Välj en sida

Säljare med Logistik ansvar Ystad, 80%
JYSK – Ystad

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Säkrar att lagret alltid är 100 % redo för kunden

 • Tränar dina kollegor i lagerprocedurer

 • Skapar en säker arbetsmiljö

 • Arbetar hårt och är en aktiv del av teamet

 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

 • Kan driva butiken som skiftledare

 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • Ansvar att förvalta lagret samt vårt utomhusområde

 • En konkurrenskraftig lön och bonus som belönar bra försäljning med goda resultat

 • Möjligheter till utveckling och förstklassiga praktiska utbildningar

 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter

 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 3000 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra logistikansvariga.

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999759892161-saljare-med-logistik-ansvar-ystad-80-?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Mätare
GEOCON AB – Skåne Län

Mätare med erfarenhet söks till vår verksamhet i Skåne/Småland/Östergötland

Huvudsakliga arbetsuppgifter blir inmätning, utsättning, avvägning och stomnät. Vi följer våra kunder geografiskt och detta kan medföra en del resor i tjänsten. Körkort är ett krav och en del övernattningar på annan ort hör till en normal arbetsmånad.

Vi kan erbjuda en intressant arbetsplats med moderna instrument och programvaror, höga krav på resultat och goda möjligheter att utvecklas som mätare.

 

Lön och placeringsort efter övernskommelse. Tillträde så snart det är genomförbart, med hänsyn till de förhållanden som råder hos Dig som söker tjänsten.

Kontakta Börje Andersson på telefon 0491 76 64 90,

 

Ansök här: http://www.geocon.se/docs/pages/svensk/fF6retaget/lediga-jobb.php

 

 

Butikssäljare kassa/förbutik
City Gross – Höganäs

 

Till vår City Gross i Höganäs söker vi en Butikssäljare till vår Kassa/Förbutik
Som butikssäljare kassa/förbutik på City Gross Höganäs kommer du att:

Medverkar till att våra kunder lämnar butiken med känslan av ett kundbemötande i världsklass.

Arbeta med kassatjänst, kundservice och varupåfyllnad.

Butik är öppen årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.
För tjänsten som butikssäljare kassa/förbutik söker vi dig som:

Har tidigare erfarenhet av arbete i kassa.

Har erfarenhet av posthantering och ATG/Svenska Spel-försäljning.

Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen som butikssäljare kassa/förbutik ser vi att du trivs i mötet med kunden och att du alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum : 2021-08-15 eller enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning : Deltid ca 30 timmar/vecka

Anställningsform : Vikariat t.o.m 2022-01-15 med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdag : 2021-08-15
Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se

 

Ansök här: https://jobb.citygross.se/jobs/1245081-butikssaljare-kassa-forbutik

 

 

Installatör
Svea Solar Sweden – Malmö

 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter flera ambitiösa tjejer och killar till en varierad och utvecklande tjänst som installatör av solceller. Arbetet består av att i team installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse.

I rollen ingår bland annat:
Tät dialog med din arbetsledare.

Montage av byggnadsställning.

Inmätning och infästning av solceller på tak.

Placering, montage och koppling av solceller.

Funktionstestning och inställningar.

Läsa och förstå planritningar (gäller våra större anläggningar).
Vem är du?
För att trivas i denna roll ser vi att du är praktiskt lagd och delar vår tro på denna bransch. Du gillar att lösa problem och är ständigt nyfiken av att lära dig ny, avancerad teknik.

För att lyckas i denna roll tror vi att du:
Har inställningen som krävs i ett fysiskt arbete.

Älskar att arbeta utomhus i ur och skur.

Är ödmjuk och har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder.

Är ansvarstagande.

Har B-körkort.

H ar du tidigare arbetat med att installera solceller ser vi det som starkt meriterande. Om oss
Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 400 medarbetare och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi har funnits i 6 år och levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Vår vision är att bli Europas ledande aktör inom förnyelsebar energi och bidra till ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med våra modiga medarbetare, en innovativ helhetslösning och samarbetet med IKEA blir det möjligt för solenergi att vara det enkla och självklara valet. Vi erbjuder
En arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och utvecklande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.
Vi på Svea Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Som medarbetare i Svea Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera. SVEA Solar är en arbetsplats där du kan utvecklas och växa med företaget. Intresserad?
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Observera att urval och intervjuer sker när uppsägningstiden gått ut. Även fast vi är ett bolag i snabb hyper-tillväxt så går det tyvärr lite långsammare hos oss nu under semestertider.
Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.
Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med Svea Solar.
Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka!
Read more about Svea Solar: https://sveasolar.com/se/

 

Ansök här: https://careerssweden.sveasolar.com/jobs/1247042-installator-malmo

 

 

Serviceelektriker till växande företag
Sekraft – Helsingborg

 

Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning, solceller samt batterier och är intresserad av att arbeta som elektriker för ett expansivt bolag? Har du erfarenhet inom el och serviceinstallationer sedan något år tillbaka och är bra på kommunikation och kundkontakt? Sök då tjänsten redan idag!
Om oss
Sekraft är en trygg partner för dem som ska investera i elbilsladdare. Vi är idag över 200 medarbetare i koncernen som består av Sesol som fokuserar på solceller och batterilösningar samt Sekraft som fokuserar på elbilsladdare och smarta fastighetslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Göteborg, Stockholm och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en villa till stora offentliga parkeringsplatser. All vår personal är behörig och anställda direkt hos oss vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Arbetsbeskrivning:
Som Elektriker hos oss kommer du vara en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Som en del i ett team av elektriker är ni företagets ansikte utåt när ni driftsätter och installerar anläggningar ute hos kunder. Du agerar som en serviceelektriker men med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos olika kunder i området. Det är ett varierande arbete med många moment och består av bland annat:

 • Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk

 • El-installationer ute hos kund

 • Installation samt driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier

 • Överlämning och utbildning till kunder Vem är du:

Du kommer arbeta tätt med projektledare, arbetschef och våra montageteam som monterar våra anläggningar. Därför lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö.
Vad innebär det att arbeta hos oss?

Mycket frihet under ansvar

Goda möjligheter till utveckling

Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder

Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling

Goda förmåner och arbetsvillkor

Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil

Delta i diverse tävlingar med bonussystem

Om anställningen:
Lön: Fast lön
Placering: Helsingborg
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid

Välkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på Jobb@sesol.se. OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Ansök här: https://karriar.sekraft.se/jobs/1246682-serviceelektriker-till-vaxande-foretag-med-placering-i-helsingborg

 

Brandskyddstekniker NV- & Mellanskåne
Securitas – Helsingborg

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 57 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget.

Din roll

Service och genomgång av förekommande produkter inom branschområdet (ex. brandredskap). Ditt ansvar som brandskyddstekniker innebär att service och kontroller blir utförda enligt avtal och gällande bestämmelser samt hålla en kundnära kontakt.

Jobbet innebär mycket praktiskt arbete med att utföra service på brandsläckare och brandposter men även andra tekniska uppgifter såsom nyinstallationer och reparationer. Utöver detta ser vi gärna att du tycker om att både utveckla befintliga kunder och våga knyta nya kontakter.

Exempel på arbetsuppgifter som kommer ingå

 • Presentera Securitas tjänster och produkter samt utveckla kundens säkerhetsarbete

 • Genomföra enklare riskinventering samt genomgång av kundens brandsäkerhetsarbete

 • Genomföra beställningar av produkter och tjänster hos våra underleverantörer

 • Månads- och kvartalsprov av brandlarm

 • Montering av förekommande produkter

 • Rådgivning/inventering till kund

 • Hjälpa kunder med SBA- kontroller (egenkontroll)

 • Upprätta och dokumentera i kundens webverktyg för SBA (MPS)

Vem är du?

 • Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo

 • Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner

 • Du är självständig, men jobbar också bra i team

 • Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga

Meriterande egenskaper/erfarenheter

 • Utbildning inom ämnesområdet (exv. SVEBRA, FUD, Brandsäkerhetstekniker)

 • Anläggningsskötare brandlarm/sprinkler

 • Erfarenhet av arbete inom ämnesområdet

 • Erfarenhet som hantverkare eller motsvarande

 • Datorvana

Vi erbjuder dig

 • Att få göra konkret skillnad för människor och samhället

 • Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter

 • Engagerade och stöttande ledare och kollegor

 • Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus

Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se.

Vid utvärdering av sökande till tjänsten som brandskyddstekniker kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande till tjänsten som Brandskyddstekniker. Välkommen med din ansökan.

Ansök här: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/2731107/184317?iso=se&source=ContactSources.IJB&SpecificSource=ContactSources.IJB.SpecificSources.Indeed

 

Maskinoperatör
AR Packaging – Lund

 

Är du teknikintresserad och noggrann med erfarenhet av produktionsarbete? Du trivs med att arbeta i en organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt och vill vara en del i framtiden inom förpackningsindustrin. Då kan du vara vår nya maskinoperatör i Lund!

DIN ROLL

I denna tjänst har du har en viktig roll som en del i vår produktionskedja som rör tillverkning av olika förpackningsmaterial. Som maskinoperatör kommer du tillsammans med trevliga arbetskollegor arbeta med extrudering av våra förpackningsmaterial. Arbetet innebär bland annat mycket materialhantering med truck, maskininställning och fortlöpande kvalitetskontroller.

Du som söker behöver ha ett stort fokus på kvalitet, säkerhet samt förmåga att se detaljer och uppmärksamma eventuella avvikelser. Du arbetar tillsammans med kunniga kollegor och produktionsledning. Du blir en del av en organisation med korta beslutsvägar. Att arbeta med ständiga förbättringar för att utveckla och driva vårt arbete framåt är en självklarhet för oss.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har ett brett tekniskt kunnande och har en teknisk utbildning eller motsvarade erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet från den grafiska branschen eller arbetat i produktion och har maskinvana, är det en fördel. Har du utöver det även erfarenhet av laminering, lim eller tryckpressar är detta meriterande. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift samt.

DU SOM SÖKER

Som en del av vårt team vill vi att du är en nyfiken och driven person som är öppen för att prova nya metoder. Du har en ”can do” inställning, är snabblärd och gillar högt tempo. Du har fullt färgseende, öga för detaljer och ett fokus på kvalitet. Kan du dessutom självständigt identifiera, planera och genomföra olika aktiviteter, samtidigt som du är en lagspelare, är du den vi söker.

ARBETSTID

Skiftarbete

VILL DU VETA MER OM TJÄNSTEN?

Kontakta Kenneth Karlsson, Produktionschef Extrudering) : Tel: 0729 819 106

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

AR PACKAGING FLEXIBLES – EN VÄRLD AV BRILJANTA FÖRPACKNINGAR

Som ledande i norra Europa levererar vi flexibla miljöanpassade material till livsmedels- och hälsovårdsförpackningar. Våra kunder marknadsför, skyddar och bevarar sina produkter på bästa sätt genom att använda våra förpackningsmaterial med avancerade barriärer och snyggt tryck. Vi har två flexibles fabriker i södra Sverige och en i Storbritannien. AR Packaging Flexibles ingår i koncernen AR Packaging Group.
AR-Packaging Flexibles erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner. Det är högt i tak med snabba beslutsvägar och du kommer bli delaktig i att utveckla företagets framgång.

Läs mer på www.ar-packaging.com

 

Ansök här: https://www.ar-packaging.com/en/career/job-search/jobs/maskinoperator-167818

 

Medarbetare med funktionsansvar till Depåadministration
Länsförsäkringar AB – Helsingborg

Söker du nya utmaningar inom Operations och värdepappersarbete?
Då skulle du kunna vara vår nya kollega! Vi på Depåadministrationen i Helsingborg letar just nu efter en strukturerad och driven person med tidigare erfarenheter av värdepappershantering. Tveka inte att söka idag!

 

Om jobbet

Som vår nya kollega till Depåadministrationen kommer du i huvudsak att arbeta med flytt av värdepapper, avstämningar, likvidbokningar, myndighetsrapportering samt andra linjens support till Bankens Rådgivare via mejl och telefon. Vi arbetar också med projekt och förbättringsarbete löpande vilket även du kan bli delaktig i. Affärsservice Banks depåadministration fungerar som en Backoffice funktion med en del support där man huvudsakligen arbetar med administration inom IPS/ISK/Depå och direktsparande inom fond.

 

Du kommer vara en del av ett team med god framåtanda, som arbetar mycket med att se över och förbättra våra processer. Vi har ett stort kundfokus i vårt vardagliga arbete som drivs på av vår snabba tillväxttakt och att vi är ett kundägt företag. På Depåadministrationen kommer du vara del av en avdelning med många olika funktioner där det finns stora möjligheter för vidareutveckling av din kompetens i framtiden.

 

Vem är du?

Vi tror att du är en strukturerad, lösningsfokuserad person som sätter kundkvalitét i fokus. I tidigare roller har du arbetat med värdepappershantering och du har kunskap och erfarenhet av backofficearbete. Du trivs i roller med ansvarstagande och är engagerad med professionell och trygg framtoning. Vi söker en person som arbetar väl i grupp och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Du ska känna dig trygg i att kunna ta en stor och tydlig roll som funktionsansvarig vilket innebär att du ska kunna stötta teamchef men även utbilda befintlig personal och driva förbättringar i gruppens processer och arbetsuppgifter.

Mer information och ansökan

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. På grund av semesterperiod kan det ta längre tid att få återkoppling på din ansökan.

 

Sista ansökningsdag: 2021-07-28

 

Kontakt Forena: Anette Andersson 08-586 189 08

Kontakt Saco: Mattias Karlsson 08-635 37 37

 

Kort om tjänsten

Anställningsform

Allmän visstid

Arbetsplats

Helsingborg

Kontaktperson

Chef: Malin Arvidsson

08-58619043

Vill du vara en del av något större?

För oss på Länsförsäkringar är alltid uppdraget större och engagemanget bredare än att bara sälja försäkringar och bankprodukter. Hos oss är du med och stöttar det lokala arbetet i att skapa trygghet för både människor och samhällen. Att vara en del av något större blir en naturlig del av din vardag.

 

Ansök här: https://jobb.lansforsakringar.se/LansforsakringarAB/job/Helsingborg-Medarbetare-med-funktionsansvar-till-Dep%C3%A5administration-251-07/730865702/

 

Kundservicemedarbetare
Bygghemma Group Nordic AB – Malmö

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn.

Tycker du att e-handel verkar spännande, gillar du ansvar och drivs du av att hitta lösningar? Då är du kanske personen vi söker!

Det är minst lika viktigt för oss att kunden får rätt bemötande som rätt produkt. Servicen vi ger bygger grund för långvariga relationer. Vi söker nu fler kund- och serviceinriktade medarbetare som vill guida våra kunder rätt i ärenden som kan uppkomma efter orderläggning.

Om tjänsten
I rollen som kundservicemedarbetare har du direktkontakt med våra kunder via telefon, mail och chat. Det kan till exempel röra sig om frågor kring leveranser, returer eller reklamationer. Du tar våra kunder i handen och hjälper dem i situationer när något gått fel.

Tempot är högt men till din hjälp har du dina kolleger med hög erfarenhet, en god supportstruktur och inte minst våra leverantörer som du kontinuerligt kommer vara i kontakt med.

Tjänsten är en instegstjänst inom Bygghemma Sverige och vi erbjuder egen grundläggande internutbildning i våra rutiner, orderhantering och system så vi kräver inga större förkunskaper.

Du börjar med att arbeta på ”första linjen” med enklare ärenden och kopplar svårare ärenden vidare till respektive specialistavdelning. Efterhand som din kunskap och erfarenhet växer så växer också du, mot mer specialiserade inriktningar.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Malmö, två minuter från centralstation.

Om dig
Du är en positiv och kommunikativ person som gillar både tempo och puls. Du håller alltid ett mycket högt fokus på arbetsuppgiften och attraheras av ord som ”service”, ”kundfokus” och ”effektivitet”.

Du är en engagerad person, med starkt driv och en naturlig vilja till att sätta kund och lösning först. Att du uttrycker dig tydligt i tal och i skrift, på både svenska och engelska, är en förutsättning för att du ska lyckas.

Låter detta som din typ av utmaning?
Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Om företaget
Bygghemma.se är en del av BHG, den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden, med en nettointänkt på 6,2 Mdkr 2019. Inom BHG ingår över 85 onlinedestinationer, innefattande till exempel: bygghemma.se, trademax.se, chilli.se, furniturebox.se och taloon.com – och över 70 visningsbutiker. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.

BHG: s e-handelsverksamheter – www.wearebhg.com (http://www.wearebhg.com/) – har över 1 500 anställda som arbetar tillsammans varje dag för att skapa en optimal köpupplevelse!

 

Ansök här: https://bygghemmase.teamtailor.com/jobs/781717-kundservicemedarbetare?promotion=129437-arbetsformedlingen