Välj en sida

Sommarjobb som biståndshandläggare  Båstads kommun – Båstad

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Vi på Myndighetsenheten inom Vård- och omsorg söker dig som vill sommarjobba hos oss som biståndshandläggare inom äldreomsorgen. Vi erbjuder ett givande och meningsfullt sommarjobb där du kan få lära dig mycket samtidigt som du kan bidra med mycket till våra medborgare. Vill du vara med i detta arbete tillsammans med oss? Vi är ett glatt gäng kollegor som kommer finnas som stöd och hjälp till dig som blir sommarvikarie hos oss.

Arbetsuppgifter

Som handläggare ansvarar du för myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen vilket innebär att ta emot ansökan/orosanmälan, utreda, bedöma, fatta beslut samt uppföljning av beslut. I arbetet ingår även samarbete med andra enheter inom förvaltningen samt andra myndigheter och vårdgivare. Vårt arbete bygger på Båstads kommuns kärnvärden: professionalism, arbetsglädje och respekt.

Som sommarvikarie kommer du få en grundlig introduktion till arbetet så du kan känna dig trygg i din roll. Du kommer också ha kollegor att fråga och ha som bollplank.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdig. För att trivas i rollen är det viktigt att du har intresse för att möta de människor vi är till för och som skapar bra möten utifrån ett professionellt förhållningssätt.

Vi förväntar oss att du:

 • Är en god kommunikatör
 • Är lösnings- och resultatinriktad
 • Har ett helhetsperspektiv

B-körkort erfordras.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få veta mer om dig.

Börja din karriär som säljare hos oss på DoGood EL

DoGood ELMalmö

Jobba hos oss!
Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av ett kreativt och växande företag.
DoGood EL följer devisen att bygga det företag vi själva alltid velat jobba på i form av en arbetsplats där medarbetare har roligt, inspireras och får utrymme att prova sina tankar och idéer.
Vi älskar att vara i framkant och vill därför bidra till ett mer hållbart samhälle där vi som företag, medarbetare och samarbetspartner tar vårt ansvar. Genom miljömässigt, ekonomiskt och innovativt arbete hoppas vi inte bara kunna göra ett positivt avtryck i samhället utan även inspirera andra.
Don’t be different, be the change, DoGood

Arbetsuppgifter:
Nu söker vi fältsäljare(Dörrförsäljning) som är hungriga efter nya möjligheter och personlig utveckling. I rollen som fältsäljare är du tillsammans med dina kollegor ute och träffar ny framtida kunder. Som säljare hos oss sköter du hela säljprocessen själv ute hos kund.
För den rätta personen så finns det också stora möjligheter att ta nästa kliv i karriären hos oss!

Vi erbjuder:

 • Stora karriärmöjligheter i en snabbt växande organisation.
 • En arbetsplats med högt i tak där alla har lika värde.
 • En sammanhållning med vårt härliga team där vi tillsammans är starkare.
 • En lönemodell utan tak. (Fast+Provision)
 • Flexibla arbetstider.
 • Kontinuerlig utbildning för att bli ditt bästa
 • Tävlingar och aktiviteter, tillsammans med dina kollegor.

Vi Söker dig som:

 • Trivs med att möta nya människor och skapa relationer.
 • Vill att utmana dig själv.
 • Är tävlingsinriktad och driven.
 • Kan jobba målmedvetet.
 • Talar flytande svenska.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök här: https://karriar.dogoodel.se/jobs/1097553-borja-din-karriar-som-saljare-hos-oss-pa-dogood-el

DHL Freight söker supervisor

Malmö

På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag –Förena människor, förbättra liv.Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.

 

På terminalen i Arlöv som stod färdig 2016 är vi 71 medarbetare som hanterar ca 40000 paket/pall per dygn. Nu söker vi en Supervisor/avdelningschef till vår paketproduktion.

 


Arbetsuppgifter och ansvar

Du får en utvecklande och spännande roll då du ansvarar för att leda och fördela arbetet i den dagliga paketproduktionen. Du kommer tillsammans med ditt team vara med och skriva historia när vi nu ska driftsätta DHL Sveriges största paketbana.

Du och ditt team om ca 20 personer ska tillsammans arbeta för att leverera en kvalité i världsklass samt se till att arbetet utförs enligt definierade processer.

Som avdelningschef ingår du också i den lokala ledningsgruppen.

 


Profil & Bakgrund

För att lyckas i det här jobbet ser vi gärna att du harminst en 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande och goda kunskaper i det svenska och engelska språket såväl i tal som skrift.

Vi ser även att du helst har erfarenhet från en tidigare ledande befattning.

God PC-vana är ett krav för rollen.

Nedan kännetecknar dig som person:

 • Älskar utmaningar och har ambitioner
 • Visar engagemang och uthållighet
 • Är strukturerad och resultatorienterad
 • Brinner för att kollegor och kunder är nöjda
 • Kommunicerar väl och är tydlig
 • Datorvana
 • Stresstålig
 • Du är målinriktad och resultatinriktad
 • Du är förändringsbenägen

 

Tjänsten är tillsvidare med 100 % tjänstgöringsgrad. Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Tjänsten är placerad i Malmö (Arlöv)

 


Vad erbjuder vi dig?

Vi på DHL trivs och många av oss har jobbathärlänge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt.Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilketuppmärksammas ochger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Vill du också vara med? Välkommen med din ansökan senast 19 mars, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, vänligen kontakta Jonas Kronqvist på email:jonas.kronqvist@dhl.comeller på 0709-345 357.

 

Häng med oss bakom kulisserna, följ oss påInstagram. Eller kika närmare påDHL– vårt varumärke,DHL Freight– globalt ellerDHL FreightSverige

 

Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd. Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.

 


DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

Ansök här: https://www.dpdhl.jobs/job/malmo/dhl-freight-soker-supervisor-avdelningschef/1886/5178998368?utm_source=Indeed&utm_medium=organic

Vaccinerande undersköterskor för storskalig Covid-19 vaccinering i Malmö

MD International AB (publ)Malmö

Sverige står inför tidernas största massvaccination och det krävs en gemensam insats i samhället för att så många människor som möjligt ska kunna vaccineras innan sommaren. Vill du vara med och bidra? För oss på Min Doktor är det en självklarhet att hjälpa till! Vi planerar därför en omfattande vaccinationscentral på Stadionmässan i Malmö och söker dig som vill bli en del av vaccinations-teamet.

Att arbeta som vaccinerande undersköterska hos oss

Du kommer att bidra med en betydelsefull och väldigt viktig samhällsinsats. Tillsammans med ett team av sjuksköterskor, farmaceuter och vårdpersonal kommer du se till att tusentals skåningar vaccineras mot Covid-19. Du kommer utföra vaccineringen vilket kräver en god stickvana samt hantering av förbrukningsmaterial. På vaccinationsmottagningen kommer det vara ett stort patientflöde vilket innebär att du behöver arbeta effektivt och noggrant. Vi söker personal för olika tjänstgöringsgrader och önskemål gällande detta fylls i under ansökan.

Vi söker dig som

 • Är utbildad undersköterska samt minst 5 års erfarenhet av arbete inom yrket
 • Har god stickvana, helst med dokumenterad erfarenhet av vaccinering
 • Erfarenhet från primärvården eller liknande arbete
 • Brinner för god service och gör det lilla extra för patienter och kollegor
 • Arbetar noggrant och effektivt
 • Har förmåga till självständigt arbete och beslutsfattande utifrån din kompetens
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 mars 2021 (urval och intervjuer sker löpande). Vi ser fram emot din ansökan!

Om Min Doktor

Min Doktor arbetar för att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt vilket också genomsyrar allt vi gör. Vi tror starkt på ett välmående samhälle där god hälsa och vård alltid finns nära till hands. Med hjälp av modern teknik och ständigt nytänkande skapar vi effektiva vårdprocesser som både ökar tillgängligheten till vård och frigör resurser så samhället klarar att möta dagens och morgondagens vårdbehov. Min Doktor erbjuder både digitala och fysiska vårdbesök med 21 vård & vaccinations-mottagningar runt om i Sverige. Min Doktor är registrerad vårdgivare och omfattas av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen.

Lagerförman

Derome ABÖrkelljunga

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu till en lagerförman till vår anläggning i Örkelljunga!
I rollen ansvarar du för att driva och utveckla lager och logistik på anläggningen vilket innefattar allt från varubeställningar till leveranser och löpande kundkontakter samt personalansvar. Dina arbetsuppgifter innefattar att ge våra kunder bästa möjliga service samt arbeta med påfyllning av lagerartiklar. Du och övriga kollegor på anläggningen arbetar tillsammans som ett team men arbetet är samtidigt självständigt där det krävs att du tar egna initiativ. Du arbetar med hög energi för att driva på vårt förbättringsarbete – allt för att förenkla och förbättra för våra kunder!

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som behöver du ha hög servicekänsla och god samarbetsförmåga. Du har tidigare arbetslivserfarenhet och/eller kunskap inom lager och/eller logistik. Vi söker dig som har servicekänsla samt är engagerad och energisk. Vi befinner oss just nu på en digitaliseringsresa och söker därför dig som inte rädds för att arbeta med ny teknik och utmana det som är. B-körkort och truckkort är ett krav, har dessutom med dig erfarenhet av försäljning inom bygg och materialkännedom ses det som meriterande.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde omgående. Placering är i Örkelljunga.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av platschef Henrik Persson på tel. 0435-306 76.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 21 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana – tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se