Välj en sida

 

Medicinsk sekreterare

 

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Psykiatriska akutmottagningen i Lund har cirka 30 medarbetare bestående av medicinska sekreterare, sjuksköterskor, läkare och skötare. Team för hjärnstimulering tillhör akutmottagningen och ansvarar för upptagningsområdets ECT-verksamhet. Psykiatriska akutmottagningen är öppen dygnet runt och ansvarar för akuta psykiatriska läkarbedömningar samt har telefonrådgivning av sjuksköterskor för patienter, närstående och vårdgrannar/myndigheter. Upptagningsområdet utgörs av invånarna i mellersta Skåne.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete som medicinsk sekreterare hos oss!

I arbetsuppgifterna ingår bland annat journalskrivning i Melior, utskrifter av dikat, remisser och intyg. I arbetet ingår också registrering, posthantering, kassajour- och receptionsarbete samt andra för tjänsten vanligt förekommande uppgifter.

Du kommer även att bevaka vårdintyg och vara behjälplig för andra avdelningar på helgerna.
Vi erbjuder dig ett givande och utvecklande arbete där du får arbeta i nära team tillsammans med, och lära av, erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Du som söker har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård sedan tidigare. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och har en mycket god känsla för service. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i ett högt tempo. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten samt förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=dea03608-d6cf-4586-8993-e0e8eea9d85e

 

Affärsutvecklare

 

Region Skåne – Hässleholm

 

Gör skillnad. Varje dag.

Affärsområdet Serviceresor ansvarar för sjukresor i hela Skåne och för färdtjänstresor i 25 av Skånes 33 kommuner. Varje dag reser cirka 5 000 resenärer med våra cirka 370 serviceresefordon, personer som annars hade haft svårt att få ett fungerande liv genom att komma till och från vårdbesök, arbete och sociala aktiviteter. Serviceresor består idag av ungefär 120 medarbetare som hanterar handläggning av färdtjänst, sjukresor, bokning av serviceresor på beställningscentralen. Inom affärsområdet finns även en enhet för Affär och kundnära tjänster.
I enheten för affär och kundnära tjänster arbetar specialister som trafikutvecklare och verksamhetscontroller och nu söker vi en affärsutvecklare med fokus på framtida affärsmöjligheter och lösningar.

Arbetsuppgifter

Nytänkanden – Flöden och samband – Kundnytta

Affärsutvecklaren arbetar utifrån ett klart framtidsperspektiv, med erfarenhet och uppdraget i sig som ingångsvärden. Inom ramen för detta ligger såväl utveckling av befintlig verksamhet, exempelvis effektivisering av trafikledning, som framtida nya lösningar och produkter. Ett utvecklat samarbete med våra trafikföretag för att utveckla affärsmodeller är en del av arbetet.

Affärsutvecklaren har ett proaktivt och nyfiket arbetssätt. Du kommer initialt att behöva ägna tid åt att verkligen sätta dig in i verksamheten på ett sådant sätt, att du förstår var utvecklingspotential finns. Med denna utgångspunkt och med ett analytiskt angreppssätt kommer affärsutvecklaren driva sitt arbete. Rollen rapporterar till affärschefen för serviceresor.

Förutom det visionära arbetet har affärsutvecklaren fokus på affären och arbetar med lönsamheten inom området. Du arbetar parallellt med budgetfrågor, resultatuppföljning, avtalsfrågor, processutveckling, upphandling och framtagning av relevanta nyckeltal. En härlig blandning av kreativitet, analys och genomförande!

Du arbetar på vårt huvudkontor i Hässleholm. Dit reser du enkelt med tåg på 20 minuter från Kristianstad, 30 minuter från Lund, 45 minuter från Malmö och 1 timme från Helsingborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med en erfarenhet som prövas likvärdig för tjänsten. Du har flera års erfarenhet av utvecklingsarbete inom logistikrelaterad verksamhet och är därmed van att från ett kreativt perspektiv arbeta analytiskt och systematiskt. Rollen har många kontaktytor, såväl internt som externt, så du trivs även med denna tydligt utåtriktade del av tjänsten.

På Skånetrafiken lever vi våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt och det vill vi att du också gör!
Vi erbjuder ett kreativt arbete där du har möjlighet att göra skillnad! I en verksamhet som berör många människor och som har en mycket viktig samhällsfunktion.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval!
Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Varje dag reser hundratusentals människor med någon av våra 14 000 dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Genom att resa kollektivt bidrar vi till en bättre miljö, ett levande landskap och ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=a7f7bba2-b8ba-4686-9ca3-11fc07be0ab5

Konstruktör

 

Logimark AB – Malmö

 

Du erbjuds ett utvecklande och kvalificerat arbete i ett väletablerat och växande företag med korta beslutsvägar, hög ambitionsnivå och en närhet till dina kunder.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har god förmåga att strukturera arbetet och hantera flera uppgifter parallellt.

I rollen som Konstruktör kommer du främst att arbeta med:

Konstruktion i 3D (SolidWorks) gällande anpassningar av utrustning och maskiner samt nykonstruktion.

Layoutritningar tillsammans med kunder och säljsidan.

Tillverkningsritningar.

Viss dokumentation.

Delprojekt- och projektledning mot kunder tillsammans med säljsidan.

Uppmätning vid kundbesök.

Beställning av externa komponenter.
Övrigt stöd inom konstruktion gentemot sälj- och produktionsområdet.
Personliga egenskaper

Du har bred teknisk förståelse och intresse. Du jobbar idag inom tillverkande företag eller som konsult. Det är värdefullt om du har kunskap och erfarenhet från maskinkonstruktion.

Du är en kreativ problemlösare och en teamplayer med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Du är lyhörd och flexibel. Vidare är du driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar. Du är också ordningsam vad det gäller dokumentation och noggrann i ditt arbete.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är maskiningenjör eller har motsvarande teknisk utbildning på högskolenivå alternativt att du har motsvarande kunskap. Du har minst 2–5 års erfarenhet av konstruktionsarbete.

Vi använder SolidWorks som CAD-verktyg men har du erfarenhet av något av de stora 3D-CAD programmen går det också bra. Du har goda kunskaper i Office-paketet. För tjänsten krävs flytande svenska i tal och skrift. Du har också minst normalgoda kunskaper i engelska. Vissa resor i Sverige kan förekomma i tjänsten då du besöker kunder och vårt kontor i Linköping.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen att söka!

 

Ansök här: https://act-logimark.se/logimark/lediga-tjanster/#wpcf7-f3605-p2863-o1

 

Ekonom. LTV-kansli

 

Sveriges lantbruksuniversitet – Alnarp

 

Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds och växtproduktionsvetenskap, kansli

SLU har verksamhet i hela landet, med större campus i Alnarp, Umeå och Uppsala.

Fakulteten LTV (Verksamheten vid fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap) har 370 medarbetare.

Fakultetens ekonomi- och personalenhet består i nuläget av 20 medarbetare som tillsammans ansvarar för det institutionsnära administrativa stödet.

Enheten behöver stärkas med en medarbetare inom ekonomiområdet. Vi kan erbjuda ett varierat arbete i en dynamiskt och internationell miljö med engagerade kollegor samt plats för nya idéer, personlig utveckling och ett utbud av interna utbildningar. Tjänsten är placerad i Alnarp.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta med ekonomiska processer som planering/budget, uppföljning, prognoser, att bokslut fungerar och ansvara för att ekonomin är väl skött inom ditt ansvarsområde. Du arbetar nära verksamheten och är det strategiska stödet vad gäller ekonomiska frågor till Enhetschef och verksamhetsledare. Du samverkar med fakultetens och universitetets centrala administration i de ekonomiska processerna och i enskilda frågor. Det finns ekonomi- och personalhandläggare knutna till ansvarsområdet som du kommer samverka med.

Kvalifikationer:
Vi vill att du har examen från minst treårig ekonomisk högskoleutbildning. Det är viktigt att du uppskattar komplexa problemställningar, är lösnings- och utvecklingsorienterad. Då du kommer ha en viktig strategisk roll är förmågan till att se långsiktiga och strategiska konsekvenser och möjligheter i beslut och agerande viktig. Du har en god kommunikationsförmåga, är pedagogisk och har lätt för att samarbeta. Du har också förmågan att planera och prioritera ditt arbete och tar ett eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och på engelska då arbetet sker i en internationell miljö.

Du är väl förtrogen med officepaketet, särskilt excel och word.

Tidigare arbete inom universitets och högskolevärlden samt erfarenhet av universitetets administrativa system som UBW är meriterande.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1114/job?site=6&lang=SE&validator=107666e3b6b77a48547b7422cbb04714&ref=https%3A%2F%2Fwww.slu.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fwww.slu.se%2Fom-slu%2Flediga-tjanster%2F&job_id=3687

 

Utredare

 

E.ON – Malmö

 

E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi tar klimatfrågan på största allvar och tror på handling – här och nu.

På avdelningen Anslutning kommer du tillhöra teamet för service- och reklamationsärenden. Teamet består idag av två Utredare som har som uppgift att hantera kundärenden som kan uppkomma vid exempelvis avbrott i elnätet. Vi söker nu ytterligare en engagerad kollega som vill vara med och bidra med att ge våra kunder bästa möjliga service.

Arbetsuppgifterna består av att via mail och telefon hantera reklamationer, skadestånd, avbrottsersättning och andra frågor och ärenden som kan uppkomma i samband med avbrott i elnätet. Det kan även förekomma fysiska möten då vi ibland behöver infinna oss på plats där problemet uppkommit. Även enstaka resor till E.ON:s andra etableringar i landet kan förekomma. Dina kontakter blir många då du samarbetar med flera avdelningar inom E.ON exempelvis driftcentral, kundsupport och anslutning.

 

Vi söker
För att passa bra i rollen och i teamet krävs det att du har en god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera i tal och skrift. Har du arbetat inom kundtjänst eller kanske inom försäkrings- eller skadeståndsbranschen ser vi det som meriterande. Erfarenhet av energibranschen är ett stort plus.

Vi tror att du är en person som gillar människor och har hög social kompetens då du kommer att arbeta med många olika kontakter både externt och internt. Förmåga att se till helhetsresultat och arbeta för kundnöjdhet är viktiga delar i vår verksamhet. Då det kan förekomma tjänsteresor önskar vi att du har B-körkort.

Gillar du kundkontakt, struktur och ordning samt att ha kul på jobbet kommer du att trivas hos oss. För dig med ambition, drivkraft och förändringsbenägenhet ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON.

Din närmsta chef, Anette Friberg, tror på ett modernt och coachande ledarskap där medarbetarna ges frihet under ansvar. Det är viktigt att ha kul tillsammans och på så vis bidra till en stark teamkänsla där kunden sätts i fokus.

Välkommen med din ansökan redan i dag!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Anette Friberg +46 72 234 9826

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Unionen: Lars-Inge Gustavsson , +46 73 0499876
Akademikerna: Malin Johansson, +46 705 240210
Ledarna: Michael Andersson, +46 705 250129
SEKO: Mats Lundberg, +46 730 499778

 

Vi erbjuder
En anställning i en organisation med tydliga visioner inom hållbarhet och som satsar långsiktigt.
Möjliggörande för såväl karriärmässig och personlig utveckling, som för fritid och familjeliv.
En utvecklande och förändringsbenägen arbetsmiljö med många spännande projekt.

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

 

Ansök här: https://jobs.eon.com/sverige/job/Malm%C3%B6-Utredare/601030301/

 

 

Assistent med placering i Lund

 

Kommunal – Lund

 

Vill du vara en viktig kugge i Kommunals fortsatta utveckling? Motiveras du av viljan att förbättra vår administration?Vill du bli en viktig medarbetare i vårt administrativa team? Vi söker nu dig som vill verka som assistent i Kommunal Skåne.

Du ingår i en arbetsgrupp om ytterligare fem assistenter, två IT-samordnare, en vaktmästare, två lokalvårdare, en kommunikatör och en receptionist. Vi är totalt ca 30 personer på kontoret, inklusive tjänstemän, ombudsmän och förtroendevalda. Arbetet på kontoret leds av lokalkontorschef och administrativ chef. Kommunal Skånes verksamhet består av ett lokalkontor med utbildningsfastighet, och 30 sektioner runtom i länet. Avdelningsordförande är den demokratiska ledaren.

Arbetsuppgifter
Som assistent i Kommunal Skåne erbjuder vi dig en varierande roll. Arbetsområdet omfattar diverse administrativa arbetsuppgifter på avdelningen. Assistenterna har ansvar för att bland annat administrera våra interna verksamhetssystem, diarieföring, fakturahantering och resebokning, samt att samordna konferenser och utbildningar. I arbetsuppgifterna ingår även att vara stöd till sektionerna, övrig personal och förtroendevalda.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning med inriktning inom administration eller erfarenhet av motsvarande. Arbetet kräver att du har god datorvana. Du har också god planeringsförmåga och förmåga att samverka med andra. Du bör snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, våra olika datasystem, och inte vara obekväm med många uppdragsgivare. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Som person söker vi dig med en problemlösande attityd och med vilja till ständig förbättring. Du är serviceinriktad och ser det som din uppgift att tillgodose andras behov. Du är noggrann, flexibel och strukturerad och har mycket lätt för att samarbeta med andra. Vi förutsätter att du som söker delar Kommunals värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Vi finns i moderna och fräscha lokaler i två byggnader på Förhandlingsvägen 2 i Lund, med bra bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.

Övrigt
Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.
Ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta administrativ chef, Jeanette Strandberg, 010-442 80 11.
Facklig kontaktperson för Handelsanställdas förbund är Ulrika Hansson, 010-442 79 78.

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 31 maj. I ditt personliga brev vill vi att du motiverar varför du skulle passa för den här tjänsten. Vi tillämpar löpande urval vid rekryteringen.

 

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2020-05-31

Arbetsplats/placeringsort:
Lund

Kontaktpersoner:
Jeanette Strandberg (Administrativ Chef)

tfn: +46 010-442 80 11.

Ulrika Hansson (Handels)

tfn: +46 010-442 79 78

 

Adress:
Förhandlingsvägen 2 227 61 Lund

 

Ansök här: https://kommunal.easycruit.com/vacancy/2510425/186659?iso=se

 

 

Driftingenjör IT

 

Försvarsmakten – Revingehed

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker en driftingenjör till Revingehed.

Försvarsmakten telekommunikation- och informationssystemförband (FMTIS) har fem genomförandeenheter som utför underhåll av Försvarsmaktens ledningssystem inom IT- och teleområdet, Genomförandeenhet Syd är en av dem. Enheten arbetar med underhåll av Försvarsmaktens telenät, radio-, sensor-, bevaknings- och fältsystem samt med installation, drift och underhåll av en mängd olika IT-system. Enheternas personal utför även dessa arbetsuppgifter inom ramen för Försvarsmaktens internationella insatser utomlands.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hantering av inkommande ärenden via vårt ärendehanteringssystem
Dokumentera ärenden och materiel i berörda databaser
Genomföra underhåll och driftsättning av IT-materiel.
Hantera in- och utleverans av IT-materiel.
Deployment av klientsystem (främst Windows 10).
Grundläggande felsökning i nätverk samt kringutrustning (TCP/IP).
Drift och underhåll av AV-utrustning.
Driva egna tilldelade projekt och uppdrag.
Beställarkompetens mot externa leverantörer/installatörer.
Stötta inom övriga områden vid garnisonens lokala system.
Utbildning i olika rutiner och system och kommer att ges löpande.
Vi erbjuder dig

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet samt ställer stora krav på IT-säkerhet vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och:

Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
Tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter.
Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 – 35 semesterdagar beroende på din ålder.
Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

Kvalifikationer

Gymnasial utbildning med inriktning mot data/datakommunikation eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga.
Goda kunskaper om Windows klientoperativsystem och klienthårdvara.
Goda kunskaper inom fackområdet
Erfarenhet av installation, underhåll, felsökning, optimering och konfigurering av hårdvara.
Grundläggande förståelse för begrepp och funktioner inom protokollfamiljen TCP/IP.
God förmåga att kommunicera i tal och skrift
B-körkort.

 

Meriterande

Kunskaper och erfarenhet av Försvarsmaktens IT-system.
Militär grundutbildning.

 

Personliga egenskaper

Vi vill att du:

Är engagerad, strukturerad och noggrann och vill nå resultat av hög kvalité.
Är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med människor.
Har ett högt säkerhetstänkande.
Är analytisk
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Övrigt

Placeringsort: Revingehed.

Anställningen är en civil tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning för dig som inte är anställd i Försvarsmakten.

Obekväm arbetstid samt resor i tjänsten förekommer.

 

Upplysningar om befattningen lämnas av Sektionschef Svante Odén 073- 25 21 205 eller Avdelningschef Lars Andersson 072- 35 95 277

Fackliga företrädare:
OFR/ O Anders Wallinder
OFR/ S Martin Sparr
SEKO Matz Felix
SACO Pär Lohman
Samtliga nås på 0381-18000

 

Sista ansökningsdatum 2020-05-15

 

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/333/job?site=2&lang=SE&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&ref=http%3A%2F%2Frekrytering.forsvarsmakten.se%2Fsv%2Fom-forsvarsmakten%2F&job_id=22642