Välj en sida

Key Account Manager

AddMobileMalmö

Om AddMobile

AddMobile grundades 2004 och har sedan starten varit på ständig frammarsch. Vår filosofi är att skapa digitala användarvänliga lösningar som effektiviserar vardagen för företag inom bygg- och anläggningsbranschen – så att de kan fokusera på att bygga vårt samhälle. Det nära samarbete med våra kunder gör att produkterna utvecklas tillsammans. Detta har lett till att lösningarna både fungerar och används i branschen – på riktigt.

På AddMobile är vi specialister på projekthantering- och arbetsordersystem och är en av de marknadsledande aktörerna i Sverige idag. Vi erbjuder även elektroniska körjournaler, personalliggare, verktygshantering och passagelösningar med ID06. Projekthantering- och arbetsordersystemet hjälper idag fler än 10 000 användare att arbeta smartare.

Nu utökar vi vårt säljteam och söker en Key Account Manager med syftet att proaktivt utveckla befintliga kundrelationer.

Din roll som Key Account Manager

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för våra största kundkonton runtom i landet. Du arbetar proaktivt med att bredda och utveckla existerande affärer så att AddMobile förblir det självklara valet för bygg- och anläggningsbranschen. Du blir en del av ett sammansvetsat och målmedvetet säljteam om åtta personer som alltid strävar efter att göra kundernas arbetsdagar mer effektiva.

Dina kvalifikationer

 • Tidigare erfarenhet som Key Account Manager eller motsvarande
 • Erfarenhet inom B2B och tjänsteförsäljning
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • Körkort

Utöver ovan nämnda krav ser vi att du är en lösningsfokuserad och ansvarsfull Key Account Manager som inger ett naturligt förtroende hos kunder. Du strävar alltid efter att leverera på topp och tar ägandeskap för att på bästa sätt utveckla kundrelationer och affärer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 100%. Direktrekrytering

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Key Account Manager hos oss intressant?

Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag. Rekryteringen sker tillsammans med Needo. Ansök här-knappen nedan tar dig till Needos hemsida, där skickar du in din ansökan.

Vi på AddMobile ser fram emot att höra från dig!

 

Ansök här: https://www.addmobile.se/key-account-manager-till-malmokontoret/

 

Affärsdriven produktchef

Ahlsell – Malmö

Vi söker en affärsdriven och engagerad Produktchef som vill driva området Tekniskt skydd!

Ahlsell växer och behöver nu förstärka sitt kategoriteam inom personlig skyddsutrustning med en Produktchef inom området Tekniskt skydd! Du kommer att få en central roll, där du driver och ansvarar för ditt produktområde på den svenska marknaden samtidigt som du samarbetar tvärfunktionellt i den nordiska organisationen. Motiveras du av att driva försäljning och lönsamhet och vill underhålla och utveckla sortimentsstrategier? Trivs du i en roll där du bygger relationer, förhandlar och är Ahlsells ansikte utåt? Då har vi en tjänst för dig!

 

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en organisation med ett stort engagemang och öppet arbetsklimat, där du ges ansvar och möjligheter att utvecklas. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du dagliga utmaningar och gör deras vardag enklare. Visste du att vi har en av Sveriges största säljkårer, mest besökta webbshop och logistik i världsklass?

 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Produktchef kommer du ansvara för din affär och ditt sortiment utifrån marknadens behov. Du kommer att medverka i arbetet med vår nordiska leverantörsstrategi inom ditt område och ansvara för leverantörsfrågor, relationer och förhandlingar inom ditt sortimentsområde på den svenska marknaden. Tillsammans med leverantörer kommer du även driva kampanjer mot den svenska marknaden. Ditt arbete kommer att få stor betydelse för oss och inte minst vår säljorganisation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

 • Självständigt driva sortimentstrategi och utveckling inom ditt område Tekniskt skydd på den svenska marknaden
 • Medverka i nordiskt kategoriteam för att utveckla och harmonisera sortiments- och leverantörsstrategier
 • Ha tät dialog med säljorganisationen för att säkerställa att utveckling av produktområdet går enligt plan
 • Bygga långsiktigt förtroende med marknadens största leverantörer, utveckla samarbetet och ansvara för kostnadsperspektivet och prishantering
 • Delta i leverantörs- och avtalsförhandlingar och skriva leverantörsavtal
 • Säkerställa leveransförsörjning
 • Ansvara för utveckling av kategoriplaner och driva EMV projekt i linje med kategoriplanerna
 • Driva och genomföra kampanjer
 • Säkerställa att rätt artikeldata/produktinformation finns tillgänglig och att försäljningsorganisationen har rätt produktkunskap

 

 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Vårt svenska kategori- och produktteam inom divisionen Industri utgår från kontoren i Malmö, Göteborg och Stockholm och det finns flexibilitet i vilken ort du utgår från. I rollen kommer du att ha ett kommersiellt ansvar och stort handlingsutrymme, samtidigt som det finns stöd i kategoriteamet. Tjänsten är på heltid och representation och resor är periodvis förekommande.

 

 

VEM ÄR DU?

För att lyckas som Produktchef behöver du ha erfarenhet av att arbeta i en kommersiell roll och vana av att driva förhandlingar. Du har produktkännedom och erfarenhet av området personlig skyddsutrustning samt är bekant med relevanta lagar och regleringar. Har du erfarenhet av att arbeta med Tekniskt skydd är det meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta med kategoristyrning, supplier relationship management och av att analysera stora datamängder är det meriterande. Har du en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, ingenjörsområdet eller liknande är det meriterande. Du behöver ta med dig goda kunskaper i officepaketet, framförallt i excel och flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Du behöver ha med dig en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt eftersom du arbetar i en komplex roll med stora datamängder. Att ta initiativ, göra affärer och utveckla affären och dess lönsamhet är något du drivs av och du har en förmåga att omsätta idéer till handling. Då du kommer att ha en central roll som bygger på att utveckla relationer behöver du vara effektiv i din kommunikation och trivas med att bygga relationer. Du har kompetens och kunskap inom det egna yrkesområdet och drivs av att utvecklas.

 

 

AHLSELL

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

 

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

SÖK JOBBET FÖRDOMSFRITT IDAG!

Ansök här: https://jobb.ahlsell.se/jobs/2869-affarsdriven-produktchef

 

 

Innesäljare

Derome – Kristianstad

 

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

 

Placeringsort

Kristianstad

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en innesäljare till vår anläggning på Kristianstad!
Som innesäljare arbetar du med att utveckla affären med våra proffskunder genom relationsskapande, service och merförsäljning. Du arbetar i team med våra kundansvariga säljare vad gäller orderläggning och leveransbevakning. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

Thomas S. Eriksson, Innesäljare

”På Derome är det bra sammanhållning bland kollegor. Det är ett toppenföretag att jobba på med bra utvecklingsmöjligheter! Det är även mycket trivselaktiviteter inom företaget. Det är helt enkelt ett företag som är mån om sin personal!”

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, serviceminded och intresserad av att sälja. För att lyckas som innesäljare bör du vara strukturerad och ha en god administrativ förmåga. Som person är du självgående, ansvarsfull med ett välutvecklat affärsmannaskap. Du är van att hantera hela säljprocessen med hög energi, god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Du har förmågan att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen och försäljning av bygg- och järnvaror.

 

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Kristianstad.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Platschef Eva Lund Backman på tel. 044-20 24 41eller Regionchef Ulf Melander på tel. 0454-333 83. Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 28 februari gärna tidigare, tjänstern kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om oss

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana – tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se

 

 

 

Kvalitetsledare inom LSS

Helsingborgs stad – Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en kvalitetsledare som kommer att arbeta mot våra verksamheter Bryggaregatan och Spannmålsgatan.

Bryggaregatan är en av Helsingborgs nyaste servicebostäder. Här finns 14 lägenheter som är anpassade efter hyresgästernas behov. Spannmålsgatans serviceboende ligger i Marisastaden med närhet till natursköna områden. Boendet har och har 12 lägenheter.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Inom LSS-verksamheten har vi identifierat att det finns ett kompetensbehov i form av en kvalitetsledare. Kvalitetsledaren arbetar på uppdrag av enhetschefen och tillsammans med arbetsgruppen identifieras vilka brukarärenden samt övergripande kvalitetsutvecklingsfrågor enheten har att arbeta med, och upprättar därefter en plan som kontinuerligt följs upp.

Som kvalitetsledare håller du ihop arbetet kring dokumentation, rutiner och arbetssätt kopplat till det brukarnära arbetet. Du fungerar som en mellanhand i brukarrelaterade frågor, exempelvis vid möten med interna och externa myndigheter, behandlande instanser och HSL personal och du sammankallar och/eller medverkar på SIP möten.

I samråd med enhetschef och arbetsgrupp initierar du olika typer av samarbeten och nätverk vid behov samt följer upp arbetet kontinuerligt. Du upprättar och följer upp brukarrelaterade riskanalyser och säkerställer att vi arbetar med avvikelse/rapportsystemet LifeCare.

I din roll arbetar du mer fördjupat i vissa ärenden och är ett bollplank till övriga medarbetare i ärenden som kräver speciellt anpassat bemötande eller förståelse. Du är drivande i frågor inom arbetsområdet för att kvalitetssäkra omsorgen och det ställs därför höga krav på din förmåga att agera utifrån LSS lagens intentioner och verksamhetens mål och värdegrund.

Du kommer att ingå i ett nätverk samt ha ett nära samarbete med processutvecklare och övrig personal när du säkerställer att kvalitetsledningssystemet följs.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du har en god självinsikt och ett handledande förhållningssätt. Du är lyhörd, tålmodig, tycker att det är viktigt att samarbeta i team men är även bekväm med att arbeta självständigt.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du ha

 • universitets- eller högskoleexamen inom det beteendevetenskapliga området, social arbete eller en pedagogisk inriktning (minst kandidatexamen, 180 p)
 • erfarenhet av arbete inom LSS-verksamhet samt goda kunskaper i LSS lagstiftning
 • kunskaper och erfarenheter i tydliggörande arbetsmetodik, utvecklings- och förbättringsarbete enligt LSS lagstiftningens intentioner
 • kunskap och erfarenhet av Case management
 • goda datorkunskaper och dokumentationsvana

Det är meriterande med kunskap av ProCapita och LifeCare dokumentationssystem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021-02-28

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-05-01

Antal tjänster: 1

 

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Carina Sjöberg

Enhetschef

0738-03 25 29

carina.sjoberg@helsingborg.se

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1275

 

 

Regional beredskapsplanerare Syd

Trafikverket – Kristianstad

 

Välkommen att söka jobb hos oss som Regional beredskapsplanerare Syd. Vi vill ha din ansökan senast den 1 mars.

 

Som Regional beredskapsplanerare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

 

 

Om jobbet

 

Vill du vara med på en utvecklande resa att bygga upp totalförsvaret i Sverige? Trafikverket står inför spännande utmaningar att växla upp kompetens och förmåga för att ta del i det arbetet tillsammans med andra aktörer i södra Sverige.

Du kommer tillsammans med övriga regionala och nationella beredskapsplanerare att arbeta med planering av krisberedskap och höjd beredskap. I detta ingår bland annat att delta i, samt driva utredningar och utveckling inom området, där bland annat hanteringen av säkerhetsskydd och kontinuitetshantering på regional nivå ingår. På regionkontoret i Kristianstad arbetar två regionala beredskapsplanerare och nu söker vi en till kollega

I rollen kommer du att samverka internt samt med andra myndigheter som till exempel MSB, Försvarsmakten, länsstyrelser, kommuner och näringsliv i kris- och beredskapsfrågor.

Som beredskapsplanerare kan du komma att ansvara för att samordna regional krisberedskapsorganisation inklusive bemanning och schemaläggning av tjänsteman i beredskap, administratörer och andra roller.

I din roll som beredskapsplanerare kommer du att utbilda och öva inom området. Det kan innebära att arbeta fram utbildnings- och övningsmaterial, planera inför och genomföra utbildningar och övningar.

 • Det blir allt tydligare för mig hur viktig rollen är som Trafikverket har i det samlade totalförsvaret. Utan en fungerande infrastruktur stannar många avgörande aktiviteter upp i ett stört eller oönskat läge. Att få vara med i detta utvecklingsarbete känns riktigt kittlande, uttrycker en medarbetare som jobbar som beredskapsplanerare.

I hela samhället pågår utvecklingen av totalförsvaret vilket innebär att arbetsuppgifterna kommer att innehålla en stor del utvecklingsuppdrag de närmaste åren där du har möjlighet att kunna påverka och vara delaktig. Ditt arbete innehåller en del resor, både nationellt och regionalt.

Kvalifikationer

För att vara lyckas i rollen behöver du ha god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du har lätt för att samarbeta och är smidig i din samverkan med interna/externa aktörer samt arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Därutöver har du en god analytisk förmåga som gör att du identifierar risker och behov samt utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar effektivt och uthålligt samt självständigt utvecklar och driver ditt arbete framåt. Andra viktiga egenskaper som du besitter är din förmåga att arbeta konstruktivt och behålla ditt lugn även i stressade situationer samt att du har enkelt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer.

Vi söker dig som

 • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) inom samhällsplanering, försvarsinriktning, statskunskap med inriktning mot krisberedskap, totalförsvar eller samhällsutveckling alternativt annan likvärdig utbildning i kombination med erfarenhet som är relevant för tjänsten
 • har erfarenhet samt god kunskap om samhällets krisberedskap, totalförsvarsplanering och säkerhetsskydd i en större organisation.
 • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
 • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

 • har erfarenhet av att driva projekt och har haft en coachande och ledande roll
 • har kunskap om gällande lagstiftning inom kris och höjd beredskap

Övrig information

 

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Placeringsort är Kristianstad.

Intervjuer kommer att ske via Skype.

Ansökan

 

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Planering skapar vi innovativa lösningar som bidrar till att nå de transportpolitiska målen, såsom klimatmålen och nollvisionen. Vi planerar Sveriges statliga infrastruktur för väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Hos oss arbetar du nära den politiska arenan och våra samarbetspartners – men framförallt nära medborgare och näringsliv.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2021-03-01