Välj en sida

Kommunikatör till Sysav i Malmö

Sysav Sydskånes avfallsaktiebolag – Malmö

arbetsbeskrivning.

 

Är du en flink kommunikatör med ett brinnande intresse för digital kommunikation? Är du analytisk, förändringsinriktad och drivs av utveckling? Har du erfarenhet inom de större publiceringsverktygen, tycker det är spännande att arbeta med plattformar och dessutom har ett miljöintresse? Då är det dig vi söker!

Sysav är ett kommunikationsintensivt företag som bland annat arbetar i nära samarbete med kommunerna i södra Skåne. Detta ställer krav på hög teknisk och språklig tillgänglighet. I takt med att digitaliseringen ökar, ställs också större krav på oss, krav som du kan vara en central del i för att vi ska lyckas!

 

ansvarsområde.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att förvalta och utveckla våra digitala kommunikationskanaler: främst webb och intranät, men också ”mina sidor” och eventuella appar. Fokus ligger alltså på systemförvaltning och systemutveckling men för att klara detta måste det finnas en gedigen kunskap i kommunikation.

Ditt teamKommunikationsavdelningen består idag av åtta personer som var och en har ett huvudansvar för sin del. Vi har en gedigen kunskap och erfarenhet inom intern och extern kommunikation. Återvinning och återbruk röner stort intresse från vår omgivning, vilket gör att vår kommunikation är eftertraktad och använd av våra målgrupper. Vi har en omfattande besöksverksamhet i normala tider och vi får höga betyg i de olika mätningar som görs, delvis tack vare goda kommunikationsinsatser. Du kommer att hjälpa oss att nå våra målgrupper effektivare med digitala verktyg.

 

arbetstider.

 

Heltid. Arbetstider 08.00-16.30.

 

kvalifikationer.

 

Du kommer att arbeta nära kreatörerna och contentansvariga där din uppgift blir att göra tekniken användarvänlig och utgöra grunden för en effektiv kommunikation. Du kommer också att vara bryggan mellan företagets IT-avdelning och Kommunikation. Rätt person skapar själv det utrymme som behövs för att företaget ska lyckas i sin digitalisering. Du hamnar i ett gäng där samarbete och arbetsglädje står i fokus tillsammans med professionalism.

Kunskaper som krävs för att lyckas i rollen är inom publiceringsverktyg för webb, där erfarenhet av bland annat Episerver och Sharepoint är nödvändigt. Analys, SEO och projektledning är tre viktiga saker du har erfarenhet av eftersom det är en stor del av förvaltningen. Du får gärna ha erfarenhet av nya digitala verktyg som tex Office 365.

För att trivas är det viktigt att du

  • Är van att driva förändring och utveckling
  • Kan arbeta i ett kreativt gäng
  • Har några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter
  • Är analytisk och resultatinriktad

Har du dessutom ett starkt miljöintresse, delar du det med oss andra, och då är det ännu lättare att trivas.

Vi tror att du är högskoleutbildad kommunikatör med ett starkt intresse för digital kommunikation.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

erfarenhet.

Ett par års erfarenhet från liknande tjänst.

ansökan.

 

Sista ansökningsdag är 2020-07-26. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din intresseanmälan så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar Sysav med Randstad. Vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Nilsson på jessica.nilsson@randstad.se vid eventuella frågor gällande rekryteringsprocessen.

Fackliga kontaktpersoner: Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00. På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

Uppdragsgivare: Sysav Sydskånes avfallsaktiebolag

Ort: Malmö kommun

Sista ansökningsdag: 2020-07-26

Kontaktperson: Jessica Nilsson

 

Ansök här: https://www.metrojobb.se/jobb/1934749-kommunikat%C3%B6r-till-sysav-i-malm%C3%B6?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

Arbetsledare underhållsgruppen

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter

Som Arbetsledare planerar, leder och fördelar du sektionens arbete samt ansvarar för att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du kommer att ansvara för en arbetsgrupp med cirka 10 medarbetare.

Rollen innebär personal- och arbetsmiljöansvar. Du har ett ekonomiskt och administrativt ansvar såsom budget, personalsystem, anbudslämning, koordinering av kundbeställningar, anlitande av entreprenörer samt fakturagranskning.

I Arbetsledarens ansvar ingår att planera och genomföra nyanställning, introduktion, morgonmöten och regelbundna arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal och lönesamtal, rehabiliteringsarbete och att vara aktivt delaktig i medarbetarnas kompetensutveckling. En del av chefsuppdraget är att initiera, planera för och förbättra arbetsmetoder och utveckla hur vi arbetar med arbetsmiljöfrågor.

 

Kvalifikationer

För uppdraget krävs relevant utbildning inom mark och anläggning eller annan utbildning på lägst gymnasienivå kompletterad med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du andra kurser inom t.ex. ledarskap, arbetsmiljö och LOU (Lagen om offentlig upphandling) är det meriterande.

Vi ser det som meriterande om du har utbildning kring lekplatssäkerhet samt har tidigare erfarenhet av arbete med lekplatser och lekplatssäkerhet.

Vi ser att du har en bred allmänkunskap inom storskalig mark och anläggning samt asfalt. Vi vill att du har tidigare chefserfarenhet med goda referenser som kan verifiera ditt sätt att bedriva ledarskap. Vi ser det meriterande om du har längre erfarenhet av en chefsbefattning inom branschen. För tjänsten krävs B-körkort för manuellt växlad bil, goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift, och vi lägger stor vikt vid goda datorkunskaper med erfarenhet av att arbeta administrativ i olika systemstöd.

Som person är du trygg i din ledarroll, har en god kommunikativ förmåga och trivs med att möta människor med olika erfarenheter och bakgrund. Du är självgående och kan implementera nya arbetssätt och processer i din grupp. Vi vill att du har förmågan att stå fast vid principer och värderingar och efterlever Malmö stads värdegrund. Därtill har du ett inlyssnande sätt och modet att fatta beslut samt ta tag i saker när det sker. Det är också av vikt att du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar och förändringar.

 

Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

 

Information om tjänsten

Anställningsform:TillsvidareanställningOmfattning: HeltidAntal tjänster: 1Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

 

Kontakt

Camurjan ZekmaniSektionschefcamurjan.zekmani@malmo.se0705-750431

Martin BrinkArbetsledaremartin.brink@malmo.se0732-024207

Julieta SepulvedaVision040-344621

Daniel AntonssonSACO040-341899

 

Ansök här: https://malmo.se/Lediga-jobb/Annons.html?jobid=1922&refnr=20201644&jobTitle=Arbetsledare+underh%C3%A5llsgruppen

Elevassistenter

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Stenulaskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

Stenkulaskolan utökar sin centrala särskilda undervisningsgrupp, autismverksamhet, i augusti 2020. Vi söker därför ytterligare en eller flera elevassistenter som i nära samarbete med övriga kollegor i arbetslaget kommer att arbeta runt elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Du arbetar tillsammans med EHT team och övriga kollegor i arbetslaget för att skapa ett gott arbetsklimat och en tillgänglig lärmiljö för att ge förutsättningar för alla elever att utvecklas så långt som möjligt.

Kvalifikationer

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Vi ser det också som meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av arbete som elevassistent eller barnskötare i skola eller på förskola. Det är nödvändigt att du som söker har erfarenhet av att arbeta nära elever som har neuropsykiatriska funktionsvariationer, ADHD eller språkstörning.

Du är engagerad, flexibel samt har en mycket god samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat samt inkluderande förhållningssätt. Som person är du trygg och lugn i olika situationer som uppstår och ditt tålamod är mycket stort. Du har ett lågaffektivt bemötande och har erfarenhet av att hantera stora affektutbrott. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och uppmuntra eleverna till deltagande samt har en stark tro på att alla elever kan utvecklas och lära. Du är särskilt skicklig på att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor.

Om arbetsplatsen

Stenkulaskolan är en F-9-skola med cirka 600 elever. På skolan finns en central autismgrupp och vi är också Malmös alternativ för elever med hörselnedsättning. Vi jobbar efter Simon Sineks The Golden Circle och skolans Why är: ”We Make The World A Better Place”. Inkludering och digitalisering är två andra ledord för skolan. Vi tror på att vi alla alltid kan utvecklas och bli bättre och vår skolutveckling baseras på Michael Fullans tankar om Coherence och Deepening Learning. Här på Stenkulaskolan gör vi skillnad för ALLA elever på riktigt varje dag.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform:TillsvidareanställningOmfattning: HeltidAntal tjänster: 3Tillträde: 10/8 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behövas tas i anspråk av redan anställd personal i Malmö stad.

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Kontakt

Johanna PärlendalBiträdande rektorJohanna.Gustavsson@malmo.se0703-083491

Therese LindbergKommunaltherese.lindberg@malmo.se040-341000

 

Ansök här: https://malmo.se/Lediga-jobb/Annons.html?jobid=1849&refnr=20201571&jobTitle=Elevassistenter+till+Stenkulaskolan

SE: Butikssäljare

Ball-Group – Arlöv

Deltid

 

 

Trivs du i en engagerad och resultatorienterad miljö i en internationell kedja i stark utveckling där passionen för försäljning och mode är drivkraften?

Då är jobbet som försäljningsassistent i Zizzi [Store manager] kanske något för dig.

 

Vi söker en försäljningsassistent som sätter kunden i fokus och brinner för försäljning och mode

Som försäljningsassistent i Zizzi får du en bred och mångsidig roll där du i samarbete med butikschefen och resten av teamet bidrar till att skapa bra resultat genom enastående kundservice.

 

Våra förväntningar av dig:

Du är en öppen och energifylld lagspelare som älskar mode och styling, och följer med i sociala medier. Du har erfarenhet av butiksarbete och har en bra affärsförståelse där du inte är rädd för att ta ansvar och beslut. Du förstår vikten av bra rutiner och är flexibel och anpassningsbar. Din passion för försäljning och mode uttrycks genom din förmåga att liva upp din omgivning, din vilja att vinna och din önskan att ge våra kunder enastående service genom att använda din kunskap och stora intresse för mode och styling.

 

Dine ansvarsområden är:

  • Säkerställa att kunden alltid är i fokus genom att vara glad och närvarande så du kan erbjuda en enastående service och stylingrådgivning
  • Dagligen hantera mottagande, uppackning och placering av nya varor på ett effektivt och kommersiellt sätt
  • Hålla dig uppdaterad med produktsortimentet, topplistor och försäljningsfrämmande aktiviteter så att vi alltid är redo för kunderna
  • Arbeta strukturerat med visual merchandising och säkerställa kommersiella produktpresentationer och skyltfönster med hög modegrad

 

Vi kan erbjuda dig:

Ett spännande och varierande jobb med massor av kundkontakt och fantastiska kollegor. På Zizzi blir du en del av ett engagerat och inspirerande team i Europas ledande modemärke i plus size-segmentet. Vi utvecklar och expanderar ständigt och det finns möjlighet att skapa en internationell karriär inom Zizzi.

Om det låter spännande och du tycker att det kan vara ett jobb för dig, ber vi dig att fylla i alla fält i din arbetsprofil så exakt som möjligt. Bifoga ditt CV och skriv en kort motiverad ansökan.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

 

Tidsgräns för ansökan: Så snart som möjligt

Arbeidsplass Kronetorpsvägen 2, Burlöv 23237, Arlöv Sverige

Jobtyper Deltid

 

Ansök här: https://ballwholesaleaps.hr-skyen.dk/show-job/59375&locale=sv_SE