Välj en sida

Operatör

Securitas – Malmö

Om Securitas

 

 

Securitas är en pålitlig arbetsgivare som finns i 57 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt.

 

 

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheterna: du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter.

Din roll

Som operatör på en ledningscentral tar du emot och behandlar ärenden 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Jobbet är både hektiskt och dynamiskt.

Som operatör fungerar du som spindeln i nätet för våra kunders säkerhetslösningar. Du tar emot inkommande larm och samtal och säkerställer att rätt åtgärd sätts in utan fördröjning. Du fattar snabba beslut baserade på i förväg fastställda riktlinjer som tagits fram i överenskommelse med kunden. Vi strävar efter att uppnå optimal tillgänglighet och snabb respons. Du är våra väktares livlina/stöd när de utför dessa ärenden ute hos kund.

Vem är du?

 • Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo.
 • Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.Du är självständig, men jobbar också bra i team.
 • Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Vilka krav ställer tjänsten?

 • Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
 • För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).

Vi erbjuder dig

 • Att få göra konkret skillnad för människor och samhället
 • Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter
 • Engagerade och stöttande ledare och kollegor
 • Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus

Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se.

Vid utvärdering av sökande till tjänsten som operatör kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

 

Ansök här: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/2643805/184343?iso=se&source=ContactSources.IJB&SpecificSource=ContactSources.IJB.SpecificSources.Indeed

 

 

Butikssäljare till Emporia Malmö

Deichmann-sko AB, Malmö

Vill du jobba med mode och service i en av våra butiker tillsammans med våra andra fantastiska medarbetare? Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Hos Deichmann tror vi på att man kommer längst med samarbete och vi arbetar därför hela tiden på att stärka teamkänslan och arbetsglädjen.

Om jobbet
Vi söker nu en flexibel och serviceminded kollega som kan sprida glädje och energi i vår butik på Emporia Malmö. Tjänsten är ett vikariat på 20 tim/vecka och kommer att pågå t.o.m. 2021-12-31 och tillsättningen av tjänsten förväntas ske i början av mars månad.

Arbetsuppgifter:

 • säljarbete och kundservice
 • varupåfyllning
 • se till att butiken är städad och inbjudande
 • kassaarbete

Om dig
Nu söker vi en engagerad och hårt arbetande butikssäljare som:

 • är serviceorienterad med ett glatt sinnelag
 • är en teamplayer som ser möjligheter framför begränsningar
 • är villig att lära sig Deichmann Skos koncept
 • är beredd på hårt fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma

Vi ser gärna att sökanden har tidigare erfarenhet från serviceyrken, t.ex. restaurang/butik, samt klarar av ett högt tempo. Är du en person som vill överträffa kundens förväntningar och ge utomordentlig service så är du den vi söker. Vi är även i behov av personer som är flexibla och dessutom har möjlighet att arbeta extra timmar vid behov. Du behöver ha fyllt 18 år för att jobba hos oss.

Tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandeln är meriterande, men inget krav.

Vi erbjuder
Vi har en väletablerad arbetsmiljöorganisation som löpande fokuserar på att förbättra bland annat säkerheten, trivsel och arbetsglädje genom aktiviteter och kampanjer. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. För de medarbetare som visar potential och vilja att göra karriär finns det goda möjligheter hos Deichmann, bland annat som biträdande butikschef, trainee och butikschef. Om detta låter spännande så skicka in din ansökan till oss redan idag!

Ytterligare upplysningar
Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Eftersom övervägande antal medarbetare hos oss består av kvinnor så ser vi gärna även andra sökande till våra tjänster. Vi tror att en arbetsplats med större mångfald skapar en bättre arbetsmiljö och mer nöjda kunder.

Vi tar endast emot elektroniska ansökningar. För att ansöka, tryck på ”Ansök”.
Ansökan med uppladdade dokument överskridande 0,5 MB mottages ej.

_________________________________________________________________________________________________

DEICHMANN-koncernen är marknadsledande i Europa och grundades i Essen 1913 av Heinrich Deichmann. Det är idag en familjedriven verksamhet med tredje generationen vid rodret. Verksamheten har genom åren haft en kontinuerlig tillväxt och är nu representerad i 30 länder med mer än 4.000 butiker över hela världen. Deichmann är en modern verksamhet som med visionen ”Verksamheten ska tjäna människan” lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel, fokus på bra arbetsvillkor för såväl våra medarbetare som samarbetspartners, och inte minst på att ge kunderna trendiga kvalitetsskor till bra priser. Detta uppnås genom direkta globala inköp, teamwork och en människoorienterad verksamhetskultur. Sedan 2003 är Deichmann Sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko fortsätter att expandera i Sverige och Danmark de närmaste åren. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Läs gärna mer om oss på deichmann.com.

Ansök här: https://jobse.deichmann.com/

Butikssäljare, semestervikariat

City Gross – Helsingborg

Till sommaren 2021 söker City Gross i Ättekulla butikssäljare

Som butikssäljare på City Gross Ättekulla kommer du att:

 • Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass.
 • Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst.

 

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare söker vi dig som:

 • Har ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och tycker om att sälja varor.
 • Har tidigare erfarenhet av arbete inom detaljhandeln. Erfarenhet inom dagligvaruhandeln är meriterande.
 • Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

 

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 30 april 2021

 

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

 

Ansök här: https://jobb.citygross.se/jobs/1070093-butikssaljare-semestervikariat

ÄR DU VÅR NÄSTA KOLLEGA?

Operatörspartner Sverige ABMalmö

Nu söker vi en kundservicemedarbetare till vårt team.

I rollen får du hjälpa till i samtliga inkommande ärenden, vilket innebär en stor variation i ditt arbete.

 • Du vägleder kunderna kring enklare teknisk support, fakturafrågor, beställningar och avtal.
 • Du kommer utöver detta att ha en rådgivande funktion där du hjälper kunderna inom det stor produktutbudet som innefattar bl.a. mobiltelefoner och abonnemang.
 • Det förekommer merförsäljning vilket passar dig som utvecklas inom detta område

VILKA ÄR VI?

Operatörspartner är en samordnare och förvaltare av försäljningsavtal med fokus på telekom inom både företag och konsument.

Uttrycket heter klok som en uggla och vi värdesätter kloka affärer och söker efter kvalitet istället för kvantitet, och med vårt utarbetande kvalitetstänk och upplägg av ansvar har vi tagit vår bransch till en ny nivå.

VAD ERBJUDER VI?

 • Marknadsmässig grundlön
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bonus baserad på personlig- och teamprestation
 • Personliga förmåner
 • KontorstiderNya fina kontorslokaler i centrala Malmö

DIN PERSONLIGHET:

 • Du har högt kundengagemang och är lösningsorienterad
 • Du är strukturerad och noggrann
 • Kommunikativ och social
 • Har bra samarbetsförmåga

 

 

DIN ERFARENHET:

 • Du har fyllt 18år
 • Erfarenhet inom försäljning över telefon är meriterande
 • Du talar och skriver flytande svenska, fler språk är meriterande
 • Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller serviceyrket
 • Du är van att arbeta med Officepaketet

 

Ansök här: https://operatorspartner.teamtailor.com/jobs/1066906-ar-du-var-nasta-kollega