Välj en sida

Undersköterskor/sommarvikarier till Vardaga Jordbodalen,…

Vardaga  – Hörby 

Nu söker Vardagas HelsingborgsenheterJordbodalen, Pålsjö Park och Villa Maria sommarvikarier. Vi söker undersköterskor för vikariat hela eller delar av sommaren. Tjänstgöringsgraderna varierar mellan olika vikariat. Vi erbjuder arbetsplatser med god struktur, trevliga kollegor och ett arbete som ger massor tillbaka. Sök direkt, vi arbetar löpande med urvalet, dock senast 30 april.

Det här får du hos oss:

 • Lyftutbildning, utbildning i basala hygienrutiner, medicindelegering, social dokumentation, livsmedelshygien mm.
 • Utbildning om Vardagas värderingar och koncept
 • Ett nära och coachande ledarskap från en gruppchef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
 • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Om du delar våra värderingar och utför en bra prestation som sommarvikarie, kan det skapa möjligheter för fortsatt arbete hos oss.

Om Jordbodalen, Pålsjö Park och Villa Maria
Jordbodalen är Helsingborgs största boende med plats för 107 personer och ligger precis bredvid det vackra strövområdet Jordbodalen. Huset är uppdelat i fyra våningar med två avdelningar på varje våning. Läs mer på: https://vardaga.se/verksamhete…

Pålsjö Park har 60 platser och ligger naturskönt intill Pålsjö skog. Det finns tre avdelningar, en på varje plan i huset. Läs mer på: https://vardaga.se/verksamhete…

Villa Maria har 60 platser, varav 11 belagda i dagsläget. Huset ligger nära Maria station och är helt nybyggt. Verksamheten drivs i Vardagas egen regi. Läs mer på: https://vardaga.se/verksamhete…

 • Vi är demenscertifierade boende, vilket betyder att alla som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Vardagas Demensakademi.


Som undersköterska är du oerhört viktig!

Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person som en egen individ och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Arbetsuppgifter:

I rollen som undersköterska hjälper du och stöttar den boende med det den behöver enligt den planering som finns. Du kommer att vara behjälplig med alla moment i den dagliga tillvaron, så som av- påklädning, personlig hygien, svara på larm, städning, bäddning och sociala aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår också att ha medicindelegation, skriva social dokumentation och att samarbeta med övriga yrkesprofessioner i huset, ex arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterska och dina undersköterskekollegor.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: ”Vi gör världen litet bättre, en människa i taget”. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du:
… lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
… är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
… trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av social dokumentation är meriterande.
Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-04-30
Har du frågor? Kontakta gärna: Petra Hultberg 0733-250928. Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

 

 

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

 

Ansök här: https://vardaga.teamtailor.com/jobs/1066901-underskoterskor-sommarvikarier-till-vardaga-jordbodalen-palsjo-park-och-villa-maria

 

 

Sommarjobb inom vård och omsorg

Åstorps Kommun

Vill du göra en insats och avlasta vårdpersonalen i sommar? Vill du stödja Åstorpsbor i deras vardag och arbeta med service, omvårdnad och trygghet? Då har du hittat rätt. Frågan är bara vilket arbete som passar dig bäst.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och ansvarsfulla. Men huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge personlig omvårdnad där du t.ex. hjälper vårdtagarna med personlig hygien, på- och avklädning, måltider men även städ och tvätt. Men vart dessa utförs beror på vilket område du arbetar inom. Vi erbjuder sommarjobb inom följande områden:

Personlig assistans:
Att arbeta som personlig assistent innebär att du är en förlängd arm till brukare med funktionshinder som omfattas av LSS där syftet är att brukaren får en god livskvalité. Arbetsuppgifterna är varierande utifrån brukarens behov. Arbetet utgår från brukarens hem.

Grupp- och servicebostad:
Inom Grupp- och servicebostäder arbetar du med personer som har fysiska och psykiska funktionshinder och omfattas av LSS. Du är ett socialt och pedagogiskt stöd i brukarens hem och närmiljö. Du motiverar den enskilde att bli så självständig som möjligt.

Socialpsykiatri:
Som habiliteringsassistent och boendestödjare är du ett viktigt stöd i det dagliga livet för personer med både synliga och osynliga funktionsvariationer.

Särskilt boende och korttidsboende:
Ett särskilt boende (även kallat äldreboende/vårdboende) är en bostad anpassad för äldre vårdtagare med stort behov av vård och omsorg. Korttidsboende är ett tillfälligt boende för den som har svårt att klara sig själv efter en sjukhusvistelse eller sjukdom.

Hemvård:
I hemvården utför du dina arbetsuppgifter i vårdtagarens hem.

Kvalifikationer:

Gemensamma krav för de fem yrkesområdena är:

 • Du ser det som betydelsefullt att hjälpa människor och ett gott bemötande kommer naturligt för dig.
 • Du har fyllt 18 år innan den 31 maj.
 • Du behärskar det svenska språket på ett sätt att du kan kommunicera med vårdtagare, anhöriga och kollegor, både i skrift och i tal.
 • Du kan arbeta med både manliga och kvinnliga vårdtagare och arbetskamrater.
 • Du har god datorvana eftersom arbetet kräver dokumentation.

Det är meriterande om du har en färdig eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är även meriterande om du har erfarenhet av likande arbete. I vissa tjänster ingår bilkörning och då är B-körkort för manuell växellåda ett krav.

Som person är det betydelsefullt att du är närvarande, lugn och trygg eftersom du arbetar nära vårdtagarna. Vi ser det som en självklarhet att du kan sätta vårdtagaren i centrum. Vi ser även att du kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Vi ser framemot att få läsa din ansökan!

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Arbetstiderna varierar utifrån verksamhetens behov och är schemalagda dag, kväll, natt och helgtjänstgöring.

Vi håller intervjuer löpande – ansök redan idag så kanske du blir en av dem som har sommarjobbet säkrat tidigt!

Om du blir anställd hos oss behöver vi ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Det här utdraget vill vi att du tar med dig om du blir kallad till intervju. Det kan ta några veckor att få utdraget hemskickat till dig så ansök gärna om det redan idag. Du kan göra ansökan på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 11 dagar – 3 månader
Tillträde: 2021-06-01. Det finns möjlighet att påbörja din arbetsplatsinriktade introduktion redan under våren.
Tidsbegränsat till: 2021-09-05
Antal platser: 50

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A1004691

 

Upplysningar lämnas av:

Emma Nordh
Områdeschef
Telefon: 042-64277
E-post: emma.nordh@astorp.se

Fanny Handreck
Områdeschef
Telefon: 042-64237
E-post: fanny.handreck@astorp.se

Emma Andersson
Områdeschef (LSS)
Telefon: 042-64107
E-post: emma.andersson@astorp.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 042-640 00

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=1F7B6D8C-80E6-4AC8-A5AC-DED2B8DA6124&templateid=0

 

 

Humana söker omvårdnadspersonal

Humana Assistans – Ängelholm

Vill du jobba nära naturen och havet och på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Välkommen till Humana Sommarsol i Vejbystrand.

Att vara med i uppstarten av ett äldreboende är spännande och ger en stor möjlighet till delaktighet och inflytande. Nu har du chansen att vara med på den resan. Vi söker omsorgspersonal för både tillsvidareanställning och timanställning, både dag/kväll och natt. För tillsvidareanställning är tjänstgöringgraden deltid och varierar mellan 70-85% – ange önskemål i din ansökan. Vi tillämpar provanställning om 6 månader.

Humana Sommarsol öppnar 2 juni 2021. Det är ett innovativt boende med genomtänkt design där kvalitet står i fokus. Boendet har totalt 60 lägenheter för personer med demenssjukdom samt somatiskt omvårdnadsbehov. Verksamheten kommer ha en inbjudande utemiljö med växthus och promenadstråk. Här arbetar vi utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och Humanas värdegrund – Glädje, Engagemang och Ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med lång erfarenhet av äldreomsorg.

För att trivas hos oss är du:

 • Engagerad och serviceinriktad med ett gott bemötande
 • Ansvarstagande och initiativrik
 • En teamspelare som har lätt för att samarbeta med andra professioner

Vidare vill vi att du på ett naturligt sätt arbetar aktivt för att skapa meningsfulla aktiviteter, både inomhus och utomhus.

För att klara av denna tjänst ser vi att du har vana av att dokumentera och behärskar svenska i tal och skrift.

Din arbetsdag
Som omsorgspersonal hos oss stöttar du kunden att klara av sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, påklädning, måltider samt städ och tvätt. Du bidrar till att kunden har en social och meningsfull dag och upplever trygghet. Du utför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumenterar i social journal. Under din arbetsdag har du kontakt med kollegor i olika professioner, vilket kräver samarbete, bra dialog och återkoppling.

Ansök redan idag – vi erbjuder
Vi på Humana vet att det är viktigt att trivas och känna sig delaktig på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du utifrån olika ansvarsområden har möjlighet att utvecklas. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att veta vem du är och vad du kan bidra med hos oss på Sommarsol.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-03-14

Kontaktperson

Hanna Göthlin Regionchef

Driftoperatör

Höganäs AB – Höganäs

Gillar du att samarbeta och lösa problem? Då kan detta vara ett arbete för dig! Just nu söker vi två driftoperatörer till vår kundblandning på Höganäs.

Om tjänsten

Tjänsterna är placerade på Distaloyverket i Höganäs och är tillsvidaretjänster med sex månaders provanställning. Dina huvudsakliga arbetuppgifter är att producera Astaloy™, Distaloy® och kundspecifika blandningar enligt uppsatta kvalitets-, miljö- och kostnadskrav. Arbetet bedrivs i kontinuerligt treskift, men olika skiftsformer förekommer och kan förändras vid behov.

Din profil

Du är driven, ansvarsfull och initiativtagande. Du är också en praktisk problemlösare med god kommunikationsförmåga, är noggrann och har god datorvana. Vi vill gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och att du har goda referenser från att arbeta i grupp. Vi ser gärna att du har ledaregenskaper och vill utvecklas och växa i din roll.

För jobbet krävs treårig gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med teknisk inriktning, körkort samt att du förstår engelska i tal och skrift.

Att jobba på Höganäs

Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du utvecklas och når din fulla potential och uppfyller dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi tydliggör att vi strävar efter öppenhet och samhälle som ett sätt för både individer och företag att utvecklas. Det skriver du också under på. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2019 var 1,3 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?

Låter det intressant är du välkommen med din ansökan senast den 14 februari. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Contact persons

Thomas Nyman
Driftledare
thomas.nyman@hoganas.com
Håkan Fridh
HR Business Partner
hakan.fridh@hoganas.com

BACK

APPLY

Contact

Within Höganäs we work with recruitment with respect for all applicants, we work effective, transparent and towards diversity.

Please know that we only consider and accept a general application via our homepage. Our way to safeguard that everyone who has put in an application is considered based on his or her input.

GENERAL APPLICATION

Technical issues

If you experience a technical difficulty to submit your application or general application please let us know

TECHNICAL ISSUES

 

Ansök här: https://www.hoganas.com/en/work-with-us/vacant-positions/jobs/416-operator-till-kundblandningsprocessen/

 

 

SOS-operatör

SOS Alarm SverigeMalmö

SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Hos oss på SOS Alarm arbetar idag ca 1100 stolta SOS:are.

 

Vill du göra skillnad för andra, på riktigt? Vi söker fler medarbetare som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla.

Din vardag som SOS-operatör
”En av de roligaste sakerna med det här jobbet är att ingen dag är den andra lik”. Du kommer att få möta alla möjliga typer av människor, frågeställningar och problem. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att svara på inkommande samtal från människor i nöd. Som SOS-operatör svarar du på nödnumret 112 och är den hjälpsökandes första kontakt innan andra hjälpresurser är på plats.
Samtalen omfattar allt ifrån akuta sjukfall, trafikolyckor, bränder till samtal där någon är i behov av en trygg röst. Med intervjustöd och anpassad teknik säkerställer du att rätt resurser skickas till rätt plats i rätt tid. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser så som polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet bedrivs ofta i ett högt tempo och hjälpsökande står alltid i fokus. Arbetet bedrivs på SOS-centralen i MalmöI där du sitter i en öppen miljö tillsammans med dina kollegor.

För att få rätt förutsättningar för att lyckas som SOS-operatör, inleds anställningen med en gedigen utbildning som sker delvis från vår utbildningsenhet i Kista och delvis på hemmacentralen i Malmö. Som SOS-operatör har du en dygnsgående tjänst med möjlighet att påverka ditt eget schema.

Vi erbjuder dig

 • Att få göra en verklig skillnad i andra människors liv, varje dag
 • Ovärderlig lärdom i att kommunicera med olika typer av människor
 • Engagerade och stöttande ledare och kollegor
 • Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag där människan alltid står i centrum
 • Du får samverka tillsammans med bl. a. Polisen, Räddningstjänst, ambulans och andra aktörer som är viktiga för samhället

Vi söker dig
Du trivs med att hjälpa andra människor – det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du alltid vill hjälpa den som ringer in och hanterar samtalet från början till slut. Du är trygg i dig själv, flexibel och beslutsam oavsett vilket samtal du hanterar. Rollen innebär samverkan med kollegor och externa aktörer vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är en vänlig, orädd och lyhörd person som har lätt för att prata med människor. Vidare är du empatisk och professionell samtidigt som du samverkar och tar ansvar i din yrkesroll.
Tjänsten är med start i september.

Vi tror att du…

 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet
 • Talar och skriver svenska obehindrat och är bekväm med att ta samtal på engelska
 • Har god datorvana och trivs med att arbeta i olika och komplexa system
 • Har god simultanförmåga då arbetet kräver att du kan hantera flera uppgifter på en och samma gång
 • Har intresse för samhällsfrågor
 • Meriterande om du har erfarenhet från exempelvis: sjukvård, blåljusverksamhet, trafikledning eller liknande.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta oregelbundna tider då SOS Alarm är en verksamhet som finns till för hjälpsökande dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan snarast, dock senast 24 februari. Urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor? Kontakta rekryterande chef

Sofie Schmidt; sofie.schmidt@sosalarm.se

 

 

SOS Alarms genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

 

Ansök här: https://jobb.sosalarm.se/jobs/1066965-sos-operator