Välj en sida

Motel L Lund söker receptionsansvarig
Ligula Hospitality Group – Lund

Vill du vara med och sätta Ligula Hospitality Groups nytillskott Motel L Lund på Sverigekartan?

Hotellet är beläget i Lunds nya superstadsdel Brunnshög där man från skybaren och hotellrummen kan blicka ut över staden. Klara dagar ser vi ut över det skånska landskapet, ut över Öresund och så långt som Köpenhamn. Brinner du för hotell- och restaurangbranschen, vill leverera en gästupplevelse och service i toppklass och vill vara med och utveckla vårt yngsta koncept så är det dig vi söker!

Om tjänsten:
Som receptionsansvarig har du en ledande roll och du arbetar i receptionen med övriga i teamet, du har ett nära samarbete med hotellchefen och avdelningsansvariga. Hos oss är alla är delaktiga i driften och vi är måna om att utvecklas tillsammans. Motel L har en levande lobby där såväl reception, bar och frukostservering samsas om ytan, receptionspersonalen sköter servicen i lobbybaren, därför är det en stor fördel om du har serveringsvana.

I arbetet ingår en del administrativa uppgifter som att hantera inkommande bokningar, coacha och träna personal, assistera med schema och hantera bokslut. Det uppstår ofta nya utmaningar som behöver lösas och din roll är att leda teamet till att ligga i framkant. Tillsammans med ditt team säkerställer du att alla våra gäster blir nöjda och får bästa möjliga service.

Vi söker dig som har lätt för att anpassa ditt arbetssätt och kan arbeta självständigt med att lösa eventuella utmaningar då ingen dag är den andra lik . Du har tre till fem års erfarenhet av att arbeta inom hotellreception. För att axla rollen som receptionsansvarig behöver du både erfarenhet av att leda ett team och vana av att kunna lösa olika utmaningar inom dagliga hotellreceptionsuppgifter. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med hotellbokningssystem och gillar att lära dig nya IT-system.

Du behöver behärska svenska och engelska i både tal och skrift, ytterligare språk är även det meriterande. Utbildning för ansvarsfull alkoholhantering samt utbildning inom hotell och service management är meriterande.

Ansökan:
Arbetstiderna är varierande och varierar mellan dag/kväll och innefattar även helger.
Tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Vi har kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta Christian Weste, Christian.Weste@motel-l.se

Skicka gärna in ditt CV och personliga brev, vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, 31 juli 2021.

Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!

Motel L by Ligula står för modern design och att god standard inte behöver kosta skjortan. Hos oss bor du alltid bekvämt och snyggt till ett rimligt pris. Motel L är beviset. I våra rum sover du skönt i sängar från svenska Carpe Diem. I badrummet kan du njuta av en rain shower-dusch och alla rum är utrustade med AC. Hotellen är ritade av kända arkitekter och för den djärva invändiga designen har vi anlitat den populära formgivaren Lisa Bengtsson, som bland annat är känd för sina illustrationer och mönster.

 

Ansök här: https://ligula.se/jobs/receptionsansvarig-till-motel-l-lund/

 

Vapiano Emporia söker nya medarbetare
Vapiano – Malmö

 

VAPIANO EMPORIA SÖKER NYA MEDARBETARE

Vi söker nya medarbetare för anställning på vår restaurang i Vapiano Emporia

Vi söker dig som är intresserad av att jobba i restaurang och som vill utvecklas inom branschen. Anställningen är inom olika delar av vår restaurang. Anställningen förutsätter arbete på kvällar och helger och omfattar deltid.

Vi söker både dig som vill jobba i vårt kök med att preparera våra råvaror samt tillaga vår pasta och sallad inför våra gäster i vårt öppna ”showkök”, och dig som vill jobba inom service och bar i vår matsal.

Som nyanställd på Vapiano kommer du att gå genomgå en utbildningsperiod där du får lära dig alla delar av arbetet. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför inte ett krav, men en merit.

Din attityd och personlighet är det som gör dig till en Vapianist! En person som jobbar på Vapiano är:

 • Glädjespridande – vi sprider positiv energi och har kul på jobbet

 • Lagspelare – hos oss finns inget mitt och ditt, vi hjälps åt

 • Noggrann – vi älskar detaljer

 • Servicefokuserad – vi ser till att gästen alltid är nöjd

Hos oss får du även en möjlighet att komma vidare i din utveckling. Vi är ett expanderande företag som gärna ser att våra anställda utvecklas vidare inom företaget. Det är din attityd och ambition som avgör hur långt du kan gå!

Vi tillämpar provanställning under de sex första månaderna av anställningen.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1853&ProjectId=144073&DepartmentId=18967&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

 

 

Anticimex Lund söker en skadedjurstekniker
Anticimex – Lund

 

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2020 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning
Som skadedjurstekniker på Anticimex blir ditt ansvar att hjälpa, ge service och bemöta våra kunder genom att förebygga och åtgärda skadedjursproblem. Du fungerar lite som en detektiv – genom inspektioner hos privat- och företagskunder, söker du efter eventuella risker som kan ge upphov till skadedjursproblem. Du analyserar typ av skadedjur samt finner lämpliga lösningar för att förebygga dessa. Arbetet sker ofta självständigt och ställer därför krav på initiativförmåga och ansvarstagande. En del arbeten sker på stegar och i trånga utrymmen. Tjänsten är placerad i Lund och du tillhör region syd.

Titta gärna på filmen där Barsi beskriver delar av rollen!

Vi erbjuder dig

 • Ett trevligt och engagerat gäng kollegor!

 • En gedigen introduktion och utbildning – därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor

 • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande internutbildning

 • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka

 • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
Då kundbemötande är centralt i denna roll så tycker du om att jobba med service! Du har lätt för att skapa relationer och agerar förtroendeingivande. Du är kommunikativ och har även en pedagogisk förmåga. Vidare så motiveras du av utmaningar och är lösningsorienterad. Du talar och skriver svenska, har du även andra språkkunskaper så är det meriterande. Du innehar B-körkort.

Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 31/7-21. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Johansson.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://karriar.anticimex.se/jobs/167909-anticimex-lund-soker-en-skadedjurstekniker?ref=indeed

 

Teckenspråk och dövblindtolk till Tolkcentralen, Lund
Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Psykiatri och habilitering i Region Skåne har ett viktigt och utmanande uppdrag; att göra livet mer möjligt för barn, ungdomar och vuxna med varaktig funktionsnedsättning. Region Skånes tolkcentral är en enhet inom Syn- hörsel- och dövverksamheten som erbjuder vardagstolkning för barn, ungdomar och vuxna med dövhet, hörselnedsättning eller dövblindhet. Vi har hela Skåne som vårt upptagningsområde. Vi är stolta över att vara den verksamhet i Skåne som har i uppdrag att tillsätta tolk utifrån beställarnas behov av så kallad vardagstolk. Genom tolk möjliggörs kommunikation mellan hörande personer och personer med nedsatt hörsel, dövhet eller som har en kombinerad syn- och hörselnedsättning eller dövblindhet.

Tillgång till tolk är en förutsättning för att kunna vara delaktig i samhället på samma villkor som andra. Cirka 1 100 tolkanvändare beställer årligen tolk till drygt 13 000 tillfällen. Inom tolkcentralen arbetar drygt 40 personer varav de flesta är tolkar, med placeringar i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny medarbetare till Lund för ett vikariat på nio månader med goda möjligheter till förlängning.

Som tolk hos oss får du varierade arbetsdagar med uppdrag inom bland annat sjukvård, arbetsplatser samt fritidssysselsättningar. När du är ute på dina uppdrag träffar du olika människor och den ena dagen är inte den andra lik. Arbetsplatserna består av teckenspråkstolkar, dövblindtolkar och skrivtolkar och är placerade på fyra olika orter. Som tolk har du hela Skåne som arbetsområde, men du utgår från kontoret där du har möjlighet att träffa dina kollegor mellan uppdragen. Vi tillämpar schemaläggning måndag-söndag samt har beredskap. Under pandemin har vi utvecklat vår verksamhet kring distanstolkning, som i nuläget är vårt primära arbetssätt.

Arbetet innebär:

 • Genomförande av samtliga uppdrag inom begreppet vardagstolkning (regionens ansvar) utifrån god tolksed och yrkesetiska riktlinjer.

 

 • Att vara flexibel i tolkrollen och i de unika ärendena försöka möta tolkanvändarnas specifika behov.

 

 • Vara en professionell ambassadör för yrkeskåren och arbetsgivaren på fältet och ha en positiv attityd i mötet med primära och sekundära tolkanvändare.

Vi följer verksamhetsområdets nationella utveckling och du som tolk har goda möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd teckenspråks- och dövblindtolksutbildning. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper då vi utför tolkning på distans. Det är meriterande med vidareutbildning inom området så som handledarutbildning. Kunskaper i engelska är önskvärt då tolkning från och till engelska ingår i vårt uppdrag. Vidare har du god kännedom om döv- och bikultur.

Som person är du flexibel och har god social kompetens samt ett professionellt förhållningsätt. Vi ser att du har en positiv inställning till att hantera utvecklande respons samt förmåga att ta till dig synpunkter i ett lärande syfte. Vi förväntar oss att du, liksom vi, är en god ambassadör och arbetar efter Region Skånes värderingar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=2767fd7c-3667-4b9a-a302-7c2d67729af8

 

IT Service Desk, Malmö
Ikano Bostad AB – Malmö

 

Är du en
problemlösare som tycker om att arbeta nära verksamheten och hjälpa till med
IT-relaterade problem? Är du dessutom serviceminded, kommunikativ samt tycker
om att arbeta på smarta och effektiva sätt? Tycker du att företagets
värderingar är viktiga när du väljer en ny arbetsgivare?
Vi
söker dig som vill bli en del av oss på Ikano Bostad och utveckla dina färdigheter
inom IT-support.
Om tjänsten
Du kommer att ansvara för att leda, prioritera och driva arbetet framåt. Du kommer att ha det övergripande ansvaret över bland annat administration av användare, sköta kommunikationen från IT internt gällande exempelvis nyheter, incidenter eller semesterservice och hålla kortare utbildningar inom Office 365. Du ska verka för att Ikano Bostads IT-avdelning följer interna riktlinjer och den för tillfället bästa praxisen kopplat till IT Service Desks processer och rutiner.
Du kommer också att vara med och lösa mycket av det löpande dagliga arbetet som bland annat innebär:

Stödja utvecklingen av IT-avdelningens ITIL-processer

Installation/beställning av ny hårdvara

Proaktivt arbeta med att Ikano Bostads IT Service Desk lever upp till Ikano Bostads nuvarande och kommande krav

Skapa och uppdatera användarmanualer

Hålla kortare introduktion till Office 365 för nyanställda

Som medarbetare i IT Service Desk kommer du att ingå i Ikano Bostads IT-team som idag består av sex personer. Du kommer få möjligheten att utveckla dina IT-kunskaper i en modern IT-miljö nära verksamheten som består av ca 500 anställda. Du kommer bland annat vara systemägare för servicedesk-verktyget samt vara superuser för exempelvis Sharepoint och Teams inom Office 365. Du kommer vara ansvarig för samtliga 1st line support ärenden och koordinering av samtliga ärenden som når IT Service Desk men som ska vidare till 2nd, 3rd line eller till superuser.

Du kommer in till ett sammansvetsat IT-team som värdesätter trivsel och gemenskap. Du kommer att få möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor och du kommer att möta dina närmsta kollegor redan under rekryteringsprocessen.
Vårt erbjudande
Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker dig som har följande erfarenhet:
Minst 2 års erfarenhet inom IT Service Desk

Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet

ITIL-certifiering eller motsvarande kunskaper förvärvade genom likvärdig utbildning eller erfarenhet
Behärska både svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är engagerad, kommunikativ och nyfiken. För att lyckas väl i rollen ser vi att du är en problemlösare som tycker om att förbättra. Du har också ett logiskt tänkande och är duktig på att se strukturer. Du bör också vara serviceinriktad men samtidigt ha skinn på näsan och våga stå upp för Ikanos rutiner och processer. Vi tror att du är en flexibel person och att du kan vara öppen för att resa i arbetet ifall det skulle behövas.
Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är nyfiken och kreativ, prestigelös och samarbetsinriktad. Dessutom gillar du högt tempo och ett agilt arbetssätt.
Bli en del av oss

I denna rekrytering samarbetar Ikano Bostad med Randstad Technologies. För frågor får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se , 0701-483581.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om oss
Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA: s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

 

Ansök här: https://jobb.ikanobostad.se/jobs/1248407-it-service-desk-malmo

 

Försäljare till Södra Förstadsgatan Malmö
Systembolaget – Malmö

 

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken på Södra Förstadsgatan söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 4 timmar i veckan. Det är en allmän visstidsanställning från 2021-09-01 till 2021-12-31.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, upplockning av varor samt lokalvård.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Oscar Sandberg, på telefonnummer: 08-50331207.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 juli. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

 

Ansök här: https://www.omsystembolaget.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb/forsaljare-till-sodra-forstadsgatan-malmo-2441

 

Kraftringen söker en Servicetekniker till vårt team i Lund
Kraftringen – Lund

 

Verksamheten
Värme & kyla-verksamheten är en del av Kraftringens Team Värme & Kyla som består av totalt 30 medarbetare uppdelat på Projektering, Distribution samt Kundanläggningar. Tjänsten ingår i Team Kundanläggningar där man ansvarar för att planera och utföra service på våra och våra kunders fjärrvärme/kyla-centraler. I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen. Om dig
Vi söker dig som
trivs med att arbeta med teknik och människor. För att ha goda förutsättningar att lyckas i rollen som Servicetekniker har du troligen en gymnasieutbildning inom drift och underhåll samt elkompetens. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en stor fördel. Goda datorkunskaper och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Som person är du kommunikativ och trivs i mötet med kunder och i samarbetet med kollegor samt entreprenörer. Vi ser gärna att du är flexibel, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt. En del av arbetet innebär felsökning, därför är det viktigt att du är systematisk och noggrann i ditt arbetssätt. Engagemang och intresse för teknik och kunder är andra framgångsfaktorer för denna tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Beredskap var 6:e vecka kan ingå i tjänsten.
Varför Kraftringen
Utöver en trygg och stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en anställning hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa hela vårt samhälle står inför. Och så grymt trevliga kollegor så klart! Om Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Har cirka 300 000 energikunder och 550 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se
Din ansökan
Du ansöker med CV senast den 31 augusti 2021 . Vi kommer att ha semester och därför inte kalla till intervjuer innan sista ansökningsdag.
Har du vad som krävs och vill veta mer om tjänsten? Tveka inte att kontakta Jonas Sjöstrand, Chef Kundanläggningar, tel. 010-1227250 men pga. av semester inte förrän v.32.
Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.
Notera att vi inte tar emot ansökan via e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök här: https://karriar.kraftringen.se/jobs/1248209-kraftringen-soker-en-servicetekniker-till-vart-team-i-lund

 

Skadereglerare till Ansvar- och Rättsskyddsskador
Trygg-Hansa, Malmö

 

Skadereglerare till Ansvar- och Rättsskyddsskador Malmö
Vi söker nu en skadereglerare till vårt team i Malmö som reglerar Rättsskydd- och Ansvarsskador för våra privatkunder. Din uppgift blir att reglera ansvar- och rättsskyddsskador utifrån gällande försäkringsvillkor, lagar och praxis.

Tjänsten ingår i organisationen Claims Center 2nd Line som består av sju team som arbetar med olika typer av skadeärenden såsom komplexa privat- och företagsegendomsskador, personskador, rese- och kortförsäkringsskador, samt överfallsskador.


Tjänsten avser en tillsvidareanställning med provanställning och är på heltid och dagtid.


Ansvarsområde


Som anställd kommer du att hantera två olika materier, ansvarsförsäkringen och rättsskyddsförsäkringen. Inom ansvarsskador har du en relativt fri roll där du reglerar en mängd olika typer av skadeståndskrav som våra försäkringstagare får. Inom ramen för våra villkor utreder vi om försäkringstagaren bär ett utomobligatoriskt skadeståndsansvar för en uppkommen sak- och/eller personskada. Arbetet innefattar kontakter, både via telefon och skriftligen, med våra kunder och kravställare. Om försäkringstagaren är skadeståndsskyldig utbetalar vi, genom försäkringen, skäligt skadestånd med utgångspunkt i gällande rätt.


Som rättsskyddsreglerare kommer du att hantera ärenden där försäkringstagarna behöver ett juridiskt ombud, i vissa typer av tvister. Du kommer självständigt få utreda om tvisten omfattas av försäkringen, med särskild utgångspunkt i villkoren och gällande processrättsliga regler, samt reglera kostnadsräkningarna som ombuden inkommer med. Arbetet innefattar särskilt kontakt med de juridiska ombuden men innebär även kontakt med försäkringstagarna när de kontaktar oss med frågor om försäkringen.
Arbetet innehåller således både komplicerat juridiskt och tekniskt arbete såväl som enklare administrativa uppgifter. Utöver detta kommer du att, tillsammans med övriga i teamet, driva utvecklingen inom ansvar- och rättsskyddsskaderegleringen framåt.
Gruppen består av fem skadereglerare varav du kommer att vara en av dessa.

Vem är du?


Vi vill att du som söker har någon form av juridisk utbildning/erfarenhet eller erfarenhet av ansvar- och rättsskyddsskadereglering.


Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och har en förmåga att fatta beslut. Samtidigt är det viktigt att du är en lagspelare som tar stort ägarskap för dina egna såväl som teamets leveranser. Vi vill att våra kunder ska uppleva en enkel och smidig skadehantering samtidigt som de ska känna att vi genuint bryr oss.


Du är social, lösningsorienterad och nyfiken och du drivs av att utmana dig själv till att leverera toppresultat. Du har en mycket god kommunikationsförmåga såväl i tal som i skrift och det är viktigt att du trivs att arbeta med kundkontakt. Vidare söker du ständigt möjligheter att utvecklas och tycker om att arbeta mot tydliga mål med regelbunden coaching och feedback.
Ansökan

Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Maria Holm på mejl maria.holm@trygghansa.se .

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-09 i form av CV och personligt brev.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Fackliga kontaktpersoner

SACO; Per Karlsson, e-post: per.karlsson@trygghansa.se , tel: 070-168 21 67.

Forena; Elisabeth Sandblom, tel: 070-168 36 68.

Om Per eller Elisabeth är på semester, se deras respektive automatiska mejlsvar angående vem du kan kontakta istället.

 

Ansök här: https://trygghansa.teamtailor.com/jobs/1246330-skadereglerare-till-ansvar-och-rattsskyddsskador

 

Rökfri och trygg personlig assistent med B-körkort sökes…
Frösunda Personlig assistans – Malmö

 

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
För kunds räkning söker vi en person som vill arbeta som personlig assistent vid behov samt som sommarvikarie till en av våra manliga kunder boendes i centrala Tomelilla. Som timvikarie hoppar du in vid vakanser och ledighet, ibland med kort varsel. Kanske har du redan ett arbete eller studerar och vill arbeta extra? Då är denna tjänst perfekt för dig!
Vanligt förekommande arbetsuppgifter
Arbetet innefattar hjälp med både personlig hygien, hushållssysslor och övriga göromål som får kundens vardag att fungera. Kunden är samhällsintresserad och tycker om att lyssna på musik. Träning samt bassängträning tillhör kundens vardag. Årsvis kan det även förekomma resor till Spanien på vinterhalvåret.
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag. Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Du som söker behöver ha tålamod, vara lugn och trygg i din arbetsroll. Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag. Meriterande är om du har erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare, är träningsintresserad eller samhällsintresserad.
B-körkort är ett krav då du kommer att köra kundens bil (manuell). Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad – varje dag. Övrig information

Anställningsform: Vid behovsanställd/Timvikariat

Omfattning: Vid behov

Arbetstid:
Sön-tors Dag : 07.30-15.30,
Kväll: 15.30-21.30

Fre –lör Dag: 07.30-15.30, Kväll: 15.30-22.30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag 2021-08-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Adam Nodelijk Verksamhetschef, 010-130 31 89
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://jobbpersonligassistans.frosunda.se/jobs/1248515-rokfri-och-trygg-personlig-assistent-med-b-korkort-sokes-till-var-kund-i-tomelilla