Välj en sida

Resurspedagog till Svanetorpskolan i Åkarp

Burlövs kommun – Burlöv

Om arbetsplatsen

Burlöv är en spännande kommun i tillväxtregionen mellan Malmö och Lund. Vi har en nära organisationskultur som möjliggör och betonar samarbete, innovation och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar värde för våra medborgare.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg.
Svanetorpskolan är liten och trivsam F-3 skola med cirka 100 elever som är fördelade på fyra åldershomogena klasser och en fritidshemsavdelning. Det attraktiva läget med närhet till grönområden ger skolan stora möjligheter till aktiviteter utanför klassrummet och fritidshemsavdelningen.
Personal arbetar i arbetslag med olika yrkeskompetenser.

Vi erbjuder dig att vara med på en utvecklingsresa där kvalitet är nyckelordet och arbetet bedrivs på ett lustfyllt och inspirerande sätt.

Arbetsuppgifter

Som resurspedagog på Svanetorpskolan är du en viktig nyckel i skolans elevhälsoarbete. Du arbetar tillsammans i team för att stödja enskilda elever och/eller mindre elevgrupper på raster, i undervisningssituationer och på fritidshemmet. Du använder dig av ett lågaffektivt förhållningssätt och ser möjligheter även när något är svårt. Du är lösningsfokuserad och har engagemang att skapa trygga lärmiljöer.

I ditt arbete arbetar du aktivt för att bygga förtroendegivande relationer och är övertygad om att alla elever kan lyckas. Du har en uttalad god samarbetsförmåga, är lyhörd och klarar av att vara lugn i stressiga situationer, samt är flexibel och lyhörd för både barn, vårdnadshavare och kolleger.

Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du utgår från ett grundligt arbete på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet. Du kommer att ingå i skolans arbetslag där var och ens uppdrag är lika viktigt och där helheten för eleverna prioriteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom barnomsorg och skola.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av likvärt arbete och det är meriterande om du har utbildning inom elevhälsovård. Du ska ha hjärtat på rätta stället och ha ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning: Heltid

 

2021-08-16 eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2021-12-21

Ansökan

Ansök senast: 2021-08-01

Referensnummer: A1043196

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=207A33C2-DA59-4D4C-9C41-D938C43270AB&locId=1

 

Målare / Servicemålare
Optimal Måleri AB – Staffanstorp

 

Optimal Måleri Öresund AB söker framtidens målare och servicemålare. Vår ambition är att tänka utanför boxen och skapa ett modernt måleriföretag där målaren är ambassadören på företaget. Vi tillhandahåller alla hjälpmedel så att vi tillsammans kan fokusera på att kunden får den optimala servicen vad det gäller kvalité och leveranstrygghet. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.

Om företaget

Måleriföretaget med 24 års branscherfarenhet som är i fullgång med att bygga ett av Sveriges modernaste måleriföretag, där vi sätter våra anställda och kunder i centrum. På Optimal Måleri har vi en familjär känsla där arbetsglädjen och leveranstryggheten gör oss till den stora vinnaren. Vi kommer alltid att ligga steget före våra konkurrenter.


Dina arbetsuppgifter

Måleritjänster och kundkontakter.
Du kommer att vara företagets ambassadör. Våra kunder är byggserviceföretag, privata och offentliga beställare. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.


Din profil

Vi söker dig som har målarutbildning eller tidigare erfarenhet inom området. Tjänsten som målare/ servicemålare kräver att du kan arbeta självständigt och du tar ansvar över arbetets utförande. Vidare är du en driven person som vill utvecklas med oss. Du är kommunikativ och utåtriktad då arbetet även kommer att innebära en del kundkontakt.

Skallkrav:

 • Minst gymnasieutbildning målare, alternativt arbetslivserfarenhet inom området

 • Yrkesbevis eller påbörjad lärlingsutbildning

 • B-körkort


Meriterande målare:

 • Tillgång till egen bil

 • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning


Meriterande servicemålare:

 • Tidigare erfarenhet som servicemålare

 • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning


Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltids målare eller servicemålare
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Ny företagsbil (servicemålare)
Personlig e-postadress kopplad till företaget


Välkommen med din ansökan!

Ola Pålsson
0709 – 20 86 01
Smidesvägen 2
245 34 Staffanstorp

 

Ansök här: http://optimalmaleri.se/Lediga-tjanster/

 

Marknadskommunikatör
Finja AB – Hässleholm

 

Finja AB är mitt i en digitaliseringsresa med flera spännande projekt framför sig och vi söker nu en driven och lösningsfokuserad Digital Marknadskommunikatör som är nyfiken på att följa med och vara delaktig i denna resa. Här kommer du att få arbeta brett och varierat med digital marknadsföring och web inom flera spännande bolag inom koncernen.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen kommer du att ha det övergripande ansvaret när det gäller uppdatering av hemsidor och e-handelsplattformar för bolag inom Finja AB. Bolagen varierar både när det gäller storlek och bransch. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:

 • Produktion av digital content såsom text, bild samt rörligt material

 • Support och underhåll på olika CMS-plattformar och projektverktyg

 • Utformning och testning av nyutvecklade funktioner för olika plattformar

 • Uppföljning och analysarbete i samarbete med marknadsteamet

 • Löpande kontakt med leverantörer och olika kontaktpersoner inom koncernen

 • Säkerställa att varumärket följer de riktlinjer som finns

Som Digital Marknadskommunikatör kommer du hela tiden att arbeta proaktivt för att skapa värdefullt innehåll och driver den digitala marknadsföringen framåt för bolagen. Det är också viktigt att se till att de olika bolagen håller samma ton och kvalitét på sina olika plattformar. Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen och rapportera till Marknad- och kommunikationschef.

DIN PROFIL

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom marknad/kommunikation samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att du har mycket goda kunskaper inom digital marknadsföring och plattformar samt en förståelse för e-handel. Du har erfarenhet av CMS-verktyg och gärna inom WordPress och Litium. Du har också goda kunskaper inom Adobe-programmen, framför allt Photoshop, Indesign och Premiere. Dina kunskaper inom det svenska språket är mycket goda och du har en god förmåga att uttrycka dig i skrift. Vi ser också att du har ett sinne för färg och form och kan kombinera detta med text på ett genomtänkt och attraktivt sätt.

Din personlighet är av största vikt. Vi söker dig som känner dig trygg i ovan beskrivna arbetsuppgifter och kan hantera dessa självständigt. Du är en självgående person som tar egna initiativ för att komma vidare och framåt. Vi ser också att du är en kommunikativ person som har lätt för att ta kontakt med andra personer. Som kollega är du ödmjuk och prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du välkomnas till ett team där alla delar ditt intresse inom marknad och kommunikation samtidigt som man är nyfiken på att få ta del av dina idéer och din kompetens.

ÖVRIGT

Placering: Hässleholm

Start: Snarast möjligt

Varaktighet: Tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning

Arbetstid: Heltid, 8-16.30

I den här rekryteringen kommer vi att hämta in arbetsprover på producerat material inom digital marknadsföring för de kandidater som går vidare till en intervju.

Finja AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Ansvarig rekryteringskonsult Josefin Kokko Ekholm nås tom v.29 på 044-781 45 05 eller josefin.k.ekholm@maxkompetens.se med hänvisning till 044-481 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se . Vi kommer att arbeta med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 20 augusti 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1581&ProjectId=143734&DepartmentId=19064&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

 

Konstruktör
Derome AB – Kristianstad

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 700 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

ARBETSUPPGIFTER
Vi växer och behöver därför anställa nya medarbetare. Nu söker vi en konstruktör till vårt team i Derome. Är det du?

Arbetet som konstruktör hos Derome Träteknik innefattar i huvudsak att ta fram konstruktions- och tillverkningsritningar, göra konstruktionsberäkningar och ta fram offertunderlag i nära samarbete med våra kunder.

Arbetsuppgifter består bl a av:

 • Konstruktion av takstolar, bjälklag, balkar, pelare mm

 • Dimensionering av infästningar

 • Upprätta takplaner

 • Sälja takstolar och takkoncept, samt marknadsföra koncernens övriga sortiment

 • Kontinuerlig kontakt med såväl nya som befintliga kunder

Det är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Som konstruktör är du kundens närmaste kontakt och står för service och kvalité. Du är därmed en viktig länk i den totala kedjan från ritning till färdigt projekt.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen bör du vara byggnadsingenjör eller byggnadstekniker alternativt ha en teknisk bakgrund samt goda kunskaper inom konstruktion. När du blir anställd hos oss erbjuder vi dig utbildning i konstruktionsprogrammet Pamir.

Arbetet är självständigt och innebär mycket kundkontakt, vilket ställer krav på god initiativ- och samarbetsförmåga.
I din roll är det viktigt att du är serviceinriktad och kan prioritera. Vi tror också att du tycker det är roligt att göra affärer och framför allt att komma till avslut. Har du erfarenhet av trähusproduktion i industriell miljö är även det meriterande. Du stimuleras av att arbeta både självständigt och i team. Som person är du drivande, strukturerad, noggrann och prestigelös. Du tycker om att arbeta mot uppställda mål, deadlines och är lösningsorienterad.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placeringsort är vid vår anläggning i Kristianstad.

Passa tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast 15 augusti.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome utmanar det som är. Inom vår organisation för Träteknik levererar vi taklösningar och prefabricerade/industriellt tillverkade byggkomponenter. Hos oss blir du en del av teamet för konstruktion och produktion där leveransförmåga och kvalitet är vår framgångsfaktor. Läs mer på derome.se

Ansök här: https://system.webday.se/derome/rekrytera/cgi-shl/user_applicants.exe?action=VIEW_SPECIFIC_JOB&jobId=2156

 

Butiksmedarbetare Willys Båstad Entré
Willys – Båstad

Roll: Butiksmedarbetare

Typ av tjänst: Tillsvidare

Placering: Båstad, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Båstad Entré. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på deltid om genomsnittligt 22 respektive 323 timmar/vecka. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Vi ser med fördel att du som söker har tidigare erfarenhet av förbutik och posthantering.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Robin Månsson, 0725-058791 robin.mansson@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-07-20. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys

I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 215 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2020 omsatte vi över 31 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/B%C3%A5stad-Butiksmedarbetare-Willys-B%C3%A5stad-Entr%C3%A9-Sk%C3%A5n/690647701/?sType=Indeed

 

Butikssäljare Tomelilla butik Malmövägen 4, TOMELILLA
Lidl Sverige – Tomelilla

Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en kortare anställning vid behov, uppskattningsvis 5-10 timmar i per vecka med tillträde enligt överenskommelse. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Placering

butik
Malmövägen 4
273 35 TOMELILLA

Anställningsform

 

timanställning

Erfarenhet

Student

 

Ansök innan

12.07.2021

 

Referens nr.

SE-016666

Ansök här: https://jobb.lidl.se/jobs/butikssaeljare-tomelilla-se-016666?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Medarbetare till återvinningscentral i Bunkeflo
Sysav – Malmövägen

Sysav är ett miljö- och återvinningsföretag som tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region – tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen på Spillepeng i Malmö samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning. Dessutom ingår 15 återvinningscentraler för hushållens grov avfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.

Vi behöver ytterligare en medarbetare på deltid till återvinningscentralen i Bunkeflo så nu söker vi dig som vill vara del av teamet. Du ska trivas med att ha en flexibel arbetsroll och tycka om att ha kontakt med kunder. Detta är ett aktivt jobb med mycket rörelse.

Vill du jobba med miljö ”hands on” och ge god service på en återvinningscentral så ska du fortsätta läsa!

Varför arbeta på Sysav?
På Sysav blir du en del av ett företag där visionen är en viktig ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”. Du får en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras, samt goda förutsättningar att må så bra som möjligt – bland annat genom förmånlig sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Din roll
I denna roll ges möjlighet att arbeta med återvinning på en återvinningscentral samtidigt som du är ansiktet utåt för Sysav. Du har kontakten med kunder och hjälper dem med frågor gällande avfall samtidigt som du agerar kontaktperson gentemot entreprenörer och transportörer. Du svarar för drift, skötsel och renhållning av återvinningscentralen.
I arbetsuppgifterna ingår också lättare administration då du dokumenterar statistik och beställningar.

Väl på plats får du introduktion, utbildning och mentorskap som rustar dig som medarbetare på bästa sätt.

Kvalifikationer
Du har minst gymnasieexamen eller motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från service i någon form.
Din svenska i tal och skrift är mycket god och att du har god datorvana. Ett krav är också att du har B-körkort.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande och tycker om att arbeta strukturerat. Vi efterfrågar personliga egenskaper som ordningssinne, pedagogisk och kommunikativ läggning samt att du har förmåga att behålla lugn i stressiga situationer. Att du trivs med arbete både självständigt och tillsammans med kollegor ser vi som en självklarhet. Har du dessutom ett engagemang för miljöfrågor ses det som ett stort plus.

Språkkunskaper utöver svenska är meriterande. Förarbevis för något av följande är även det meriterande:

 • Truckkort

 • Hjullastare

 • Hjullastare gods

 • C7 Utbildning teleskoplastare

Anställningsform
Deltid 63%. Enligt fastlagt schema.
Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning kan förekomma). Tillträde enligt överenskommelse.

Ort
Malmö

Om ansökan
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I012/740/job?site=10&lang=SE&validator=1668452a02e7d9fd288bef3212deea7d&job_id=471

 

Socialpedagog till Olympiaskolan
Helsingborgs stad – Helsingborg

Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Olympiaskolan har ca 500 elever och är belägen i centrala Helsingborg. På skolan finns följande gymnasieprogram: Barn- och fritidsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet samt Introduktionsprogrammet. På Olympiaskolan för vi ett målmedvetet arbete för att skapa en vi-känsla där alla känner ett stort ansvar för verksamheten. Det ska finnas ett naturligt och välfungerande samarbete mellan alla på skolan, allt för att våra elever ska uppnå sina högt uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

Olympiaskolan söker en socialpedagog för att främja elevernas välmående. De dagliga arbetsuppgifterna baseras i huvudsak på att möta alla elever utifrån deras behov och att arbeta aktivt för att alla bemöts med respekt. Det kan komma att finnas viss undervisning i uppdraget.

Du är den som finns där för eleverna, både när de vet att de behöver dig och när de inte vet det själva. Med hjälp av humor, empati och integritet finns du där för dem i deras vardag för att tillsammans med kollegiet se till att varje elev hittar sin väg framåt för att lyckas utifrån sina förmågor.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med ungdomar och ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppdrag på gymnasiet eller att du har arbetat med pedagogiska uppdrag tidigare. Du har en god pedagogisk och social förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov. Vidare har du lätt att skapa förtroendefulla relationer med elever och är van vid att ha föräldrakontakter. Du värdersätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Kvalifikationer

Du har socialpedagogexamen eller liknande. Du har arbetat inom skola och det är starkt meriterande om du arbetat inom gymnasieskola. Har du flera språk med dig ser vi det som en bonus.

Som person är du orädd och har hög integritet med ett professionellt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta med människor och skapar förtroende hos både elever och kollegor. Lärarna har undervisningsuppdraget och du är den som fungerar som en brygga i vardagen vilket du gillar. Att vara lösningsfokuserad, kunna agera snabbt och vara lyhörd för organisationens behov faller sig naturligt för dig.

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021-07-12

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 75 – 100 %

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Jerry Ahlström

Rektor

jerry.ahlstrom@helsingborg.se

Vision Facklig organisation

042-10 50 93

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1773