Välj en sida

Stödassistent

Klippans kommun

Vi söker nu engagerade och trygga stödassistenter som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Som stödassistent får du vardagsnära handledning av stödpedagoger med planering, genomförande och uppföljning av insats för att finna olika handlingsalternativ som gynnar den enskildes självbestämmande och välmående.

Ditt uppdrag

 • Som stödassistent förväntas du kunna stödja brukaren i mål och delmål genom motiverande samtal och praktisk hjälp.
 • Kunna anpassa dig i utmanande situationer och har ett bra bemötande gentemot brukare, anhöriga, kollegor och olika samarbetspartners i din yrkesroll.
 • Som medarbetare är du självägande, din samarbetsförmåga är god och du har en hög servicekänsla.
 • Du är engagerad och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Erbjuda ett individuellt, socialt och praktiskt stöd för att möjliggöra och tillvarata personens egna förmågor och därmed skapa förutsättningar till självständighet.
 • Arbeta med att planera, utföra, dokumentera, följa upp och utvärdera enskilt och tillsammans med andra.
 • Medicin hantering
 • Samverka med anhöriga, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och andra aktörer inom och utom kommunen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har godkänt Vård-och omsorgsprogram med inriktning psykiatri eller funktionshinder alternativt Barn- och fritidsprogram med inriktning socialt arbete, eller pedagogiskt arbete, eller annan motsvarande utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Arbetet kräver erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar och goda kunskaper inom psykiatri. Du kan arbeta självständigt med klienten och hantera klienter med utåtagerande beteende samt arbeta med ett lågaffektivt bemötande. Erfarenhet av psykisk ohälsa är meriterande.

Vi ser att du har goda datakunskaper samt B-körkort och körvana.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-02-28

Arbetsgivarens referensnummer: C48635-2021-1

 

Upplysningar lämnas av:

Raida Johansson
Enhetschef
E-post: raida.johansson@ klippan.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
Telefon: 0435-28 000

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=5892996C-7365-471F-B633-FB8E8FD2909C&guidGroup=

 

 

Depåstrateg

Region Skåne – Hässleholm

 

Gör skillnad. Varje dag.

Skånetrafikens uppdrag är att utveckla kollektivtrafiken i Skåne så att vår marknadsandel mot bilen för resor går från 30% till 40% år 2030, och att åtta av tio kunder är nöjda med oss senast år 2025. Att resa med Skånetrafiken ska vara det självklara valet. För oss handlar kollektivtrafik om så mycket mer än resor. Tillsammans med våra resenärer binder vi samman människor och platser varje dag och bidrar på det viset till en välfungerande infrastruktur som möjliggör utvecklingen av städer och regioner, där människor kan bo och leva med livskvalitet. Vi möjliggör en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsmarknad och en vardag där människor får mer tid över till familj, vänner och intressen.

Arbetsuppgifter

I rollen som depåstrateg hanterar du frågor på både kort och lång sikt inom bussdepåer, varför en del av arbetet kommer var kopplat till Skånetrafikens affärsområde för buss.

Dina ansvarsområde kommer bland annat innefatta:

 • Framtagande av strategisk plan för bussdepåer.
 • Framtagande av förvaltningsmodell för bussdepåer.
 • Att vara expertstöd till affärsområde buss avseende depåfrågor.
 • Att genomföra konsekvensanalyser, riskanalyser och åtgärdsplaner.
 • Att driva och aktivt delta i projekt med koppling till bussdepåer.
 • Att vara Skånetrafikens representant i depåfrågor gentemot fastighetsförvaltare och trafikföretag.
 • Uppföljningsstöd avseende depåer.
 • Att driva och delta i arbetsgrupp och samordningsmöten för Skånetrafikens bussdepåer.
 • Att bedöma och beskriva framtida investeringar och åtgärder.
 • Kontakt med olika leverantörer till depån.
 • Att säkerställa kostnadsfördelning mellan Skånetrafiken och berörda trafikföretag.

Utöver detta kan även andra uppgifter kopplade till verksamheten att bli aktuella.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten som vår depåstrateg vill vi att du har en avslutad högskoleutbildning inom teknik, fastighet alternativt annat område som vi bedömer relevant för tjänsten. Vi vill även att du har erfarenhet av projektledning.

Har du dessutom utbildning inom miljö/hållbarhet som är relevant för fastigheter och/eller kollektivtrafik är detta meriterande.

Vi vill att du har flerårig erfarenhet av arbete med kollektivtrafik och fastigheter där fordon underhålls. Har du dessutom kunskaper inom eldriven busstrafik, revisioner och miljö/hållbarhet är det meriterande.

Vår nya depåstrateg behöver vara affärsinriktad, tekniskt kunnig inom buss och fastighet, strukturerad och ha lätt för att samarbeta med flera olika parter på olika nivåer. Tjänsten förutsätter en mycket god kommunikativ förmåga och förståelse för hela vårt samhällsuppdrag. Du är van vid att utifrån en större helhet omsätta strategi till aktiviteter och handlingsplaner.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=50bab413-0ab9-4a56-aa9d-63e426f02106

 

 

Konsultchef Helsingborg

Boxflow Staffing ABHelsingborg

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Kristianstad och Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och beräknas 2021 omsätta över 100 miljoner och vara fler än 200 anställda.

Om tjänsten

Boxflow växer och nu letar vi efter en ny kollega i Helsingborg till vår Bemanningsverksamhet. Vi tillhandahåller bemanningslösningar riktad mot kollektiv personal och i framförallt mot lager och industribranschen. Vardagen för en Konsultchef hos oss är väldigt omväxlande med stort fokus på kund och konsultnöjdhet. Du erbjuds en spännande tjänst i ett snabbväxande bolag.

Arbetsuppgifter

I rollen som Konsultchef hos oss jobbar du med hela processen från att ta kravprofil till dagliga kontakten med kunder och konsulter, planering och utbokning.

 

 • Rekrytering
 • Personalplanering
 • Kundkontakt
 • Merförsäljning/Utveckling av befintliga uppdrag
 • Administration
 • Personalansvar/Coachning

Profil & bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från Bemanningsbranschen gärna som just Konsultchef. Vi tror att du som söker är driven, servicemedveten och van att arbeta med bearbetning av nya och befintliga kunder.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av operativt arbete i lager eller produktionsmiljö och / eller försäljningserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten tillsätts snarast möjligt så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här: https://boxflow.teamtailor.com/jobs/1072917-konsultchef-helsingborg?promotion=207104-arbetsformedlingen

Områdestekniker

Lunds Kommuns Fastighets AB – Lund

Tillsammans är vi LKF

Nu söker vi områdestekniker som vill bidra till att utveckla och bevara goda kundrelationer till LKFs hyresgäster.

Arbetsuppgifter

Som områdestekniker ansvarar du bl.a. för att planera och utföra reparationer i lägenheter, lokaler och övriga gemensamma utrymmen. Du har även ansvar för att brandronderingar samt mätaravläsningar utförs regelbundet. I tjänsten ingår även vid behov halkbekämpning på våra områden utanför ordinarie arbetstid under vintern.

Områdesteknikern ansvarar även för att ge information om utförda åtgärder till våra hyresgäster. Du ger god kundinformation samt skapar god kvalitet, trygghet och säkerhet i samband med besök i lägenheter/lokaler.

Dina personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi lägger mycket stor vikt vid att du är en serviceinriktad, självgående person som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig i att leverera lösningar och göra det där lilla extra. Du är noggrann och strukturerad, arbetar bra med andra människor och är utåtriktad. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer samt kvalitetsmedveten. Att ha förmåga att kunna prioritera och strukturera upp arbetet vid hög arbetsbelastning är av stor vikt.

Vi ser gärna att du har en fastighetsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet, exempel KY- eller lärlingsutbildningar. Du ska även ha en grundläggande datavana, ett praktiskt handlag och teknikintresse samt inneha körkort B.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan via www.lkf.se/jobb. Sista ansökningsdag är den 21 februari 2021. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka gärna in din ansökan i god tid.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande servicechef Alexandra Clarin på telefon 046-35 86 03 eller mail: alexandra.clarin@lkf.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader, heltid.

LKF ska erbjuda lundaborna bostäder med god kvalitet, i god miljö och till rimlig hyra. Vår vision är FLER OCH BÄTTRE HEM. Vi vet att hemmet är en viktig del av människans vardag och att människor som trivs med sitt boende brukar vara mer nöjda med sina liv. Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med våra kunder. Vi på Lunds Kommuns Fastighets AB äger och förvaltar drygt 10 000 hyreslägenheter i hela Lunds kommun och cirka 25 000 lundabor har sitt hem hos oss.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I018/716/job?site=2&lang=SE&validator=7f4f3be3058e3cb999c1bf054afc7b49&job_id=237

Butiksmedarbetare Willys Ängelholm Brännborn Center

Willys – Ängelholm

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Sommarjobb
Placering: Ängelholm, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Ängelholm Brännborn Center. Tjänsterna avser semestervikariat på deltid om genomsnittligt 26 timmar/vecka och löper från och med vecka 26 till och med vecka 32 . Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Petra Ödahl, +46431449161. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-02-21. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/%C3%84ngelholm-Butiksmedarbetare-Willys-%C3%84ngelholm-Br%C3%A4nnborn-Center-Sk%C3%A5n/648290201/?sType=Indeed