Välj en sida

Butikssäljare till Malmö

Byggmax – Malmö

 

Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

 • Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
 • Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
 • Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
 • Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
 • Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en säsongsanställning på deltid 50%

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Malin Thorildsson

Platschef

”Jag kunde inte låta bli att söka, och det är jag väldigt glad för idag.”

 

Johan Quist

Head of Store Development

”Det bästa med att jobba på Byggmax är att det hela tiden händer nya saker”

 

KVALIFIKATIONER

 • Vill arbeta med service och försäljning
 • Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
 • Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
 • Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare
 • Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

  • Goda utvecklingsmöjligheter

  • Friskvård och balans i livet

  • Teamaktiviteter och festligheter

  • Stark entreprenöriell anda

  • Värderingsstyrd kultur

 • Pensionsavsättningar

   

  Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/76392-byggmax-butikssaljare-till-malmo/

   

   

  Operationskoordinator

  Region Skåne – Helsingborg

  Gör skillnad. Varje dag.

  Är du en person som är duktig på att se helheten? Gillar du att organisera, planera och har ett driv att förändra? Sök då tjänsten som operationskoordinator hos oss!

  Hos oss arbetar vi kontinuerligt med förbättringsarbete och det är viktigt att alla känner delaktighet och har möjlighet att påverka. Genom att arbeta för en så god och säker omvårdnad som möjligt skapar vi mervärde inte bara för våra patienter, utan även för oss medarbetare. Vårt stora fokus på patientsäkerhet och förebyggande åtgärder har skapat en trygghet och en god arbetsmiljö. Vi strävar efter att när du går hem efter ett arbetspass ska du känna dig nöjd med ditt arbete och din arbetsinsats.

  Verksamhetsområde (VO) urologi i Helsingborg består av en vårdavdelning och en mottagning. Här hos oss har vi ett nära samarbete mellan de olika professionerna. Våra vårdtider är ofta relativt korta, vilket innebär en ständig förändring av patientgruppen och därmed även vårdinsatserna. Hit kommer både män och kvinnor i varierande åldrar med anledning av akuta tillstånd eller mer elektiv vård i form av olika kirurgiska ingrepp. De kirurgiska ingreppen innefattar alltifrån mindre transuretrala ingrepp till stor kirurgi såsom cystektomi, nefrektomi och prostatektomi. Sedan några år tillbaka opereras prostatektomierna nästan uteslutande med robotkirurgi.

  Vi utreder och behandlar även sjukdomar i urinvägarna hos både män och kvinnor, flertalet av dessa utreds på grund av misstanke om en urologisk cancerdiagnos eller behandlas för detta. Vi är långt framme inom området med MR-fusionsbiopsier vid misstänkt prostatacancer, mindre operationer i urinblåsan undersökningar av urinblåsan med blåljus samt avancerade behandlingar som till exempel varm cytostatika i urinblåsan (HIVEC) och vi har också cystoscoperande sjuksköterskor.

  Arbetsuppgifter

  Vi söker dig som vill ha ett varierande och spännande arbete som operationskoordinator.

  Dina arbetsuppgifter som operationskoordinator kommer att vara att ansvara för planering och bokning av patienter till operation. En stor del av detta arbete sker i systemet ORBIT. Men det innebär även att du har kontakt med patienter och nära samarbete med operationsavdelning, dagkirurgisk avdelning och operatörer. Ditt arbete kommer att vara självständigt, men med ett nära samarbete med kollegor och SVF koordinatorn på mottagningen samt även andra enheter.

  Observera att denna annons finns publicerad under flera yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

   

  Kvalifikationer

  Du som söker har utbildning inom hälso-och sjukvård. Det är meriterande om du har kunskap i Melior, PASIS och ORBIT samt erfarenhet av mottagningsarbete. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift krävs för tjänsten.

  För att lyckas i rollerna är du självständig, ansvarsfull och trivs i en omväxlande miljö. Du har sinne för service med ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Därtill så är du trygg i dig själv och ser möjligheter med att vara med och utveckla både medarbetarna och operationsplaneringen. Vidare så har du förmågan att se strukturer, har en blick för logistik och kan arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. Du är också skicklig på att planera, prioritera, organisera samt att fatta och genomföra beslut och därefter följa upp resultat. Då rollen har många kontaktytor och varierande samarbetsformer har du god kommunikations- och samarbetsförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

  Nu hoppas vi att din nyfikenhet har väckts och att du söker dig till oss där vi kan erbjuda ett stimulerande arbete i en organisation med hög kompetens och stor utvecklingsmöjlighet! Välkommen!

  I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

  Övrigt

  Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

  Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

  På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

  Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

   

  Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=b87a3d2f-be46-4767-8166-69a8e812760b

   

   

  Sommarvikarier till hemtjänst

  Förenade Care – Ängelholm

  Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care AB, driver kundval i hemtjänst och har idag närmare 100 kunder inom Ängelholms kommun. Vårt kontor ligger längst E6 och alldeles vid avfarten till centrala Ängelholm. Vi tar oss snabbt till Munka-Ljungby, Vejbystrand, Hjärnarp och Strövelstorp. Vi utför beviljade insatser enligt Socialtjänst lagen och delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter samt ger personer vård och omsorg i deras hem.

  Vi söker nu undersköterskor eller motsvarande, gärna med erfarenhet från äldreomsorgen och hemtjänst, för timanställning.
  Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care, värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.
  All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
  Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  ARBETSUPPGIFTER
  Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån kundens önskan, behov och beviljat bistånd i vårdtagarens eget hem, med kvalitet i fokus.
  KVALIFIKATIONER
  Vi söker dig som vill arbeta med oss för en bra äldreomsorg med hög kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar, så du bör vara noggrann, flexibel och social. I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du måste ha datavana samt kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift.
  PERSONLIGA EGENSKAPER
  Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och till dina övriga kollegor. Du ska kunna arbeta ibland i högt tempo utan att känna dig stressad. Du ska tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samt ha en god samarbetsförmåga. Därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
  Körkort är ett krav.
  ARBETSTID/VARAKTIGHET
  Timanställning.
  LÖN
  Timlön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
  TILLTRÄDE
  Enligt överenskommelse.
  ANSÖKAN
  Välkommen med din ansökan och CV.
  SISTA ANSÖKNINGSDATUM
  2021-04-30
  KONTAKTPERSON
  Pauline Elofsson, Gruppledare
  E-post: pauline.elofsson@adiumomsorg.se
  Tel: 073-843 76 00

  Ansök här: https://forenadecare.teamtailor.com/jobs/1098660-sommarvikarier-till-hemtjanst

  Hr-koordinator

  Lindström & Sondén ABÄngelholm

  LSBolagen fortsätter att växa och just nu söker vi en HR-koordinator till vårt kontor i Ängelholm.

  Arbetsuppgifter:
  Du kommer att vara den som sköter merparten av vårt operativa HR-arbetet som rör våra snart 40 medarbetare. Vi är ett företag i tillväxt vilket innebär att det varje dag finns nya spännande utmaningar. Du kommer hantera allt från rekryteringar till att se till att vi har de roligaste personaleventen. Vi sätter ett stort värde i ha en välmående personal och vill att du ska vara spindeln i nätet till att vår personal trivs hos oss.
  Vi tror att du är tidigt i din karriär och ser detta som en möjlighet att utvecklas tillsammans med oss inom HR-området.
  Du kommer att arbeta nära vår ledningsgrupp och rapportera till HR-ansvarig. En sammanfattning av arbetsuppgifterna i korthet:

  Du kommer att vara den som driver våra rekryteringar framåt i form av att scanna CVn och hålla förintervjuer innan våra områdesansvariga tar över.

  Hantera onboarding och avslutsprocess

  Adminsitrativa bitar kring anställningskontrakt och lönebearbetning

  Hantera personalvård & personalaktiviteter

  Ha hand om vårt arbetsmiljöarbete

  Hålla i vår årliga medarbetarundersökning

  Kvalifikationer

  Vi tror att du har någon sorts tidigare erfarenhet av HR-arbete eller utbildning. Din absolut bästa merit är dock ett brinnande intresse och vilja utvecklas inom HR! Vi tror även att du:

  är ordningsam och strukturerad, och uppskattar de administrativa delarna av arbetet

  är datorvan

  kan arbeta självständigt och är van att ta ansvar

  gillar att samarbeta och har bra kommunikationsförmåga

  Om Lindström & Sondén
  LSBolagen säljer exklusiva produkter för kök och vinlagring. Huvuddelen av vår försäljning utgörs av vinkylar, spisar och utekök. Vi har byggt upp egna varumärken samtidigt som vi är distributör för flera världsledande varumärken i sin nisch, däribland franska Climadiff och italienska Lofra.
  Vår försäljning sker både via våra egna webbplatser, 35 till antalet, samt via återförsäljare. Under 2020 omsatte bolaget 157 Mkr och har en fortsatt pågående tillväxtplan. Vi finns i dagsläget i 10 länder och planerar att fortsätta växa både på våra befintliga marknader och nya marknader.
  För att göra allt detta möjligt är vi idag 30 glada medarbetare på vårt kontor i Ängelholm och därtill 6 medarbetare på vårt lager. Vi är ett ungt team som präglas av mycket driv och energi.
  Vi har under årens lopp fått flera utmärkelser såsom årets företag i Ängelholm, DI Gasell och Superföretag enligt Veckan affärer. Sedan 2019 är vi även del av BHG Group , ett av Sveriges största ehandelsföretag som omsätter över 9 miljarder kr.
  Läs mer om oss på www.lsbolagen.com
  Din ansökan – Viktig information
  Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev i PDF-format, och för att visa att du har läst instruktionerna vill vi att du någonstans i texten skriver ”Jag är er nya HR-koordinator”.
  Rekrytering sker fortlöpande. Tjänsten söker Du genom att klicka på ”Skicka ansökan” i annonsen: https://lindstromsondenab.teamtailor.com/jobs/preview/f4655425-f985-4700-beea-7229dd315da7
  Kontaktperson: Erik Sondén Frågor besvaras på jobb@lsbolagen.se

   

   

  Ekonomiassistent

  INF Company ABHöganäs

  Vi söker dig som vill arbeta som assistent till VD och företagsledning, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att ligga inom bokföring och HR.
  Erfarenhet inom bokföring/redovisning är ett krav och dessa uppgifter kommer att utgöra ungefär hälften av din arbetstid. Det handlar både om den dagliga bokföringen och om framtagning av månadsrapporter samt hantering av moms, skatter, arbetsgivareavgifter och liknande. Goda kunskaper i Excel är en självklarhet.
  Vidare ska du ha jobbat med HR-frågor, allt ifrån löner till bearbetning av jobbansökningar. Dessutom ingår det i dina arbetsuppgifter att vara administrativ support till ledningen. Där kommer du att ha varierande uppgifter som att kontakta fraktbolag, göra prisjämförelser och dokumentera resultat, processer och rutiner.
  Du som söker bör vara en god kommunikatör som är öppensinnad och lättlärd. För dig är det enkelt att samordna det dagliga arbetet mellan dig och dina kollegor. Du gillar att bidra till att effektivisera och automatisera processer inom företaget.
  För att trivas hos oss på INF är det viktigt att du är prestigelös och mångsidig och tar ett eget ansvar. En opretentiös doer helt enkelt! Om du vill ha ett utmanande arbete med högt tempo så är detta jobbet rätt för dig.
  Flytande kunskaper i både engelska och svenska är ett krav, då vi är ett internationellt företag och kommunikationen i lika stor utsträckning sker på engelska som på svenska.
  INF Company AB säljer produkter från Kina i framförallt Skandinavien och Tyskland via egna hemsidor samt på olika digitala marknadsplatser. Vi siktar på att fortsätta växa de kommande åren och det kommer att finnas intressanta utvecklingsmöjligheter för rätt person.