Välj en sida

 

Komfortoperatör till Hässleholmsdepån på SJ Öresund

 

SJ – Hässleholm

 

Komfortoperatör
SJ Öresund kommer i december att ta över driften samt underhållet av Öresundståg och vi behöver fler som vill vara med från början och skapa SJ Öresund med oss.

Arbetsplatsen
Nu börjar resan att bygga verksamheten Dagligt underhåll på den alldeles nya Hässleholmsdepån. På depån kommer såväl tekniskt som dagligt underhåll av Öresundstågen att ske. Området består av 10 km järnvägsspår med 41 växlar, 36 spårplatser för uppställning och städning av tågen, kontor och kombihall. Verkstadshallen är 23 000 kvadratmeter och har kapacitet att serva drygt 110 Öresundståg.

Tjänsten
Arbetet som Komfortoperatör utförs alla dagar på året och under alla väderförhållanden. Du är en viktig kugge för att alltid hålla tågen rena och välstädade med bra komfort för våra kunder. Det blir ditt jobb tillsammans med dina kollegor att ansvara för att dagens och morgondagens resenär får en positiv upplevelse när han eller hon inleder sin resa.

Utmaningarna för dig i jobbet blir många då arbetsuppgifterna inom städuppdraget är av varierande karaktär, så du måste vara flexibel eftersom förhållandena och uppgifterna växlar hela tiden. Din arbetsplats är på och vid spårområdet vilket betyder att säkerheten alltid måste sättas främst. Kvalitén i arbetet för våra kunder måste säkerställas oavsett yttre omständigheter. Vi erbjuder en spännande miljö att arbeta i, trevliga arbetskamrater och ett omväxlande arbete.

Du kommer att ingå i ett lag som tillsammans ansvarar för att alltid leverera rena och välstädade tåg. Genom ditt jobb är du med och bidrar till att våra kunder får en positiv upplevelse när de väljer att resa med oss. Arbetet som komfortoperatör passar dig som föredrar att arbeta nära andra och värdesätter renlighet högt.

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad och har kundfokus. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Ett tekniskt intresse samt erfarenhet av städning och kundservice är meriterande. Du är ordningsam, effektiv och har god arbetsmoral.

Arbetstider
Vår verksamhet är öppen alla dagar om året och dygnet runt. Arbetet som komfortoperatör innebär därmed skifttjänstgöring med både dag- och nattarbete, med tyngd på natten då vi har bäst tillgång till tåg, samt helger.

Vi ger dig grundutbildning
När du börjar din anställning får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar kontinuerligt i vidareutbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

Särskilda krav
Innan anställning kan erbjudas krävs godkänt alkoholtest- och drogtest samt ett godkänt utdrag ur belastningsregistret, enligt Transportstyrelsens krav. Då bilkörning ingår i arbetet behövs B-körkort.

Övrigt
Vi kommer löpande att kalla till intervjuer under augusti och september. Start kommer att ske i november och då inleds anställningen med utbildning och praktik.

Mer information om SJ Öresund: https://www.sj.se/oresund/hem.html

Mer information om Hässleholmsdepån: https://hassleholmsdepan.oresundstag.se/

Är du nyfiken på tjänster inom tekniskt underhåll, se här: https://mantena.org/intresseanmalan/

 

Ansök här: https://jobb.sj.se/jobs/431-komfortoperator-till-hassleholmsdepan-pa-sj-or

 

Fordonsoperatör

 

SJ – Malmö

 

Vill du ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Trivs du att jobba utomhus med varierande uppgifter? Vi söker dig som alltid sätter säkerhet först och som tycker om att ta stort ansvar. Som anställd på SJ får du en anpassad och gedigen introduktion, härliga kollegor och jobba med något som är både meningsfullt och hållbart.

Om tjänsten

SJ söker nu fordonsoperatörer. Idag arbetar runt 30 fordonsoperatörer på Malmödepån för att ta hand om alla tåg som kommer till och lämnar depån. På grund av ökad trafikvolym söker vi nu flera personer som vill ansluta sig till det sammansvetsade laget i Malmö som jobbar för visionen att ha hela, rena och trafiksäkra tåg i tid. Ditt arbete innebär att du är förare av tågfordon vid växling i Depån.

Som fordonsoperatör på SJ blir du en del av en organisation som varje år genomför fortbildning i trafiksäkerhet. SJ genomför hälsosatsningar och erbjuder olika karriärmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

Fordonsförflyttning – Du kör tågfordon till och från verkstad och kopplar av och på vagnar
Klargöring – Du gör i ordning tåget för avgång och startar upp säkerhetssystem och ser till att dessa fungerar
Tvätt av tågfordon – Du kör igenom en automattvätt och ansvarar för att leverera hela och rena tåg till resenärerna
Vi söker dig som

Talar och skriver obehindrat på svenska
Är minst 20 år
Har B-körkort
Har god syn, god hörsel, är drogfri och har färgseende samt i övrigt uppfyller krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd
Som fordonsoperatör krävs att du har ett giltigt lokförarbevis och tidigare erfarenhet av växling. Efter fordonsutbildningen av X2 arbetar du i treskift och du tillbringar ungefär 90 % av din tid utomhus.
Det är meriterande om du:

Som person är det viktigt att du är flexibel och trivs med omväxlande arbete som ställer krav på att du snabbt kan ställa om fokus och prioritering. Vidare ser vi att du som söker är serviceinriktad och trivs att arbeta nära andra människor. Du behöver ha säkerhet i åtanke i allt du gör genom att vara noggrann och kvalitetsmedveten.

Övrig information

Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart du kan.
Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
Placering: Malmö

Kontaktuppgifter:
Emma Ågren, 0700032440
Produktionsledare fordon Depå Syd

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat. SJ för människor närmare varandra, varje dag. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen hade 4 600 medarbetare och en omsättning på cirka 8,6 miljarder kronor under 2019. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 150 000 personer att resa med någon av SJs 1220 avgångar från 291 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg och har utsetts till Sveriges grönaste varumärke, bästa inrikes transport och Europas mest digitala resebolag.

 

Ansök här: https://jobb.sj.se/jobs/428-fordonsoperator-till-sj-depa-syd-malmo

 

Elmätarmontör

 

Peab – Helsingborg

 

Sökes till Helsingborg

ATS Tjänster har tagit ett anbud gällande att byta ut samtliga elmätare i hushållen åt Öresundskraft. Området är runt Helsingborg, Ängelholm och Bjuv.

Vi söker juniora Elmätarmontörer som kommer att åka runt och byta dessa elmätare i hushållen. Vi ser gärna att du har genomgått gymnasium med inriktning mot el. ESA är önskvärt, men inget krav (har du inte ESA så ser vi till att du får den utbildningen). Körkort B är ett krav för denna tjänst.

Som person är du ansvarstagande, du har lätt för sociala kontakter och har god kommunikationsförmåga.

Hos oss erbjuds du ett arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del i Peab-koncernen förenar vi det mindre företagets dynamik, med det stora företagets resurser. För den som och vill utvecklas finns det möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön

Din ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Vi avböjer alla erbjudande om annonsering- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-07-31

 

Ansök här: https://peab.se/jobba-och-utvecklas/lediga-tjanster/ledig-tjanst/2524749/

 

Betongarbetare

 

NCC – Kristianstad

 

På NCC vill vi gärna ha våra egna yrkesarbetare, då vi hoppas och tror att du som anställd hos oss får en större inblick och känsla för de projekt du är med i. Du arbetar i ett lag som består av arbetsledare och yrkesarbetare. Tillsammans bygger ni nya fina bostäder eller kommersiella byggnader som ni kan vara stolta över när de lämnas över till kund.

Stämmer detta med dig?
Du har yrkesbevis som betongarbetare och trivs med att jobba i team, men kan även arbeta självständigt när så krävs. Du värdesätter dina kunskaper inom betong och armering och känner stolthet över att göra ett bra arbete, som bidrar till att vår kund blir nöjd över projektet du varit med och byggt. Vissa dagar går arbetet enligt planerna medan en annan dag sätts din kreativa förmåga på prov, vilket kan vara både tufft och stimulerande.

Du tummar inte på säkerheten och kan ställa upp på våra värdeord; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

Avdelning Building Sydväst
Avdelningen bedriver entreprenadverksamhet i Nordvästra/Östra Skåne samt Halland. Vi är ca 250 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader till bostäder och omsätter ca 1,2 miljarder kronor.

Ytterligare information
Arbetsområde är nordöstra Skåne. Tjänsten är en tillsvidareanställning med början i september. Vi tillämpar provanställning. B-körkort är ett krav.

Kontakta gärna vår personalman Anders Ljung på tfn 070-658 70 28 om du har ytterligare frågor.

Ansökan
Registrera ditt CV nedan samt skriv en kort presentation om dig själv. Urval sker löpande dock senast den 8 juli 2020.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/jobbsida/14640/betongarbetare/

 

Butiksmedarbetare – sommarjobb

 

Biltema – Lund

 

Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 54 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.

 

Butiksmedarbetare – sommarjobb

Om tjänsten

Som Butiksmedarbetare på Biltema är du en viktig del av kundernas upplevelse i varuhuset. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att kunderna får bästa tänkbara service. Din arbetsdag består av flera olika moment och varierande arbetsuppgifter. Tycker du om ett högt arbetstempo och kundmöten kommer du trivas i vår butik.

Om Dig

Kundens tid är värdefull och som medarbetare hos Biltema måste du kunna läsa av kundens behov. Vi söker därför dig som är en utpräglad servicemänniska och har kunden i fokus. Du gillar ett högt arbetstempo där du ständigt ställs inför nya utmaningar. Som person tycker du om att ta tag i saker, ser vad som behöver göras och vill ha ordning och reda runt omkring dig. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet då du bland annat måste vara kommunikativ både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från detaljhandeln och då gärna inom kundservice, kassa och reklamationshantering. För att snabbt komma in i rollen ser vi gärna ett brinnande intresse för vårt sortiment och produktområden eller caféverksamhet.

Givetvis delar du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

 

Sista ansökningsdag: 2020.06.21

Arbetsplats/placering: Biltema Lund

Anställningsform: Semestervikariat juni – augusti.

Lön: Enligt avtal

Arbetstider: Varierar och innefattar kvällar och helger

Frågor kring tjänsten kontakta: Ställföreträdande Varuhuschef Biltema Lund, Emil Sjögren, sales.lund@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen att ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

 

Ansök är: https://biltema.easycruit.com/vacancy/2524667/77042?iso=se

 

Vaktmästare

 

Lunds Kommun

 

Barn- och skolförvaltning
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss
Skolorna inom utbildningsområde 6 är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning. Inom området finns Tunaskolan, Mårtenskolan,
Lilla Mårtenskolan, Vikingaskolan, Nyvångskolan, Hagalundskolan, Påskagängets skola, Torna Hällestad skola och Fåglasång.
Våra medarbetares hälsa och trivsel är viktig för oss, därför har vi bl. a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av fastighetsskötsel, reparationer, lokalomflyttningar, brandskyddsarbete, lås- och larmsystem, utveckling av rutiner och förbättringar samt daglig service.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på service och många kontaktytor. Du kommer samarbeta med interna och externa aktörer, fastighetsägare och entreprenörer.

Du kommer vara en del av vårt serviceteam där vi värdesätter samarbete och kommunikation.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Det är meritera om du har tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare, gärna inom skola. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av brandskydds- och skyddsrondsarbete.

Du ska känna dig bekväm med att kunna utföra mindre reparationer, förbättringar och byggnadsarbeten.

Då arbetstiden är förlagd under ordinarie verksamhetstider är det viktigt att du trivs med kollegor och elever omkring dig medan du arbetar.

Som person är du flexibel, lyhörd, har stor ansvarskänsla, kan arbeta självständig och i team. Du känner stolthet över ditt arbete och utför det med stor noggrannhet och god kvalité.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2020-09-01 eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-06-22

Referensnummer
2020/520
Kontaktperson(er)
Ann-Marie Sjöberg, Enhetschef, 046-359 7901
Facklig(a) företrädare
Laila Palén, Kommunal, laila.palen@lund.se

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=338808

 

Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus på Emporia

 

Jensen’s Bøfhus – Emporia

 

Kan du springa maraton med ett leende på läpparna?

Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus på Emporia

Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.

På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice.

Du kommer att utbildas internt genom våra strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytande samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.

Din profil:

Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service.
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
Tjänsten:

Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck.
Avdukning och bordsuppdukning.
Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.
Ta emot bordsbokningar.
Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.
Vi erbjuder:

Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter fyraveckorsscheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider.
Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner.
Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept.

Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge. I Sverige finns det för närvarande restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.se.

 

Ansök här: https://jensens.easycruit.com/intranet/sverige/vacancy/2524669/93425?iso=dk

 

Administrator/assistent till plan- och bygg i Örkelljunga kommun

 

Örkelljunga Kommun

 

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter är diarieföring i ärendehanteringssystemet Castor, registrering av plan- och bygglovsärenden, tillsynsärenden, och övriga ärenden samt övrig registrering generellt. Vidare ingår fakturahantering, arkivering, remisshantering, grannehöranden, diverse utskick och rapportering. Du förväntas ge service till allmänheten i form av upplysningar, hantera beställningar av kartor och uppdatera information till vår webbplats. Du kommer, tillsammans med kollegor, arbeta med att förbättra och utveckla vårt digitala arbetssätt ytterligare, införa e-tjänster.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har minst gymnasieexamen eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara relevant för befattningen. Arbetet innebär mycket kontakt med bygglovsökande och andra intressenter. Därför är det av stor vikt att du är tydlig, pedagogisk och lösningsfokuserad. Dina läs- och språkkunskaper är mycket goda och du har inga problem med att ta emot besökare, svara på frågor eller inkommande samtal. Datorvana är ett absolut krav och vi ser det som självklart att du behärskar Officeprogrammen utan problem. Om du har kännedom om bygglovsprocessen, plan- och bygglagen eller om du har kunskaper inom kartprogram Geosecma och ärendehanteringssystemet Castor så är det meriterande. Du har lätt för att samarbeta med såväl arbetskamrater som med kunder. Du är systematisk och kommer till avslut samtidigt, som du tar ansvar för helheten och trivs med teamarbete. Vi efterlyser ett stort engagemang och intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete. Du har en positiv inställning till digitalisering, nya arbetssätt och nya arbetsuppgifter.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1
Andra uppgifter
Vi erbjuder dig ett självständigt och roligt arbete. Vi har flera nyanställda på enheten vilket innebär att du har får möjlighet att medverka och skapa en kultur som innebär trivsel och arbetsglädje för er som ska jobba tillsammans. Örkelljunga kommun präglas av dialog, och närhet till både politiker och kommuninnevånare. Du blir unik i din anställning och alla kommer inom kort veta vem du är. Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=5979088E-382D-4B60-A6D6-6E252D372754&guidGroup=33a0873b-974e-49b7-8e10-89251171a3d3

 

 

Max söker medarbetare

 

Max Burgers AB – Hyllinge

 

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

 

Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:339515/type:job/where:62/apply:1