Välj en sida

BUTIKSSÄLJARE – MALMÖ- EMPORIA

Parker Drilling Company – Malmö

 

Job Description

Är du Rituals nya butikssäljare till vår butik i Emporia köpcentrum. Vi söker dig som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik! Rituals har en prestigelös kultur och hos oss får du möjlighet att både utveckla dig själv och andra i en fantastisk innovativ och inspirerande miljö.

DIN ROLL

I rollen som butikssäljare söker vi dig som har ett intresse för skönhet, service och retail. Vår filosofi bygger på Slow down. . .och att göra de små stunderna i livet till meningsfulla Ritualer och det är precis den upplevelsen vi alla jobbar för att ge till våra kunder.

Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du kunderna en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.

ARBETSUPPGIFTER

Som säljare informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbetsuppgifter ingår det även att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.

KVALIFIKATIONER

 • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.

 • Har du försäljningserfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.

 • Flexibel gällande arbetstider (både vardagar, kvällar, helger) och villig att arbeta storhelger som t.ex jul samt under sommaren.

 • Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder.

VAD HAR VI ATT ERBJUDA?

Rituals erbjuder en tjänst som butikssäljare till vårt team med entusiastiska kollegor. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

TIMMAR PER VECKA

Visstidsanställning 20 timmar i veckan. Start 1 juli.

VI ÄR RITUALS

“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.

Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.

Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

INTRESSERAD?

Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem, urval sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen samt spelet som du gör i samband med vår ansökningsprocess. Vi vill vara CV-lösa i vår rekryteringsprocess så därför önskar vi att du beskriver på ditt personliga sätt varför du vill jobba hos oss i samband med att du svarar på våra urvalsfrågor i ansökningsprocessen.

För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/Rituals1/743999751572453-butikssaljare-malmo-emporia

 

Servicepersonal till Skjutfält
Försvarsmakten – Tomelilla

 

Vill du utvecklas på ett professionellt och personligt plan samtidigt som du gör skillnad för andra? Vill du testa dina egna gränser samt vara med och försvara Sverige? Försvarsmakten söker nu vår nästa serviceman – är det du?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I befattningen ingår både drift och underhållsarbeten samt arbete med säkerhetsarbete på skjutfältet. Tjänsten innebär både arbete med tunga maskiner och verktyg samt fysiskt arbete. Tjänstgöringen sker på planerad arbetstid som kan omfatta både försvarsmaktsdygn, jour, kväll- och helgtjänst. Jobbet innebär tjänstgöring på flera skjutfält i Skåne. Kompetensutveckling inom ramen för tjänsten kommer att planeras in.

Efterhand kommer du ges möjlighet att både utveckla och förvalta rutiner inom ditt område. För att genomföra ditt arbete måste du ha lätt för att sätta dig in i verksamheten och förstå de olika behoven som finns i vår stora organisation. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering och förmåga till hög stresstolerans. Du kommer tillhöra Utbildningsstödenhetens skjutfältssektion och i huvudsak ha verksamhet på Ravlunda och Kabusa.

 • Drift och underhållsarbeten av skjutplatser, skjutbanor och övriga utbildningsanordningar

 • Måltillverkning samt drift och underhåll av förekommande målsystem

 • Säkerhetsarbete omfattande bl.a. radar- och sjöövervakning

 • Avspärrning av vägar och markområden

 • Övriga rutinbaserade återkommande serviceuppgifter

Krav

 • Körkort B

Meriterande

 • Kunskap om/erfarenhet av Försvarsmakten eller försvarssektorn

 • BE/C/CE körkort

 • Militärt förarbevis terränglastbil/lastbil/terränghjuling

 • Förarbevis/yrkesbevis på hjullastare, grävmaskin, truck

 • Erfarenhet av snickerimaskiner

 • Dokumenterad utbildning/erfarenhet av motorhandsåg och röjsåg

 • Dokumenterad erfarenhet av arbete i datormiljö

 • Båtkompetens motsvarande N8/M8

 • VHF intyg

Personliga egenskaper
Du har en hög känsla för service, organisation och struktur, är i hög grad självgående och vågar ta egna initiativ inom givna riktlinjer. Du är flexibel och prestigelös i ditt sätt och trivs att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen och söker medarbetare med rätt attityd, värderingar och inställning.

Övrigt
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning.
Arbetsort: Ravlunda
Tillträde enligt överenskommelse.
Befattningen är en civil anställning, med individuell lönesättning.
Du omfattas av kollektivavtal.

Vid frågor om befattningen och rekryteringsprocessen kontakta Lars Unné, 0723-880865.

Fackliga representanter:
SACO saco-p7@mil.se
OFRS senadin.sela@mil.se
OFR/O of-p7@mil.se
SEKO seko-revinge-p7@mil.se

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/333/job?site=2&lang=SE&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&ref=http%3A%2F%2Frekrytering.forsvarsmakten.se%2Fsv%2Fom-forsvarsmakten%2F&job_id=25651

 

Mercedes-Benz Malmö söker Produktexpert till Personbilar
Mercedes Benz Försäljnings AB – Malmö

 

Är du redo att kliva in i drömfabriken? Vi säljer fantastiska produkter och behöver nu en Produktexpert som kan vara med och ge våra kunder en lika fantastisk upplevelse. Mercedes-Benz Malmö är Das Beste oder nichts, är du?

Om tjänsten
Vårt försäljningsteam består av sex stycken Personbilssäljare, en Teamleader och tre stycken Produktexperter. Som team arbetar vi varje dag för att nå bättre resultat i både försäljning, kundnöjdhet och gemenskap. För oss är den en förutsättning att vi kan lita på varandra och hjälps åt i de utmaningar vi möter. För oss är framgång en lagsport, varje dag!
Som Produktexpert kommer du att få arbeta med alla steg i processen för en bil som säljs. Huvuduppdraget är att bidra till en fantastisk kundupplevelse. Detta gör du som Produktexpert genom att innan försäljning bidra med din expertis kring våra modeller, provkörningar, göra behovsanalys och skapa affärsförslag. Efter själva försäljningen är det sedan du som genomför leverans av fordon och därefter uppföljning med kunden. Du får helt enkelt följa hela kundresan från fösta steget i hallen, till det att kunden rullar ut i sin drömbil.

Exempel på arbetsuppgifter:
Administration kring försäljning, avtal mm.
Koordinera bilhall, parkering, logistik, rekonditionering, tankning m.m
Leverans av fordon till kund
Kontakt med kunder, samt interna och externa stakeholders
Konfigurera bilar i vårt säljsystem
Bli expert på våra produkter
Hantera kunder proaktivt och i bilhallen
Provkörningar

Om dig
Som Produktexpert hos MB Malmö är det viktigt att du vågar ta initiativ, är engagerad i ditt lärande och är en riktig stjärna på att överträffa våra kunders förväntningar. En bilaffär är ett stort köp som innebär många olika steg, varför det är viktigt att du har ett ordningssinne och gillar att ha kontroll över detaljer. Genom kommunikation, samarbete och flexibilitet löser vi de oväntade utmaningar vi ställs inför som team.
Troligen söker du denna tjänst för att du vill vara en del av ett fantastiskt team, men också för att du lockas av att vara en del av något nytänkande och utveckla dina starka sidor. Vi hoppas att du drivs av att testa nya vägar och visionen av att vi ska bli Nr 1.
Produktkännedom eller ett intresse för fordonsbranschen kan underlätta, men vi kommer givetvis ge dig 100% förutsättningar att på plats lära dig precis allt du behöver veta. Vi tror på viljan att lära sig och lägger stor vikt vid dina personliga drivkrafter.
För att söka tjänsten har du körkort, fullständiga gymnasiebetyg och är flytande i svenska samt engelska. God datorvana är också en förutsättning för att kunna hantera de administrativa uppgifterna. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta i kundmiljö och drivs av att skapa nya kunder. Kanske har du tidigare arbetat administrativt men vill inrikta dig mer mot kundmiljö och säljorganisationen. Vi välkomnar sökande i olika åldrar och med olika bakgrund.

Om oss
Vi på MB Malmö tror på människan. Vi vet att det är våra 150st anställda som gör skillnad mellan oss och andra. Vi vet att det är våra kunder som gör oss bättre. Vi vet också att engagemang och hjärta är det som gör oss till Nr 1. På Mercedes-Benz Malmö vågar vi ha kul tillsammans. Vem vill gå till en arbetsplats där man inte skrattar? Vi älskar det vi gör och hoppas att du vill vara med på vår resa mot Nr 1. De senaste åren har vi vuxit i både omsättning och vinst, detta är inget vi tänker ändra på.
MB Malmö är ett helägt dotterbolag som ingår i Daimler-koncernen, vilket gör oss till en arbetsplats med oändliga möjligheter av utveckling.

Ansökan
Ansöker gör du via länken nedan, dock senast 24/6! Vi förbehåller oss rätten att göra nödvändiga säkerhetskontroller för slutkandidater. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamleader PC Nytt Michael Blomqvist på telefon 040 671 70 66. Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till Axel Stigmar på HR på telefon 040-679 72 31.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=107&departmentId=17680&ProjectId=187830&MediaId=4

 

Vill du jobba på en fartfylld arbetsplats? Vi söker event-säljare Skåne!
Personal Best AB – Lund

Vi på Personal Best började vår resa 2019 och har sedan dess expanderat kraftigt. Varje dag träffar vi kunder och förmedlar våra tjänster genom olika säljkanaler. Genom att utveckla och vidareutbilda vår personal kan vi stoltsera med att mer än 90% av våra rekryteringar till ledarroller sker internt. Häng med på resan och utvecklas tillsammans med oss!

Vad ska du göra?
Vi på Personal Best har sedan 2019 ett väletablerat samarbete med Telinet Energi. Tjänsten går ut på att förmedla Telinets tjänst till kunder genom event, street och doorsales – vi jobbar alltså face2face. Tillsammans med dina kollegor arbetar du dialogdrivande ute i fält och i villaområden året om men som mest proaktivt under vår, sommar och höst.

Vi på Personal Best lägger störst fokus på kundnöjdhet och kvalité, därför söker vi personer som brinner för kundservice och försäljning. Vi ger dig mycket goda förutsättningar att lyckas med din försäljning då du är rustad med ett köpstarkt erbjudande där kunden bland annat får marknadens lägsta pris på el samt ett presentkort som gäller i över 1000 butiker och möjligheter runt om i landet. Om du tycker om frihet under ansvar, vill lära dig försäljning på riktigt och samtidigt tjäna bra – då har du kommit rätt!

För att vara aktuell för tjänsten krävs flytande svenska i tal och skrift samt att du har möjlighet att arbeta minst 3 dagar i veckan, men i första hand heltid. Registerutdrag görs.

Vad kan vi erbjuda dig?

 • En marknadsledande produkt och ett starkt erbjudande till kund

 • En belönande provisionsmodell med möjlighet till merförsäljning – påverka din egen lön

 • Tillgång till en gedigen onlinebaserad försäljningsutbildning

 • En stark gemenskap, laganda och roliga teamaktiviteter

 • Utvecklingsmöjligheter som säljare att växa med och inom bolaget – utveckla ditt team eller avancera inom företaget till nya projekt och möjligheter

 • En positiv och energifylld kultur – vi är ett team!

Vilka är vi?

Personal Best är arbetsplatsen för dig som alltid strävar efter att bli lite bättre, varje dag. Vi ser oss själva som ett idrottslag där vi ständigt stöttar, hjälper och utvecklar varandra för att tillsammans bilda ett starkt team. Vårt främsta mål är att alla i vår omgivning, kunder som anställda ska känna att försäljningen vi gör och beteendet vi har, är på absolut högsta nivå. Dessutom, om du är lika besatt som vi är när det kommer till egen utveckling, coachning och att hjälpa andra uppnå sina mål – då finns det gott om platser för dig som är driven att ha möjlighet till befordran.

Ansök redan idag, med eller utan CV!

Du anställs i Lund med omnejd.

 

Ansök här: https://personalbest.teamtailor.com/jobs/1207316-vill-du-jobba-pa-en-fartfylld-arbetsplats-vi-soker-event-saljare-skane?promotion=244650-arbetsformedlingen

 

Embla söker Behandlingspedagog
Nämndemansgården i Sverige AB – Eslöv

Embla är en högspecialiserad behandlingsenhet för kvinnor med samsjuklighet. Embla rymmer sju platser och ligger vackert beläget vid Rönneholms slott. Embla vänder sig till kvinnor med komplex samsjuklighet i åldern 20-54 år från hela landet. Vi arbetar integrerat och samtidigt med personer som har både beroende och psykiatrisk problematik

Det dagliga arbetet på Embla Center består av motiverande och relationsskapande arbete. Du ska stötta och motivera klienterna i den dagliga livsföringen och behandlingsprocessen Du kommer att hålla i samtal både enskilt och i grupp, social färdighetsträning med aktiviteter individuellt och på gruppnivå utifrån den enskildes behov. Du kommer att vara kontaktperson och ha dokumentationsansvar. Då behandlingen på Embla Center är individuell upplagd kommer du att vara kontaktperson och en i teamet kring varje klient. Teamet består av behandlare, sjuksköterska, läkare, föreståndare och psykolog.
Schemalagd arbetstid, dag , kväll och helg ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:
Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet samt ett stort intresse att arbeta med målgruppen kvinnor med beroendeproblematik och psykisk ohälsa.
Du har utbildning inom psykiatri och missbruk/beroende. Erfarenhet inom behandlings- och motivationsarbete är meriterad.

Du skall förutom adekvat utbildning och erfarenhet vara personligt lämplig och ha stort intresse att arbeta med målgruppen.

.

Krav:
Körkort:

 • B (Personbil)

Tillgång till:

 • Personbil

 

Ansök här: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/38923-namndemansgrden-i-sverige-ab-eslov-embla-soker-behandlingspedagog/tracking/5

 

Handläggare till Zmarta (Säljande)
Zmarta AB – Ängelholm

Har du intresse för försäljning, ekonomi, trivs i högt tempo och önskar att skapa värde för våra kunder? Välkommen med en ansökan till oss på Zmarta!
Bakgrund
Zmartas säljaravdelning hjälper varje månad tusentals kunder att förbättra sin privatekonomi. Som säljare jobbar du i ett team på den svenska marknaden över telefon. Syftet med samtal mellan kund och säljare är att hjälpa kunden att betala mindre varje månad för sina lån och krediter – Allt för att hjälpa kunden till en bättre privatekonomi.
Din roll och dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som säljande handläggare på vårt nya kontor i Vasastan!
Som handläggare kommer du att ta den första kontakten med kund (nykundsbearbetning) via telefon och sälja in vår tjänst samt berättar förutsättningarna med att använda Zmarta som har till syfte att förbättra kundernas privatekonomi. När kunden tackar ja till tjänsten, samlar du in den information som behövs, för att sedan skicka ansökan till över 35 långivare och banker.
Du kommer att jobba med Zmarta som varumärke, men är anställd av Insplanet.
Vi erbjuder dig
Vi har ett stort fokus på att våra medarbetare ska trivas och satsar därför mycket på våra anställda – Både när det gäller arbetstrivsel och hälsa!
3000:– i friskvårdsbidrag/år
Teambuilding aktiviteter, säljtävlingar och AfterWorks
Garantilön + Hög provisionsmodell
Tydliga karriärsmöjligheter
Heltidstjänst mån-fre 8:00-17:00

… och förhoppningsvis föreviga kollegor!
Din första tid
Självklart har vi planerat ut din första tid hos oss! Under dina första veckor kommer vi att erbjuda dig ett Onboarding program som omfattar förkunskaper om företaget, vår säljprocess samt de tjänster vi erbjuder. Utbildningen är alltså både teoretiskt och systematiskt. En erfaren och motiverad säljledare finns vid din sida, för daglig feedback och coachning – Allt för att du ska kunna känna dig så bekväm som möjligt.

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/pp/31fe7bb76dc044c997fc24dccb76c03b/83091/

 

Resande säljare – Skåne
Svea Solar Sweden – Helsingborg

Om Oss
Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 400 medarbetare och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi har funnits i 6 år och levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Vår vision är att bli Europas ledande aktör inom förnyelsebar energi och bidra till ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med våra modiga medarbetare, en innovativ helhetslösning och samarbetet med IKEA blir det möjligt för solenergi att vara det enkla och självklara valet. Arbetsuppgifter
Vi på Svea Solar söker nu efter en resande säljare i Skåne. I rollen kommer du att vara ansiktet utåt för Svea Solar gentemot våra befintliga och framtida kunder. Som resande säljare hos oss får du ta stort ansvar i att självmant planera in dina platsbesök där du ansvarar både för en effektiv och lönsam säljprocess, men även att skapa goda förutsättningar för våra installationsteam.

I rollen ingår:
Kontinuerlig kundkontakt både via telefon och plats hos kund.

Göra en teknisk analys av förutsättningar för solceller ute hos kund.

Att du på resande fot använder din dator, drönare, mätverktyg och framförallt din känsla för kundservice för att skapa bästa möjliga kundresa.

Att vara en naturlig brygga mellan sälj och installationsavdelningen.

Din anställning kommer att börja med en veckas utbildning på huvudkontoret i Sollentuna. Här kommer du få ta del av en teknisk utbildning samt gå med någon av våra säljare för att lära dig så mycket som möjligt av arbetet. Detta är också en väldigt bra möjlighet till att lära känna företaget, dina kollegor på andra avdelningar samt lära dig mer om våra interna system. Vem är du?
För att lyckas hos oss i denna roll krävs det att du gillar att vara självgående ute på resande fot med din bil, dator och telefon som närmsta hjälpreda. Rollen kräver att du tar stort ansvar i planeringen av dina egna dagar samt våra kunders resa hos oss. Då du är ansiktet utåt för Svea Solar ställer denna roll även höga krav på att du är social och flexibel i din framtoning. Nöjda kunder och framtida ambassadörer är din mission.
För att trivas i denna roll tror vi att du gillar en vardag av högt tempo, många bollar i luften och en ständig kundkontakt. Att du är teknisk lagd, har ett intresse för förnyelsebar energi och solceller ser vi som en självklarhet.
B-körkort är ett krav
Vi ser det som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom sälj, kundservice eller har erfarenhet av el och byggbranschen. Intresserad?
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

En innovativ, modig och hållbar värld. En solstråle i taget.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.

Varmt välkommen att söka!

Ansök här: https://careerssweden.sveasolar.com/jobs/1206595-resande-saljare-skane

 

Receptionist till Vårdcentralen Landborgen
Region Skåne – Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Landborgen är en nybyggd vårdcentral som nu är Helsingborgs största. Vårdcentralen ligger i hjärtat av Helsingborg med närhet till havet, skogen och centrum. Här har vi högt i tak samtidigt som vi har en god stämning. Vi har cirka 13 600 listade patienter och erbjuder dem ett brett vårdutbud med flera mottagningar såsom diabetes, astma/KOL, triagemottagning, äldrevårdsmottagning, distriktssköterskemottagning och barnavårdscentral. Hos oss finns sex specialister i allmänmedicin och flera utbildningsläkare. Vi har även undersköterskor, dietist, kurator och psykolog samt en rehabiliteringsavdelning med fysioterapeuter och arbetsterapeut.

Här har vi högt i tak samtidigt som vi har en god stämning. Vi lägger stor vikt vid att få till en bra arbetsmiljö med variation i arbetet.

Arbetsuppgifter

I din roll som receptionist är du den första våra besökare möter och därför blir ditt huvudsakliga uppdrag att ge ett gott bemötande till samtliga besökare. Du kommer bland annat att ta emot och registrera patienter, ta betalt och ordna med högkostnadskort. Som receptionist hos oss blir du också ett verksamhetsnära stöd till alla yrkeskategorier på vårdcentralen. Det innebär att till stor del arbeta med administrativa arbetsuppgifter såsom bokningar av tolk, sjukresor, 1177.se, hantera inkommande och utgående post, remisshantering samt avbokningar. Du kommer ha ett nära samarbete med sekreterargruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet från arbete inom primärvården, särskilt om du har erfarenhet av datorsystemen PMO, Lissy eller Pasis

Du som person är trygg i din yrkesroll och kan arbeta effektivt både självständigt och i grupp. Du tar engagerat och initiativrikt dig an dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. Då arbetet innebär nära kontakt med såväl patienter som vårdpersonal bör du vara serviceinriktad och trivas med att ha många kontaktytor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=85c70949-e85e-426c-9cbb-0da6a5a67eef

Våningsvärdinna/värd till Patienthotellet
Region Skåne – Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Patienthotellet i Lund!

Patienthotellet är en unik verksamhet inom Region Skåne och är en integrerad del av Skånes universitetssjukhus (Sus). Patienthotellet erbjuder sjukvården hotellboende för patienter som är i behov av sjukhusansluten vård eller behandling men som inte behöver vara inlagda på vårdavdelningen. Detta hotellboende karaktäriseras av medicinsk trygghet, hög kvalitet vad gäller service och miljö samt av driftseffektivitet. Även anhöriga till patienter kan erbjudas ett boende med närhet till den övriga vården. I verksamheten ingår även restaurang och konferensverksamhet. På Patienthotellet arbetar 27 medarbetare inom följande yrkeskategorier; våningsvärdar, sjuksköterskor och restaurangpersonal.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en våningsvärdinna/värd som vill vara med och fortsätta utveckla vår service och bidra med mervärde till våra gäster.

I rollen som våningsvärdinna/värd har du ett helhetsansvar för servicen på hotellet. Tillsammans med reception och restaurang är värdinnorna/värdarna ansiktet utåt och ska kunna bemöta gäster på ett professionellt och vänligt sätt. Våningsvärdinnan/värden har ett nära samarbete med receptionen och iordningsställer rum så att gäster kan checka in. I ditt arbete ingår framför allt städuppgifter men också hantering av förråd, textilier, smutstvätt, bäddning, felanmälan samt tillsyn av gäster.

För oss och våra medarbetare är det viktigt med utveckling och vi arbetar därför med kontinuerlig utbildning för att vidareutveckla vår servicenivå och kvalité. Möjlighet att få tjänstgöra i receptionen och som restaurangbiträde kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, ordningsam och som har känsla för vad som behöver göras. Eftersom du har mycket kontakt med våra gäster och kommer vara vårt ansikte utåt vill vi att du har ett serviceinriktat förhållningsätt samt en mycket god samarbetsförmåga.

För tjänsten krävs godkänd gymnasieutbildning och att du har erfarenhet från hälso- och sjukvården, hotellbranschen eller lokalvårdsbranschen. Vi ser det som meriterande om du har någon form av sjukvårdsutbildning.

Eftersom mycket kontakt sker med gäster och övrig hotellpersonal är god svenska i tal och skrift ett krav. Ytterligare språk är meriterande.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=e8612a90-df29-499b-bd08-095258d5617b

Max söker medarbetare
Max Burgers AB – Landskrona

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.


Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.


Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:410587/type:job/where:62/apply:1