Välj en sida

Säljare
Sector Alarm – Helsingborg

Vill du utvecklas inom försäljning och få en erfarenhet för livet?

Är du en person som hungrar efter en ny utmaning? Är du en person som alltid strävar efter utveckling och som aldrig nöjer dig förrän du slagit gårdagens resultat? Då har vi jobbet för dig! Vi vill nu uttöka vårt team inför sommaren med ytterligare en utåtriktad säljare på heltid för att komplettera vårt redan befintliga team. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på fält med uppsökande försäljning, där vi tar kontakt med nya potentiella kunder i deras hem. De kunder som är intresserade och vill veta mer bokar vi in ett personligt kundmöte med. På det mötet sitter du ned hemma hos kunden och går igenom våra produkter och tjänster och när du kommit fram till vad kunden är ute efter signeras avtal på plats. Du sköter alltså hela säljprocessen från första kontakten tills dess att uppdraget skickas vidare till en av våra installatörer i området och larmet sitter hemma hos kunden.

Vi vill att du får bästa möjliga start hos oss! Vi kommer ge dig alla förutsättningar du behöver för att lyckas. Därför kommer du din första arbetsvecka få en gedigen sälj- och produktutbildning. Detta kommer dessutom kombineras med praktisk träning där du får sitta med i dina kollegors säljmöten fram tills att du är varm i kläderna.

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du trivs med att arbeta i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en naturlig del av din vardag. Eftersom tjänsten är mycket social och då du kommer arbeta med kontraktsskrivning är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Krav

 • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.

 • Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.

 • Du kan arbeta mellan 14:00-22:00

 • Du är prickfri i polisens belastningsregister.

Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!

Jobbtyp: Heltid, Fast

Schema:

 • Dag

 • Kväll

Arbeta på distans:

 • Nej

 

Ansök här: https://www.sectoralarm.se/jobb/forsaljning/form/?gh_src=62febedb2

Elevassistent riktad mot elever med rätt till grundsärskola / AST
Kävlinge kommun

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och utveckla framtidens lärande?

Rinnebäcksskolans vision är: “Vi skapar tillsammans en bättre framtid”.

Vi strävar efter att varje elev utvecklas maximalt utifrån sina förutsättningar både kunskapsmässigt och socialt och lämnar Rinnebäcksskolan med förmågor som är viktiga både i nutid och framtid. Vi värnar om en god och tillgänglig lärandemiljö där elever, personal och vårdnadshavare samarbetar utifrån elevens bästa. Rinnebäcksskolan är en treparallellig F-6 skola med två kommunövergripande verksamheter, grundsärskolan och Solbo för elever med AST (autism). Vi har hög kvalité på vårt utvecklingsarbete och strävar efter att utveckla världens bästa skola för varje elev genom Rinnebäcksskolan 3.0. Vi kombinerar forskning och beprövad erfarenhet med eleven i centrum, skapar kreativa lärmiljöer, arbetar hälsofrämjande och har ett aktivt värdegrundsarbete där eleverna tränas i att “giraffspråka”. Kreativitet utvecklas både i det digitala och fysiska och motivationen ökar med värdefullt lärande för såväl elever som personal där både teori och praktik får utrymme i lärprocessen.

Qualis kvalitetssäkring 2016, Skolinspektionens granskning kring studiero 2018, och även granskning kring skola på vetenskaplig grund 2019 och Skolbibliotek i världsklass 2019, alla med toppnoteringar, är exempel på Rinnebäcksskolans kvalitet som också åskådliggörs i boken som 2019 benämnde oss till ADS-skola (Apple Distingueshed School) Läs gärna mer och vår ADS-bok på www.rinnebacksskolan.se.

Vill du arbeta med både hjärta och hjärna? Varmt välkommen till oss!

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Om tjänsten

Vi får till hösten in fler elever med rätt till annan skolform, samt elever med AST och har behov av en elevresurs för att stärka upp verksamheten. Du kommer att arbeta i nära samarbete med personal i vår förskoleklass samt med vår personal i grundsärskolan.

Som elevassistent arbetar du som resurs i samarbete med ansvariga pedagoger i klassen. Tillsammans med dina kollegor planerar, samverkar och utvecklar du skolvardagen och arbetsmetoder för ett lustfyllt lärande och en hög måluppfyllelse. Du förväntas bidra till att skapa en trygg och god lärmiljö och vara ett stöd i klassrummet. Arbete sker både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag.

Är du den vi söker?

Vi tror att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och arbete med barn med behov av särskilt stöd. Har du erfarenhet av arbete med elever inom grundsärskolan, särskild undervisningsgrupp eller med elever inom AST är det meriterande.

I ditt arbete har du tydligt elevfokus, är närvarande och ser möjligheter snarare än hinder. Du tar hänsyn till enskilda elevers individuella förutsättningar och får dem att växa. Du är ansvarsfull, van vid att sätta tydliga gränser och tycker det är viktigt att ha en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Vi ser också att du är positiv och att du har stor förmåga att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Antal tjänster:1

Tillträde 10 aug 2021 eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss i Kävlinge? Gå in på jobb.kavlinge.se för att läsa vad våra medarbetare tycker om att jobba hos oss, våra förmåner och se alla våra lediga jobb.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Ansök här: https://kavlinge.varbi.com/se/what:job/jobID:411050/type:job/where:62/apply:1

 

EKONOMER

Hässleholms Kommun – Hässleholms

Omsorgsförvaltningen söker två ekonomer.

Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden – ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning stöd och service och hälso- och sjukvård. I förvaltningen ingår också myndighetsenheten och avdelningen för administration och utvecklin

Det här erbjuder vi dig! Tillsammans med tre ekonomkollegor utför du budgetarbetet inom omsorgsförvaltningens olika verksamhetsområden. Du utgör stöd och bidrar till ökad förståelse för ekonomiska frågeställningar genom att arbeta konsultativt och med god service i fokus. Vi söker dig som har arbetat med kvalificerat budgetarbete som uppföljning, prognos, analys, kalkylering, bokslut och redovisning. Du har vana av att arbeta med rapporteringsverktyg och har erfarenhet av ekonomisystemet UNIT4/UBW. Vi ser gärna att du har erfarenhet av analysverktyget Qlikview.

Vem är du? Vi söker dig som har relevant högskoleexamen inom ekonomi. Erfarenhet från offentlig sektor och arbete med olika områden inom kommunal vård- och omsorgsverksamhet är meriterande. Du är trygg och självgående i din roll och arbetar proaktivt, systematiskt och välorganiserat. Som person är du kommunikativ och pedagogisk. Du är bra på att formulera dig i tal och skrift och målgruppsanpassar din kommunikation.Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Intervjuer är inplanerade till v 27-28.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:409708/type:job/where:62/apply:1

 


Anhörigkonsulent
Örkelljunga kommun – Örkelljunga

Som anhörigkonsulent stödjer och underlättar du för personer som vårdar eller stödjer närstående som är långvarigt sjuk, är äldre, har ett funktionshinder, psykisk ohälsa och/eller missbruk. Du stödjer genom enskilda samtal, i samtalsgrupper samt ger information, råd och stöd kring insatser som riktar sig till målgruppen.

Målgruppen är anhöriga till personer med intellektuell funktionsnedsättning, psykisk eller fysisk nedsättning,äldre, äldre som har anhörig med kognitiv svikt och anhöriga till personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

På en strategisk nivå ingår att sätta sig in i vad som händer inom området genom omvärldsanalys för att utveckla vårt anhörigstöd.
I uppdraget ligger även att utveckla och prova nya arbetssätt inom området samt medverka i kommunövergripande nätverk.

Du stödjer verkställande enheter i deras arbete med konkret anhörigstöd och du föreläser/informerar om anhörigstöd internt inom kommunen.

Är du personen som kommer utveckla vårt Anhörigstöd? Som prioriterar samverkan både inom och utom kommunens verksamheter för att ge våra invånare den service och stöd som dom förtjänar? Då är du välkommen att söka denna tjänst!

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap inom samtalsmetodik och med en god pedagogisk förmåga.
Du har en högskoleutbildning lämplig för uppdraget såsom socionomutbildning, beteendevetare, pedagogisk eller hälso- och sjukvårdsutbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska vara engagerad, kommunikativ, van vid att arbeta självständigt och kunna förmedla information på ett enkelt sätt och med energi. Du tvekar inte att anta utmaningar och arbetar aktivt med kundnöjdhet.

Då en del av arbetet innebär att driva processer är det viktigt att du har förmågan att ta initiativ, planera, genomföra och utvärdera aktiviteter.

B-körkort är ett krav.
Digital kunskap samt tidigare erfarenhet inom området är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: . Provanställning om 6 mån tillämpas
Arbetstid: Kvällsarbete kan förekomma
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

 

Andra uppgifter

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=0259AD31-9D83-475D-B173-CF8E7A76B92C&guidGroup=33a0873b-974e-49b7-8e10-89251171a3d3


Hygiensjuksköterska
Hässleholms kommun – Hässleholm

 

Omsorgsförvaltningen i Hässleholm söker hygiensjuksköterska.

Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden – ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning stöd och service och hälso- och sjukvård. I förvaltningen ingår också myndighetsenheten och avdelningen för administration och utveckling.

Det här erbjuder vi dig!

Som hygiensjuksköterska kommer du att arbeta inom omsorgsförvaltningens utvecklingsenhet i nära samarbete med medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS), medicinskt ansvarig för rehabilitering (MAR) och kvalitetsutvecklare. Med dina expertkunskaper utgör du ett stöd inom förvaltningens verksamheter i olika vårdhygieniska frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla och kvalitetssäkra basala hygienrutiner. I uppdraget ingår att utbilda och fortbilda personal i vårdhygien och kontrollera att rutinerna följs. Du kommer också att leda förvaltningens planerade arbetsgrupp i vårdhygien, där hygienombud från olika professioner inom våra verksamheter ingår. En ytterligare uppgift är att vara samordnare för den årliga punktprevalensmätningen i vårdhygien. I samverkan med MAS och MAR är du också behjälplig i kontakter med Vårdhygien och Smittskydd i Region Skåne.

Vem är du?

Du som söker tjänsten är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har lämplig vidareutbildning och yrkeserfarenhet.

Vi söker dig som har lätt för att bygga relationer och samarbeta med andra, då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Du är initiativtagande och kan arbeta självständigt. Du är kvalitetsmedveten och arbetar pedagogiskt och strukturerat. Som person är du stabil och uthållig. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Intervjuer är inplanerade till v. 27-28.

Körkort klass B krävs.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:406490/type:job/where:62/apply:1

 

 

KULTURUTVECKLARE
Ystad Kommun – Ystad

 

Kultur- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, grundskola, gymnasium, fritid och kultur i Ystad. Hos oss jobbar ungefär 1300 fantastiska medarbetare som tillsammans bidrar till de som vi finns till för.

ARBETSUPPGIFTER
Som kulturutvecklare arbetar du med att planera, genomföra och utveckla kommunens barn- och unga verksamhet. Du samordnar kulturupplevelser för barn och unga inom grundskolan och gymnasiet och arrangerar offentlig program- och lovverksamhet. Du arbetar praktiskt med kulturarrangemang där marknadsföring av kulturutbudet är en viktig del av ditt arbete.

Enheten har i uppdrag att öka tillgänglighet och delaktighet i kulturlivet i hela kommunen. Nytänkande och utveckling är därför viktiga egenskaper för tjänsten. Vår verksamhet bygger på samverkan med olika aktörer, det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta och förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med både kollegor och besökare i våra verksamheter. Kulturenheten är en liten enhet och arbetsuppgifterna kan variera.

Ett prestigelöst samarbete inom enheten är därför en självklarhet. Du trivs med att arbeta både framför datorn, i möten med andra och i offentliga sammanhang där du representerar verksamheten.

KVALIFIKATIONER

Vi vill att du som söker har:

 • Universitets-högskoleexamen med inriktning mot kulturvetenskap, barnkultur, kulturadministration eller motsvarande alternativt annan erfarenhets om arbetsgivaren bedömer likvärdig.

 • Erfarenhet av att arrangera kulturarrangemang för barn och unga driva och samordna kulturprojekt.

 • Erfarenhet av och god förmåga att kommunicera, förankra och marknadsföra både muntligt och skriftligt.

 • Erfarenhet av att använda IT i din arbetsvardag

 • B-körkort

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation

 • Kunskaper om ekonomi, budget och avtal.

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i den här rollen. Du behöver vara utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang samt ha lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Ett brett engagemang inom kultur är viktigt, både för kulturens egna värden såväl som kultur för hälsa och välbefinnande.

ÖVRIGT
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Hos oss är heltid en rättighet. Det innebär att alla medarbetare som anställs hos oss tillsvidare har rätt till heltid och deltidsarbete är en möjlighet om det fungerar för verksamheten.
Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Ansök här: https://recruit.visma.com/spa/sv/public/apply?guidAssignment=54bfdacb-e45e-4eb6-901c-1e9ed9349c0e&publishCode=AMS&TK=e41f7d0e-9bf3-41a2-8c9b-df8687f5e073&forcelocale=true