Välj en sida

Vik. lagersäljare till Optimera Skanör

Optimera – Vellinge

 

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 63 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

Optimera söker nu en vikarie till lagret på vår enhet i Skanör. I rollen som lagersäljare har du ett ansvar för bland annat kundbemötande, försäljning, utplockning på enheten och ordermottagning. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundservice och kunskap om byggmaterial. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag.

Detta är ett vikariat med start så snart som möjligt och anställningen sträcker sig till årsskiftet.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Kundservice

 • Försäljning

 • Uppackning och exponering av varor i butiken

 • Godsmottagning

 • Lagerpåfyllnad och varumärkning

 • Utplockning

 • Lossning och lastning


Dina kvalifikationer:

 • Intresse för byggvaror

 • Truckkort & B-körkort

 • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande


Dina personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad och självgående

 • Uppskattar högt tempo

 • Strukturerad och planeringsförmåga

 • Gott ordningssinne


Ansökan:

Låter det intressant?

För frågor kontakta filialansvarig Kristoffer Forsberg, e-post: kristoffer.forsberg@optimera.se, telefon: 040-381896.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV i nedan formulär, så snart som möjligt, dock senast den 28 maj.

Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Ansök här: https://jobbahososs.optimera.se/jobb/job_details.php?id=7217

 

Senior nätverkstekniker inom Cisco

Centric – Hässleholm

Till ett uppdrag hos vår kund i Hässleholm söker vi en kvalificerad nätverkstekniker med Ciscoinriktning och viss Azurekunskap för linjearbete och nyinstallationer i både datahallar, kontor och Azure.

Uppdraget kommer att vara på heltid med start så snart som möjligt och förväntas pågå till mars 2022.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på sin karriär.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker kommer du att arbeta med beställningar av dataförbindelser hos kundens leverantörer, installera och underhålla befintliga nätverkskomponenter i en Cisco miljö samt vara delaktig i att sätta upp nätverksstrukturen i nya datahallar. Du kommer även att arbeta med nätverksstruktur i Azure.

Din profil och kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen letar vi efter en senior och driven specialist inom nätverksområdet med god kunskap i nätverkstopologi samt nätverksarkitektur speciellt inom Cisco ACI, Nexus switchar, Cisco Catalyst 9000 Serie och protocol MPLS, BGP OSPF.

Du behöver även ha arbetat i övervakningsprogram PRTG.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet interna events där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Har du några frågor kring tjänsten?

Hanna Ström

Kontakta Hanna Ström på telefon 0734-159385 eller hanna.strom@centric.eu

 

Ansök här: https://careers.centric.eu/se/lediga-jobb/hassleholm-senior-natverkstekniker-inom-cisco-s-202104526/

 

Processtekniker

Swerock AB – Önnestad

 

Sökes till Önnestad

Swerock är en av Sveriges största betongleverantörer. Genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger vi framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtidens byggande. Vi gör byggandet lite enklare.

Från vår betongfabrik Önnestad producerar och levererar vi betong till våra kunder runt om i sydöstra Sverige.

Vi söker nu vår nästa kollega som tycker processtyrning, kundkontakt och att utföra lättare reparationer låter spännande och roligt. Du utgår från Önnestad, men kan vid behov även behöva stötta närliggande fabriker.

Om tjänsten

Som processtekniker ansvarar du för framställning av betong genom processtyrning, genomför provtagning samt ansvarar för planering av inleveranser och betongbilar. Rollen innebär även att du har daglig kontakt med våra leverantörer, chaufförer och kunder. Du är även behjälplig vid underhåll och lättare reparationer av betongfabriken.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse. Du tycker det är roligt med kundkontakt, är strukturerad och lösningsfokuserad. Du är prestigelös, driven och trivs med ett flexibelt arbetssätt.

Vi vill att du har god datorvana och B-körkort. Har du erfarenhet av betong, samt erfarenhet från att framföra maskinfordon såsom hjullastare är detta meriterande, men det viktigaste är att du har en positiv inställning och viljan att växa tillsammans med oss!

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

senast 2021-05-30

 

Ansök här: https://swerock.se/om-oss/lediga-tjanster/ledig-tjanst/L2ludHJhbmV0L3N3ZXJvY2svZXhwb3J0L3htbC92YWNhbmN5LzI3MDA3NjkueG1s/

 

Lönekonsult

Kristianstad kommun – Kristianstad

 

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Vi söker nu lönekonsult till ett engagerat arbetslag med bra teamkänsla som har sin fysiska plats i moderna rådhuset Kristianstad.

Arbetsuppgifter

Vår enhet är inne i en spännande utvecklingsfas och du kommer att vara delaktig i samarbeten som rör utvecklingen av framförallt våra digitala system och arbetssätt.

Den moderna löneprocessen i kombination med lagar och avtal, self-service och ökad globalisering ställer ökade krav på löneyrket. Att arbeta med lön är utvecklande och spännande, och det är ett område i ständig förändring. Du kommer att ha kontakt med många personer och arbetet är periodvis intensivt.

På HR Lön hjälper vi kommunens arbetsledare att betala ut rätt ersättning. Detta gör vi genom konsultativt lönearbete mot kommunens förvaltningar i telefonsupport, ärendehanteringssystem samt e-tjänster. Med e-tjänster och robotteknik så ställs det högre krav utifrån att arbeta på helt annat sätt. Det krävs större kunskap om lagar och avtal och hur de omvandlas i praktiken. Denna förändring innebär att lönekonsultrollen går från en mer administrativ roll till en mer rådgivande roll. Du kommer även att delta i utvecklingen av kommunens personal- och lönesystemet.

Du kommer också att ha många kontakter med de anställda inom kommunen. Lönesupports målsättning är att effektivt och med hög kvalitet handlägga och ge lönesupport till chefer och medarbetare i löneadministrativa ärenden.

Kvalifikationer

Du som söker har lönekonsultsutbildning eller annan likvärdig utbildning inom HR-området. Vi vill att du har erfarenhet av central löneadministration och att du även har erfarenhet av att använda lagar och avtal inom HR-området. Erfarenhet att arbeta i ett större personal-/lönesystem är ett krav. God kännedom om kommunal organisation är meriterande liksom förmåga att genomföra utbildningar.

För att lyckas i rollen/tjänsten ser vi att dina personliga egenskaper har stor betydelse, vilket innebär att du har god förmåga att samarbeta, arbeta i team men också förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Vidare har du förmåga att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov och ger service. Som lönekonsult kan du ta ett stort ansvar och arbeta självständigt, strukturerat och noggrant.

Anställningens omfattning

Vi erbjuder en allmän visstidsanställning med start snarast enligt överenskommelse fram till 2021-12-31. I denna rekryteringen arbetar vi med löpande urval.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer: KLK-2021-39

Lön

Löneform: Månadslön.

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/l%C3%B6nekonsult-_kristianstad-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_4c27e6b3-89fe-49dd-bba2-78ccb6b9c1fb

 

HSB söker en reparatör!

HSB – Malmö

Vi på HSB söker nu en reparatör som med utgångspunkt i registrerade felanmälningar kan utföra reparationer i fastigheternas gemensamma delar och i hyresgästernas lägenheter. Att vara reparatör är ett självständigt och ansvarsfullt arbete där du gör skillnad för såväl hyresgäster som kollegor. Genom att planera din dag, avhjälpa felanmälningar och bemöta våra kunder bidrar du till att hålla rent, snyggt, tryggt och ordning och reda i våra fastigheter.
Arbetsuppgifter

Reparatörens främsta uppgifter utgår ifrån inkomna felanmälningar och består bland annat av:

Hantering av system för felanmälan och uppföljning av ärenden

Enkla till medelsvåra reparationer i bostadslägenheter inom VVS, el, måleri och snickeri

Kundkontakt och planering av utförande

Medverka i underhållsplanering

Ansvara för beställningar av reparationer och skötsel i samråd med Kundvärdar och Förvaltare

Inre och yttrefastighetsskötsel

(Vid behov, semester/arbetstoppar)
Besiktning vid avflyttning för att fastställa status på lägenheten samt för att reglera eventuella skador med föregående kund

Arbetstiden är 07.00-16.00, med utgångspunkt i vårt moderna kontor i Turning Torso Gallery tillsammans med närmsta kollegorna Reparatör och Kundvärdar. Våra Fastigheter återfinns i Malmö med omnejd (Svedala, Vellinge och Trelleborg).

Kvalifikationer

Vi söker dig som skickligt hanterar varierande reparationer av enkel och medelsvår karaktär och har vana av felanmälningssystem. Du har digital och social kompetens och värnar om Fastigheter och människor.
Vi tror att du har en bakgrund inom fastighetsbranschen inom drift och omvårdnad alternativt från byggsektorn med utbildning inom Fastighetsteknik, drift, snickeri, måleri, VVS, el eller liknande. Erfarenhet från flera av områdena är meriterande. B-körkort är krav.
Personliga egenskaper

För att trivas i denna roll är du en välorganiserad person med hög servicekänsla.
Du är handlingskraftig och självständig, men trivs i miljö där kunskaps delas kollegor emellan. I yrket är du driftig och ser värdet i din del i helheten. Därför förstår du vikten av att fullfölja dina åtagande och återkoppla till kund och kollegor. Du får energi av att bygga goda relationer och för att möta våra kunders behov, är du flexibel och tillmötesgående, men klarar av att prioritera och har ett affärsmässigt förhållningssätt.
Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med trevligt arbetsklimat där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad – varje dag. Och det menar vi verkligen. Vi har ett stort utbyte kollegor emellan och samarbetar för att lyfta varandra. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder. Vi strävar efter att spegla den mångfald som finns i samhället varför vi välkomnar sökande som kan bidra till det.

Sista ansökningsdatum 16 maj 2021.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Lennart Eckerholm (Förvaltare).

Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Lina Nyman (HR-generalist).

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

HSB Sundfastigheter är en del av HSB Malmö som bildades 1925 och HSB Landskrona som bildades 1933. Vi är två av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar som sedan november 2020 samarbetar som en gemensam organisation för att skapa det goda boendet och tillsammans har vi drygt 55 000 medlemmar i Malmö, Landskrona, Burlöv, Svalöv, Svedala, Kävlinge, Trelleborg och Vellinge. HSB Malmö äger omkring 2 300 hyresrätter och förvaltar över 30 000 bostadsrätter, HSB Landskrona äger drygt 570 hyresrätter och förvaltar fler än 3 000 bostadsrätter. Vi erbjuder också administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar.

 

Ansök här: https://jobb.hsb.se/jobs/1170924-hsb-soker-en-reparator

 

Klimatsamordnare

Landskrona Stad – Landskrona

Landskrona skapar framtiden med mod och handlingskraft! Vi vågar tänka stort och låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Landskrona stad är mitt i en större genomgripande förändring, där stadsbyggnadsfrågorna är i fokus. I Landskrona bygger vi nya spännande bostäder på attraktiva platser i centrala staden och i våra stationsorter. Vi erbjuder också tomtmark för företagsetableringar på strategiska platser med goda kommunikationer. Landskrona har ett attraktivt kustnära läge, som även innebär att hänsyn behöver tas till klimatförändringar för att skapa en robust stad som kan klara framtida utmaningar med stigande havsnivåer och häftiga regn.

Stadsbyggnadsförvaltningen planerar staden och svarar för myndighetsfrågor enligt bland annat plan- och bygglagen. Förvaltningen arbetar med översiktlig planering, detaljplanering, fastighetsbildning, bygglov, mätning och kartläggning. Förvaltningen har sju avdelningar: stadsarkitektavdelningen, planavdelningen, stadsmiljöavdelningen, mark- och exploatering, MBK/GIS, administrativa avdelningen samt ett kommunalt lantmäteri.

Vi söker nu en klimatsamordnare vars uppdrag blir att hålla samman stadens samlade klimatanpassningsarbete. Klimatsamordnaren kommer organisatoriskt att höra till planavdelningen på stadsbyggnadsförvaltningen, men kommer att arbeta förvaltningsövergripande och rapportera till kommunledningen. Planavdelningen består av 7 medarbetare som arbetar med kommunens fysiska planering. Avdelningen hanterar både den översiktliga planeringen och den formella detaljplaneprocessen. Vi söker dig som är samarbetsinriktad, kvalitets- och resultatmedveten samt kan arbeta kreativt och självständigt.

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande och lust att lära.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete med möjlighet att bidra till utvecklingen av Landskrona som en attraktiv och hållbar stad. Arbetet innebär att driva stadens klimatanpassningsarbete framåt genom att skapa samsyn mellan olika förvaltningar, prioritera åtgärder, upphandla och genomföra olika utredningar samt föreslår konkreta åtgärder. I tjänsten ingår även att samverka med olika myndigheter, medborgare och andra externa organ inom klimatanpassningsområdet. Du är projektledare för utredningar som genomförs internt eller med konsultstöd och du utvecklar idéer inom klimatanpassningsområdet samt fungerar som en sammanhållande och stöttande kraft för berörda förvaltningar.
Det är ett mångsidigt, ansvarsfullt och händelserikt arbete där du för processen framåt enligt tidplan och budget. Det ställer krav på dig att du har en hög grad av självständighet i ditt arbete och insikt om din professionella roll i en politiskt styrd organisation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom miljö, klimat, teknik eller samhällsbyggnad. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med klimatrelaterade frågor och har erfarenhet att jobba i en projektledarroll. Som klimatsamordnare i Landskrona stad ska du tycka om att arbeta i grupp, vara initiativrik och ansvarstagande. Arbetet innebär ofta kontakter med beställare och myndigheter och det är därför viktigt att du är duktig på att kommunicera och att samarbeta samt har en god organisatorisk förmåga. Det är även viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper inom aktuell lagstiftning. Vi ser även att du är en utåtriktad och lyhörd person med förmågan att se saker ur olika perspektiv och att du trivs i en drivande roll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har du intresse för andra strategiska frågor så som t.ex. regionplanering, kollektivtrafikfrågor, grönstrukturplanering och stadsutveckling är det ett plus. Vi förutsätter även att du är van att arbeta i med digitala verktyg så som t.ex. AutoCad, 3D-program eller GIS-verktyg samt Adobe-programmen. Har du särskilda kompetensområden ser vi gärna att du beskriver detta.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Månadslön, Heltid, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad – Stadsbyggnadsförvaltningen

Arbetsgivarens referensnummer: C54948

Sista ansökningsdatum: 2021-05-31

Kontaktpersoner

Lisa Lindekranz
Planchef
Telefon: 0418-473556
E-post: lisa.lindekranz@ landskrona.se

Fackliga kontaktpersoner

Hamdi Goxhuli
Ordförande i Vision
E-post: hamdi.goxhuli@ landskrona.se

Charlotte Fajerson
Sveriges arkitekter
Telefon: 0418-470658
E-post: charlotte.fajerson@ landskrona.se

Eva-Lotta Bengtslin
Sveriges ingenjörer
E-post: eva-lotta.bengtslin@ landskrona.se

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=526DC04C-7C27-49A9-9802-6B79CBF7F492

 

Butiksmedarbetare

Telenor – Ödåkra

 

Telenor söker medarbetare på deltid till butiken i Väla!

Vilka är vi?
Tillsammans, med hjärta, får vi saker att hända och människor att växa! Denna kompass beskriver hur vi inom Telenor Retail agerar mot varandra, våra medarbetare och våra kunder. Att besöka en av Telenors butiker ska vara en upplevelse i världsklass. Våra kunder bemöts därför av personal med god kunskap om våra produkter och tjänster. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen.

Vem är du?
Som Butiksmedarbetare på Telenor är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som brinner för försäljning, teamwork och mötet med kunden. För den här tjänsten måste du ha fyllt 18 år och behärska svenska i tal och skrift.

Vi söker sig som är:

 • Lyhörd och bra på att avläsa kundens behov

 • Målmedveten och resultatorienterad

 • En lagspelare som trivs med att samarbeta med andra

 • Nyfiken och villig att lära nytt för att utvecklas

 • Ödmjuk och respektfull mot kollegor och andra

Det är meriterande om du:

 • Tidigare har arbetat med kundkontakt, till exempel kundservice och försäljning över telefon eller i butik

 • Behärskar grunderna i säljteknik

Vad vi erbjuder:

 • När du börjar hos oss får du en flygande start med onboarding i vår akademi Telenor Växa, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling

 • Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunder. Telenor arbetar aktivt med att bygga team med mångfald samt inkludering

 • Goda förmåner så som friskvårdsbidrag och rabatter

 • Goda karriärsmöjligheter.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du få göra tre tester som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Syftet med testerna är att vi på ett rättvist och objektivt sätt ska bedöma dina kompetenser i förhållande till tjänsten.

Anställningsform: Avtalad visstidsanställning, deltid vid behov
Placeringsort: Ödåkra, Väla
Ansök: Sök tjänsten via länken nedan senast den 23/5 2021

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare Petter Gustafsson på +46733338535

Bra att känna till:
Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidater för samtliga rekryteringar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.

 

Ansök här: https://telenorgroup.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/TelenorGroup_careers/job/Store-dkra-Vla/Butiksmedarbetare_J098346

 

Max Emporia söker medarbetare

Max Burgers AB – Malmö

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.


Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.


Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

 

Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:402950/type:job/where:62/apply:1

 

Bibliotekarie, Visstidsanställning

Lunds Universitet – Lund

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Universitetsbiblioteket vid Lunds universitet är ett tvärvetenskapligt bibliotek med bas i omfattande samlingar av såväl tryckt som elektroniskt material. Biblioteket erbjuder också en studiemiljö med cirka 400 läsplatser. Universitetsbiblioteket har cirka 100 anställda.

Avdelningen för Publik verksamhet på UB ansvarar för informationsservice, forsknings- och studiemiljö samt hanterar lån. Avdelningen har två verksamhetsområden för dessa ändamål, Användarservice samt Cirkulation. Anställningen är förlagd till verksamhetsområdet Användarservice, med delvis placering på Internationella Miljöinstitutets bibliotek. Internationella Miljöinstitutet (IIIEE) tillhör Lunds universitet och bedriver sedan 1995 undervisning och forskning i ämnet industriell miljöekonomi. Institutet bedriver ett stort antal externa forsknings- och utvecklingsprojekt och två internationella masterutbildningar.


Arbetsuppgifter

Arbetet är förlagt på två bibliotek – Universitetsbiblioteket samt IIIEE:s bibliotek. På IIIEE arbetar du med att ge stöd och service till IIIEE:s anställda och studenter genom att bemanna biblioteket under dess öppettider, svara på referensfrågor, ge vägledning via personlig kontakt och mejl, hantera lån, fjärrlån, framplockning, bokuppsättning, ge publiceringsstöd, undervisa med kursmoment inom informationssökning och referenshantering samt genomföra plagieringskontroll av bl.a. studentuppsatser.

På UB består dina främsta arbetsuppgifter i att ge service till bibliotekets användare via bibliotekets

Informationstjänst, som består av en virtuell och en fysisk informationspunkt. I servicen ingår informationssökning i bibliotekets kataloger, registrering av in- och utlån, teknisk support med utskrifter, kopiering och nätverk samt användarsupport via telefon, chatt och mejl.


Kvalifikationer

Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning, samt

dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete på forsknings- eller högskolebibliotek. Då en stor del av

bibliotekens användare är internationella är mycket goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift ett krav.

Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete med lån, fjärrlån, referensarbete, undervisning och publiceringsstöd.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba med systemen LUBcat, Lubsearch och BasILL.

Vi söker dig som är självständig, initiativrik, nyfiken och samtidigt stabil och serviceinriktad. Du trivs som allra bäst när du får ge personlig service till bibliotekets användare, oavsett om det är via fysiskt möte i en informationsdisk, eller via telefon, chatt eller mejl. Du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt och känner dig bekväm i en internationell, mångkulturell miljö. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp och medverkar till ett öppet och generöst arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

 

 

Ansök här: https://lu.varbi.com/se/what:job/jobID:402650/type:job/where:62/apply:1

 

Gör skillnad som värvare i Helsingborg Beyond team!

Svenska Röda Korset – Helsingborg

 

Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Helsingborg!

Jobba som värvare för Röda Korset i vårt Helsingborg beyond team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris, sjukdomar katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Värvare behövs nu mer än någonsin!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

 • Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet

 • Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!

 • Fast timlön och trygga arbetsvillkor

 • Direkt inblick i Röda Korsets arbete

 • En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)

 • Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

 • Är bra på att engagera och övertyga människor

 • Trivs att jobba utomhus i alla väder

 • Är öppen, social och positiv

 • Vill utvecklas och är resultatfokuserad

 • Talar svenska

 • Delar Röda Korsets värderingar

 • Har fyllt 18 år.

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Praktisk information

 • Lön: 123 kr/h (137kr i timmen inkl. semers.)

 • Anställningsform: Provanställning

 • Arbetsort: Helsingborg med omnejd

 • Arbetstider: mån, tis, tors, fre: 10:30-17:15 , lördag och söndagar: 10:00- 16:45

 • Omfattning: 2-5 dagar i veckan

 • Start: maj

Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt. Obs! Inga ansökningar behandlas via mail.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!

Ansök här: https://www.rodakorset.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?jobid=155925&ref=platsbanken

 

Bibliotekarie med placering på Stadsbiblioteket och Stadsdelsbiblioteken

Lunds kommun – Lund

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 350 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till en god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Förvaltningens verksamhet är därmed en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ.

Folkbiblioteken i Lund har en omfattande verksamhet med Stadsbibliotek samt nio stadsdelsbibliotek och skolbibliotekscentral. 2018 gick biblioteken in i en ny organisation som tar sin utgångspunkt i Lunds kommuns biblioteksplan. Organisationen utgår från i vilket gränssnitt vi möter våra användare: det fysiska, digitala eller rörliga biblioteket och består av fyra enheter: Stadsdelsbiblioteken, StadsbiblioteketDigitala/rörliga biblioteket och Gemensamma resurser.
Folkbiblioteken i Lund är HBTQI-certifierade.

Vi har rökfri arbetstid för kommunens samtliga medarbetare.

All rekrytering inom Lunds kommun ska sträva mot att sammansättningen av Lunds kommuns medarbetare ska spegla den mångfald som finns bland kommunens invånare.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som får energi i mötet med användarna – som ser som din viktigaste uppgift att arbeta för att biblioteket är aktiva, synliga och angelägna mötesplatser för lärande, läsande, samtal och kultur.

Vi söker dig som vill arbeta med både barn, unga- och vuxenverksamhet och har stort intresse för verksamhet riktad mot övriga prioriterade grupper. Du är en social och flexibel person med starkt engagemang som vågar testa nya metoder för att utveckla verksamheten.

Medskapande och dialog är centralt och biblioteket arbetar aktivt med att uppmuntra och möjliggöra användardriven verksamhet . I uppdraget ingår att etablera och utveckla goda relationer med användare och andra lokala aktörer.

I din publika tid ingår arbete i informationsdiskKvällar och helger ingår i ditt schema.

Halva tjänsten ligger i enhet Stadsbiblioteket och utöver de dagliga publika uppgifterna kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara riktade mot barn och unga samt övriga prioriterade grupper.

Andra halvan ligger i enhet Stadsdelsbiblioteket med placering på Dalby bibliotek. Stadsdelsbiblioteken är just nu inne i en fas där vi utarbetar tydliga profiler för att bättre möta lokala behov. Du kommer att arbeta i ett team där ni utöver det dagliga publika arbetet tillsammans verkar för att nå och angå barn och unga .

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
– har examen i biblioteks- och informationsvetenskap

 • har erfarenhet av och stor lust att möta barn och unga och andra prioriterade grupper i verksamhet

 • är kreativ och idérik och kan omsätta dina idéer i konkret verksamhet

 • har en stark känsla för service och bemötande

 • har stort intresse för samverkan och att skapa nätverk

 • är ansvarstagande, positiv, flexibel, utåtriktad och litar på din egen förmåga

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:402674/type:job/where:62/apply:1