Välj en sida

 

Grundskollärare F-3

 

Landskrona Stad

 

Alléskolan är skolan i centrum med kunskap i centrum. Skolan ligger i centrala Landskrona med närhet till både kultur, hav, lummiga parker och allt vad staden har att erbjuda.
Vår skola växer och därför söker vi nu nya medarbetare.

Vi söker grundskollärare som tillsammans med andra lärare, förskollärare och fritidspedagoger vill arbeta i årskurs F-3.
Du är en person som tycker om att driva utveckling och ser möjligheter. Du trivs bäst när du arbetar i team där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för våra elever.
Tillsammans med kollegorna i ditt team planerar, undervisar och utvärderar du undervisningen med eleven i ständigt fokus.
Du är en del av skolans gemensamma skolutvecklingsarbete som sker varje vecka där vi tillsammans växer, delar med oss och inspirerar!

Som lärare, F-3, på Alléskolan arbetar du i förskoleklass och följer sedan eleverna till årskurs 3. Under F-1 arbetar du tillsammans med lärare och förskollärare, under åk 2-3 arbetar du tillsammans med lärare och fritidspedagoger. Under alla år tillsammans som ett starkt team där ni nyttjar varandra kompetens och behörighet.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.
Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden gått ut.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor
Månadslön, Heltid, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2020-08-10
Antal platser: 1
Ansökan
Förvaltning: Landskrona stad – Alléskolan

Arbetsgivarens referensnummer: C39423

Sista ansökningsdatum: 2020-06-28

 

Sök tjänsten här

 

Kontaktpersoner
Lina Persson
Rektor
Telefon: 0418474511
Mobil: 0733474511
E-post: lina.persson2@ landskrona.se
Fackliga kontaktpersoner

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=2A5148F7-9FD5-4F64-9E95-E14F0C910BC2

 

Max söker medarbetare

 

Max Burgers AB – Ystad

 

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

 

Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:339477/type:job/where:62/apply:1

 

 

Sälj-och affärsdriven Customer Sales Manager

 

Netgain – Lund

 

I rollen som Customer Sales Manager är dina främsta uppgifter att utveckla befintliga kunder, vinna nya affärer, samt stärka vårt varumärke på marknaden i Malmö/Lund-regionen.

Du är idag en utpräglad säljare som gillar att driva tillväxt och utveckla nya affärsmöjligheter.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut och arbetar tillsammans med marknad, sälj och presales-resurser hos oss.

Du kommer att få möjligheten att arbeta med digitaliserings- och automationslösningar baserade på ledande plattformsleverantörer som ServiceNow, Dreamtsoft och RPA/UiPath i kombination med erkända ramverk som Service Automation Framework och ITIL.

För att lyckas i rollen som Customer Sales Manager har du en bakgrund inom Service Management samt erfarenhet av modern digital försäljning.

Vår ambition är att bli ledande i vår nisch inom digitalisering och automation.

Har du viljan, drivet och det som krävs – välkommen till ett fantastiskt gäng!

 

Ansök här: https://netgain.teamtailor.com/jobs/890500-salj-och-affarsdriven-customer-sales-manager

 

 

Data Governance Manager

 

E.ON – Malmö

 

Om tjänsten

E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi fokuserar mer än någonsin på att utveckla våra kundrelationer, digitala tjänster och affärsupplägg för att leverera ännu bättre värde till våra kunder, men också för att bygga ett hållbart samhälle.

Gruppen Grid Business Insights uppdrag är att stötta vår verksamhet att få ut mer värde från vår data. Det gör vi dels genom att utveckla lösningar med dataanalys och AI, och dels genom att etablera ett proaktivt way-of-working med data – data governance. Vi är övertygade om att vår förmåga att öka kvalitet, transparens och tillgänglighet till data är en förutsättning för att uppnå våra mål kopplat till kundnöjdhet, tillväxt och nya affärsmöjligheter. Nu söker vi en ny kollega till rollen Data Governance Manager som vill vara med och driva den utvecklingen vidare tillsammans med oss!

Som vår Data Governance Manager leder du arbetet med att implementera och vidareutveckla E.ONs Data Governance program. Detta innebär bl.a. att:

Löpande vidareutveckla ramverket (processer, policys och riktlinjer) för att säkra att det är i linje med bolagets strategi och mål
Rulla ut och implementera data governance för prioriterade datadomäner
Följa upp på de datadomäner som redan är under governance och initiera förbättringsinitiativ för att adressera identifierade utmaningar med data
Stötta och coacha Data Owners och Data Leads för de olika datadomänerna ute i verksamheten
Ansvara för hur Data Governance organiseras inom bolaget med rollbeskrivningar och mötesforum

Vi söker
För att ha rätt förutsättningar tror vi att du har en bred kompetens innanför dataområdet, gärna kopplat till just data governance, datakvalitet eller masterdatahantering. Detta gärna i kombination med erfarenhet inom projekt-, process- och förändringsledning. Du gillar att driva komplexa initiativ från idé till genomförande, och kan på ett pedagogiskt och tydligt sätt förmedla ditt budskap. Eftersom att du tillsammans med andra realiserar och implementerar idéer så hoppas vi på att du är en person som älskar att bygga relationer och att samarbeta.

Michaela Nilsson, chef för Grid Business Insight, har ett stort engagemang och ett inkluderande ledarskap där hon stöttar och utmanar sina medarbetare. I teamet finns ett starkt driv, ett öppet klimat med en vilja att hjälpa och komplettera varandra i vardagen. Michaela och teamet ser fram emot dina infallsvinklar och idéer för hur vi ska kunna nyttja vår data ännu bättre för våra medarbetare och kunder och, i längden, ett mer hållbart samhälle.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef

Michaela Nilsson +46 702 830513

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188

Akademikerna: Malin Johansson, +46 705 240210

Ledarna: Michael Andersson, +46 705 250129

SEKO: Mats Lundberg, +46 730 499778

 

Vi erbjuder
En anställning i en organisation med tydliga visioner inom hållbarhet och som satsar långsiktigt.
Möjliggörande för såväl karriärmässig och personlig utveckling, som för fritid och familjeliv.
En utvecklande och förändringsbenägen arbetsmiljö med många spännande projekt.

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

 

Ansök här: https://jobs.eon.com/sverige/job/Malm%C3%B6-Data-Governance-Manager/604456501/

 

 

Frukostansvarig

 

Room Republic – Helsingborg

 

Tycker du också att frukosten är dagens bästa måltid?

Är du personen som vaknar upp på måndagar med nya idéer och går igång på utmaningar – som att leverera stadens bästa frukostbuffé?

The Vault Hotel söker en morgonpigg servicemänniska som älskar grandiosa frukostuppsättningar och som mer än gärna lyfter dygnets första morgontimmar och tar varmt emot våra vänner på hotellet i vårt Italienska kök. Vi jobbar med en hållbar frukost för kropp och själ. Som Frukostansvarig bjuder du in våra hotellgäster och säkerställer en lika härlig & självklar frukoststund som om du skulle vara värd/värdinna hemma vid ditt eget köksbord. Du kommer att ansvara att duka upp en service- och måltidsupplevelse som kommer att lämna våra vänner med mätta magar och ett leende på läpparna. Du tar stort eget ansvar för att frukosten speglar lika hög klass och servicegrad som resten av vårt exklusivt designade hotell. Du bryr dig lika mycket om att designa högklassiga frukostmåltider och service-upplevelser som resten av hotellets unika utformande.

Ansvarsområden: Frukostförberedelser Framdukning och avplockning av buffen Städning/Disk Inköp Personalplanering/schemaläggning

Tidigare erfarenhet av hotell & restaurangverksamhet är meriterande, men vi lägger störst värde på gruppdynamiken, social kompetens och personlighet. Vi är ett hus med fyra väggar där vi alla hjälps åt över gränserna för att nå oanade höjder.

Tjänsten är tillsvidareanställning 75-100%, lön och avtal enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande, tillträde snarast.

 

Ansök här: https://roomrepublic.teamtailor.com/jobs/893613-frukostansvarig