Välj en sida

 

Vill du jobba med sociala medier! Bli vår egna in house…

Jobbmaskinen – Höganäs

 

 

Jobbmaskinen är i grunden ett företag som arbetar med att leverera arbetsmarknadsprojekt till kommuner och myndigheter. Vi har vårt huvudkontor på Hyllie, Malmö men har verksamhet över hela Skåne, Jönköping, Västerås, Blekinge och snart Stockholm!

Om tjänsten:

Vi är grymma på att coacha arbetssökande och att hjälpa företag och privatpersoner med matchningen av kompetens och lediga arbetsplatser. Något vi inte är lika bra på är att berätta detta för marknaden genom våra sociala medier. Vi söker nu dig som vill arbeta med att producera och följa upp inlägg i våra sociala medier. Arbetet kommer utformas efter en strategi som vi lägger upp tillsammans med dig.

Om dig:

Du har ett stort intresse för sociala medier, du kan skriva säljande texter samt ta snygga bilder med en kamera eller mobilkamera. Du kan använda något redigeringsverktyg som exempelvis Canva.com.

Om ansökan:

Du söker tjänsten via vår hemsida (jobbmaskinen.se – lediga jobb – klicka på tjänsten – ansök). Rekrytering sker löpande så ansök så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, och inte via mail, telefon eller brev.

Har du frågor kring tjänsten?

Denna information gäller ifall du har frågor, du kan inte ansöka tjänsten via epost eller telefon. Skriv till info@jobbmaskinen.se om du har frågor – sök ej tjänsten via denna epost.

 

Ansök här: https://jobb.jobbmaskinen.se/jobs/920341-vill-du-jobba-med-sociala-medier-bli-var-egna-in-house-influenser

QC Technician

 

Galenica AB, Malmö

Galenica AB

Älskar du att labba, arbeta självständigt och har du stor erfarenhet av QC? Bli en del av Galenicas expansiva resa! Hos oss kombineras bred akademisk kunskap med industriell erfarenhet, vi utvecklar och skapar innovativa läkemedelsprodukter för patientens bästa.

Om Galenica Galenica AB grundades 1999 och finns på Medeon Science Park i Malmö. Verksamheten omfattar utveckling och tillverkning av nya läkemedel både i egen regi och för kunders räkning. Ett omfattande arbete bedrivs inom tre olika verksamhetsgrenar – CRO, CMO och Pharma. Inom CRO sker utveckling, formulering och kvalitetskontroll av läkemedel och läkemedelsnära produkter till kliniska prövningar inom flera beredningsformer som t ex kapslar, tabletter, kräm, gel, lösningar och sprej. Inom CMO sker småskalig kommersiell läkemedelsproduktion. I den tredje verksamhetsgren, Pharma, finns bolagets patenterade läkemedel Ovixan®, en receptförskriven kräm mot psoriasis och eksem. Ovixan® är marknadsledande i Norden och säljs även på ett flertal utomnordiska marknader. Under 2018 lanserades Galenicas nya produktsatsning Oviderm®, en mjukgörande kräm som används för att behandla torr hud hos vuxna, ungdomar och barn.

Arbetsuppgifter Som QC Technician på Galenica kommer du att bli en del av vårt QC-team bestående av fem kollegor. Du rapporterar till Head of QC. Tjänsten innefattar bland annat nedan arbetsuppgifter:

 • Utföra kemiska, fysikaliska och mikrobiologiska analyser av färdigvaror och intermediat med hjälp av bland annat analystekniker som HPLC och Viable Cell Count samt utfärda tillhörande dokumentation

 • Kontrollera att färdiga läkemedel uppfyller de kvalitetskrav som krävs för frisläppning till marknad eller kliniska studier

 • Utföra, granska och godkänna releaseanalyser

 • Kontrollera, underhålla och kvalificera instrument

 • Validera analysmetoder

 • Du kommer även att delta i laboratoriets övriga interna arbetsuppgifter.

Vem är du? Du trivs som bäst i labbet och är en driven, självständig och initiativrik analytiker. Vidare förväntas du vara självgående, effektiv och kunna planera och strukturera ditt eget arbete utifrån deadlines. Du är praktiskt lagd, noggrann och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Vidare är du en lagspelare och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav och önskemål:

 • Krav – Naturvetenskaplig examen från Högskola/Universitet eller motsvarande

 • Krav – Minst två års arbetslivserfarenhet från GMP-reglerad laboratorieverksamhet (gärna från ett QC laboratorium och frisläppningsanalyser)

 • Krav – Dokumenterar och rapporterar obehindrat på både svenska och engelska

 • Starkt meriterande – Arbetslivserfarenhet från mikrobiologiska analyser

 • Starkt meriterande – Erfarenhet av HPLC-analyser med Empower som mjukvara

 • Starkt meriterande – Erfarenhet av instrumentkvalificeringar

 • Starkt meriterande – Erfarenhet av validering av datoriserade system enligt 21 CFR Part 11

 • Meriterande – Erfarenhet av metodvalideringar

 • Meriterande – Erfarenhet av att arbeta enligt LEAN

Vi erbjuder Galenica står inför en kraftig expansion de kommande åren och det innebär möjligheter för medarbetare som delar företagets ambition. QC-labbet är nytt från 2018 och ambitionen är att vi ska fortsätta växa, både avseende uppdrag och medarbetare. Med rätt driv har du stora möjligheter att påverka din egen utveckling och framtid i bolaget. Avtalsmässigt erbjuds konkurrenskraftiga anställningsvillkor. Företagsklimatet präglas av kvalitet, servicefokus, flexibilitet och prestigelöshet. Stämningen är familjär där idéer välkomnas och insatser syns.

Allmän information Vi söker i denna rekrytering en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning kan bli aktuellt. Placering på vår anläggning på Medeon Science Park i Malmö. Tillträde är beräknat till den 1:e oktober 2020 eller så fort som möjligt beroende på sökandes uppsägningstid. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående dock senast den 14:e augusti 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Anställningens omfattning

Heltid

 

Antal lediga befattningar

1

 

Sysselsättningsgrad

100 %

 

Ort

Malmö

 

Län

Skåne län

 

Land

Sverige

 

Referensnummer

2020/6

 

Ansök här: https://galenica.varbi.com/en/what:job/jobID:342429/iframeEmbedded:0/where:4

 

Handläggare inom folkbokföringsområdet

 

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Anställningens omfattning

Heltid

 

Löneform

Individuell lönesättning

 

Antal lediga befattningar

1

 

Sysselsättningsgrad

100

 

Ort

Malmö

 

Län

Skåne län

 

Land

Sverige

 

Referensnummer

2020/633

 

Kontakt

 • Li Lövdén, sektionschef, 010-573 55 58

 • Susanne B Lundgren, 010-577 45 12

 

Facklig företrädare

 • Eva Serwe, ST, 010-574 6 588

 • Sandra Johansson, Saco, 010-574 62 66

 

Publicerat

2020-08-06

 

Sista ansökningsdag

2020-08-24

 

Ansök här: https://skatteverket.varbi.com/se/what:job/jobID:343743/iframeEmbedded:0/where:4