Välj en sida

Är du vår nästa ledartalang i Malmö?

 

JYSK – MALMÖ

 

Job Description

Du som ledartalang på JYSK har möjlighet att alltid prestera på topp. Du älskar försäljning! Du går hela vägen och lite till för att nå målen för butiken. Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

 

Du är engagerad och…

 

Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna.
Skapar laganda genom hög energi, motivation och driv.
Levererar utmärkt service
Ansvarar för att skapa ”the most attractive store”
Arbetar hårt och är en aktiv del av ditt säljteam
Kan fatta självständiga beslut i en fartfylld och dynamisk miljö
Du ges möjligheter och…

Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
En konkurrenskraftig lön och bonus som belönar bra försäljning med goda resultat
Struktur och koncept som skapar möjligheter för dig att leverera utmärkta resultat
En stark och framstående företagskultur där vi tävlar och firar de bästa prestationerna på alla nivåer
JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra butikschefer.

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Qualifications

null

Additional Information

null

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999710687421-ar-du-var-nasta-ledartalang-i-malmo-?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Miljöspecialist med inriktning på förvaltning av IT-system

 

Trafikverket – Kristianstad

 

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Som Miljöspecialist med inriktning på förvaltning av IT-system på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

 

Arbetsuppgifter

 

Som Miljöspecialist med inriktning på förvaltning av IT-system på verksamhetsområde Underhåll kommer du huvudsakligen arbeta med att förvalta våra två IT-system Miljöwebb Landskap och Restriktionsytor för ogräsbekämpning. Miljöwebb Landskap är ett IT-system med information om miljöföreteelser som finns i Trafikverkets anläggning t.ex. alléer, artrika infrastrukturmiljöer och faunapassager. Information från Miljöwebb Landskap används för planering av underhåll och investeringar samt för analys av tillstånd och åtgärder. Restriktionsytor för ogräsbekämpning består av en databas, ett internt kartverktyg och ett externt kartverktyg för hantering av känsliga områden och restriktionsytor där kemisk ogräsbekämpning inte får utföras. Tjänsten finns på enheten Miljö som är en nationell enhet med medarbetare över hela landet.

 

Exempel på arbetsuppgifter är att:

 

Ansvara för IT-systemens förvaltningsplan, budget, resursplanering, uppföljning och prognoser
Sammankalla till olika möten t.ex. förvaltningsmöten och strategiskt användarråd
Ansvara för att dokumentation och information uppdateras och tillgängliggörs, t.ex. manualer och mallar
Driva systemutveckling tillsammans med produktägare
Omvärldsbevaka ur ett verksamhetsperspektiv och systemperspektiv
Besvara frågor och hantera anmälda fel
Samordna resurskonsulter
Utbilda användare av systemen
Som miljöspecialist på miljöenheten ingår även att hålla sig uppdaterad på ny lagstiftning och utveckling inom miljöområdet, delta i arbete med regelverk, svara på remisser och frågor från allmänheten, utbilda och informera samt initiera och delta i forsknings- och utvecklingsprojekt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen inom landskapsvetenskap alternativt examen från annan miljöutbildning
några års arbetslivserfarenhet av Geografiskt informationssystem
några års arbetslivserfarenhet inom natur- och kulturmiljö
några års arbetslivserfarenhet av IT-förvaltning
mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
körkort för personbil
Som person

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har hög kommunikativ förmåga, med förståelsen för hur du ska anpassa ditt budskap efter målgruppen och förmågan att förmedla det på ett pedagogiskt sätt. Då arbetet innebär mycket kontakter är det viktigt att du har god förmåga att hantera olika intressen och att samarbeta med din omgivning. Din förmåga att planera och strukturera är också god. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt. Slutligen har du god problemlösningsförmåga som gör att du förutser problem och bidrar till att organisation utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande – varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast: 2020-04-28

 

Ansök här: https://www.ingenjorsjobb.se/job/5k5vg/miljospecialist-med-inriktning-pa-forvaltning-av-it-system?utm_source=indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=indeed&utm_source=Indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=Indeed

 

C-chaufförer sökes!

 

Logent – Malmö

 

Nu söker vi C-chaufförer för kommande uppdrag hos kund!
Anställningen är ett sommarvikariat med chans till förlängning.
Start: Maj

 

 

Om tjänsten

 

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att samla in hushållsavfall och återvinningsmaterial enligt planerade körlistor.
Arbetstiderna är främst förlagda på dagtid 06.00-15.00 med undantag för vissa turer där man går på två skift.
Om kunden

 

Vår kund är en av Sveriges största aktörer inom återvinning och miljö.
Din profil

 

För att lyckas i rollen som chaufför ska du vara ansvarstagande, noggrann och självständig. Du ska även ha en god tidsuppfattning, vara trygg bakom ratten och inte vara rädd för att ta i.
Vi ser även att du har en god servicekänsla gentemot kunder och behåller lugnet i oförutsedda situationer. Då arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och utförs i ett högt tempo bör du ha en god fysik och trivas med att arbeta i en fartfylld miljö.

 

Krav:

C-kört
YKB
Digitalt förarbevis

Meriterande:
Erfarenhet av fyrfackstömning.
Om Logent

 

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Om ansökan

 

Är du den vi söker?
Välkommen att registrera ditt cv på www.logent.se, anställningen startar i maj.

 

Ansök här: https://jobb.logent.se/show.job.php?id=3053

Undersköterskor till hemvården

 

Landskrona Stad

 

Hemvården bedrivs i enlighet med Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och inriktas på att brukaren ska få leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Just nu söker vi engagerade undersköterskor till hemvården Landet som vill arbeta med personcentrerad omvårdnad och göra vardagen meningsfull för brukaren. Eftersom vi kör bil krävs B-körkort.

Som undersköterska hos oss utför du beviljade omvårdnadsinsatser och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter från legitimerad personal. Ett av våra mål är att begränsa antalet personal som utför insatser hos brukarna. Du kommer därför att arbeta i en mindre kontaktmannagrupp där du och dina kolleger arbetar tillsammans för att tillgodose brukarens individuella behov av god och säker vård- och omsorg. För oss är det viktigt att det finns ett gemensamt förhållningssätt på arbetsplatsen som säkerställer att brukarna får ett värdigt liv och känner välbefinnande. Därför har vi ett strukturerat värdegrundsarbete där du i mindre grupp tillsammans med kolleger, chef och värdegrundsledare arbetar aktivt utifrån socialstyrelsens allmänna råd om värdegrunden och vägleds i din yrkesroll.

I din roll som undersköterska samarbetar du även med andra yrkesprofessioner som är involverade i vård- och omsorgen för brukaren (exempelvis biståndshandläggare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut).
Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta mot gemensamma mål, därför finns det ett nära ledarskap och stor delaktighet på arbetsplatsen. Vi har återkommande arbetsplatsträffar och utvecklingsdagar i syfte att kvalitetssäkra, utveckla och förbättra vår verksamhet. För att våra medarbetare ska må bra arbetar vi systematiskt med arbetsmiljöarbetet, men erbjuder även friskvård för att främja en hälsosam balans mellan arbete och fritid.

Välkommen till en arbetsplats där du ges möjlighet att utvecklas och göra skillnad varje dag.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. I ditt arbete är du närvarande och sätter brukarens behov i centrum. Du är lyhörd för olika behov och kan bemöta människor på ett engagerat och professionellt sätt. Du har en god social förmåga och tycker att det är viktigt med goda relationer till brukare, kolleger och ledning. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du också har lätt för att samarbeta, är lösningsfokuserad och ansvarstagande.

Du har en positiv inställning till utveckling samt lockas av situationer där nytänkande, kreativitet och flexibilitet behövs. Eftersom dokumentation är en betydelsefull del i arbetet är det viktigt att du känner dig trygg med datorer och mobiltelefoner och kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift. Du ska kunna ta emot och känna dig bekväm med att arbeta utifrån delegeringar från legitimerad personal.
B-körkort krävs.
Övrigt
För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister.

Löpande urval och intervjuer kan bli aktuellt under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Anställningsvillkor

Deltid. 80%, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Arbetstid: Schema. Dag- och kvällstid.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 3
Ansökan
Förvaltning: Landskrona stad – Område Hemvård

Arbetsgivarens referensnummer: C36508

Sista ansökningsdatum: 2020-04-30

 Kontaktpersoner
Jonna Bramberger
Enhetschef
Telefon: 0418-47 03 12
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner
nås via kommunens växel
Telefon: 0418-470 000

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=D6E59D26-431E-4B76-97C2-8CBC449FBF37