Välj en sida

Butikssäljare Extra

 

Stadium – Kristianstad

 

Drömmer du om att bidra till en aktiv livsstil? Då kan tjänsten som Butikssäljare hos oss vara din nästa utmaning!

Din roll

Vi söker en engagerad och ansvarsfull medarbetare med mycket energi och ett utpräglat sinne för handel och service. På Stadium Outlet är din viktigaste uppgift att skapa förutsättningar för handel genom påfyllning och tydlig exponering av produkter. Då vi jobbar i team kommer du att röra dig över hela butiken och ha varierande uppgifter såsom säljare på konfektion, skor och sportprodukter, kassaarbete samt uppackning och påfyllning av varor.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har kassavana och erfarenhet från detaljhandeln. Har du kunskap inom våra olika produktområden så som skor. funktionskläder och skidor är det en bonus. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och sporras av att se goda försäljningsresultat. Givetvis delar du vår passion för sport och sportmode.

 

Varaktighet/arbetstid

Tjänsten är som extrapersonal med tillträde enligt överenskommelse. Arbetspass förläggs efter behov under vardagar, kvällar och helger . Antal arbetspass per vecka varierar mycket och det är också en fördel om du kan hoppa in med kort varsel.

Ansökan

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida: http://karriar.stadium.se/.

Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

När du blir en i laget

Som anställd hos oss erbjuds du en marknadsmässig lön, personalrabatt på våra produkter, friskvårdsbidrag och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi spelar i samma lag, vi presterar tillsammans, vi stöttar varandra och på så vis blir vi hela tiden ännu starkare. Att jobba hos oss ska alltid vara en rolig och spännande utmaning och vi uppmuntrar alltid möjligheten att växa inom företaget.

 

En arbetsplats där alla är välkomna

Utbildning och utveckling

Gemenskap och glädje

Rättvis och marknadsmässig lön

Träningsbidrag

Personalrabatt

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/60529-stadium-outlet-butikssaljare-extra-stadium-outlet-kristianstad/

 

 

Undersköterskor till Olivia Hemomsorg i Staffanstorp!

 

Olivia Hemomsorg – Staffanstorp

 

Vår verksamhet växer och vi behöver därför fler grymma hemtjänstmedarbetare!

Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar, medicindelegering.
Upprätta genomförandeplaner och dokumentera.
Städ, tvätt, inköp, avlastning och ledsagning.
Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig, serviceinriktad och ansvarsfull. Du är glad och lösningsfokuserad. Om Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar och brinner för att arbeta med äldre människor i behov av stöd. Då är du rätt person för oss!

Vi ser gärna att:
Du är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller på väg dit.
Du har erfarenhet av insulin och stomi
Du har körkort.
Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.
Både manliga och kvinnliga sökande välkomnas!

Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten bedrivs nära kunderna där våra bolag finns etablerade under lokala varumärken.

 

Ansök här: https://oliviahemomsorg.teamtailor.com/jobs/889985-underskoterskor-till-olivia-hemomsorg-i-staffanstorp

 

Härliga Housekeeping

 

ESS Group – Ystad

 

Hej där!

Vi tror på en magisk sommar,
därför söker vi nu sommar- och extra- personal till Housekeeping.

Är du driven, pigg och skulle älska att jobba med ett härligt team vid havet ?
Som person är du positiv och glad. Du är engagerad för gästernas behov och önskemål. Du är också ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Vi tror att framgång byggs på engagemang, passion, närvaro och glädje tillsammans med förmågan att skapa en rolig och spännande arbetsplats. Våra passionerade ledare är tydliga som inspirerar och engagerar både vår personal och våra gäster.

Våra rum är en viktig del av gästens helhetsupplevelse och därför är det med noggrannhet och kärlek som vi ser till att städa alla rum innan ankomst, för att våra gäster skall trivas och vilja komma tillbaka till oss.

Vill du vara med oss i sommar?
Vi ser fram emot din ansökan och ditt bidrag till att vara en del av oss , dina nya vänner vid havet!

Ansökningar behandlas löpande.

Tjänst: Housekeeping / Städ

Anställning: Säsongsanställning/ timanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse, sommaren 2020

 

Ta han om Dig

Inger Green House Keeping Manager YSB

 

Ansök här: https://work.essgroup.se/jobs/892946-harliga-housekeeping

 

DoGood EL – Malmö

 

Jobba hos oss!

Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av ett kreativt och växande företag.

DoGood EL följer devisen att bygga det företag vi själva alltid velat jobba på i form av en arbetsplats där medarbetare har roligt, inspireras och får utrymme att prova sina tankar och idéer.

Vi älskar att vara i framkant och vill därför bidra till ett mer hållbart samhälle där vi som företag, medarbetare och samarbetspartner tar vårt ansvar. Genom miljömässigt, ekonomiskt och innovativt arbete hoppas vi inte bara kunna göra ett positivt avtryck i samhället utan även inspirera andra.

Don’t be different, be the change, DoGood

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi fältsäljare som jobbat inom försäljning innan. I rollen som fältsäljare driver du ditt egna arbete och ansvarar för processen att slutföra affären. I rollen träffar du privatpersoner/företag och hjälper kunder att sänka sina elkostnader. Till din hjälp har du kollegor som supportar dig i din utveckling.

Vi erbjuder:

Stora karriärmöjligheter hos oss.
Vara med och forma en växande organisation.
Kultur med högt i tak, och alla har lika värde.
En sammanhållning där vi tillsammans är starkare.
Fast lön + provision
För att vara aktuell för rollen anser vi att följande egenskaper är ett plus:

Har jobbat med försäljning tidigare.
Är självgående och måldriven.
Kunskap om elbranschen.
Tala flytande svenska.

Ser framemot att höra ifrån dig!

 

Ansök här: https://karriar.dogoodel.se/jobs/892711-faltsaljare

 

Junior fotograf till marknadsledande bolag

 

Home Furnishing Nordic – Helsingborg

 

Home Furnishing Nordic AB söker en junior fotograf till huvudkontoret i Helsingborg.

Nu kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som junior fotograf hos Home Furnishing Nordic – en av Norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning. Här får du möjlighet att vara med en spännande resa i ett marknadsledande möbelföretag i en bransch som är under ständig tillväxt. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos en av Nordens främsta e-handlare!
Om företaget

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning, där onlinebutiker som bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot tillhör. Home Furnishing Nordic ingår som ett av två segment i BHG (Bygghemma Group), som är den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden. Gruppen, som är noterat på Nasdaq Stockholm, har över 1500 anställda, 85 onlinedestinationer, över 70 showrooms och fler än 800 000 unika produkter inom DIY, fritidsprodukter, möbler och heminredning.

Om tjänsten

Som junior fotograf kommer du att axla en viktig roll med främsta fokus på frilagd fotografering och retusch av frilagda bilder. Du hjälper även till vid tema- och miljö-fotograferingar samt med in-/utflödet av produkter inför plåtningar. I övrigt förekommer också allmänna studiorelaterade uppgifter.

Din viktigaste uppgift som junior fotograf är att äga en stor del av det frilagda flödet som är en del av ett större bildflöde. Tillsammans med resten av teamet ansvarar ni för hela bildflödet med allt från montering och styling till plåtning, video, retusch och publicering på site.

Din bakgrund

Vi tror att du ska, eller nyligen har, startat din karriär som fotograf med avslutad eftergymnasial fotoutbildning från exempelvis fotohögskola i bagaget. För att lyckas i rollen har du kunskap och vana av att arbeta i Photoshop. Erfarenhet av Lightroom och Capture One är ett plus. Vidare har du givetvis ett brinnande intresse för studiofotografering och ser denna roll som en stor möjlighet att utvecklas. Inte minst för att du kommer att få vår otroligt kunniga fotograf som handlare och mentor.

Dina personliga egenskaper

Sedan starten har vi på Home Furnishing Nordic genomgått en kraftig expansion, varpå det är viktigt att du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo och fokus på flexibilitet och problemlösning. För tjänsten är den personliga lämpligheten av stor betydelse. Du är självgående, lyhörd och initiativtagande. För att lyckas i rollen ser vi även att du är noggrann, arbetar strukturerat och är van vid att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. I övrigt kan en del tunga lyft förekomma då våra produkter främst är möbler. Har du kunskap och intresse för möbler och inredning är det ett stort plus!

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande roll i ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt. Du får vara med på en spännande resa med duktiga och drivna kollegor i en positiv företagskultur.

Placering & start

Tjänsten är på heltid och är placerad på huvudkontoret på Strandbadsvägen i Helsingborg. Tillträde sker i augusti.

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan, gärna tillsammans med portfolio eller motsvarade, snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

 

Ansök här: https://homefurnishingnordic.teamtailor.com/jobs/892028-junior-fotograf-till-marknadsledande-bolag