Välj en sida

Förstelärare till gymnasieskolans introduktionsprogram

Burlövs Kommun

 

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun – den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Gymnasieenheten i Burlövs kommun är en liten och personlig skola med många möjligheter för både elever och personal. Vi finns i en harmonisk miljö i Folkhögskolan Hvilans lokaler i Åkarp och erbjuder gymnasieskolans introduktionsprogram Individuellt alternativ och Språkintroduktion. Vårt mål är att alltid anpassa utbildningen till elevens individuella behov och på olika sätt hjälpa dem på vägen mot en behörighet till nationellt gymnasieprogram, mot ett yrke eller mot högre studier. I vår förhållandevis lilla kommun finns stora möjligheter för dig att påverka och göra skillnad! På Gymnasieenheten studerar ca 65-70 elever och arbetslaget består av 15 medarbetare med olika kompetenser. Det är en positiv och varm arbetsplats och våra elever uttrycker ofta att de trivs väldigt bra i vår verksamhet. Vi är övertygade om att alla elever kan lyckas och att vi är en viktig del i att se till att det blir så – om du känner likadant får du gärna vara med i vårt team!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som innehar en förstelärartjänst på gymnasieskolans introduktionsprogram och nu söker nya, spännande utmaningar! Du brinner för och vill leda undervisningsutveckling och vill undervisa elever, som av olika anledningar inte alltid har haft den lättaste vägen genom grundskolan samt elever som är nyanlända i Sverige. Vi bedriver undervisning i klasser om ca 15-20 elever och i mindre grupper men vi erbjuder även enskild undervisning på skolan, i lokal utanför skolan eller i hemmet – allt beror på vilka behov eleven har och du måste vara flexibel och beredd på att anpassa din undervisning efter det som varje individ behöver. Som förstelärare har du en delad tjänst med undervisning och utvecklingsuppdrag, där du leder delar av vårt utvecklingsarbete, som vi avsätter gemensam tid för två gånger per vecka. Ibland undervisar du tillsammans med en kollega och ofta samarbetar du med studiehandledare, resurspedagoger och EHT-personal i klassrummet.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans senare år och/eller på gymnasienivå.

Du innehar just nu en förstelärartjänst på gymnasieskolans introduktionsprogram och är därmed en särskilt yrkesskicklig lärare.

Olika ämneskombinationer kan vara aktuella men vi ser gärna att du är behörig att undervisa i Engelska, SO-ämnena och/eller Svenska som andra språk, alt är speciallärare.

Du är en positiv och engagerad lärare som ser möjligheter, lösningar och är bra på att tänka utanför boxen! Du har ett stort tålamod, ett lågaffektivt bemötande och lätt för att skapa relationer med elever och kollegor. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och har goda ledaregenskaper. Vi ser gärna att du pratar ytterligare språk utöver svenska och engelska då vi har elever från många olika länder.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde den 10 augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2020-04-22

Referensnummer: A946635

Ansök nu

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=5CF21153-9D8B-49CC-A468-4ADF0864F2D3&locId=1

 

Grundskollärare till Kirsebergsskolans flexgrupp

 

Malmö Stad

 

 

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill ta dig an spännande uppdraget som lärare i vår flexgrupp!

Våra specialpedagoger, speciallärare, socialpedagoger, logoped och kuratorer arbetar i team och har ett nära samarbete med skolans lärare. I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning kan komma att ske såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Vidare arbetar du också med ett löpande utvecklingsarbete. Ett utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

I ditt uppdrag ingår ett nära samarbete med elevernas mentorer.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsplatsen
Vi kan erbjuda dig en inspirerande och spännande arbetsplats där vi sätter eleven och elevens lärande i centrum. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet.

På vår skola har vi en positiv elevsyn med höga förväntningar. Vi har ett språkutvecklande arbetssätt i alla verksamheter då vi har en språklig mångfald hos eleverna. Det kollegiala lärandet är centralt för alla på skolan, vi lär av och med varandra för att utveckla verksamheten. Vi arbetar tillsammans med Malmö Kulturskolas ”El Sistema”, för att eleverna ska få möjlighet att lära med alla sinnen.

Vi satsar på en stark och stödjande elevhälsa, med fokus på förebyggande och hälsofrämjande arbete för att möta alla elever där de befinner sig. Specialpedagoger och speciallärare arbetar i team och i ett nära samarbete med kurator och lärare. Vårt mål är att tillsammans med föräldrar och elever skapa en god verksamhet som våra elever de bästa förutsättningar för ett livslångt lärande.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse.

 

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3v08d6hkq1g8cmf2wq?job_did=J3V08D6HKQ1G8CMF2WQ&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

 

Nätverks- & IT-säkerhetstekniker

 

Orange Cyberdefense – Malmö

 

Här är möjligheten för dig som vill fördjupa sig inom nätverk och säkerhet på Europas ledande företag inom cybersäkerhet!
Nu söker vi dig som vill blir vår nya kollega i Malmö och arbeta med nätverks- och säkerhetsärenden tillsammans med våra kompetenta kollegor i vårt Security Operation Center! Här är möjligheten för dig att fortsätta utveckla din kompetens inom nätverk, ta produktspecifika certifikat och fördjupa din kunskap på ett specialistföretag.

Du får möjlighet att arbeta som rådgivare och specialist med att hantera och skydda affärskritisk infrastruktur hos myndigheter och globalt välkända kunder med höga säkerhetskrav.

Låter det spännande? Varmt välkommen till oss på SecureLink!

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom ”Cyber Security and Managed Security Services” i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

Respekt för varandra och våra åtaganden
Förtroende för varandra
Enkelhet i fokus
Innovation – alltid
Prestigelöshet
Vi på SecureLink är Challengers som vill förändra, utmana och växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen, endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet. Genom att bygga starka relationer mellan team och avdelningar skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi trivs och växer. Hos oss får du utbildning och möjlighet att växa och erbjuds ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil.

SecureLink Sverige ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25–40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/to...

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i vårt Security Operation Center tillsammans med 20 erfarna och kompetenta kollegor. Du kommer att föra tekniska och pedagogiska dialoger med kunder kring utmaningar i deras IT-säkerhetsmiljöer. I rollen kommer du att monitorera kunders enheter, hantera incidenter, genomföra förändringar hos våra kunder, arbeta med problem management, operationella aktiviteter och proaktiva förbättringar.

 

Ditt ansvar kommer att inkludera:

Tillsammans med dina kollegor ansvara för support och drift av nätverk och säkerhet hos våra kunder.
Arbeta med Incident Management, Change Management och Problem Management.
Tillhandahålla produktspecifik och kundspecifik support.
Felsökning och monitorering av nätverk och mjukvara.
Kontrollera nätverksstatus och prestanda för att säkerställa hög prestanda och tillgänglighet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i vår 24/7 SOC i Malmö, vilket betyder att du kommer att arbeta i skift. Dina arbetstider kommer att vara 06:00-14:30, 14:00-22:30 och 22:00-06:30 och utgå ifrån ett rullande schema. Du blir en del av ett kompetent team på 12 personer och rapporterar till SOC Manager i Sverige/SOC Team Lead. Under dina 6 första månader kommer du att följa ett gediget introduktionsprogram för att utbilda och certifiera dig inom våra leverantörers produkter och för att få de bästa förutsättningarna att prestera i tjänsten.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som brinner för säkerhet och nätverk. Du som kommer att trivas och prestera hos oss har en stor kunskapstörst och stimuleras av att hela tiden få möjlighet att lära sig mer. Det är viktigt att du är självdriven och känner stort ansvar för din prestation då du kommer att arbeta med kritiska incidenter som kräver fokus, noggrannhet och systematik. Du är kommunikativ och har en förmåga att förmedla ditt budskap på ett tydlig och strukturerat vis, i tal och skrift, både på svenska och engelska. Då du kommer att arbeta i ett team med andra är det viktigt att du kan samarbeta effektivt med andra och att du gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet för att det ska gynna teamet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom IT-området.

 

Kunskapsområden:

 

God kunskap om brandväggar, proxy eller lastbalansering.
God kunskap inom routing och switching
God kunskap inom TCP/IP
Det är meriterande om du har erfarenhet av att supportera eller drifta nätverksmiljöer hos storskalig serviceleverantör, ett datacenter och/eller företagsnätverk.
Har du tidigare erfarenhet av ITIL Foundation v.3 eller 4 eller någon av våra produkter (Check Point, Palo Alto, Juniper, Infoblox, F5, Blue Coat, Cylance eller Pulse Secure) är det meriterande.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jenny Andreasson på jenny.andreasson@tng.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://jobb.securelink.se/jobs/811807-natverks-it-sakerhetstekniker