Välj en sida

Hemrex söker städpersonal

Hemrex AB – Helsingborg

 

Hemrex AB

Helsingborg

Övriga hushållsnära tjänster

Publiceringsdatum

2021-05-06

Sista ansökningsdatum

2021-06-06

Hemrex söker städpersonal till Helsingborg

Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag.

Nu söker vi dig som är ansvarstagande, självgående och lösningsorienterad. Du tycker om att städa och ge våra kunder absolut bästa service. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet.

Uppdraget innebär att du kommer att jobba med städuppdrag hos privata kunder samt på företag.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som:

 • Gärna har erfarenhet, dock inget krav

 • Har rätt attityd och inställning till jobbet

 • Är bekväm att arbeta med olika typer av kunder

 • Kan arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar

 • Förstår värdet i att ge god service och gärna gör det lilla extra

 • Tycker om variation i arbetet

 • Har B-körkort och egen bil

 • Hemrex erbjuder

En arbetsplats där medarbetaren är prioriterad och har marknadens bästa avtal. Vi ser till att du som jobbar hos oss får en bra introduktion och utbildning innan du ska ut och möta kund. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du får möta en stor variation av människor, både i kunder och kollegor. För Hemrex är det viktigt att man som medarbetare trivs, känner sig trygg och tycker att det är kul att gå till jobbet.

Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, vi ser till att du har bra utrustning och kläder som är anpassade efter det du ska göra. När du kör i jobbet med egen bil har du körersättning.

Hemrex erbjuder timanställning med möjlighet till fast anställning.

Vi vill att du som jobbar hos oss på Hemrex känner en stolthet i det du gör och alltid känner dig som en Hemrexare!


Välkommen med din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Ansök här: https://cv.hemrex.se/cv_hemrex/assignment.jsp?mtrpage=assignment&id=433&tc=cv&mtrid=433

 

Säljare Sommarvikariat 25-75% Kristianstad

JYSK – Kristianstad

 

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja

 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse

 • Arbetar hårt och är en lagspelare

 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat

 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar

 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter

 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999745632127-saljare-sommarvikariat-25-75-kristianstad?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Bygglovshandläggare till Eslövs kommun

Eslövs kommun – Eslöv

 

Som bygglovshandläggare kommer du att granska, handlägga och besluta i ärenden om ansökan om lov, förhandsbesked samt i anmälningsärenden.

I dina arbetsuppgifter ingår även att hålla tekniska samråd samt följa upp pågående byggprojekt genom arbetsplatsbesök och slutsamråd. En viktig del i arbetet är att ge god service och informera om lagar och regler samt om bestämmelser i exempelvis detaljplaner. Vidare kommer du att bereda och föredra ärenden i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Beroende på din bakgrund kan det bli aktuellt att granska detaljplaner, i samråds- såväl som granskningsskedet. Det kan likaså bli aktuellt att handlägga tillsynsärenden, bland annat inom områdena ovårdad tomt, olovligt byggt samt enkelt avhjälpta hinder.

Vidare förväntas du delta aktivt vid verksamhetsplaneringar och i det pågående förändringsarbetet inom avdelningen. Du håller dig informerad om förändringar i lagstiftning och regelverk inom ditt område. Du kommer också att ha omfattande kontakter med allmänheten, byggherrar, entreprenörer m.m.

Hos oss arbetar du bland annat i Microsoft Officepaket, diariesystemen Castor och Platina samt Geosecma för ArcGIS.

Distansarbete kan medges efter dialog med avdelningschef.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är bygglovshandläggare. Du har examen från yrkeshögskola, högskoleutbildning som byggnadsingenjör eller annan utbildning som Eslövs kommun bedömer är likvärdig. Du som söker har flerårig erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning hos en byggnadsnämnd.

För att arbeta som bygglovshandläggare hos oss ska du ha dokumenterade kunskaper om och intresse för gestaltningsfrågor, du ska kunna bedöma byggnaders yttre utformning bland annat utifrån arkitektonisk, kulturhistorisk och miljömässig synpunkt. Vidare har du en god administrativ förmåga och du trivs lika bra bakom skrivbordet som i diskussioner med byggherrar, kontrollansvariga och entreprenörer.

För att lyckas i rollen har du god kunskap om och förmåga att tolka och tillämpa de lagar och regler som gäller inom området, såsom plan- och bygglagen, plan- och byggförordningen, Boverkets byggregler, förvaltningslagen etc. Du ska också ha kunskap om hur man utläser information ur och tolkar kommunala planbestämmelser.

Då arbetet innebär myndighetsutövning och mycket kontakt andra ser vi att du har god förmåga att uttrycka dig tydligt på svenska, både i tal och i skrift. Vi förutsätter även att du har god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid att du har ett gott bemötande, att du är serviceinriktad, noggrann och pedagogisk. Du arbetar lika gärna självständigt som i grupp och du är engagerad, kvalitets- och resultatmedveten.

Du har körkort med behörighet B eftersom du måste kunna köra ut till olika fastigheter i kommunen för inspektioner, arbetsplatsbesök eller för att delta i möten.

Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2021-09-01
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-05-27

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=EBE8D2BE-2E91-4052-9B34-B097C451994A&templateid=0

 

Verktygsmakare

Alfa Laval – Lund

 

Alfa Laval Business Unit Brazed & Fusion Bonded Heat Exchangers söker

Verktygsmakare/Fräsoperatör

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

 

Vem är du?

Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Du är nyfiken på att lära nytt och tar varje möjlighet att utveckla dig själv. Samtidigt uppskattar du att vara en del av ett team och vill bidra till teamets utveckling och förbättring av processer. Du trivs i en dynamisk miljö, har lätt för att samarbeta över gränser och anpassa dig till nya situationer och förutsättningar.

 

Om jobbet

Alfa Laval investerar kontinuerligt i produktutveckling för att säkerställa att vi upprätthåller och förstärker vårt marknadsledarskap med produkter och lösningar som har en teknisk fördel och bidrar till energieffektivitet och hållbar utveckling. Att veta att vi har en verklig inverkan på dessa kritiska frågor är det som driver oss varje dag.

Som verktygsmakare i vårt Concept Lab för BFB (Brazed & Fusion Bonded Heat Exchangers) är du med och bidrar i denna produktutveckling. Ditt huvudansvar är att producera och testa pressverktyg för prototyper vilket sker genom:

 • CAM-programmering

 • Fräsning av pressverktyg

 • Kvalitetskontroll och montering av verktyg

 • Provpressning

 • Bidra till designteam med feedback.

Tjänsten är placerad i Lund och du rapporterar till Concept Laboratory Manager.

 

Vad du kan

Vi söker någon med relevant utbildning eller erfarenhet som verktygsmakare eller maskinoperatör. Vi ser gärna att du har flera års arbetslivserfarenhet från CNC-fräsmaskiner och CAM-programmering för formverktyg. Erfarenhet av Haas-fräsmaskiner och Tebis, Inventor HSM eller Fusion 360 för CAM är en fördel.

 

Har du inte lika mycket arbetslivserfarenhet är det viktigt att du har ett genuint intresse för avancerad programmering, CNC-automatisering och makron. Du är flytande verbalt och muntligt i både svenska och engelska.

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

 

För mer information om tjänsten

David Sánchez, Concept Lab Manager, +46 725 358943

Lotten Pettersson, Talent Acquisition Partner, +46 730 458129

 

Facklig information

Johan Ranhög, Akademikerna, +46 46 2891664

Stefan Sandell, Ledarna, +46 46 367364

Bror Garcia Lantz, Unionen, +46 709 366985

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

 

Välkommen med din ansökan senast den 23 maj 2021. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan sök via vår karriärportal.

 

Ansök här: https://alfalaval.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Alfa_Laval_jobs/job/Lund/Verktygsmakare_JR0006142?sType=Indeed

 

Uppdrag som ledsagare och kontaktperson inom LSS

Osby kommun – Osby

 

Om arbetsplatsen

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer och naturnära boendemiljöer.

Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker!

Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb!

I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.

Vi kan vi vill vi vågar! Vågar du?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt uppdrag som ledsagare och kontaktperson!

Att arbeta som kontaktperson innebär att du är med och stöttar en person med funktionsnedsättning för att bryta social isolering. Det kan till exempel innebära att ni deltar i sociala sammanhang och gör aktiviteter tillsammans. Uppdragens omfattning ser olika ut och kan variera från några timmar per vecka och uppåt. Uppdragen utförs främst på dag- och kvällstid men kan också innefatta sena kvällar.

Att arbeta som ledsagare innebär att du stöttar en person med en funktionsnedsättning, att kunna leva som andra och delta i samhällets gemenskap. Ledsagarservice innebär att man stöttar personen i fråga att till exempel kunna komma till en aktivitet eller ta del av kulturlivet. Uppdragens omfattning ser olika ut och kan variera från några timmar per vecka och uppåt. Uppdragen utförs främst på dag- och kvällstid men kan också innefatta sena kvällar.

När vi får ett uppdrag om att en person har rätt till ledsagarservice eller kontaktperson försöker vi hitta en utförare som matchar den enskildes behov och önskemål. Vår strävan är alltid att både den enskilde, och du som utförare ska trivas med insatsen/uppdraget och att ni båda ska tycka det är givande. Vårt mål är också att du ska känna att du har stöd från din arbetsgivare, och att du får den informationen du behöver för att kunna utföra ditt uppdrag så bra som möjligt. Vi förväntar oss att du visar engagemang, följer det som bestäms tillsammans med den enskilde, samt de regler vi har för uppdragen.

Kvalifikationer

Olika uppdrag kräver olika kvalifikationer, erfarenheter och kunskap. Vi ser därför gärna att du som tycker att det verkar vara intressant söker, oavsett vilka kvalifikationer du har.

Gymnasieutbildning inriktning barn- och ungdom, fritid- eller omvårdnadsprogram är dock meriterande, liksom pedagogiska eller beteendevetenskapliga kurser och tidigare erfarenhet och kunskap om olika funktionsnedsättningar.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Uppdraget varierar i omfattning, cirka mellan 10-70 timmar per månad.

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/Public/AssignmentView.aspx?RemoteId=E4745441-F93D-424F-83B6-EB64E31E08F4&PublisherGuid=eda3e6d2-4583-40d4-a51c-c1cfcbc01b3a

 

Hamnvärd

Ystads kommun – Ystad

 

Hamnvärd

Om arbetsplatsen

Om arbetsplatsen Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill jobba som hamnvärd i Ystad Marina och Kåseberga Småbåtshamn. Förra säsongen hade vi ca 7000 gästande båtar i Ystad Marina och 700 gästande båtar i Kåseberga Småbåtshamn där merparten besöker oss under perioden juni-augusti.

Arbetet som hamnvärd är varierat och ingen dag är den andra lik. Du kommer att möta många olika slags människor och många olika nationaliteter. Du kommer att arbeta med ett gott värdskap, då du är en viktig ambassadör för vår hamn, vår stad, vår kommun för dem som besöker oss per båt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att du ser till att det är rent och snyggt i och runt anläggningarna, städning av servicebyggnad, men du ska också kontrollera att gästbåtarna betalt sin avgift, liksom ha hand om vissa administrativa uppgifter. Incheckning av gästbåtar, husbilar och försäljning av drivmedel ingår också i dina arbetsuppgifter. Största delen av din arbetstid är kvällar och helger.

Din profil

Du som söker ska ha fyllt 18 år vid anställningens start och tycka om att arbeta med service och människor. Tidigare år har vi haft många internationella gäster så engelska och helst tyska är bra att kunna. Givetvis är det en stor fördel om du har båtvana och/eller segelkunskaper för att kunna hjälpa gästerna på bästa sätt. Det är meriterande om du har körkort.

Då du är ansiktet utåt mot våra besökare är service och trevligt bemötande en viktig del i din roll som hamnvärd.

Övrigt

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Hos oss är heltid en rättighet. Det innebär att alla medarbetare som anställs hos oss tillsvidare har rätt till heltid och deltidsarbete är en möjlighet om det fungerar för verksamheten. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

 

Ansökningsinformation

Sista Ansökningsdatum: 2021-05-23

Referensnummer: 21-135

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ystad

Antal tjänster: 2

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Juni-augusti

Omfattning: Timavlönad

En heltidstjänst och en halvtidstjänst

Tillträde: 2021-06-14

 •  

Arbetstid: Schema

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Lön & förmåner

Lön: Timlön

Kontaktpersoner

Kenneth Haraldsson

Driftledare

kenneth.haraldsson@ystad.se

 

Ansök här: https://www.ystad.se/jobb/?guidAssignment=417d637a-b909-473a-a180-722e69af1677

 

Utbildningskoordinator

Lunds Universitet – Lund

 

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Medicinska fakultetens kansli är en spännande och allsidig arbetsplats. Kansliet står för en samlad expertis i frågor som rör utbildning, ekonomi, internationalisering, kommunikation, ledningsstöd och HR-frågor. Kansliet strävar efter att vara en professionell och attraktiv arbetsplats, med en god arbetsmiljö i fokus.

Kommunikativ och strukturerad utbildningskoordinator sökes!

Kansliets utbildningsavdelning söker nu en utbildningskoordinator för en tillsvidareanställning på 50 procent.

Arbetsuppgifter

Som utbildningskoordinator kommer du i den här tjänsten koordinera och leda arbetet med våra studentambassadörer och utbildningsmässor. Vi har cirka 10 olika mässor/evenemang per år. Det ingår även att uppdatera och förnya informationsmaterial samt hemsidor. Du har även hand om rekryteringsarbete av studenter där du bland annat använder dig av systemet SSC Primula för timrapporteringar med mera. Även andra förekommande administrativa arbetsuppgifter kan ingå i arbetsuppgifterna.


Kvalifikationer

Krav för anställningen är:

 • Högskoleutbildning

 • Erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete inom universitets- och högskolesektorn

 • Mycket god kommunikativ förmåga både på engelska och svenska i skrift och språk

 • Erfarenhet av att planera, koordinera och genomföra projekt.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du ska vara välstrukturerad, ha förmåga att se större sammanhang, ha en god samarbetsförmåga och inte minst ett lösningsfokuserat och positivt tankesätt!

Meriterande för anställningen är:

 • Erfarenhet av studentkommunikativt arbete och framställan av olika typer av informationsmaterial

 • Erfarenhet av studentrekrytering samt av att ha arbetat i systemet Primula.

 

 

Instruktioner för ansökan

Ansökan ska innefatta ett personligt brev där du beskriver hur du uppfyller ställda kvalifikationer, samt ett CV.

 

Övrigt

Provanställning kan komma att tillämpas. Universitetet tillämpar individuella lönesättning. Ange gärna löneanspråk i fin ansökan.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

 

Ansök här: https://lu.varbi.com/se/what:job/jobID:400925/type:job/where:62/apply:1

 

Schemaläggare/Bemanningsplanerare

Klippans kommun – Klippans

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara schemaläggare i vår centrala schemagrupp i Socialförvaltningen. Systemet du kommer arbeta i är Timecare/MA. I uppdraget som schemaläggare ingår att tillsammans med dina kollegor lägga grundförutsättningar för personalens scheman inom äldreomsorg, funktionsstöd, hälso- och sjukvård. Arbetet kräver stort fokus på struktur och planering. Du ansvarar för att säkerställa att planeringen är av så hög kvalitet som möjligt efter givna förutsättningar.

Utöver uppdraget som schemaläggare ska du även komplettera och ersätta personalplanerare vid t.ex. frånvaro och hög arbetsbelastning. Uppdraget omfattar bl.a.

 • svara på frågor om personalsystemen Personec och Winlas,

 • upprättande av anställningsavtal och tjänstgöringsintyg

 • ta fram statistik

 • boka personal i TimePool

Vi söker dig som är intresserad av att prova nya arbetssätt vad gäller schemaoptimering, hälsosamma schema och som gärna har erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete. Ett samarbete mellan verksamheterna är en självklarhet för att effektivisera planeringen, både utifrån bemanningskrav och ekonomi. Kommunen har arbetat fram en bemanningshandbok där schemaprocessen utgår ifrån ”Vi måste bemanna med rätt person, rätt kompetens, på rätt plats, rätt tid och till rätt kostnad”.

Kvalifikationer:

Du ska ha kunskap, erfarenhet och intresse av schemaläggning gärna i Timecare/MA. Gärna högskolekompetens inom personal, logistik, IT eller motsvarande erfarenhet inom dessa områden. Det är meriterande om du har arbetat inom socialtjänstens ansvarsområde.

Som medarbetare i Socialförvaltningens bemanningsenhet sätter vi stor vikt till dina personliga egenskaper. Du bör tycka om att samarbeta i grupp och vara aktiv i att driva utvecklingen inom enheten framåt, där du ser dig själv som en självklar del i det gemensamma uppdraget.

Du har god förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för att ge verksamheterna stöd med hög kvalitet. Som person är du nyfiken på att ta till dig nya kunskaper samt att du gärna delar med dig av din kompetens och erfarenhet. Du som söker bör ha god förmåga att kommunicera, vara tydlig, vara lösnings- och serviceinriktad, stresstålig, pedagogisk samt lyhörd för verksamhetens behov.

Du ser det som viktigt att ha ett brukarfokus och att bemöta chefer och medarbetare på ett professionellt sätt. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt arbete.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde 210701 eller efter överenskommelse
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: C54876-2021-2

Upplysningar lämnas av:

Mahlin Winther
Enhetschef
Telefon: 0435-28508

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
Telefon: 0435-28 000

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=5399249E-2F4C-41AF-A8DD-DAA9C7E6A975&guidGroup=

 

Kontaktperson

Hörby kommun – Hörby

Om arbetsplatsen

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 700 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Hörby kommun söker efter en kontaktperson åt en mamma med två barn, fem och sju år. Mamma behöver stöd i föräldrarollen under barnens uppväxt. Hon behöver stöd i att följa med i barnens utveckling och anpassa sig efter nya behov som uppstår efter hand som barnen blir äldre. Mamma kan behöva hjälp i kontakten med skola, sjukvård och andra myndigheter. Barnen kan behöva en extra vuxen i sitt nätverk som kan göra aktiviteter med dem och hjälpa till med läxläsning. Vi söker dig som har en positiv inställning till andras resurser och förmågor. Du kan vara som en extramormor eller väninna. Omkostnadsersättning och arvode enligt kommunens riktlinjer utgår.

Kvalifikationer

Gärna erfarenhet av barn

Anställningens omfattning

Enligt överrenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer: 50/21

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/kontaktperson_h%C3%B6rby-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_40e8e618-fd07-44bf-89ae-085ce39f9a42

 

Lagermedarbetare 52%

Elgiganten – Lund

Är du vår nya Lagermedarbetare?

Som medarbetare på lagret så vet du hur viktigt det är att allt fungerar. När du är på jobbet så kommer varorna in från leverantörerna och ut till kunderna, precis som du har planerat och alla systemen är uppdaterade. Är kunderna nöjda och kollegorna glada, så har du har lyckats.

Dagarna är fartfyllda och uppgifterna många, så du trivs med action i det dagliga arbetet. Du arbetar självständigt och sansat samtidigt som du enkelt löser utmaningar. Nyckelorden är: en god överblick och lättillgängliga produkter.

Är du också en lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor, har du det mesta av vad som krävs för att kunna göra ett bra jobb som Lagermedarbetare. Har du truckkort, så det är en bonus.

Profil & Bakgrund
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag – och att ha roligt under tiden!

Du älskar att nå dina mål – och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.

Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.

Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.

Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.

De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ.

 

Vi kommer att ha kul tillsammans!

 

Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.

Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.

 

Elgiganten erbjuder

 • Avtalsenlig lön och pension

 • Generöst bonusavtal

 • Förmåner inom friskvård och personalköp

 • Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare

 • Goda karriärmöjligheter

På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.

Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Josef Beydoun på Josef.Beydoun@giganten.se

 

Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.

Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1548&ProjectId=153192&DepartmentId=19491&MediaId=4629&SkipAdvertisement=False&uiculture=sv

 

Skoladministratör

Lunds kommun – Lund

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

 

Om oss

Skolorna i utbildningsområde 6 är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning och omfattar Tunaskolan, Tuna grundsärskola, Mårtenskolan, Vikingaskolan och Torna Hällestad skola samt Nyvångskolan, Nyvångskolans grundsärskola, Hagalundskolan, Hagalundskolans grundsärskola och Påskagängets skola i Dalby och Fåglasång grundsärskola i Södra Sandby. Verksamheten genomsyras av ett helhetsperspektiv där ledning och medarbetare gemensamt strävar efter att ge alla barn och elever de bästa förutsättningarna för att lära och utvecklas tillsammans under hela skoltiden. Våra medarbetares hälsa och trivsel är viktig för oss och därför har vi bl.a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.

 

Arbetsuppgifter

Din placering kommer att vara på Tunaskolan. Följande skolor ingår i ditt uppdrag; Tunaskolan åk F-9, Tuna grundsärskola åk 1 -9 och Mårtenskolan F-6. Som skoladministratör fungerar du främst som ett administrativt stöd till skolledarna. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av elevadministration, löne- och personaladministration, diarieföring, fakturahantering och arkivering. Utöver det förekommer även arbetsuppgifter kring hantering av nationella prov, beställningar, protokollskrivning, administration av skolskjutsar på grundsärskolan, viss statistikrapportering men även andra skoladministrativa arbetsuppgifter kan förkomma.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på administration, service och många kontakter. Du är en nyckelperson i verksamheten som möter såväl personal, elever som vårdnadshavare och samarbetar med både interna och externa aktörer. Skoladministratören ingår i ett övergripande administrativt team för hela utbildningsområdet där vi sätter stort värde på att hjälpa varandra när det behövs och bidrar till att vi utvecklas som grupp.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och gärna en eftergymnasial utbildning inom administration. Du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, med fördel inom skolmiljö eller offentlig förvaltning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta parallellt gentemot flera chefer. Det är en självklarhet för dig att arbeta med datorn som arbetsredskap och du har lätt för att hantera olika system. Har du erfarenhet av Lunds kommuns digitala system, exempelvis W3D3, Personec P, HR-portalen, Tieto Education, Raindance och Skola24 så är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och social. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen och du har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du kan strukturera och planera ditt arbete självständigt samt prioritera bland dina arbetsuppgifter när det behövs. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänstens omfattning kan diskuteras, det finns möjlighet att arbeta mellan 75-100%.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 210806 eller enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-06-04

Referensnummer

2021/434

Kontaktperson(er)

Christina Lundin, 046-3597678

Facklig(a) företrädare

Mathias Olsheimer, Vision, 046-3599869

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=402054