Välj en sida

Utbildare el/kontaktledning
Trafikverket – Ängelholm

Välkommen att söka jobb hos oss som Utbildare el/kontaktledning. Vi vill ha din ansökan senast den 22 juni.

Som Utbildare el/kontaktledning på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

 

Om jobbet

Vi på Trafikverksskolan har behov av att stärka vår förmåga att genomföra el-, kontaktlednings- och besiktningskurser inom järnväg och erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med att vara med och vidareutveckla denna verksamhet.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning av blivande och befintliga eltekniker. I jobbet ingår arbete med elevdokumentation och framtagning av utbildningsmaterial. Som utbildare deltar du också aktivt i utveckling av nya kurser och förvaltning av befintligt kursutbud. En del av undervisningen kan genomföras digitalt på distans. Du kommer att erbjudas en pedagogisk grundutbildning och en god inskolning i rollen som utbildare.

Tjänsten är placerad i Ängelholm. Arbetet kan eventuellt innebära resor nationellt.

 

Kvalifikationer

 

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen är du en analytisk person med problemlösningsförmåga som trivs med att ta dig an utmaningar. Du förstår betydelsen av en väl fungerande samverkan, där du bemöter andra med respekt och lyhördhet vilket bidrar till ett starkt samarbete. Självfallet är du även en duktig kommunikatör som förmedlar budskap på ett enkelt sätt och anpassar din kommunikation till mottagaren.

 

Vi söker dig som har

 • gymnasieutbildning med elinriktning

 • grundläggande kontaktledningsutbildning

 • flera års erfarenhet som eltekniker och besiktningsman inom järnväg

 • goda kunskaper att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift

 • goda färdigheter i att använda Word och Powerpoint

 • behörighet som förare på LMV Qhz (liftmotorvagn) och LRB (lifträlsbil)

 •  

Det är meriterande om du har

 • körkort för personbil

 • relevant pedagogisk erfarenhet

 • goda kunskaper i engelska

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Övrig information

 

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du uppfyller Transportstyrelsens hälsokrav för trafiksäkerhetstjänst inom järnväg.

Intervjuer kommer att ske via Skype.

Ansökan

 

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör.

 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet och hos oss bidrar du till att kompetensutveckla framtidens medarbetare – både på Trafikverket och inom väg- och järnvägsbranschen. Vi genomför även längre utbildningar på gymnasie- och högskolenivå. Som Sveriges största utbildare inom väg och järnväg kompetensutvecklar vi årligen 10 000 personer både på vår unika övningsanläggning i Ängelholm och på olika orter runt om i Sverige. Tillsammans bidrar vi till att fler lär sig mer för att kunna utveckla vårt transportsystem.

 

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

 

Ansök här: https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/Lediga-jobb/trafikverksskolan/utbildare-elkontaktledning-602021007/

 

Mätare
GEOCON AB – SKÅNE

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter blir inmätning, utsättning, avvägning och stomnät. Vi följer våra kunder geografiskt och detta kan medföra en del resor i tjänsten. Körkort är ett krav och en del övernattningar på annan ort hör till en normal arbetsmånad.

Vi kan erbjuda en intressant arbetsplats med moderna instrument och programvaror, höga krav på resultat och goda möjligheter att utvecklas som mätare.

Lön och placeringsort efter överenskommelse. Tillträde så snart det är genomförbart, med hänsyn till de förhållanden som råder hos Dig som söker tjänsten.

Kontakta Börje Andersson på telefon 0491 76 64 90

 

Ansök här: http://www.geocon.se/docs/pages/svensk/fF6retaget/lediga-jobb.php

 

TRAFIKLÄRARE

Lommastrands Spyken – Lund

 

För att lyckas hos oss är du positiv, ambitiös, målinriktad och har stort tålamod. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och förstår vikten av att alltid leverera hög kvalité. Du agerar professionellt i ditt arbete vilket innebär att du strukturerat och tålmodigt utför ditt arbete med noggrannhet och engagemang. Vi ser inget krav på att du har tidigare erfarenhet inom yrket men du måste ha godkänd utbildning av transportstyrelsen.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av att utbilda elever för B-behörighet genom både praktisk och teoretisk utbildning. I trafiklärarens roll ingår planeringar med elever då man ser till att varje elev får en individanpassad utbildning. På trafikskolan har vi utbildning för AM, introduktionsutbildning, riskettan och även möjlighet att utbilda i MC och släp.

Om du är en person som värderar hög kvalitet i varje detalj och alltid sätter kunden i fokus så kan du vara den vi söker, Tveka inte att höra av er till oss!
Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 0760-314188(Alen) alt. 0707-387888(Niklas) .

 

Ansök här: https://spykenstrafikskola.se/jobb/

 

Parkeringsvakt vid behov i Helsingborg
Smart Parkering Sverige AB – Helsingborg

 

Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm. Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering!

Information om tjänsten:

Smart Parkering Sverige AB växer och söker en person till våra uppdrag i Helsingborg med start snarast. Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal.

Arbetet är vid behov varierande alla tider på dygnet.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetet utgår från vårt kontor i Helsingborg och vid anställningens start erhåller du en intern utbildning på ca två veckor.

Lön utgår enligt kollektivavtal.

 

Kvalifikationer:

 • Innehaft B-körkort i minst 2 år

 • Goda kunskaper i svenska och engelska

 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som parkeringsvakt eller ett liknande yrke

 

För att trivas tror vi att du är:

 • Serviceinriktad

 • Ansvarstagande

 • Lugn och saklig i ditt bemötande

 • Flexibel, arbetet innebär varierande arbetsdagar och mycket utomhusarbete

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB.

 

Urval:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök här: https://karriar.smartp.se/jobs/164818-parkeringsvakt-vid-behov-i-helsingborg?ref=indeed

 

Eltekniker
Landskrona kommun – Landskrona

 

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. Vill du vara med och verka i en av Skånes mest spännande städer?

Landskrona fastighetsförvaltnings AB är ett helägt kommunalt bolag i Landskrona hus AB koncernen. Vår uppgift är att förvalta byggnader och lokaler till stadens förvaltningar. Staden äger 180 byggnader som vi förvaltar och även ett antal inhyrda lokaler som också ingår i vårt förvaltningsuppdrag, våra största kunder är utbildnings- och omsorgsförvaltningen. På Landskrona Fastighetsförvaltning AB är vi för närvarande 24 anställda bestående av; driftenheten, teknikenheten samt förvaltning- och ekonomienheten.

Vi jobbar efter värdegrunden RAKT som står för följande:

 • RESULTAT: Vi håller vad vi lovar genom att leverera rätt saker, på rätt sätt och i rätt tid. Genom vår professionella leverans bygger vi förtroende, tillit och resultat.

 • ANSVAR: Vi har öppet sinne och ärliga avsikter i vår raka och tydliga kommunikation. Vi tar ansvar genom att leverera hög kvalitet med stort engagemang. Vi lyssnar och återkopplar. Vi behandlar varandra med omtanke och ger varandra utvecklande feedback och uppskattning. Vi har stor respekt för varandras olikheter.

 • KVALITET: Vi är Landskronas bäst samlade fastighetskompetens. Vi arbetar med ständig utveckling och bemöter våra kunder med hög social och yrkesmässig kompetens.

 • TILLSAMMANS: Genom samarbete uppnår vi resultat och bra relationer. Med ett utbyte av erfarenheter och kompetens levererar vi alltid tjänster av hög kvalitet. Delaktighet är viktigt för oss.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i Teknikenheten som består av personer som besitter spetskunskap inom olika byggnadstekniska discipliner. Du kommer att självständigt och i grupp utföra dina arbetsuppgifter i byggnaderna. Du kommer att jobba nära dina kollegor på LFAB där vikten av att kunna samarbeta är viktig. Vi utvecklar oss ständigt och håller i dagsläget på att införa nya digitala hjälpmedel som en del i arbetet, att hantera digitala hjälpmedel ser vi som en nödvändighet i arbetet. Vi arbetar i Vitec (fastighetssystem), UBW (fakturasystem) och du ska även kunna behärska kommunikation via mejl och Teams. Det är meriterande att ha kännedom/kunskap om handhavande i Bewator Omnis 2010, då detta kommer vara ett gränssnitt som är en del i arbetet.

Arbetsuppgifter:

 • Utföra utökande installationer inom svagström, ex inbrott/passage, brandlarm, styr & regler.

 • Utföra utökande installationer inom sin starkströmsbehörighet, lägst [B].

 • Utföra felsökningar inom både svag- och starkström inom sin behörighet, lägst [B].

 • Utföra reparationsarbeten inom både svag- och starkström, inom sin behörighet, lägst [B]

 • Vara support till fastighetstekniker och förvaltare inom sitt område.

 • Inventering ute i byggnader för underhållsplanering.

 • Elrevisoner: handlägga, avhjälpa åtgärder. Handlägga/medverka på revisioner inbrottsanläggningar.

 • Årliga funktionskontroller av överströmsskydd, RWC-larm, JFB och nödstopp: handlägga och avhjälpa åtgärder.

 • Administration av passage & larmsystem kan förekomma.

KVALIFIKATIONER

 • Elteknisk utbildning är ett krav

 • God kännedom om elsäkerhetsföreskrifter

 • Elbehörighet är ett krav, lägst B

 • God kännedom om svagströmsinstallationer inom ex inbrott/passage, brandlarm, styr & regler

 • B körkort och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Låter detta som ditt nya jobb? Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi intervjuar löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3D992ab1d7-0723-4a9c-bdb9-577cdb0db9ff%26frameablegui%3D

 

Servicetekniker / Lastbil / Buss
MAN Truck & Bus Sverige – Malmö

Vill du vara med och representera marknadens modernaste lastbilsprogram som fick utmärkelsen Truck of the year 2021?
Har du erfarenhet av lastbilar och ett genuint intresse av att jobba med kunden och hitta de bästa lösningarna?
Då har vi jobbet för dig
På MAN brinner vi för lastbilar, framåttänkande teknik och att förenkla för våra kunder. Vår stora tekniska satsning sker i Malmö, där vi nu söker ytterligare två lastbilstekniker som ska förstärka teamet. Här arbetar du med den moderna tekniken i morgondagens lastbilar med tillgång till såväl specialverktyg som moderna programmeringsverktyg. Stämningen är familjär och du får stora möjligheter att påverka din arbetsdag och utveckling.

Du kommer att trivas om du

Gillar att arbeta snabbt och effektivt

Trivs med varierande arbetsuppgifter som ställer höga krav på teknisk kompetens

Är driven och hungrig i ditt yrkesutövande och vill göra skillnad

Vi söker dig som :

 • Är utbildad mekaniker och har minst 5års erfarenhet

 • Kan arbeta både självständigt och i grupp

 • Trivs med direkt kundkontakt och gärna bygger långsiktiga kundrelationer

 • Behärskar svenska i tal och skrift

 • Har B-körkort (krav) och kanske även C, D och E

Sök nu, om du älskar lastbilar
Hos MAN får du möjlighet att arbeta med ett internationellt starkt varumärke med tydliga mål för den svenska marknaden.
För frågor och mer information, välkommen att kontakta oss på mail info@man.eu
För ansökan, klicka på knappen nedan. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi hörs!

 

Ansök här: https://www.mantruckandbusjobb.se/jobs/1210731-servicetekniker-lastbil-buss

 

IT-ansvarig till LSBolagen
Lindström & Sondén AB – Ängelholm

Arbetsuppgifter:
LSBolagen är ett e-handelsbolag som i dagsläget har försäljning i 10 länder i Europa. Eftersom den absolut största delen av vår försäljning sker genom våra egna ehandelssiter så är det av allra största vikt för oss att våra tekniklösningar fungerar smärtfritt, och det är där du kommer in i bilden.
Hjärtat och motorn i vår IT-miljö är ett egenbyggt ehandelssystem där vi hanterar alla våra frontsiter genom ett och samma backend. Utöver detta arbetar vi såklart också ett antal kompletterande externa system såsom NAV, Logtrade, GSuite, Power BI osv.
Din viktigaste roll är att se till att alla våra system fungerar optimalt för vår verksamhet. Arbetet kan grovt sett delas in i två områden: Våra egna system och våra externa system.
Våra egna system står för den största delen av vår affärslogik, och de är utvecklade av oss själva med basen i PHP, MySQL och React. Vi har i dagsläget två konsulter och en heltidsanställd, vilka lägger den största delen av sin tid på att underhålla och utveckla dessa system. Att ha egna system är en stor fördel för oss då de ger oss full flexibilitet i verksamheten, samtidigt som det är en stor utmaning att bygga system som är driftsäkra och effektiva.
I arbetet med de externa systemen gör vi såklart inte någon utveckling själv, utan där handlar jobbet om att se till att systemen pratar med varandra och att vi har system och uppsättningar som är optimala för vår verksamhet.
Kvalifikationer
Vi ser att du har ett par års erfarenhet inom en relevant roll. Rollen behöver inte vara just IT-ansvarig utan det viktigaste är att du har samlat på dig erfarenhet på något sätt inom IT-området. Vi ser gärna att du är på väg uppåt i din karriär och är hungrig på att lära dig mer.
Då vi är en liten organisation är det viktigt att du själv är en duktig utvecklare och har minst grundläggande kunskaper i serverhantering. Då vi har en stor kodbas i PHP ser vi såklart gärna att PHP är din specialitet, men språket är inte det viktigaste, utan snarare att du känner att du har full förståelse för programmering på en hög nivå för att kunna ha full förståelse för det utvecklingsarbete vi gör.
Det är viktigt att du har förmåga att lyssna in organisationens behov/önskemål och hjälpa till att prioritera i dessa önskemål för att slutligen planera och leda det tekniska genomförandet. Det är en ständig balansgång mellan att göra bolaget mer säljande genom att tillfredsställa de önskemål som organisationen har, samtidigt som du behöver gränssätta organisationen för att säkerställa att teknikarbetet följer en röd tråd som säkerställer en stabil drift av våra system över tid.
Vi tror även att du

är noggrann och arbetar logiskt och strukturerat

har lätt för att lära dig nya saker på egen hand

kan arbeta självständigt och är van att ta ansvar

har god kommunikationsförmåga med såväl tekniker som de som inte kan något alls om IT

är duktig på att leda team

Om Lindström & Sondén
LSBolagen säljer exklusiva produkter för kök och vinlagring. Huvuddelen av vår försäljning utgörs av vinkylar, spisar och utekök. Vi har byggt upp egna varumärken samtidigt som vi är distributör för flera världsledande varumärken i sin nisch, däribland franska Climadiff och italienska Lofra.
Vår försäljning sker både via våra egna webbplatser, 35 till antalet, samt via återförsäljare. Under 2020 omsatte bolaget 165 Mkr och har en fortsatt pågående tillväxtplan. Vi finns i dagsläget i 10 länder och planerar att fortsätta växa både på våra befintliga marknader och nya marknader.
För att göra allt detta möjligt är vi idag 30 glada medarbetare på vårt kontor i Ängelholm och därtill 6 medarbetare på vårt lager. Vi är ett ungt team som präglas av mycket driv och energi.
Vi har under årens lopp fått flera utmärkelser såsom årets företag i Ängelholm, DI Gasell och Superföretag enligt Veckan affärer. Sedan 2019 är vi även del av BHG Group , ett av Sveriges största ehandelsföretag som omsätter över 9 miljarder kr.
Läs mer om oss på www.lsbolagen.com
Din ansökan – Viktig information
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev i PDF-format, och för att visa att du har läst instruktionerna vill vi att du någonstans i texten skriver ”Jag är er nya IT-ansvarig”.
Rekrytering sker fortlöpande. Tjänsten söker Du genom att klicka på ”Skicka ansökan” i annonsen: https://lindstromsondenab.teamtailor.com/jobs/1210763-it-ansvarig-till-lsbolagen
Kontaktperson: Erik Sondén Frågor besvaras på jobb@lsbolagen.se

 

Ansök här: https://lindstromsondenab.teamtailor.com/jobs/1210763-it-ansvarig-till-lsbolagen

 

Migrationsassistent till kontaktcenter i Malmö
Migrationsverket – Malmö

Vi söker migrationsassistent till kontaktcenter i Malmö. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld, frågor som berör och engagerar. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som migrationsassistent på kontaktcenter kommer du arbeta med att hjälpa de sökande och andra intressenter genom att besvara inkommande telefonsamtal och till viss del även e-post. Du ger stöd och information samt besvarar allmänna och kvalificerade frågor inom våra verksamma områden. Då svenska och engelska är våra huvudspråk behöver du vara bekväm i att hantera samtal samt e-post på båda språken. Du kommer ingå i ett team men arbeta självständigt i vårt kontorslandskap. Du förväntas hålla dig uppdaterad i aktuella frågor och ta ansvar för att komma framåt i din kompetensutveckling. Till din hjälp har du teamledare vars syfte är att skapa rätt förutsättningar för att du ska lyckas i ditt uppdrag. Våra teamledare har ett coachande förhållningssätt, i ledarskapet läggs också stort fokus på att vara närvarande och lyhörd för dig så att du ska kunna göra ett bra arbete.

Personliga kompetenser
I din roll som migrationsassistent är det viktigt att du är trygg, stabil och kan skilja på det personliga och professionella. I din kontakt med intressenter kommunicerar du tydligt och välformulerat och säkerställer att budskapet når fram. Du lyssnar och är mottaglig för motparten och har en förståelse för hur människor tar till sig kunskap och anpassar även ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Du följer upp vid behov och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Krav

 • Gymnasieutbildning

 • Minst 1 års erfarenhet av arbete med krav på god service

 • God datorvana samt god orienteringsförmåga i webbverktyg

 • God kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

 • Goda kunskaper i Officepaketet


Meriter

 • Erfarenhet av arbete i en guidande eller vägledande roll, i exempelvis kundtjänst eller support, som arbetsgivaren bedömer lämplig


Upplysningar

Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstider: Kontorsarbetstid
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Placering: Malmö
Tillträde: 1 september 2021

Vill du veta mer
Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten finns kontaktuppgifter till ansvarig enhetschef längre ned.

Ansökan
Välkommen med dina ansökningshandlingar senast den 21 juni 2021. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Migrationsverket finns för människor som söker skydd i Sverige och för dem som vill arbeta, studera eller bo här. Detta gör vi inom asylrättens och den reglerade invandringens gränser. Vi tar emot ansökningar, prövar dem och fattar beslut om vilka som har rätt att komma hit eller stanna här, och vilka som måste lämna landet.

I vårt arbete som statstjänstemän handlar vi i enlighet med fattade beslut och visar omdöme vid uttalanden och agerande. Det krävs en hög säkerhets- och sekretessmedvetenhet hos oss och vi vägleds av den statliga värdegrunden och Migrationsverkets värdeord mod, empati och tydlighet.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan. Ansökningar med ofullständigt CV eller uteblivna svar på frågor beaktas inte i lika stor utsträckning. Som en del i rekryteringsprocessen kan du behöva genomföra tester och/eller arbetsprover. Om du kallas till intervju kan du också komma att behöva besvara ett antal frågor kopplat till säkerhet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansök här: https://migrationsverket.varbi.com/se/what:job/jobID:409399/type:job/where:62/apply:1

 

DHL Supply Chain i Klippan söker 8 terminalarbetare
Deutsche Post DHL Group – Klippan

BE AN ESSENTIAL PART OF EVERYDAY LIFE


DHL Supply Chain bygger varuflödeslösningar åt världens ledande företag med utnyttjande av global kunskap, marknadskännedom och strukturerade processer. Tack vare vår expertis inom kontraktslogistik och vår breda branschkännedom kan vi erbjuda tjänster inom anpassade lösningar, lagerhållning, orderleverans och transport som hjälper våra kundföretag att bli mer produktiva, effektiva och konkurrenskraftiga. Kundens verksamhetsbehov är alltid centrala i allt vi gör – från inledande situationsanalys till kontinuerliga effektiviseringsprogram som ger bättre resultat varje dag.

Till vår enhet i Klippan söker vi åtta (8) terminalarbetare för arbete på 2-skift (förmiddagspasset kl. 06.00 – 14.40, eftermiddagspasset Kl.14.20 – 23.00).

Anställningen är inledningsvis en provanställning. Tillsättning av tjänsterna kommer att ske från 1 september 2021.

Du kommer att ingå i en grupp och rapportera till en första linjens chef (Coordinator).

Lön enligt transportavtalet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för terminalarbete:

 • Expediering av order, plock och packning av gods

 • Intag/uttag av helpallar

 • Lastning/lossning av lastbilar, containers och järnvägsvagnar

 • Databehandling

 • Truckkörning, truckvård

 • Städning

 • Inventering

 • Scanning av gods

 • Samt i övrigt förekommande terminalarbete

Kvalifikationskrav:

 • Gymnasieutbildning

 • Truckkort minst på låg lyftare, skjutstativtruck och motviktstruck (ej interntruckkort)

 • Behärska svenska i tal och skrift.

 • God data vana, JDA erfarenhet är meriterande

Som person bör du vara:

 • Ansvarsfull

 • Tålig för hög arbetsbelastning (periodvis)

 • Lätt att samarbeta med

 • Ordningsam och strukturerad

 • Van att arbeta både enskilt och i grupp

 • Initiativrik

 • Positiv och serviceinriktad

 • Noggrann

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Anders Aregius, Site Manager via mail anders.aregius@dhl.com.

Om du är intresserad av denna möjlighet skickar du in din ansökan innan 2021-06-24.

 

GL74975

Klippan, Skåne län, Sweden

Category

Operations

Posted Date

06/01/2021

Supply Chain

DHL Exel Supply Chain (Sweden) AB

Ansök här: https://careers.dhl.com/global/en/job/74975/DHL-Supply-Chain-i-Klippan-s%C3%B6ker-8-terminalarbetare?utm_source=Indeed&utm_medium=organic

 

Säljare
Rusta AB – Landskronas

Vi behöver en ny säljare!

Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team. Till vårt varuhus i Landskrona söker vi nu 2 säljare. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid motsvarande 50% av heltid med inledande provanställning. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss!


Din roll som säljare

Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag; från kassaarbete och kundbemötande till varupåfyll och ombyggnad av varuhusets avdelningar.

Ditt ansvar som säljare:

 • att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål

 • att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)

 • att hålla ordning och reda


Din profil

Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig. Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Som säljare på Rusta är rätt attityd och inställning det allra viktigaste.


Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.


Sätt igång och ansök!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen.

Välkommen att registrera CV och personligt brev!


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 160 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

 

Ansök här: https://lediga-jobb.rusta.com/position/ovrigt/ovrigt/21114-saljare-till-landskrona

 

Fastighetsskötare i Malmö
Heimstaden – Malmö

Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla våra kunders liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.

Vi växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder söker vi nu en till kollega – en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt förvaltningskontor i Malmö. Du blir en del av ett härligt gäng som värdesätter gemenskap och vi hoppas att du är den vi söker!

Vad innebär jobbet?
I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster. Du jobbar med reparationer i våra lägenheter och ansvarar för drift och skötsel av våra fastigheter. Du jobbar med uppföljning, kvalitetssäkring, följer upp fakturor och jobbar även med uppdateringar i vårt fastighetssystem Vitec. Du arbetar självständigt och har stort ansvar för att planera din dag – till din hjälp har du många kollegor i teamet där ni gemensamt ansvarar för att bibehålla en härlig kultur och göra så att våra hyresgäster trivs hos oss.

Vad ska du ha för erfarenhet?
Du har erfarenhet av rollen och har tidigare arbetat med fastighetsskötsel och en personlighet som passar bra in i vår kultur! Du är van vid och tycker om att ge service, brinner för att lösa problem och är händig. Du behöver även ha en god vana med digitala lösningar och system, då mycket av vårt arbete sköts digitalt.

Har du en gymnasie/KY-utbildning inom snickeri, bygg, VVS, drift eller liknande, är det en stor merit men inget måste. Besiktningskunskaper är också meriterande.

Körkort med B-behörighet är ett krav, då du själv kör servicebil till våra hyresgäster och fastigheter. Svenska är också ett krav men fler språk är meriterande då vi har många hyresgäster från olika delar av världen.

Personlighet
I jobbet som Fastighetsskötare är det viktigt att du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss!

Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss https://heimstaden.com/jobba-har/

Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 30 juni 2021. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.

 

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1606&ProjectId=144232&DepartmentId=19013&MediaId=5&SkipAdvertisement=False