Välj en sida

DHL Freight söker

 

På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag –Förena människor, förbättra liv.Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.


Arbetsuppgifter och ansvar

Du får en utvecklande och spännande roll då du ansvarar för att driva och utveckla några av de största kunderna inom E-handel som DHL Freight jobbar med idag. En stor del av arbetet ligger också i att vara uppdaterad angående vad som sker på marknaden och anpassa DHL Freight´s erbjudande till kundernas behov.


Profil & Bakgrund

För att lyckas i det här jobbet behöver du ha ett starkt driv kopplat till ett affärsmannaskap som gör dig framgångsrik såväl externt som internt.

Nedan kännetecknar dig som person:

 • Älskar utmaningar

 • Visar engagemang och uthållighet

 • Är strukturerad och resultatorienterad

 • Kommunicerar väl och är tydlig

 • Minst fem års erfarenhet av säljarbete med dokumenterat goda försäljningsresultat

 • Fem års erfarenhet från branschen

 • Förmåga att utveckla affärer samt stark förhandlingsförmåga

 • Hög integritet och förmåga att agera förtroendeingivande på alla nivåer i mötet med kund – från VD till lagerpersonal

 • Hög kunskap om kund- och lönsamhetskalkyler

 • Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska samt mycket goda kunskaper i presentationsteknik

 • Mycket god planerings- och organisationsförmåga samt nätverksskapande

 • Giltigt B-körkort

 • Bra på att hantera Office och att datoranvändning är en naturlig del av ditt arbete

Tjänsten är tillsvidare med 100 % tjänstgöringsgrad. Tjänsten är placerad i regionen Malmö/Helsingborg.

För jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.


Vad erbjuder vi dig?

Vi på DHL trivs och många av oss har jobbathärlänge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt.Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilketuppmärksammas ochger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Vill du också vara med? Välkommen med din ansökan senast 30 april, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, vänligen kontaktaDirector of Key Account Management,Eric Noventa på email:eric.noventa@dhl.comeller 0709 345 960.

Häng med oss bakom kulisserna, följ oss påInstagram. Eller kika närmare påDHL– vårt varumärke,DHL Freight– globalt ellerDHL FreightSverige

Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd. Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.


DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

 

Ansök här: https://www.dpdhl.jobs/job/malmo/dhl-freight-soker-key-account-manager-b2c/1886/6476657680?utm_source=Indeed&utm_medium=organic

 

 

 Biträdande byggprojektledare

AFRY – Kristianstad

 

Om jobbet

Region Syd är i tillväxt och söker nya kollegor som vill arbeta som biträde i våra projekt och lära av våra seniora konsulter. I dagsläget behöver vi hjälp med projektstöd och ser gärna att du arbetat med förfrågningar, anbud, kalkyl, sammanställning av prognoser, avvikelsehantering, produktionskalkyl, inköp och löpande administration. Kanske arbetar du idag hos en stor eller mellanstor entreprenör i rollen som produktionsledare, arbetsledare eller entreprenadingenjör. Vi ser gärna att du har intresse för- och vana av att arbeta med uppföljning av projektplaner, informationshantering, budget, entreprenadjuridik samt hantering av ändrings- och tilläggsarbeten. Även kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete är en del av din vardag.

 • Är du driven, förändringsbenägen och målmedveten?

 • Är du mån om goda relationer med såväl kollegor som beställare och uppskattad för att leverera rätt kvalitet i rätt tid?

 • Har du några års erfarenhet men är nu redo att ta nästa steg som projektledare på konsultsidan

?Vi lägger stor vikt vid ledaregenskaper i projektledarrollen i kundens projekt. Vi arbetar med mentorskap och hårt arbete belönas. Vi ser gärna att du är prestigelös och trivs med att göra affärer.

Vem är du?

Vem trivs här? Hos oss har du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat där utveckling och ledarskap sätts i främsta rummet. Inom ramen för vår verksamhet ryms projekteringsledning, kalkylering, projektledning, byggledning, besiktning, KA samt tjänster inom arbetsmiljö såsom Bas-P och Bas-U. Vi är dedikerade till att bygga nytt för såväl våra kunder som inom vår egen verksamhet och satsar under 2021 på tillväxt inom området Project Management. Vill du vara med på vår resa? För att trivas hos oss bör du vara flexibel och självständig samt intresserad av värdeskapande i kundens affär och gruppens gemensamma lärande och utveckling. Gemensamt sätter vi målen för vår verksamhet och vi ser gärna att du är en del i att skapa vår utvecklingsplan för just din kompetens. Har du vad som krävs för att anta utmaningen att vara med i den fortsatta samhällsutvecklingen? Är du intresserad av samarbete, utveckling, spännande uppdrag och en trygg och rolig arbetsplats?

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Vi på Project Management Region Syd vill tro att vi är lite modernare, lite modigare och att vi med glimten i ögat och genom frihet under ansvar skapar en riktigt trevlig arbetsplats. Möjlighet till placering i Kristianstad eller Hässleholm. Välkommen till oss! Urval sker löpande men vi ser gärna din ansökan senast 17 maj.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Karin Bühler
karin.buhler@afry.com

 

 

Ansök här: https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lediga-jobb/15152-bitradande-byggprojektledare

 

 

Personlig assistent till pojke i Simrishamns kommun

Monument Assistans AB – Simrishamn

 

Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.
Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.
Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa!

Om dig

För vår kunds räkning söker vi en personlig assistent till en 11-årig pojke med autism.

Du är lugn, har nära till skratt och är beredd att ta egna beslut. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan hantera stress men också att du har förmågan att ta ett steg tillbaka när det behövs. Du är duktig på att entusiasmera och tycker det är roligt med ett aktivt liv. Du är genuint intresserad av arbetet och söker ett långvarigt engagemang.

Du är empatisk och respekterar kundens integritet. Du är trygg och står stadigt med båda fötterna på jorden.

Du jobbar främst dagtid/kväll på helger och lov men är flexibel och har förståelse för att personlig assistans utförs efter kundens behov och önskemål. Du har viss möjlighet att påverka dina arbetstider och tjänsten går eventuellt att kombinera med studier eller annan sysselsättning.

Har du erfarenhet av personlig assistans och personer med autism är det bra men inte nödvändigt för att bli aktuell för tjänsten. Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att efterfrågas. Du talar och skriver flytande svenska.

Dina arbetsuppgifter

För yrket förekommande arbetsuppgifter. Detta kan vara allt från individanpassad omvårdnad såsom personlig hygien, kommunikation och tillsyn till att fungera som stöd i flera olika sammanhang.

Assistansen bedrivs främst i kundens hem men innebär också att följa med på aktiviteter utanför hemmet. Du arbetar stödjande och motiverande. Vi vill att du är nyfiken och intresserad av uppdraget och bidrar aktivt till vår kunds utveckling och välbefinnande.

Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.

Krav:
Körkort:

 • B (Personbil)

 

Ansök här: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/34991-monument-assistans-simrishamn-personlig-assistent-till-pojke-i-simrishamns-kommun/tracking/5

 

 

Butiksmedarbetare – Café

Biltema – Lund

 

Om tjänsten

Som medarbetare i vårt café trivs du i ett högt arbetstempo med många kundmöten då vårt café är ett uppskattat vattenhål för våra kunder. Här krävs det att du kan hålla god service även under högt tempo samt hålla ordning och reda för att hinna med alla moment.

Du ansvarar för en mängd olika uppgifter, allt från att baka till att beställa varor från olika leverantörer och därmed ser du till att du alltid ligger steget före i din planering och arbetar ständigt för en bra kundupplevelse. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.

Utöver de uppgifter som är specifika för tjänsten kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i den dagliga driften av varuhuset. Tillsammans ser ni till att varuhuset alltid är redo för försäljning och att alla kunder får bästa tänkbara service.

Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Om Dig:

Du som söker har en genuin känsla för service och har alltid kunden i fokus. Du är initiativtagande, flexibel och du gillar ett högt arbetstempo och lägger i en extra växel när det behövs. Du är driven, positiv och ser det som en självklarhet att hålla ordning runt omkring dig samt att hjälpa dina kollegor där det behövs.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från detaljhandeln eller dagligvaruhandeln och det är meriterande om du har erfarenhet från café- eller restaurangarbete. Då arbetstiderna varierar lägger vi stor vikt på din flexibiltet och det är därför svårt att kombinera denna tjänst med tex. studier.

Givetvis delar du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.


Sista ansökningsdag: 
2021.04.20

Arbetsplats/placering: Biltema Lund

Anställningsform: Vikariat ca 28h/veckan

Lön: Enligt avtal

Arbetstider: Arbetstiderna varierar och innefattar kvällar och helger

Frågor kring tjänsten kontakta: Ställföreträdande Varuhuschef, Emma Norbeck, sales.lund@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen att ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

 

 

Ansök här: https://biltema.easycruit.com/vacancy/2679261/77042?iso=se

 

 

 

 Butikssäljare till Lyko Triangeln

Lyko – Malmö

 

Vi på Lyko älskar skönhet och drivs av passionen att hjälpa våra kunder till sitt allra bästa jag. Att ge oslagbar service, både i butik och på nätet, är helt enkelt det roligaste vi vet. Nu söker vi en butikssäljare på deltid som kan arbeta 4 timmar i veckan och ännu mer under sommaren. Är du flexibel, tävlingsinriktad och brinner för försäljning? Välkommen att läsa mer och bli en del av vårt team!

OM ROLLEN
Som butikssäljare på Lyko arbetar du med personlig rådgivning och försäljning av professionella skönhetsprodukter. Du är en riktig expert på hårvård, hudvård och smink och är alltid uppdaterad kring de senaste trenderna. Att ta aktiv kundkontakt och dela med dig av din kunskap för bästa service och rådgivning är en självklarhet. I rollen som butikssäljare bidrar du genom ditt ordningssinne till en inspirerande säljmiljö utöver det vanliga. Alla på Lyko har ett gemensamt arbetssätt. Vi kallar det The Lyko Way. Det är så vi lever våra värderingar, varje dag, i allt vi gör.

VEM ÄR DU?

 • Du älskar skönhet! Att dela kunskap och idéer med kunder och kollegor är det roligaste du vet

 • Du är en passionerad säljare som älskar kundmötet och drivs av att uppnå resultat.

 • Du är van att hantera många olika arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete och har ett strukturerat arbetssätt

 • Som person är du en prestigelös och engagerad energispridare

 • Du är flexibel och trivs att arbeta i team så väl som självständigt

Är du utbildad inom hudvård, hårvård eller skönhet eller har erfarenhet av detaljhandeln, helst inom skönhet eller mode är det ett stort plus, men störst vikt kommer vi att lägga vid dina personliga egenskaper.

DET PRAKTISKA
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Omfattningen är 4h/veckan med goda chanser till mertid. Under juli-augusti 2021 kommer du dessutom ha möjlighet att arbeta 50-75%.

Önskat tillträde 1 juni 2021 eller enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Tjänsten innebär varierade arbetstider där du både öppnar, stänger och jobbar helg.

ANSÖKAN
Låter det här som rätt tjänst för dig? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev. Istället ber vi dig svara på några korta urvalsfrågor. Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 6 maj 2021. För mer information är du välkommen att kontakta butikschef Mathilda Larsson på triangeln.bc@lyko.se. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mejl. Välkommen med din ansökan!

Lyko Group AB (publ) är en hårvård- och skönhetsspecialist med ambition att förändra branschen. Vi har vårt ursprung i den professionella hårvården. Med marknadens bredaste sortiment online, integrerade butiker och salonger inspirerar och guidar vi kunden till sitt bästa jag. Koncernen driver webbplatserna Lyko.se, Lyko.no och Lyko.fi samt 39 butiker i Sverige och Norge, med tillhörande salonger. Verksamheten sysselsätter närmare 750 personer. Lyko är noterat på First North Premier. Besök www.lyko.se för mer information.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I007/919/job?site=6&lang=SE&validator=e20e600430ff8a1222579ac56b9fc315&job_id=691

 

 

Vi söker kockar till Dubbel Dubbel, Bangatan i Lund

Dubbel Dubbel AB – Lund

 

Dubbel Dubbel öppnar i Lund!

Vi söker en engagerad, erfaren och glad kock med ett stort matintresse till vår nya restaurang i Lund. Gärna med fokus på kinesisk och asiatisk matlagning. Vi ser att du är stresstålig, kommunikativ och bidrar till en glad och effektiv arbetsmiljö. Du får chansen att jobba i en matintresserad miljö och vara med att bygga upp en restaurang från grunden.

Dubbel Dubbel handlar om smaker och hantverket i köket, grymma handgjorda dumplings och kinesiska smårätter, rolig dryck i glasen, alltid något som sticker ut och alltid en matresa. Vi kallar det Chinese Sharing som serveras i en internationell miljö med hög energi till ett pangpris. Vårt hjärta återfinns i Kina, med starka influenser från Sichuan och andra områden där hetta, kryddor och andra smakrika ingredienser återfinns. Vi startade vår första Dubbel Dubbel för 10 år sedan. I dag finns det fyra Dubbel Dubbel varav tre finns i Göteborg och en i Malmö. Vi har precis påbörjat vår resa mot att öppna ett gäng nya Dubbel Dubbel – restauranger runt om i Sverige.

Vi söker dig som

 • Jobbat som kock i minst 2 år.

 • Älskar mat och är en duktig kock.

 • Är strukturerad, flexibel och stresstålig.

 • Bidrar till en glad och effektiv arbetsmiljö och gillar att jobba i team.

Omfattning: Heltid/Deltid/Extra
Sista ansökningsdag 2021-04-28

 

Ansök här: https://jobs.dubbeldubbel.se/jobs/1131868-vi-soker-kockar-till-dubbel-dubbel-bangatan-i-lund?promotion=223838-arbetsformedlingen

 

 

 

Kundtjänstmedarbetare till sommarvikariat på Flint Group

Flint Group Sweden AB – Trelleborg

 

Flint Group is a leading global supplier to the packaging and print media industries. We employ approximately 6,500 specialists in 130 locations in 40 countries around the world. Our inks are used to produce packaging for the biggest and most recognizable consumer brands. We are dedicated to bringing color and function to the printing and packaging products that consumers touch, see and use each day.
Är du social och duktig på att koordinera? Är du dessutom kommunikativ och trivs att arbeta med kundservice? Då har vi jobbet för dig!
Om tjänsten
Som kundservicearbetare på Flint Group är ditt huvudsakliga ansvarsområde att ansvara för orderhantering gentemot våra nordiska kunder. Det är ett självständigt uppdrag där du följer och administrerar orderprocessen från beställning till leverans. Observera att detta är ett sommarvikariat under perioden juni till augusti.
Du kommer att ha ett nära samarbete med chef och teamkollegor. Arbetet innefattar även daglig kontakt med säljare, produktionspersonal och lagerpersonal. Tillsammans spelar alla en stor roll i en stor koncern. Vi söker dig med långsiktiga mål, då vi lägger stor vikt i relationen till våra kunder och produktmedvetenhet.

Förekommande arbetsuppgifter:
Ordermottagning via telefon och e-mail
Registrering av kundorder i SAP
Orderbekräftelse till kund
Orderuppföljning via dagliga koordineringsmöten med produktions- och lagerpersonal
Utställande av skeppningsdokument
Bokning av transport
Farligt gods dokumentering (ADR/IMDG)
Fakturering
Upprättelse/uppdatering av prislistor/kundavtal
Hantering av konsignationslager hos kund
Ad hoc servicerelaterade kunduppgifter

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för service. Du lägger en stor vikt i att skapa en god kundupplevelse samt har en god kommunikationsförmåga.
Vidare är du stresstålig, prestigelös samt trivs med ett självständigt arbete. Att vara initiativtagande inom ramen av dina befogenheter är ett stort plus. Då det är ett administrativt arbete är det viktigt att kunna arbeta noggrant och ansvarsfullt. Dessutom ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga eftersom att du kommer att arbeta med kontakter internt och externt.

Kvalifikationer:
Gymnasieutbildning, handelsutbildning eller kontorsutbildning inom kundservice eller liknande
Flerårig erfarenhet av kundservice
Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
God datorvana och erfarenhet av IT system. Har du kännedom om SAP och Lotus Notes är det en stor fördel
Vi kommer att lägga stor vikt vid din erfarenhet, men för oss är din personlighet, inställning och känsla för service allra viktigast.

Vi erbjuder
Sommarvikariat på heltid med placering i Trelleborg.
Hos oss erbjuds du möjligheten att vara del av ett tight team med en familjär känsla i en stor koncern, där du och dina kollegor arbetar nära produktionen. Vi stöttar och lär av varandra och tillsammans sätter vi formen för hur vi ska arbeta för att supportera våra kunder på bästa vis.
Ansökan
Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Tveka inte med din ansökan!
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR-Generalist Maria Fellnäs 0733-379236
Vi ser fram emot din ansökan! #jobbjustnu

 

Ansök här: https://roirekrytering.se/lediga-jobb/jobb/?jobbid=6840

 

 

Varuhusmedarbetare, sommarvikariat

Jula AB – Lund

 

Jula Sverige har idag 58 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu varuhusmedarbetare för sommarvikariat till Julas varuhus i Lund.

Det här gör man som Varuhusmedarbetare
Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfylld med varor och att varorna exponeras tydligt för kunden.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

 • Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt

 • Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag

 • Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning

 • Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor

 • Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

 • Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln

 • Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

Det här är dina möjligheter
Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!

Bra att veta
Placering Lund. Tjänsterna är vikariat och sysselsättningsgraden varierar mellan 25-75%. Som varuhusmedarbetare arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Perioden för sommarvikariatet gäller från 1 juni till 31 augusti. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista dag för att ansöka om tjänsten är 10 mars. Frågor om tjänsten besvaras av Varuhuschef Nina Hallebeck via mail, nina.hallbeck@jula.se
Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen ”skicka in ansökan” ovan.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1173&departmentId=19021&ProjectId=146088&MediaId=4

 

 

 

Sommarjobb på Lunds kyrkogårdar

Lunds Pastorat – Lund

 

 Kyrkogårdsavdelningen i Lunds pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och

skötsel av pastoratets tolv kyrkogårdar. På kyrkogårdsavdelningen är vi cirka 70
medarbetare där vi tillsammans arbetar med att förvalta och utveckla de gröna kulturmiljöer vi ansvarar för. Kyrkogårdsavdelningen är en del av Lunds pastorat, med totalt cirka 200 anställda samt en mängd ideella medarbetare, varav drygt
130 förtroendevalda. Utöver kyrkogårdsavdelningen finns även 7 församlingar, sjukhuskyrka, familjerådgivning, 2 förskolor, diakonicentral och secondhandbutik samt ett gemensamt kansli.
Vi arbetar aktivt för att kunna säkerställa att Lunds pastorat är en schysst arbetsgivare. Till vår hjälp har vi bland annat Företagshälsovård som bidrar till att våra medarbetare mår bra, både fysiskt och mentalt. I Lunds pastorat råder nolltolerans mot diskriminerande och kränkande behandling.

Vi söker nu semestervikarier till kyrkogårdsförvaltningen och behöver stärka upp med ett gäng självgående och drivna personer som tycker om att göra det snyggt omkring sig.

Ditt jobb innebär bland annat att du:

 • Klipper gräs och häckar

 • Rensar ogräs

 • Planterar växter

 • Sköter grusytor

 • Möter besökare

Tillsammans med ditt arbetslag kommer du att jobba utomhus i både sol och regn. Ni kommer alla att utgå ifrån Norra kyrkogården i Lund och arbeta på någon eller några av Lunds alla kyrkogårdar. Självklart ser vi till att du har alla de kläder och den utrustning du behöver. Du kommer också att få en ordentlig introduktion och genomgång av de maskiner som du kommer att använda.

Arbetstiderna är vardagar kl. 07:00 – 16:00

Du är välkommen att söka om du är över 18 år och har följande:

 • God fysisk form

 • Positiv inställning

 • Trivs med att arbeta i grupp

 • Erfarenhet av grönytevård eller relevant utbildning är meriterande

 • B-körkort är meriterande

Det finns möjlighet att välja mellan 2 arbetsperioder eller att arbeta båda perioderna, i din ansökan får du ange vilket alternativ som gäller för dig. Period 1= Vecka 27 – 30. Period 2= Vecka 31-34.

Sista ansökningsdag är den 30/4.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Som ett första steg i rekryteringsprocessen kan vi komma att kontakta dig via telefon även innan ansökningstiden har gått ut.

Referenser: Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annons-och rekryteringsföretag.

Kontaktuppgifter till fackliga parter:
Vision – Frida Abenius
046-71 87 76

Kommunal – Inger Andréasson
046-359 67 32

Lärarförbundet – Sofia Hernqvist
0702-472599

 

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I021/1793/job?site=9&lang=SE&validator=890119a7db2674d3044353cfa67d2a52&ref=https%3A%2F%2Farbetsformedlingen.se%2Fplatsbanken%2F&job_id=32