Välj en sida

Skoladministratör Nils Holgersson vuxenutbildning

 

Skurups Kommun

 

Arbete på skolexpeditonen innebär

skoladministrativa arbetsuppgifter såsom elevadministration, personaladministration, verksamhetsadministration, fakturahantering samt övrigt servicearbete och administrativa uppgifter.

I arbetsuppgifterna ingår arbete i de olika IT-systemen som används inom området, exempelvis Extens, Dexter, IST Vux, IST Analys, Novo (Hermods), Agresso (ekonomisk kontering), Visma, W3D3 (diarieföring), imCMS (hemsida) och Office-paketet.

 

Kompetenskrav

För att trivas som administratör på vuxenutbildningen tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap.

Utbildningsmässigt har du gymnasial examen, gärna med lämplig eftergymnasial utbildning inom relevant område. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är ett krav.

Vi ser gärna att du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och du är noggrann, har ett gott bemötande och har god kunskap av hur en skola fungerar. Du har lätt för att kommunicera, såväl skriftligt som muntligt, och är bra på att vara konkret och tydlig i ditt sätt att förmedla information. Du ser helheten och arbetar strategiskt och målinriktat i samverkan med kollegor. Du kan skapa ordning och struktur och du har förmåga att ta egna initiativ till förbättringar och utveckling.

Som person är du lösningsfokuserad, tar ansvar för uppdraget samt planerar och prioriterar ditt arbete effektivt. Du ska ha en nyfikenhet på att lära dig nya saker och vara framåtsträvande inom administrationsutveckling, exempelvis hur IT-system är uppbyggda och hur verksamheten kan utvecklas utifrån dessa.

Du har en viss flexibilitet när det gäller dina arbetstider.

Det är meriterande om du har kunskaper inom Extens eller annat liknande elevskolsystem.
Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Anställning
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning

 

Yrkeskategori:
Studieadministratör

 

Omfattning:
Heltid

 

Tillträde:
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsat till:
2022-05-27

 

Antal platser:
1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=5A111F27-3730-49C7-BFDA-1E07B9F2D2BF&GuidGroup=b191843c-5102-49d2-ad7e-63ad95f10ad8

 

Grundskollärare åk 4-6 till Röke skola

 

Hässleholms Kommun

 

Vad erbjuder vi?

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i Sv/En för årskurs 4-6 samt visst mentorskap. Du kommer att ingå i arbetslaget 4-6.

I arbetet ingår planering, utvärdering och dokumentation samt ansvar för övriga uppgifter som ingår i läraryrket.

Du kommer att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter.

Vem är du?

Du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa årskurs 4-6. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper.

Som person är du lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Självklart brinner du för elevers utveckling och lärande. Samtidigt är du trygg och stabil och bidrar till nytänkande och kreativitet. Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen och är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Därför kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet av uppdraget.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Röke skola är en F-6 landsbygdsskola med förskoleklass och fritidshem. Skolan ligger mellan Hässleholm och Örkelljunga och är en liten skola med närhet till skog och natur. Vi arbetar åldersblandat. Skolan har ett nybyggt fritidshem med väl anpassade lokaler för fritidsverksamhet, närhet till naturen.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

 

Ansök här: https://www.hassleholm.se/jobb-och-foretagande/jobba-hos-oss/lediga-jobb-i-kommunen/ledigt-jobb.html?id=326221

 

 

Kart- och mätekniker

 

Bromölla Kommun

 

Om arbetsplatsen

Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön. I kommunen bor drygt 12 900 personer.

Besök oss på www.bromolla.se
Arbetsuppgifter
Placering: Tekniska enheten Bromölla kommun

Som kart- och mätningstekniker ansvarar du för Bromölla kommuns adress-, lägenhets- och byggnadsregister samt vår kartdatabas. Du utför inmätningar och är aktiv vid fastighetsbildningar och husutsättningar. Du kommer arbeta med att uppdatera och ajourhålla kommunens tomtkö. Arkivering, avtalsskrivande och fakturering är också vanligt förekommande arbetsuppgifter i tjänsten.
I din roll ingår också att vara stöd till andra verksamheter såsom bygglovsavdelningen, plan och gata/park m fl.
Vi arbetar bl a med programvarorna Geosecma och ArcGis samt Trimble mätutrustning, totalstation och GPS.

Tekniska enheten tillhör verksamhetsområdet Tillväxt- och utveckling. Inom enheten arbetar vi bl a med planer, GIS, renhållning, bostadsanpassning, gata, belysning och park. Samtliga funktioner stödjer verksamheten genom att utveckla Bromölla kommuns gator, cykelvägar, park- och naturytor i syfte att stärka Bromölla kommun som en attraktiv boendeort.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har en 2-årig utbildning inom yrkeshögskola till kart- och mätningstekniker eller motsvarande.
Meriterande är dokumenterad erfarenhet från liknande arbete och om du har erfarenhet av mark och exploatering samt från arbete i politiskt styrd organisation. Har du dessutom arbetat med något eller några av våra system så är det ytterligare ett plus.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, serviceinriktad och flexibel och du tycker om att ta egna initiativ och ser strävan efter förbättringar som en naturlig och självklar del av ditt arbete. Du är en lagspelare, har ett stort servicetänk och din inställning är att alltid i första hand göra ett gott arbete. Arbetsgruppen är liten och alla får hjälpas åt med allt för att verksamheten skall fungera optimalt.

Vi välkomnar dig till ett glatt arbetslag där vi har nära till skrattet.
Stämmer du in på ovanstående beskrivning så är du välkommen att skicka in din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval varför vi ber dig att ansöka så fort som möjligt.

Anställningens omfattning
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Referensnummer: 39/20

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/Public/AssignmentView.aspx?RemoteId=336B77A5-1745-42AE-8D4D-D018C461BA00&PublisherGuid=eda3e6d2-4583-40d4-a51c-c1cfcbc01b3a

 

Grundskollärare åk 4-9 till Rosengårdsskolan

 

Malmö Stad – Malmö

 

Arbetsuppgifter

Vi söker inför höstterminen förstärkning till Rosengårdsskolan och till vårt arbetslag åk 7 – 8. Huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, undervisning och uppföljning i matematik, no och teknik samt viss resurstid utifrån behov. Arbetslaget består av engagerade och kunniga medarbetare som ser fram emot ditt deltagande i planeringen och utförandet av det pedagogiska arbetet med eleverna.

I ditt läraruppdrag hos oss arbetar du systematiskt med att planera, genomföra och utvärdera din undervisning. Detta, tillsammans med fortlöpande bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper, ligger till grund för din fortsatta planering framåt. Planeringen av undervisningen sker huvudsakligen tillsammans med dina kollegor samt till viss del enskilt. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Vidare deltar du aktivt i skolans fortlöpande utvecklingsarbete. I utvecklingsarbetet jobbar vi alla tillsammans för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk 4-9 alternativt mot åk 7-9.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.

Behörighet i Ma/No/Tk åk 7-9 är ett krav. Meriterande med behörighet i fler ämnen, gärna sva.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete.

Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö för våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Du har ett prestigelöst förhållningssätt och ser värdet i att lära av och tillsammans med andra.

 

Välkommen med din ansökan

 

Om arbetsplatsen

Rosengårdsskolan är en F-7 skola som utökas till en F-9 skola inom de kommande 2 åren. Skolan ligger i området Herrgården på Rosengård. Vi har ca 400 elever och i princip alla har svenska som sitt andraspråk. På skolan har vi även en särskola bestående av 15 elever. Fritidshemmet har 180 barn fördelade på fem avdelningar med egna lokaler. Fritidshemmet arbetar med lärande under hela dagen.

Vi vill att Rosengårdsskolan ska vara varje elevs bästa skola och arbetar uthålligt med ämnesövergripande och språkutvecklande arbete samt bedömning för lärande. På Rosengårdsskolan arbetar vi med en tydlig lektionsstruktur och alla lärare arbetar efter samma modell. Utöver detta vill vi att alla våra elever ska möta välutbildad personal med ett lågaffektivt förhållningssätt som arbetar i en målstyrd organisation. Varje årskurs ansvarar gemensamt för sina elever genom ett nära dagligt samarbete och samplanering. Vi har höga förväntningar på varandra och bidrar alla till en god arbetsmiljö för både elever och personal.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

 

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 200810

 

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3n0k26s3k9cr4dqsry?job_did=J3N0K26S3K9CR4DQSRY&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Kundrådgivare skadedjur

 

Länsförsäkringar – Malmö

 

Äntligen får vi leta efter dig! Inom kort kommer Länsförsäkringar Skåne driva skadedjurskontroll i egen regi. Vi är stolta, ödmjuka och riktigt glada över att verka lokalt och kunna erbjuda en nära och nu ännu bredare service till våra kunder. Vi är nu nyfikna på att träffa dig som vill vara med på resan och tillsammans med oss forma och utveckla skadedjursverksamheten lokalt inom Länsförsäkringar Skåne.

Om jobbet:

I huvudsak kommer du ge rådgivning inom skadedjurskontroll och hitta lösningar i skadedjursfrågor över telefon och webb. I rollen som kundrådgivare bokar du tid för skadedjurskontroll och sanering, har ett nära samarbete med teknikerna och planeringen av deras kundbesök. Andra administrativa uppgifter kan även förekomma. Att du är serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra till kunden ser vi som en självklarhet. Inledningsvis kommer du arbeta med privatkunder, men segmentet kan komma att utvecklas och breddas på sikt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du är placerad på vårt kontor i Malmö och vi kommer att anställa 2-3 kundrådgivare inom skadedjur.

 

Vårt erbjudande till dig:

Det här är din chans att vara med och påverka och utveckla ett nytt verksamhetsområde likväl som du får utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss. Vi blir ett mindre team som kommer jobba tätt tillsammans där en bra blandning av ansvarstagande, självständighet och teamarbete ingår i vardagen. Länsförsäkringar Skåne är en trygg arbetsgivare med trivsamt klimat och bra avtalsenliga villkor och förmåner. Vi värdesätter din utveckling och kundens upplevelse. Kvalitet före kvantitet kommer alltid vara våra ledord.

 

Vem är du?

Som kundrådgivare är det viktigt att du har kunden i fokus och har ett genuint intresse av att ge service. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer. Du är lyhörd och har förmågan att förstå både Länsförsäkringar Skånes och kundernas olika behov samt förutsättningar. Du är engagerad och ansvarstagande och vi ser att du tidigare ska ha arbetat med kundbemötande från kundservice, telefonväxel eller callcenter etc. System- och telefonvana och att kunna skriva och tala svenska är krav för den här tjänsten. Då vi kommer vara i uppstart är det viktigt att du som person trivs i en förändrings- och utvecklingsorienterad miljö, som med ett positivt och anpassningsbart förhållningssätt tar dig an dina arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom skadedjurs- eller försäkringsbranschen, men inget krav. Oavsett om du kommer från skadedjursbranschen eller ej, kommer vi att se till att du får en gedigen introduktion och utbildning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

 

Frågor?

Om du vill veta mer om Länsförsäkringar Skåne eller tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Helene Jönsson 040-6338200.

Facklig representant för Forena är Björn Lindwall tel. 046-4338068

Rekryteringsspecialist, HR Jeanette Mellborg jeanette.mellborg@lansforsakringar.se

 

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 3 maj 2020 med CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1588&ProjectId=146900&DepartmentId=18972&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

 

 

Parkarbetare

 

Bromolla Kommun – Bromölla

 

Om arbetsplatsen

Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön. I kommunen bor drygt 12 900 personer.

Besök oss på www.bromolla.se
Arbetsuppgifter
Från och med 1 september tar tekniska enheten i Bromölla kommun över skötsel av gata och park i egen regi då nuvarande avtal löper ut. Till det uppdraget söker vi nu fyra stycken parkarbetare.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för att arbeta med kommunens offentliga rum, som omfattar ytor både i gata och parkmiljö. Bromölla Kommun är liten till ytan, vilket innebär att det är lätt att ta sig från ett ställe till ett annat. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och skiftar utifrån vilken säsong det är. Exempel på arbetsuppgifter du och dina kollegor får ta dig an är lövhantering, plantering, ogräsrensning, sopning, beskärningsarbeten, skötsel av lekplatser halk- och snöbekämpning m.m. vilket innebär att den ena dagen sällan är den andra lik.

I tjänsten ingår vinterberedskap.

Tekniska enheten tillhör verksamhetsområdet Tillväxt- och utveckling. Inom enheten arbetar vi bl a med planer, GIS, renhållning, bostadsanpassning, gata, belysning och park. Samtliga funktioner stödjer verksamheten genom att utveckla Bromölla kommuns gator, cykelvägar, park- och naturytor i syfte att stärka Bromölla kommun som en attraktiv boendeort.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en 2-årig trädgårdsutbildning med inriktning trädgård/ växtkännedom alternativt ettårig YKB-utbildning med dokumenterad relevant yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du innehar B-körkort samt maskinvana av relevanta maskiner inom området så som traktorer, röjsåg samt motorsåg.

B-körkort krävs.

Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad, serviceinriktad och flexibel och du tycker om att ta egna initiativ och ser strävan efter förbättringar som en naturlig och självklar del av ditt arbete. Du tycker om att vistas utomhus i alla väder, har ett stort servicetänk och din inställning är att alltid i första hand göra ett gott arbete. Arbetsgruppen är liten och alla får hjälpas åt med allt för att verksamheten skall fungera optimalt.

Vi välkomnar dig till ett glatt arbetslag där vi har nära till skrattet.
Stämmer du in på ovanstående beskrivning så är du välkommen att skicka in din ansökan!

 

Vi arbetar med löpande urval varför vi ber dig att ansöka så fort som möjligt.

 

Anställningens omfattning
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Referensnummer: 38/20

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/Public/AssignmentView.aspx?RemoteId=8FACF044-E36F-4BF1-8613-D6379E0CC5E2&PublisherGuid=eda3e6d2-4583-40d4-a51c-c1cfcbc01b3a