Välj en sida

Butikssäljare extra vid behov och sommar Circle K Helsingborg

 

Circle K – Helsingborg

 

Vi laddar för att bli störst i Sverige på elladdning!

Och fort ska det gå – ÄR DU LADDAD?

Vi erbjuder dig ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär!

Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!
På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad och omtänksam – då kan vi lära dig resten! Många går från extrajobb till drömjobb hos oss, det finns även goda karriärmöjligheter på andra stationer, vi har ett bra samarbeta mellan stationerna och du kommer arbeta extra på flera stationer.

Du behöver ha B-körkort för manuell bil.

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

Vill du testa jobbet? Klicka här!
För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in här

Ansök senast: 19 maj 2020, urval sker löpande
Om tjänsten: Vi söker nu personer till två av våra stationer i Helsingborg, Circle K Ättekulla och Circle K Ängelholmsvägen.
Dessa stationer har öppet dygnet runt och för att vara aktuell för tjänsten förväntar vi oss att du uppskattar varierande arbetsuppgifter samt kan tänkta dig att arbeta morgon-, dag-, natt-, och helgpass.
Kontaktperson: Mathilda och Amelie

Telefonnummer: 042- 14 48 68

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss.
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

Interna Circle K-kandidater kan söka antingen via ansökningsknappen, eller genom direktkontakt med Store Manager (mail eller telefon) för att ansöka på referenser utan CV.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3t35n5y781g4kl72lz?job_did=J3T35N5Y781G4KL72LZ&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Eslövs kommun söker en förstelärare till Ölyckeskolan!

 

Eslövs kommun

 

I rollen som förstelärare är huvuduppdraget att verka i undervisning och kvalitetssäkra undervisningen. Förutom att verka i undervisning och andra arbetsuppgifter som normalt förekommer i läraryrket kommer du som förstelärare arbeta särskilt tillsammans med skolledningen med att analysera, leda, genomföra och följa upp kvalitetsutveckling kopplat till undervisning. Du kommer också vara en del av kommunens utvecklingsarbete i form av tex. nätverksarbete. Tjänsten innebär Ma/No och teknik undervisning i årskurserna 7-9. Som lärare tillhör du ett arbetslag där man arbetar med att ge eleverna rätt förutsättningar att lyckas. Dina arbetsuppgifter består av att planera, genomföra och följa upp undervisningen. Du utmanar och stödjer eleverna så att de når goda studieresultat samt att du kommer vara mentor på högstadiet.

Kvalifikationer:
Enligt den nationella kravprofilen för en förstelärare krävs att du är legitimerad lärare med minst 4 års väl vitsordat arbete inom skolväsendet. Vi söker dig som har behörighet att undervisa i Ma/No samt teknik. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du har dessutom visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen.

För att lyckas i rollen är det dessutom nödvändigt att du har en god förmåga att sprida undervisningsstrategier samt forskning och vetenskapliga teorier till kollegor i ett kollegialt professionellt lärande. Du intar framgångsrikt den lärandes perspektiv och skapar goda relationer till alla, såväl elever som kollegor där positiva förväntningar är en naturlig del. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Ditt ledarskap är tydligt och du utformar en öppen och trygg lärandemiljö med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Som en del i vår bedömning ber vi dig beskriva och ge exempel från din yrkespraktik på följande frågeställningar (Du kan svara direkt i ditt personliga brev eller bifoga ett separat dokument till din ansökan):

1. Hur arbetar du med trygghet och studiero?
2. Vilka samband ser du mellan dina undervisningsstrategier och dina elevers resultat?
3. Hur har du utvecklat din egen undervisning och/eller undervisningen på din skola?
4. Hur anpassar du undervisningen till elevernas olika kunskapsnivåer?

Till din ansökan ber vi dig att bifoga examensbevis och lärarlegitimation.

Har du förmåga att entusiasmera och vara en god ambassadör för yrket, skolan och Eslövs kommun? Varmt välkommen med din ansökan!
Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

Övrigt:
I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: 2020-08-10
Antal platser: 1
Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-05-24

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=299BAEA2-D87E-413A-9725-4DBF8CC7B1A2&templateid=0

 

Servicemedarbetare

 

Kundpartner – Malmö

 

Vill du bli en del av ett starkt team och har en positiv attityd och flexibilitet samt stark servicekänsla. Vill du bli en del av ett starkt team och har en positiv attityd och flexibilitet samt stark servicekänsla. Kundpartner arbetar med städning och tillhörande servicetjänster., se mer på www.kundpartner.se.

Vi startar ett nytt samarbete/projekt inom kort och söker därför personal gärna med vana att arbeta på en byggarbetsplats.

Arbetsuppgifterna är sortering av byggnadsmaterial, hjälpa till med in och utlastning av material samt hantering av handtruckar och transportvagnar.

Vi söker personal som är vana vid fysiskt arbete och kan samarbete och kommunicera med vår kund.

Arbetstiden är i huvudsak kvällstid och helger men detta kan komma att förändras över tid.

Du måsta ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt körkort

Intresserad ?

 

Ansök här: https://jobb.kundpartner.se/jobs/877113-servicemedarbetare

 

 

Eslövs kommun söker dig som vill jobba som ledsagare!

 

Eslövs kommun

 

Erfarenhet:
Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:
I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Tillträde: Urval sker löpande
Antal platser: 1
Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-05-18

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=F49D9816-F11B-40EA-ACA0-A4A6A3F32B18&templateid=0