är dotterbolaget Bergkvarabuss, som utför trafik i området. Att trafiken ska kunna flyta på ett obehindrat sätt är ett viktigt uppdrag och det blir din uppgift att finna snabba och effektiva lösningar där kvalitet och säkerhet är av högsta prioritet.


Kvalifikationer


Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet från fordonsbranschen. Du har vana av att arbeta med tunga fordon och har minst ett B-körkort. Meriterande är C- och D körkort liksom kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens, exempelvis AC-certifiering. Har du dessutom erfarenhet av gas- och/eller elfordon är det en fördel. I koncernen använder vi oss främst av svenska, men vi ser gärna att du även har goda kunskaper i engelska.

För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara initiativrik, noggrann och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att självständigt lösa problem. För att få bästa förutsättningar kommer du utbildas både internt och externt för att lära dig mer om de specifika fordonstyper och modeller som handhas i verkstaden. Provanställning kan komma att tillämpas.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1710&departmentId=18957&ProjectId=144780&MediaId=4619

 

Underhållsmekaniker till Eslöv

Jernbro Industrial Services AB – Eslöv

 

Jernbro Industrial Services är marknadsledande inom industriservice, f n med en omsättning på ca 1,4 miljarder, 900 anställda och verksamhet på 24 orter. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av våra kunders verksamhet och därigenom till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära med specifika kunskaper om våra kunders olika processer och utmaningar. Bland Jernbros många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner verksamma inom verkstad, stål, gruvor, livsmedel, petrokemi, rening och distribution av vatten, plast och gummi, energi samt trä, papper och massa. Vi följer också med våra kunder ut i världen på projektbasis och levererar även nyckelfärdiga automationslösningar.

Vi söker nu flera underhållsmekaniker till ett av våra större underhållskontrakt med placering i Eslöv. Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industrin, och som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss.
Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionera platser i regionen är resor förekommande. Dock är övernattning på annan ort mycket ovanligt i denna roll.

Om dig

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av arbete som mekaniker eller underhållsmekaniker inom industrin. Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av kundkontakter då dessa är dagligt förekommande. Erfarenhet av svarvning, fräsning och svetsning är meriterande.

Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort B och grundläggande datakunskaper är ett krav.

Om arbetet

I arbetet som underhållsmekaniker ingår till exempel

 • Felsökning och reparation av roterande utrustning, till exempel elevatorer och transportörer.

 • Hos kunderna förekommande mekaniska arbeten.

 • Förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning

 • Beredskapstjänst kommer att ingå i tjänsten

Att arbeta hos oss innebär ett fritt och varierande arbete. Du har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och möjligheten att utvecklas. Stämmer ovan in på dig och vill du vara med att utveckla Jernbros industriservice tillsammans med oss, er vi fram emot att höra från dig!

Upplysningar om tjänsten lämnas av rekryterande chef Jenny Brodén, telefon 010-483 03 85 alt. jenny.broden@jernbro.com Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast 2021-07-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://jernbro.com/lediga-tjanster/

 

Medarbetare till ICA Toppen
ICA Kvantum – Höllviken

OM OSS

Vi på ICA Toppen söker fler kollegor till vår fina butik. Anställning kan ske omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Ditt arbete kan komma att bestå av kassaarbete, varuplock i butiken, förbutik, postutlämning och lagerplock. Vi är ett starkt team som hjälps åt där det behövs.

Ditt schema kommer vara förlagt under dag, kväll – och helg och arbetstiderna kan variera mellan kl. 06:00-20:30.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad och ansvarstagande. Självklart ska du tycka att det är roligt att jobba tillsammans med kollegor men också kunna arbeta ensam.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara ett par videofråga samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att vara mer än att tråkigt cv i högen. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi rekryterar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Sista ansökningsdag:

21 dagar kvar
6/30/2021

Tillträde:

enl. ök.

Ansökan kräver:

– Videosvar
– CV

Anställningsform:

Deltid

Lön:

Enligt kollektivavtal

Tjänstens adress:

Kungstorpsvägen 8B
23632 Höllviken
Visa karta

Kontaktuppgifter:

peter.paunovic@yobber.se

Arbetsgivare

ICA Kvantum Toppen
Kungstorpsvägen 8
236 32 Höllviken

Ansök här: https://job.yobber.se/Ad/3680

 

Leveransmekaniker
Hedin Bil – Helsingborg

 

Om rollen

Som en del av vår expansion framåt söker vi en lastbilsmekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som lastbilsmekaniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.

Du kan själv bestämma hurvida du vill arbeta dag- eller kvällstid.

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och minst 3 års erfarenhet som lastbilsmekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1216&ProjectId=145678&DepartmentId=18959&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Vikarierande ekonomibiträde
Hörby kommun – Hörby

Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning inom yrket, såsom gymnasieutbildning eller motsvarande. Du brinner för gästen och service samt är vår goda representant ut mot våra matgäster och kunder.
Beredning och servering av måltider samt rengöring och disk.
Transport av värmevagnar och körning kan förekomma.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning inom yrket som kan arbeta självständigt. Erfarenhet är meriterande.
B-Körkort är ett krav.
Vikariatet är på 75 % men kan eventuellt utökas med 25 % under en period

Arbetsplatsen

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 400 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Måltider i Hörby Kommun söker personal till vår verksamhet. Vi tillagar och serverar ca. 3500 portioner varje dag till våra matgäster inom förskola, skola och äldreomsorg.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2021-12-20
Antal platser: 1

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-06-28
Arbetsgivarens referensnummer: 72/21

Upplysningar

Catarina Ottosson
Områdeschef
0733-318952
catarina.ottosson@horby.se

Marina Hansson
Måltidschef
0415-378545
marina.hansson@horby.se

Fackliga företrädare nås via vår växel.
0415-37 80 00

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=E4D93668-277F-4575-B9CC-66389A6BAFEF&guidGroup=7dc835f1-c09f-47e9-b5bf-3026399e229f