Välj en sida

Butikssäljare till Optimera Trelleborg

Optimera – Trelleborg

 

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 63 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

 

Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag, då kan detta vara någonting för dig!

Optimera Svenska AB är en ständigt växande aktör inom byggbranschen och vi söker just nu en butikssäljare till vår enhet i Trelleborg.

Vi söker dig som är en säljtalang redo att anta nya utmaningar. Som butikssäljare hos Optimera arbetar du med att ta hand om våra kunder, orderregistrering samt rådgivning till kunder gällande maskiner och förnödenheter. Det är viktigt att du har förmåga att driva ditt eget arbete. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag, där du har ett nära samarbete med övriga kollegor på enheten.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Butiksförsäljning till våra proffs- och konsumentkunder

 • Kundservice

 • Rådgivning till kund

 • Inköp för kunds räkning

 • Uppackning och exponering av varor i butiken


Dina kvalifikationer:

 • Gymnasieutbildning

 • Kunskap och intresse av förnödenheter och byggvaror

 • Kunskap om maskiner, skruv och infästning

 • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

 • Kunskaper muntligt i svenska och engelska, då större delen av all kommunikation internt och externt sker på dessa språk


Dina personliga egenskaper:

 • Självgående med god säljförmåga

 • God relationsskapare

 • Serviceinriktad

 • Uppskattar högt tempo

 • Gott ordningssinne

 • Prestigelös gällande arbetsuppgifter

 • Intresse och förmåga att kunna utvecklas inom bolaget


Ansökan:

Låter det intressant?

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV i nedan formulär så snart som möjligt, dock senast den 28 maj.

För frågor, kontakta enhetschef Kristofer Holmqvist, tfn 0410 576 24 eller via e-post kristofer.holmqvist@optimera.se

Rekrytering och urval sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

 

Ansök här: https://jobbahososs.optimera.se/jobb/job_details.php?id=7156

 

Säljare och kundrådgivare till Synsam Väla Helsingborg

Synsam – Helsingborg

 

Är du vår nästa Style and Customer Advisor? Gillar du högt tempo samt är säljdriven och modeintresserad, då passar du bra in i vårt team. Vi är ett bra team bestående av Leg Optiker, Store Manager och Style and Customer Advisor. Tillsammans ska ni se till att Synsams kunder går ut från butiken med ett leende och nya glasögon. När du är på jobbet så är ditt huvudansvar att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och väl bemött i butiken.

Beskrivning av tjänsten och din profil:

 • Tillsammans i teamet jobbar ni med att butiken är attraktiv för både kund och kollegor, så du är en person som tycker mycket om att jobba tillsammans med andra och har lätt för det.

 • För att lyckas i rollen som Style and Customer Advisor gillar du mötet med kund och är bra på det. Du är lyhörd för kundens behov och är duktig på att ge bra service och överträffa kundens förväntningar.

 • Du är resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet. Tar ägarskap för brister och problem till dess att det är löst.

 • Du sprider glädje och energi! Har förmåga att lägga ner tid och engagemang på ditt arbete. Din energi sprids till kunderna såväl som kollegor.

 • Du tar ansvar för både dina egna arbetsuppgifter men även för butikens gemensamma resultat.

 • Har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter både i det dagliga arbetet i butiken men också i arbetssätt. Du gillar när det sker förändringar.

Tidigare erfarenheter:

 • Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.

Det vi gillar med Synsam:

 • Att vi har snyggt koncept med fina lokaler.

 • Är ledande inom branschen.

 • Vi vill stötta dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.

Ansökan

 • Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://jobb.synsam.se/jobs/412-saljare-och-kundradgivare-till-synsam-vala-hel

 

Stödassistent till korttidsvistelse och korttidstillsyn LSS

Kävlinge kommun – Löddeköpinge

 

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Om tjänsten

Verksamheten växer och vi söker nu nya kollegor!

På korttidsvistelse och tillsyn arbetar vi med att ge stöd till barn, ungdomar och unga vuxna med funktionsnedsättning. Vi erbjuder miljöombyte och rekreation för den enskilde – och avlastning för den anhörige. Stödet är individuellt anpassat och utgår från den enskildes behov för att garantera den enskilde goda levnadsvillkor och ett gott liv. Det bygger på ett aktivt intresse från oss och en vilja att lyssna och förstå. Genom motiverande och praktiskt stödjande insatser hjälper vi personer att möta och hantera vardagslivets olika situationer med målet att de ska leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina förmågor. Stödet ges både i verksamhetens lokaler och i vardagliga aktiviteter ute i samhället. Verksamheten ligger på Södervångsområdet i Löddeköpinge.

Arbetsbeskrivning

Som stödassistent på korttidsvistelse och korttidstillsyn planerar och förbereder du tillsammans med dina kollegor det dagliga arbetet som innebär stöd och aktiviteter utifrån den enskildes behov, intressen och förmågor. Barnen, ungdomarna och de unga vuxna har olika behov och intressen vilket innebär stor variation i arbetet. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att det dagliga arbetet stämmer överens med gällande delaktighets- och genomförandeplaner.

I din roll som stödassistent kommer du att möta personer med olika funktionsvariationer i åldrarna 10-19 år med olika behov av individuellt anpassat stöd. Det förekommer utmanande beteende och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med det, kompetens att analysera bakomliggande orsaker samt arbeta fram olika strategier för att stötta den enskilde.

Du kommer att samarbeta med flera olika yrkesprofessioner och du kommer även ha ett nära samarbete med anhöriga. Syftet med samverkan är att planera och utföra väl anpassade insatser. Barnen, ungdomarna och de unga vuxna vistas i verksamheten framför allt på eftermiddagar, kvällar och helger därav jobbar du på schema med tjänstgöring varannan helg.

Kvalifikationer

För arbetet på korttidsvistelse och tillsyn krävs att du har grundläggande behörighet, vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet och/eller annan likvärdig utbildning. Utbildning och erfarenhet av tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande är meriterande.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn, ungdomar och unga vuxna med funktionsnedsättning inom omsorgen i Kävlinge kommun. Vi vill att du som söker har ett engagemang för att arbeta med människor och tycker om varierande och utmanande omsorgsinsatser. Du som söker ska vara lyhörd, tålmodig, flexibel och förstå vikten av att visa respekt. Du har god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande inom och utanför organisationen. Du är engagerad, ansvarsfull och arbetar för att ha goda relationer till den enskilde, anhöriga och andra professioner.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med olika funktionsnedsättningar och varierande stödbehov. Erfarenhet av arbete inom LSS och korttidsvistelse och korttidstillsyn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då Kävlinge kommun har en tydlig värdegrund med honnörsorden Öppenhet – Utveckling – Engagemang är det viktigt att du som sökande kan efterleva detta i din profession.

Körkort är meriterande.

Vid anställning kommer vi begära utdrag från belastningsregistret.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss i Kävlinge? Gå in på jobb.kavlinge.se för att läsa vad våra medarbetare tycker om att jobba hos oss, våra förmåner och se alla våra lediga jobb.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://kavlinge.varbi.com/se/what:job/jobID:400526/type:job/where:62/apply:1

 

Dubbel Dubbel behöver förstärkning i Malmö

Dubbel Dubbel – Malmö

 

Vi söker servis med god känsla för service till vår restaurang på Möllan i Malmö. Du har minst två års erfarenhet av jobbet och älskar att få människor att känna sig välkomna och sedda. Du får chansen att jobba i en matintresserad miljö och vara med att bygga upp en restaurang från grunden. Dubbel Dubbel handlar om smaker och hantverket i köket, grymma handgjorda dumplings och kinesiska smårätter, rolig dryck i glasen, alltid något som sticker ut och alltid en matresa. Vi kallar det Chinese Sharing som serveras i en internationell miljö med hög energi till ett pangpris. Vårt hjärta återfinns i Kina, med starka influenser från Szechuan och andra områden där hetta, kryddor och andra smakrika ingredienser återfinns. Vi startade vår första Dubbel Dubbel för 10 år sedan. I dag finns det fem Dubbel Dubbel varav tre finns i Göteborg och en i Malmö och en i Norrköping. Vi har precis påbörjat vår resa mot att öppna ett gäng nya Dubbel Dubbel – restauranger runt om i Sverige.

Vi söker dig som:

 • Jobbat inom serviceyrket i minst 2 år och har kassavana.

 • Älskar mat & dryck och brinner för serviceyrket.

 • Har ett personligt tilltal, är öppen, varm och inkluderande.

 • Har lätt för att inspirera andra och är en bra teamplayer.

 • Bidrar till en glad och effektiv arbetsmiljö.

Omfattning: Heltid/Deltid/ExtraSista ansökningsdag 2021-05-30

Ansök här: https://jobs.dubbeldubbel.se/jobs/1165735-dubbel-dubbel-behover-forstarkning-i-malmo

 

Digital Produktadministratör

Bygghemma.se – Malmö

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen att läsa mer på www.bygghemma.se .
Tycker du att e-handel verkar spännande, gillar du ansvar och har ett öga för detaljer? Då är du kanske personen vi söker!
Vi söker nu ytterligare en Digital Produktadministratör .
Om tjänsten
Som Digital Produktadministratör hos Bygghemma skapar du utifrån underlag från leverantör de produkter som finns i vår e-handel och klär dem med produkttext, bildmaterial, priser, med mera. Du tillhör vår produktavdelning, arbetar nära våra Produktchefer och har även andra kontakter såväl internt som externt.
I ditt dagliga arbete kommer du främst att arbeta i Excel, Photoshop samt i bolagets PIM- och affärssystem. Lösningsorienterat söker du upp den fakta som krävs för att ta uppdraget i mål.
Om dig
För att trivas i branschen och smälta in i vårt gäng gillar du att arbeta i ett högt tempo. Du är intresserad av e-handel, tycker om att ta ansvar och processar snabbt stora mängder data samtidigt som du har öga för detaljer.
För att lyckas i tjänsten ser vi också att du har ett sinne för ordning och reda, uttrycker dig professionellt i skrift och behärskar Office-paketet väl, framför allt Excel där letarad ( vlookup ) är en god kamrat.
Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i ett spännande och snabbt växande e-handelsföretag med goda möjligheter till utveckling.
Låter detta som din typ av utmaning?

Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Om företaget
Bygghemma.se är en del av BHG, den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden, med en nettointänkt på cirka 9 Mdkr 2020.
Inom BHG ingår över 100 onlinedestinationer, innefattande till exempel: www.bygghemma.se, www.trademax.se, www.chilli.se, www.furniturebox.se och www.nordicnest.se – och över 70 showrooms. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har verksamheter i de flesta europeiska länder. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.
BHG: s e-handelsverksamheter – www.wearebhg.com – har över 2 000 anställda som varje dag arbetar för att skapa en optimal köpupplevelse genom kombinationen av ett oöverträffat produktutbud och smart teknologi, kombinerat med ledande produktexpertis och ett brett utbud av service- och tjänster.

Ansök här: https://bygghemmase.teamtailor.com/jobs/1165450-digital-produktadministrator

 

Arbetsledare Väg & Anläggning Syd – Malmö/Helsingborg

Skanska – Malmö

 

Arbetsledare Väg & Anläggning Skåne

 

Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi vill fortsätta vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och vara med och bygga framtidens satsningar

 

Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi roligt på vägen dit!

 

Vill du vara med där det händer?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

I rollen kommer du bidra till att vi tillsammans når uppsatta mål gällande bl. a tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Affärsmässighet, ansvarstagande och resultatfokus är självklarheter för dig i ditt arbete.

Vem är du?

Som person ser du möjligheter där andra ser problem. Du är självgående och bidrar med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Framförallt är det viktigt att du som ledare har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål.

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har några års erfarenhet inom branschen, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap.

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar vilka du kan läsa mer om på vår hemsida. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi är stolta över våra värderingar där vi främjar inkluderande arbetsplatser som präglas av förtroende och respekt för varandra. Vi är övertygade om att en mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre miljö för våra medarbetare, större kreativitet och en bättre produkt för våra kunder. Detta är något vi värdesätter djupt och det är en viktig del i hur vi vill bygga ett bättre samhälle. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vill du trivas och ha roligt på jobbet, ansök idag!

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev senast den 18 maj 2021. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta Rekryteringsspecialist AnnaCarin Dahlqvist, 070-322 66 50.

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

 • Location: Malmö, Skåne, Sweden

 • Additional Locations: Helsingborg, Skåne, Sweden

 • Schedule: Heltid

 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

Ansök här: https://jobs.skanska.com/jobs/arbetsledare-v%C3%A4g-anl%C3%A4ggning-syd-malm%C3%B6-helsingborg-22358?src=Indeed.com

 

Account Manager till webbyrån Labified

Labified – Malmö

Att arbeta hos oss
Labified Sveriges snabbaste växande webbyrå. Nu storsatsar vi på vårt säljteam och söker fler hungriga account managers till vårt Malmökontor. Vill du ingå i en stark gemenskap, med engagerade kollegor som brinner för sitt jobb? En arbetsgivare som värnar om miljön och kollegorna, som tänker nytt och ser möjligheter i stället för problem? Vill du vara med och bidra till en bättre miljö? Varje år väljer vi på Labified fyra organisationer som vi stödjer. Detta års miljöarbete fokuserar enbart på den skandinaviska naturen.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du arbetar självständig men inom ditt team, mot tydligt uppsatta mål. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, bokar dina egna möten, genomför mötena och gör en överlämning till vårt leveransteam. Du kommer också ansvara för dina befintliga kunder och merförsäljning på dessa.
Vem är du?

Du har mångårig erfarenhet inom likvärdiga uppdrag. Du är inte rädd för att lyfta luren och ringa till företag som du inte känner. Vi förutsätter att du inger ett förtroende gentemot de kunder du är i kontakt med. För att lyckas i rollen ser vi på Labified att du är resultatfokuserad och tävlingsinriktad. Du är målmedveten, har stort eget driv och gillar att din insats kopplas till din löneutveckling. Du har körkort.

Vi älskar att se människor att växa, därför är ditt personliga brev viktigare än ditt CV. Berätta varför just du ska börja arbeta på Sveriges roligaste arbetsplats! Tack för din ansökan.

Ansök här: https://labified.teamtailor.com/jobs/1165746-account-manager-till-webbyran-labified

Kommunvägledare

Höganäs kommun – Höganäs

Som kommunvägledare är du Höganäs kommuns ansikte utåt och representerar hela kommunen. Kontakten med kommunen ska vara enkel och effektiv. Som kommunvägledare står du för enastående service och professionellt bemötande i alla situationer.
Du jobbar i ett team med sex kollegor. I kommunvägledarnas arbetsuppgifter ingår att kommunicera i olika kanaler såsom telefon, mejl, besök och ge service via digitala medier. Arbetsuppgifterna är varierande, i ena stunden informerar du om hur ansökan till förskolan går till eller vad som krävs för att kunna söka bygglov, för att i nästa stund berätta om driftsstörningar eller ta emot felanmälningar. För att trivas hos oss behöver du gilla förändring och att arbeta i ett högt tempo. Du drivs av att vara med och utveckla genom att se möjligheter och lösa problem. Hela tiden med invånarens bästa för ögonen. Att kontinuerligt ta dig an nya uppgifter, system och arbetssätt ser du som något positivt. För dig som gillar service och har ambitioner blir detta en mycket rolig och givande arbetsplats.
Beroende av kommande beslut tillsätts 1 eller 2 tjänster. Tjänsten/tjänsterna är tidsbegränsade med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning/högskoleutbildning med inriktning mot service, kommunikation, administration. Vi ser också att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kundservice.
Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig förvaltning och digital kommunikation. Du är pedagogisk och har samtidigt förmågan att lyssna, förstå och anpassa ditt bemötande utefter olika individers behov. Du har helhetssyn och bidrar till kommunens verksamhetsutveckling genom din analys och vilja att ständigt se förbättringspotential. Du är flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt, är duktigt på att dokumentera ditt arbete samt har förmågan att prioritera i en komplex miljö för att ge bästa möjliga service.
Du har vana av och hanterar med lätthet olika verksamhetssystem, har hög digital kompetens, är nyfiken och gillar att lära dig nytt. Du är utåtriktad, kommunikativ och tycker om att jobba i ett team. Vi strävar efter mångfald och att bygga ett team med olika kompetenser och bakgrunder. Du har en välutvecklad förmåga att kommunicera i både tal och skrift och kan anpassa din kommunikation efter kanal. Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt meriterande med kunskaper i ett tredje språk.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

”Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter” – så står det i våra ”Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald”. Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb – alternativt ring 0771-693 693.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid. 75-100%
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Efter överenskommelse, höst 2021.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-05-23

Arbetsgivarens referensnummer: A1027417

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=5EA80DF8-8C10-4E74-BBBA-B54AC6767F04&guidgroup=

 

Kommunvägledare till Medborgarcenter

Höörs kommun – Höör

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kundorienterad och serviceinriktad kommunvägledare till vårt Medborgarcenter. Medborgarcentret fungerar som en väg in till kommunens samtliga verksamheter och har till uppgift att hantera frågor och ärenden från medborgaren direkt vid första kontakt eller lotsa vidare till rätt person i organisationen.

Som kommunvägledare arbetar du med att svara på frågor, ge information och vägledning om kommunens verksamhet. Kontakterna sker via telefon, besök, e-post och webb.

Tillsammans med övriga fem kommunvägledare och chef kommer du att vara med och driva, förbättra och utveckla enhetens verksamhet i syfte att ge våra kommuninvånare bästa möjliga service.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara proffs på bemötande. Du brinner för att ge service och sätter alltid medborgaren i centrum. Du trivs i rollen att vara synlig och ska kunna möta våra medborgare på ett tryggt och förtroendeingivande sätt. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och trivs i en organisation där förändring och utveckling tillhör vardagen.

Du har lätt för att ta till dig och processa stora mängder ny information. Du är ansvarstagande, strukturerad och har förmåga att slutföra dina uppgifter.

Problemlösning är en av dina starka sidor och du har god förmåga att växla mellan teamarbete och individuellt arbete. Du är en van datoranvändare och har lätt för att arbeta i olika system.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vidare är det meriterande om du även behärskar andra språk som exempelvis tyska, danska, arabiska eller dari.

Du har en slutförd, godkänd gymnasieutbildning samt minst 60 högskolepoäng, gärna med inriktning på samhällskunskap, information eller kommunikation.

Om ovanstående beskrivning stämmer in på dig och du lockas av ett varierande arbete med mycket sociala kontakter tror vi att du kommer att trivas i rollen som vår nya medarbetare.

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3D248610a3-38f6-455e-b663-a638660cdefd%26frameablegui%3D

 

Driver Check-In till UPS Malmö-Sturup – sommaren 2021

UPS – Malmö

UPS (NYSE: UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Driver Check-In sökes till UPS center i Malmö-Sturup!

Som Driver Check-In på Inhouse Operations arbetar du med många olika arbetsuppgifter. Du förväntas vara flexibel och kunna gå in och arbeta på samtliga positioner där behov finns samt vara beredd att lära dig nya uppgifter löpande. Du kommer främst att arbeta med att adressändra paket och att ta emot chaufförerna på kvällen samt bemanna vår kundmottagning. Tjänsten innefattar lyft av paket och ofta sker arbetet under ett högt tempo var på det krävs att du kan hantera olika arbetsuppgifter parallellt och är vid god fysik.

Kvalifikationer

Som Driver Check-In förväntas du vara flexibel och besitta förmågan att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Vi ser gärna att du har lätt att lära och ta dig an nya arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på såväl självständigt arbete som samarbete inom teamet vilket gör att vi värderar ett inre driv och en god samarbetsförmåga högt.

 • Intresse för service och hög arbetsmoral.

 • Noggrann och flexibel.

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

 • Förmågan att arbeta självständigt i ett tidvis högt tempo.

 • Goda kunskaper av MS Office, datasystem och IT.

 • Erfarenhet av ramparbete är meriterande.

Om tjänsten:

 • Heltid måndag-fredag, 16.00-00.30

 • Tidsbegränsad anställning från juli till augusti 2021

 • Lön och villkor enligt kollektivavtal med Unionen

Då vi är ett säkerhetsklassat företag kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Ansök här: https://ups.workbuster.com/jobs/160912-driver-check-in-till-ups-malmo-sturup-sommaren-2021?ref=platsbanken