Välj en sida

Butiksmedarbetare kassa/checkout Willys Staffanstorp

Willys – Staffanstorp

 

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Tillsvidare
Placering: Staffanstorp, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare med ett fokus mot kassa/checkout får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Staffanstorp. Tjänsten avser tillsvidare på deltid, cirka 32 timmar/vecka där provanställning tillämpas . Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Vi ser med fördel att du som söker har tidigare erfarenheter av en liknande roll.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Martin Ahlberg, martin.ahlberg@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-03-22. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Staffanstorp-Butiksmedarbetare-kassacheckout-Willys-Staffanstorp-Sk%C3%A5n/656007601/?sType=Indeed

 

 

Transportörer

Jourtransport Örestad ABMalmö

Som transportör ska du ha B körkort, vara över 18 år, bosatt i Malmö (med omnejd) och vara personligt lämplig för jobbet. Detta passar Dig som inte är beroende av en fast lön eftersom man får betalt per uppdrag. Vi har 24 timmars jour och man har ca 1-1,5 timmes inställelsetid. Man jobbar två i samma bil, dock finns det uppdrag man gör ensam. I dags läge har vi 2 bilar igång/dygn.

Vi söker Dig som kan jobba när som, men också Dig som kan hoppa in helger eller enstaka dagar/del av dygn. Tunga lyft förekommer!

All utbildning sker inom företaget och vi arbetar under tystnadsplikt. Gå in och läs om företaget här på sidan innan Du ansöker.

 

Ansök här: https://www.jourtransport.se/lediga-jobb/

 

 

Vill du bli vår nya medarbetare?

Hörby kommun – Hörby

Junibackens förskola i Hörby söker legitimerad förskollärare.

På vår förskolor är öppenhet, ansvar och respekt våra gemensamma värderingar. Vi är ett glatt gäng män och kvinnor, med mycket humor, som tillsammans tar tillvara på varandras kunskaper för att utveckla verksamheten.

Vi söker engagerad förskollärare som vill vara med och vidareutveckla förskolan.
I vårt arbete lägger vi stort fokus på barnens nyfikenhet och intressen, samt arbetar för att erbjuda barnen en stimulerande och utvecklande lärmiljö.

En viktig del av arbetet som förskollärare är att arbeta för en trygg, rolig och lärorik förskola. Arbetet sker i team runt barnen där samarbete är en självklarhet. Som förskollärare har du huvudansvaret för avdelningens kvalitétsutveckling.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du har god pedagogiskt ledaregenskap och vill erövra och utveckla verksamheten tillsammans med barn och kollegor.
Du ska ha god kännedom om de styrdokument som ligger till grund för förskolans arbete.
Vi tror att du är en kreativ och ansvarstagande person som har lätt för att samarbeta med såväl arbetskamrater som föräldrar och arbetsledning.

Förutom trevliga kollegor så erbjuder vi

  • Avdelningsplanering 1,5 h/v
  • Enskilt planeringsarbete 3,5 h/v
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Webbverktyget, Unikum
  • Kollegialt lärande

.
Är du rätt person? Välkommen med din ansökan!
Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.
Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar.
Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Arbetsplatsen

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 700 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.
Tillträde: Tillträde: efter överenskommelse
Antal platser: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=53DC1130-5064-408E-A6A9-365ABFE97907&guidGroup=7dc835f1-c09f-47e9-b5bf-3026399e229f

 

 

Stödassistent daglig verksamhet LSS i Kävlinge

Kävlinge kommun – Kävlinge

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

För mer information: http://www.kavlinge.se/jobb

Arbetsuppgifter:

Som stödassistent arbetar du med att handleda och stödja våra brukare. Du fungerar som en hjälpande hand och bidrar till att ge dem en fungerande, trygg och meningsfull vardag.

Tillsammans med dina kollegor planerar och säkerställer du att stödet är anpassat till brukarnas behov och önskemål samt att de stämmer överrens med gällande delaktighets- och genomförandeplaner. För att lyckas får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och en strukturerad introduktion. Du jobbar både enskilt och i grupp.

Kvalifikationer:

Du har läst vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet och/eller annan likvärdig utbildning. Utbildning och erfarenhet inom arbete med teckenspråk, pedagogik och tydliggörande är meriterande, likaså erfarenhet av arbete med autism och utmanande beteende.

I ditt arbete är du närvarande och sätter den enskildes behov i fokus. Ditt intresse för människor är genuint och du ger ett gott bemötande. Du är tålmodig, flexibel och förstår vikten av att visa respekt. Du är ansvarsfull, flexibel och tycker det är viktigt att ha en bra relation till brukare, anhöriga och kollegor. Vi tror också att du är positiv, engagerad och tycker om att arbeta både självständigt och i team. Du är lösningsfokuserad, ser möjligheter snarare än hinder och har stor förmåga att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då vi arbetar i programmet Procapita ser vi gärna att du har erfarenhet av det.

Vid anställning kommer vi begära utdrag ur belastningsregistret.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse
Antal platser: 2


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-03-22

Arbetsgivarens referensnummer: 41/21

 

Upplysningar lämnas av:

Karolina Jagesten
Enhetschef Daglig Verksamhet
Telefon: 046-739034
E-post: karolina.jagesten@ kavlinge.se

Facklig(a) företrädare
Facklig kontaktperson nås via Kontakt Kävlinge
Telefon: 046-73 90 00

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=07420B44-3F0A-47D0-B413-384E102251DE&guidGroup=

 

 

Systemförvaltare till Lönserviceenheten

Burlövs kommun  – Burlöv

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun – den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Löneserviceenhetens uppdrag är att driva, utveckla och leverera tjänster inom det löne-och personaladministrativa området med fokus på hög kvalitet och effektivitet samt ge god service till förtroendevalda, chefer, medarbetare, myndigheter och intresseorganisationer hos Burlöv, Kävlinge och Staffanstorp. Enheten ska vara initiativtagare till utvecklingsarbete och ligga i framkant inom sitt ansvarsområde och utifrån detta ge förslag till beställarkommunerna.

Det pågår en förändringsprocess av Löneserviceenheten där vi kartlägger våra processer och automatiserar de delar vi kan för en effektivare leverans och högre kvalitet så att vi kan lägga tiden på de värdeskapande delarna i processerna. Detta är en resa och vi söker nu dig som vill vara med på den och berika den med din person och kompetens. Är det du?

Arbetsuppgifter

Som systemförvaltare kommer du erbjudas möjlighet att arbeta proaktivt och systematiskt med förvaltning, vidareutveckling, ärendehantering och supporthantering inom löneområdet. Du har kontakt med leverantörer, IT och andra stödfunktioner i kommunerna.

I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra större förändringar i systemet Personec P, arbeta som kravställare gentemot leverantörer och vara support åt dina kollegor och stödfunktionerna i respektive kommun. Arbetet omfattar att aktivt arbeta med att systemen används på ett effektivt och tillförlitligt sätt genom felsökning, konfigurering och utredning, samt utifrån efterlevnad av lagar och avtal.

I din roll som systemförvaltare ansvarar du för att underhålla och vidareutveckla IT-systemen. Du ser till att ta fram årliga planer för vidareutveckling av våra IT-system, att beslutade aktiviteter startas och genomförs enligt tidplan samt ansvarar för utbildning i aktuellt verksamhetssystem. Vidare ansvarar du för att säkra funktionalitet utifrån uppsatta krav och regler. Hantera inställningar i systemet utifrån lagar och avtal. Burlövs kommun arbetar aktivt med ett digitalt förändringsarbete och som systemförvaltare kommer du vara en viktig del i detta arbete.

Kvalifikationer

VI söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av systemförvaltning av verksamhetssystem inom löneområdet i kombination med god teknisk förståelse. Vi ser även att du har akademisk examen som vi bedömer relevant för uppdraget alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom mångårig arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Har du dessutom erfarenhet av något av nedanstående så är det meriterande;

  • Personec P
  • Upphandling av IT-system
  • Förvaltningsledning

För att lyckas i uppdraget tror vi att du har erfarenhet av att arbeta projekt- och processorienterat.

Som person har du förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och bygger förtroendefulla relationer i organisationen.

För att lyckas i din roll är det viktigt att du har ett genuint intresse för service och trivs med att vara tillgänglig i din roll som systemförvaltare. Du trivs med att hålla dig uppdaterad och ser omvärldsbevakning som en självklarhet. Även att ha förmågan att förstå behov och hitta lösningar på problem i olika arbetssituationer är viktigt för att du ska trivas i rollen.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

 

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Ansök senast: 2021-03-28

Referensnummer: A1011443

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=6B996EA2-32C1-4699-A907-21F0C4052507&locId=1