Välj en sida

Brandskyddsmontörer till Skåne
Firesafe Sverige AB – Lund

Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har 25 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi 800 anställda varav 200 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter 1000 MSEK. Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Som brandskyddsmontör kommer du att arbeta med byggnadstekniskt brandskydd, både vid nyproduktion och i befintliga byggnader. Till arbetsuppgifterna hör brand- och ljudtätning samt brandskydd av bärande konstruktioner.

Du kommer att arbeta i ett positivt team som har hög kompetens och bred erfarenhet av de arbetsuppgifter som skall utföras, Firesafe sätter stort värde på förmågan att skapa kontakt och föra en tydlig dialog med våra kunder. Du kommer att jobba med de bästa produkterna på marknaden.

Vi erbjuder spännande, intressanta arbetsuppgifter i en god arbetsmiljö i en väletablerad koncern med duktiga och motiverade medarbetare. På Firesafe råder en familjär stämning och det är högt i tak. Ordning och reda är något som är viktigt för oss och vi är en trygg arbetsgivare med medlemskap i Byggföretagen. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta självständigt och även van att rapportera till kund eller uppdragsgivare

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet från byggnadsbranschen, helst från ovanstående arbetsuppgifter

 • Praktisk lagd och noggrann

 • Intresserad av personlig utveckling och utmaningar

 • Körkort

 • Behärskar svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper:

 • Skötsam och driven

 • Ansvarskänsla och yrkesstolthet

 • Gillar teamarbete, men har inget emot ensamarbete

 • Lösningsorienterad

 • Positiv inställning

Vi erbjuder:

 • Fast lön enligt kollektivavtal med Byggföretagen

 • Spännande arbetsuppgifter i en god arbetsmiljö

 • Internutbildningar i en utvecklande miljö

 • Ordning och reda hos en trygg arbetsgivare

Övrigt:
Resor i tjänsten förekommer
Heltidsanställning
Tillträde enligt överenskommelse
Urval sker löpande
Vårt kontor och lager i Skåne ligger i Lund

Låter det intressant?
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Kontaktperson: Peter Sandqvist: peter.sandqvist@firesafe.se

 

Ansök här: https://firesafe.easycruit.com/vacancy/application/send/2605717/203717?iso=se&channel=amv#

 

Arbetsledare service
Landskrona kommun – Landskrona

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Serviceavdelningen ansvarar för att serva stadens verksamheter med olika tjänster så som måltider, lokalvård, tvätt, elev- och måltidstransporter, vaktmästeri och fordonshantering. Vi fyller en viktig funktion i att underlätta för kärnverksamheterna och bidra till säkra och attraktiva miljöer för både barn och vuxna samt en effektiv resursanvändning. På avdelningen arbetar cirka 220 medarbetare och utöver detta handleder vi ett 40-tal deltagare i arbetsmarknadsprojekt. Vårt politiska uppdrag är att arbeta med utvecklad service, vilket innebär att vi framöver förväntas leverera ännu fler tjänster. Och det tycker vi är kul!
Nu söker vi en arbetsledare som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Gillar du att ge människor förutsättningar och ser helhetslösningar där andra kör fast? Gillar du att möta människor i deras arbetsvardag och trivs bra med att vara ute från kontoret? Då ska du läsa vidare!

I din roll som arbetsledare för serviceverksamheten ansvarar du för den dagliga driften och leder personalen i
deras arbete, både direkt och på distans med telefon och teknik som hjälpmedel.
Du har personalansvar, genomför medarbetarsamtal och använder värdegrunden BRA som styrmedel för att motivera medarbetarna. Du kommunicerar mål och förväntningar för att säkerställa serviceleveransen till våra kunder. Vidare kommer du att delegeras arbetsmiljöuppgifter och utföra risk- och konsekvensanalyser, arbetsmiljöronder och arbetsplatsträffar som en del i vårt systematiska arbetsmiljöarbete.
Du ges stor frihet att utöva ett coachande ledarskap och har enhetschefer som stöd i personal- och kundärenden. Med ansvar för drift och personal så förväntas du agera för en optimal resursanvändning och se helheter. Detta innefattar t.ex. inköp av material och hantering av timvikarier.
Då vi är en avdelning under ständig utveckling finns såväl möjligheter som förväntningar på dig att bidra med lösningar och initiativ som gynnar både vår och Landskrona Stads framgång. Du kommer att ha åtta kollegor med motsvarande ansvar att dela vardagen med och ni förväntas arbeta som ett team. Du bidrar, påverkar och utvecklas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av ett utvecklande ledarskap inom servicesektorn. Du är van vid att arbeta med frågor på operativ nivå och har erfarenhet av att driva framgångsrikt förändringsarbete tillsammans med din personal. Arbetsgivaren ser därtill det är meriterande med erfarenheter från processtyrd och affärsmässig verksamhet.

Din förmåga att samordna servicelösningar är en viktig kompetens, då vi garanterar att våra kunder får del av processerna som maximerar serviceproduktiviteten.
Du har helhetssyn och förväntas arbeta som en del av ett team. Du är kommunikativ, driven och arbetar för hög kvalitet på ett systematiskt och metodiskt sätt för att uppnå verksamhetsmålen.
Du behärskar Officepaketet och har goda kunskaper i svenska. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav för tjänsten.

Som person är du strukturerad och driven med förmåga att;

 • leda sig själv

 • skapa goda relationer med din personal, kollegor och kunder.

 • utveckla och leda verksamheten tillsammans med dina medarbetare och kollegor

 • se samband i helheten och hitta lösningar/synergier mellan kvalitet och arbetsmiljö

 • ta ansvar för sin arbetsuppgift. Strukturerat och processinriktat arbetssätt.

 • planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Håller tidsramar.

 • prioritera och fatta tydliga och konsekventa beslut

 • vara affärsmässig. Ha förståelsen att en organisation med leverantörs uppgifter är beroende av förmågan att attrahera kunder och tillfredsställa deras behov.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är en kommunikativ, flexibel och lyhörd person då du kommer att ha många kontaktytor i ditt uppdrag.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi genomför intervjuer löpande och kan komma att tillsätta tjänsten tidigare än sista ansökningsdatum.

 

Ansök är: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3Defa98847-9be0-4bf1-9661-1621b75621a5%26frameablegui%3D

 

Montör
Hireq – Ystad

Dina arbetsuppgifter blir att montera och provköra mindre hydraulsystem i stora serier efter givna instruktioner och underlag. Du ingår i en grupp med montörer med stor erfarenhet och kunskap som alla präglas av ett starkt kund- och kvalitetsfokus. Vi bedriver ett aktivt förbättringsarbete och ser gärna att du som söker har förmågan att upptäcka och föreslå förbättringar för att hela tiden förbättra flödet.

Profil

Kanske jobbar du idag som elmontör, bilmekaniker eller lastbilsmekaniker men är intresserad av att utveckla dig. Erfarenhet inom hydraulik eller automation är meriterande. Som person är du engagerad och har ett ödmjukt förhållningssätt till din omgivning och dina arbetskamrater. Du kommer till en ren och tyst arbetsmiljö med målinriktade medarbetare som har en signifikant kompetens och erfarenhet inom branschen och som är villiga att dela med sig av denna. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar HydX med HIREQ. För ytterligare information eller frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök här: https://hireq.se/ledigt-jobb/?id=821

 

O’Learys Lund söker Köksansvarig!
O´Learys – Lund

O’Learys Lund söker Köksansvarig med passion för mat, människor och gästupplevelse!

Vi söker dig som:
Är utbildad kock och har tidigare arbetat som köksansvarig, köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en stor ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att köket, verksamheten och medarbetarna ska uppnå sina mål, både under lugna tillfällen och när vår lokal är fylld av gäster.
Du har en mycket god samarbetsförmåga och du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mat och kök men även för ledarskapsfrågor och drivs av att skapa resultat och ta ansvar över köket.

Arbetsuppgifter:
Som köksansvarig på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som köksansvarig ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken samt ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal.
Du ansvarar också för beställning och säkerställande av varor till kök samt underhåll av ytor och utrustning.
Ditt ansvar som köksansvarig är även att skapa ett starkt team och atmosfär i köket genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med ditt team utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster.
Som köksansvarig samarbetar du med restaurangchef, skiftledare samt baransvarig och tillsammans ser ni till att verksamheten sköts och drivs framåt.

Vad vi erbjuder dig:
En trevlig miljö där mat och sport skapar en härlig atmosfär och där den familjära stämningen ska genomsyra hela personalen från baren till servisen till köket. Vår á la carte meny förnyas löpande vilket skapar en varierande miljö i köket. Då O’Learys Lund tillhör en större koncern och ägs av moderbolaget JJL Group så finns goda chanser till vidareutveckling inom företaget och inom koncernen O’Learys Trademark.

Välkommen med din ansökan!
START:
Enligt överenskommelse
OMFATTNING:
75-100%, lön enligt överenskommelse
ARBETSTIDER:
Varierande arbetstider enligt överenskommelse
PLATS:
Lund

Om O’Learys Lund


O’Learys Lund är den perfekta mötesplatsen för god mat, live sport och aktiviteter såsom shuffleboard, bankshot, dart och arkadspel, mitt på Klostergatan i centrala Lund. Här njuter man av trevlig atmosfär med vänner, familj eller kollegor, avnjuter något från vår Bostoninspirerade meny och ser sitt favoritlag live på våra skärmar. Varje vecka erbjuder vi även roliga evenemang såsom After Work och karaokekvällar!
Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Ansök här: https://career.olearyssportsbar.com/jobs/1075106-o-learys-lund-soker-koksansvarig

 

Restaurangbiträde

Rosegarden – Kristianstad

Just nu söker vi Restaurangbiträden som älskar att ge Service
Rosegarden Kristianstad , Deltid/Heltid
Service är kärnan i vår affärsverksamhet. Kraven är därför högt ställda på vår personal. Som restaurangbiträde tar du hand om gästernas beställningar och ansvarar för att ge gästerna en unik upplevelse och service. Vår framgång ligger i förmågan att samarbeta oavsett hur situationen ser ut. Därför är det viktigt att du är en lagspelare och kan hantera stressiga situationer.
Ditt arbete

Ge alla gäster en unik upplevelse och god service

Kommunicera och samarbeta med köket

Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen

Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten

Erfarenheter och färdigheter

Gärna tidigare erfarenhet från restaurang eller hotellbranschen

Vi tror att den rätta kandidaten har en drivkraft utöver det vanliga och en naturlig känsla för service.

För att klara av jobbet måste du vara engagerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer.

Du behärskar gärna det engelska och svenska språket

Meriterande är om du har ett stort intresse för den asiatiska matkulturen och språket

Låter det som något for dig? Varmt välkomna med er ansökan.

Ansök här: https://career.rosegarden.se/jobs/1244807-restaurangbitrade-rosegarden-kristianstad

 

Mentor med yrkeslärarkompetens 80%
Hörby kommun – Hörby

Vill du jobba med arbetsmarknads-, integrations- och utbildningsfrågor i projektform? Har du energi och mod att skapa nya metoder och arbetssätt för att lyckas med detta uppdrag? Är svaret ja på dessa frågor kan du vara den vi söker.

Hörby kommun har nyligen beviljats utvecklingsmedel från Länsstyrelsen till ett projekt som heter Integrationssupporten förstärkt språk-och jobbfokus. Projektet kommer att bedrivas tillsammans av Hörby Lärcenter och Arbete och Försörjning i Hörby kommun. Projekttiden är 2021-11-01 2023-03-31.

Syftet med projektet är att nyanlända ska få språkkunskaper som räcker till för att kunna göra sig själva rättvisa i en rekryteringsprocess och för att sedan kunna komma till sin rätt på en arbetsplats. Det handlar om att behärska de språkliga koder som finns på svenska arbetsplatser, i form av begrepp och fraser kopplade till olika yrken. Det handlar även om att behärska den svenska arbetsplatskulturen genom exempelvis lämpliga samtalsämnen på fikaraster mm. Deltagarna ska vidare ges möjlighet till kontakt med potentiella lokala arbetsgivare genom studiebesök och andra aktiviteter.
Vi vill med projektet skapa en processorinriktad, effektiv och över tid hållbar kompetenshöjande insats för nyanlända vilken främjar ett snabbare inträde på arbetsmarknaden, har tydligare utbildningsfokus, stärker integrationen samt ger ett ökat självförtroende och självkänsla.

Till projektet söker vi nu en engagerad mentor som kommer att:

 • arbeta generellt för att SFI får ett tydligare arbetsmarknadsfokus och arbetsmarknadsinsatserna får ett tydligare språkfokus

 

 • skapa bättre informationsflöde och samverkan mellan de olika samarbetspartnerna som berör en nyanländ, framför allt Sfi, Arbete och försörjning och Arbetsförmedlingen.

 

 • tillsammans med de olika samverkanspartnerna både internt och externt ta fram och ansvara för de olika aktiviteterna inom Integrationssupporten förstärkt språk-och jobbfokus

 

 • erbjuda deltagande i projektet till varje nyanländ samt ansvara för coachning, vägledning, samordning och uppföljning av insatserna runt varje nyanländ som är inskriven i projektet

-ansvara för uppföljning av projektets resultat och förväntade effekter, både på individ- och gruppnivå.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig med för tjänsten relevant högskoleutbildning och stort intresse för arbetsmarknads-, integrations- och utbildningsfrågor. Har du dessutom en yrkeslärarkompetens ser vi det som meriterande.
Du ska ha erfarenhet av arbetsmarknadsarbete och utbildningsfrågor samt vara van vid att självständigt organisera ditt arbete. God samarbetsförmåga är ett måste om du ska lyckas med uppdraget.
Eftersom insatserna i projektet kommer att utformas även i digital form är det av stor vikt att du har intresse för digitaliseringsfrågor.
Arbetet förutsätter att du tror på att höga förväntningar leder till höga prestationer, att ställa krav är något positivt och att du i ord och handling tror på individens vilja och förmåga att göra egna val. Din förmåga att kommunicera är ditt viktigaste arbetsredskap och vi ser gärna att du har erfarenhet av både individuella samtal och att hålla i gruppverksamhet.
Vi vill också att du är resultatorienterad, lösningsinriktad och handlingskraftig.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 700 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid.
Tidsbegränsat till: 2023-03-31
Antal platser: 1


Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-08-08
Arbetsgivarens referensnummer: 84/21

Upplysningar

Branislav Nikolic
Enhetschef (till v.30)
0415-378049
branislav.nikolic@horby.se

Eva Linnér
Rektor Hörby Lärcenter
0415-378405
eva.linner@horby.se

Facklig företrädare nås via växel 0415-378000

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=CCC58CF2-B71B-4C3C-B4B3-AC6272817F90&guidGroup=7dc835f1-c09f-47e9-b5bf-3026399e229f

 

BYGGNADSPLÅTSLAGARE
Plåtexpressen AB – Malmö

Vi på Plåtexpressen vill växa organiskt och söker nu dig som är intresserad av att jobba i ett företag där trivsel och arbetsglädje står i fokus. Vi har många intressanta projekt runt om i Skåne, både nu och framåt, och söker nya kollegor till vår avdelning i Malmö. Som medarbetare hos oss på Plåtexpressen AB arbetar du i ett kundorienterat företag med delegerat ansvar och korta beslutsvägar. Vi sätter våra medarbetare i fokus och låter på detta sätt individen växa i sin roll hos oss. Vi på Plåtexpressen ser oss som ett lag där våra medarbetare är den viktigaste delen för att nå fortsatt framgång.

Om oss

Vill du vara delaktig i de mest spännande och komplexa projekten i vår region har du kommit rätt! Plåtexpressen är ett av de ledande plåtföretagen som utför kvalificerade arbeten för uppdragsgivare i södra Sverige. Vi arbetar med alla sorters plåt-projekt, från de mest standardiserade till de mest kvalificerade – allt som går att vika med ett papper, kan vi också vika i plåt. Vi har tre moderna verkstäder i Skåne där vi tillverkar alla plåtdetaljer för vidare leverans till våra projekt.

Som medarbetare på Malmö-avdelningen ingår du i ett team om 25 plåtslagare, två produktionsledare samt en avdelningschef.

Vi ser gärna att du som söker som plåtslagare

 • Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet eller ett yrkesbevis som plåtslagare.

 • Innehar Körkort B

 • Har god social kompetens, ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt.

 

Ansökningar behandlas löpande. Du skickar per mail till tobias.lellky@platexpressen.se eller i brev till Plåtexpressen AB, Box 515, 291 25 Kristianstad.

 

Ansök här: http://www.platexpressen.se/jobba-hos-oss/

 

Servicetekniker / Teknisk support
Sensotronik AB – Kristianstad

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en medarbetare, som självständigt kan ta sig an olika projekt från start till leverans ute hos våra kunder. Arbetet består också av ta emot och behandla tekniska förfrågningar. Hitta lösningar, och ta fram korrekta tekniska data. Hjälpa kunder med att hitta produkter som ger den bästa lösningen samt hjälpa till med ordermottagningen.

Kvalifikationer:

– minst teknisk utbildning från 3- eller 4- årigt gymnasium med inriktning på elektronik/automation.

 • du är en smidig ”fixartyp” med några års erfarenhet av servicearbete, felsökning/reparation, samt goda kunskaper i PLC-programmering (Siemens S5 / S7).

 • goda kunskaper i engelska.

 • B-körkort fordras.

 

För att framgångsrikt kunna utföra ovanstående arbetsuppgifter bör du:

 • ha förmåga att kunna arbeta självständigt.

 • ha en hög känsla för kvalitet och service.

 • kunna ta snabba beslut.

 • ha möjlighet att resa ut på kortare tjänsteresor.

 • att snabbt kunna bilda sig en uppfattning om olika maskiners funktion och uppförande.

 • ha ett trevligt bemötande och god samarbetsförmåga.

 • vara en positiv person som välkomnar nya utmaningar?

 • vilja arbeta i ett ungt, framgångsrikt och mycket expansivt företag.

Vill Du veta mer, kontakta Richard Softberg,
tel.044-200 080

Din skriftliga ansökan skickars snarast till följande adress:

Sensotronik
Nässelvägen 3,
29159 Kristianstad.
Tel: 044-200 800
Fax: 044-200 899

 

Ansök här: http://www.sensotronik.se/foretag/jobb.htm

 

Kockar och kallskänkor
Hotell Gässlingen – Skanör

Hotell Gässlingen är det lilla hotellet för de stora stunderna i livet. Här arbetar vi med närproducerade och väl valda råvaror och produkter. Vårt kök har stora ambitioner i sin matlagning och vi lever utefter visionen att försöka se till varje unika gäst, så när som giva en butler-känsla.

Nu söker vi kockar och källskänkor med tidigare erfarenhet från hotell eller a la carte restaurang. Älskar du att laga mat och brinner för närproducerade råvaror och vill ingå i ett gott team, då är vi rätt plats för dig!

 

Ansök här: https://www.hotellgasslingen.com/jobba-med-oss/

 

Kontorsassistent / Administratör
Sigma Industry South – Lund

JOB DESCRIPTION

Är du en serviceinriktad person och har erfarenhet av en administrativ roll? Här får du möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt bolag och bli en del av ett team med stort driv och engagemang!

Vi söker dig som är strukturerad och som brinner för att leverera goda resultat. Du är ordningsam och noggrann som person och trivs i en administrativ roll med varierade arbetsuppgifter. Du har en vilja att lösa problem och är serviceinriktad som person. Då du kommer ha mycket kontakt internt och externt har du en tydlig och god kommunikativ förmåga och gillar att skapa effektiva samarbeten. Du trivs att arbeta i team samtidigt som du är självgående och har en förmåga att driva ditt eget arbete framåt.

I rollen som kontorsassistent med placering vid vårt huvudkontor i Lund ansvarar du för varierade administrativa uppgifter av olika karaktär och omfattning. Du har tex ansvar för löpande hantering av personal, marknadsarbete i sociala medier samt stöttning av ekonomifunktionen. I rollen har du även en bred kontakt med dina kollegor i södra Sverige och kommer att vara support och avlastning till vår VD och våra konsultchefer.

Känns detta intressant och spännande så ser vi framemot din ansökan redan idag så vi kan berätta mer för dig om oss!

Läs mer om vårt företag på www.sigmaindustrysouth.se

BASIC QUALIFICATIONS

 • Avslutad gymnasial utbildning. Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom HR, marknad eller ekonomi

 • Minst 2 års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter

 • God systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet

 • Erfaren användare av Sociala medier och ser möjligheter i användandet av dessa

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

 • B-körkort

WE OFFER

Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South är ett dynamiskt teknikkonsultföretag med 300 anställda inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

MORE INFORMATION

För mer information kontakta

Kerstin Nilsson,
+46 702030366
kerstin.nilsson@sigma.se

Alternativt:

Lars-Johan Ahlqvist, VD
+46 767 649105
lars-johan.ahlqvist@sigma.se

     • POSITION

Kontorsassistent / Administratör

     • COMPANY

Sigma Industry South

     • LOCATION

Lund, Sweden

     • PUBLICATION DATE

2021-07-06

     • EXPIRATION DATE

2021-07-30

     • CONTACT

Kerstin Nilsson, kerstin.nilsson@sigma.se, +46702030366

 

Ansök här: https://admin.sigma.se/position/kontorsassistent-administrator/