Välj en sida

Personal sökes till Vardagas äldreboenden i Skåne

Vardaga – Hörby

 

Vi söker personal till Vardagas äldreboenden i Kristianstad, Broby, Malmö, Lund, Staffanstorp, Helsingborg, Ängelholm, Falsterbo och Simrishamn
Just nu söker vi dig som har möjlighet att hjälpa oss i en extraordinär situation, då spridningen av corona-viruset innebär stora utmaningar för vården och omsorgen. Vi förbereder oss nu inför en eventuellt intensiv period och börjar därför inventera intresset hos dig som vill jobba hos oss. På Vardagas äldreboenden är du med och skapar trygghet och livskvalitet för de allra äldsta i samhället.

Läs mer om enheterna på respektive ort via Vardaga.se

Läs mer om jobbet här eller sök jobbet direkt genom att klicka på knappen ”Sök utan CV!”” nedan.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

 

Ansök här: https://vardaga.teamtailor.com/jobs/864118-personal-sokes-till-vardagas-aldreboenden-i-skane

 

Arbetsmiljökonsult

Sweco – Malmö

 

Fokus på arbetsmiljö i arbetslivet ökar och vi ser en stor efterfrågan på dessa tjänster hos våra kunder. Vi vill fortsätta att utveckla vår verksamhet inom arbetsmiljöområdet och söker därför dig som vill arbeta med arbetsmiljö och verksamhetsledningssystem, mot byggsektorn eller mot industrin.

Varför jobba hos oss?

I gruppen i Malmö är vi idag 7 konsulter som arbetar med arbetsmiljö-, miljö, och kvalitetsmanagement samt byggarbetsmiljösamordning. Våra kunder verkar inom flera olika branscher. I våra uppdrag, hjälper vi våra kunder med stöd och vägledning gällande arbetsmiljö inom flera olika tjänsteområden. Inom gruppen finns en stor samlad kunskap inom området och vi samverkar även med kollegor i andra delar av landet för att nyttja vår samlade kompetens inom området. Detta gör att vi kan erbjuda en stor bredd och djup kunskap inom området.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

I din roll som konsult driver och genomför du kundprojekt inom arbetsmiljö. Du blir en viktig spelare i en expansiv grupp som själv ansvarar för att hitta nya uppdrag, träffa kunder och utveckla konsultaffären inom arbetsmiljö. Tänkbara uppdrag för dig hos våra kunder är att arbeta i rollen som BAS-P/U eller arbetsmiljöansvarig med uppdrag att utveckla och leda ett företags arbetsmiljöarbete, bevaka arbetsmiljölagstiftningen och stödja chefer och skyddsombud i dessa frågor. Din placeringsort är vårt kontor i Malmö och våra kunder finns i hela Skåne varför körkort är en förutsättning.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare som Byggarbetsmiljösamordnare för projektering/planering och utförande. Du har minst 5 års erfarenhet av arbetsmiljö- och miljöarbete där du bland annat arbetat som BAS-P/U. Du är engagerad i ditt arbete och har ett stort intresse för arbetsmiljö och riskfrågor. Du trivs med omväxlingen i att arbeta i olika uppdrag och drivs av nyfikenhet för våra kunders utmaningar. Troligen har du redan tidigare kommit i kontakt med lagstiftningsfrågor och revisionsarbete. Du bör ha relevant högskoleutbildning kombinerat med gedigen arbetslivserfarenhet inom arbetsmiljöområdet.

Vem är du?

Att du är affärsmässig är en förutsättning för att lyckas hos oss samt att du självständigt kan planera, organisera och driva både ditt eget och en projektgrupps arbete. Rollen kräver även att du är lyhörd och kommunikativ samt att du har god samarbetsförmåga. Du är också flexibel och kan snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 15 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Josefina Björneland, Gruppchef, 072 589 58 85, Josefina.bjorneland@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://www.sweco.se/karriar/lediga-jobb/arbetsmiljokonsult-till-malmo/

 

HSB söker en Kundvärd

 

HSB – Malmö

 

HSB Sundsfastigheter är HSB Malmös helägda dotterbolag och ingår i HSB Malmö som är en av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar. Med fler än 50 000 medlemmar är vi en av de mer tongivande. Verksamheten bedrivs som en medlemsägd kooperativ ekonomisk förening i sex kommuner – Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge. Utöver att HSB Malmö äger drygt 2300 hyresrätter och förvaltar över 30 000 bostadsrätter så erbjuds administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. Läs mer om HSB på www.hsb.se

Vi på HSB Sundsfastigheter letar efter dig som är tekniskt kunnig, brinner för omvårdnad
av fastigheter och vill ta dig an uppdraget som Kundvärd. Kärt barn har många namn.
Hos oss är kundvärdens roll en variation av tekniska, kommunikativa och administrativa arbetsuppgifter där du är första kontaktytan för hyresgästerna i våra egna fastigheter. Det är viktigt att du är bekväm i din kompetens och kan strukturera upp och planera dina dagar självständigt. Samtidigt kommer du att ingå i ett härligt team av kundvärdar som i samarbete med Reparatörer och Förvaltare tar hand om våra egna fastigheter och hyresgäster.

Ansvar och arbetsuppgifter

Kundvärdsrollen omfattar huvudsakligen följande arbetsuppgifter:

Avflyttningsbesiktning
Reparationer, inkl. felanmälan
Underhållsplanering av lägenheter invändigt och tekniska system samt bidra med underlag till Förvaltare vid underhållsplanering av gemensamma ytor
Medverkan vid bostadsmöten
Bosocialt arbete, enklare störningar
Beställning av reparationer och skötsel
Visning av lägenhet för ny kund samt information om lägenhetsunderhåll
Medverkan vid inflyttning
Kontering av fakturor samt enklare administration
Avläsning av fördelningsmätare samt övriga mätare i media
Våra kundvärdar har alternerande jour, varför du som söker tjänsten behöver vara villig att ställa upp i beredskap var sjunde vecka.

 

Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning och minst några års erfarenhet av liknande arbete. Du är kunnig i Office-programmen, Word och Excel och har god beställarkompetens i teknikfrågor. I rollen förväntas att du ha administrativ förmåga och vilja att lära dig nya områden och fastigheter. Som Kundvärd är du HSBs ansikte utåt och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Du är genuint intresserad av människor och fastigheter samt drivs av att leverera hög kvalitet i ditt arbete. För att trivas är det viktigt att du har servicekänsla, förmåga att skapa goda relationer och bibehålla relationerna i besvärliga situationer. Du är affärsmässig och visar stort engagemang i ditt arbete och bidrar till avdelningens goda samarbete.

 

Vi erbjuder

Du kommer att utgå från vårt moderna och nyrenoverade kontor i TT-gallery, i byggnaden bredvid HSB Malmös huvudkontor Turning Torso, och erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö och med trevligt arbetsklimat, där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad varje dag.

Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder.

Vi möter våra medlemmar och kunder bäst om vi speglar den mångfald som finns i samhället och välkomnar sökande som kan bidra till denna mångfald.

Med anledning av rådande situation med Covid19, där vi tar tydlig ställning för att minska risk för smittspridning, kommer första intervjuerna hållas per telefon/digitalt. Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag 19/4 intervjuer sker löpande.

 

Ansök här: https://jobb.hsb.se/jobs/864430-hsb-soker-en-kundvard

 

HSB söker en Fastighetstekniker

HSB – Landskrona

 

HSB Landskrona är en av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar. HSB Landskrona erbjuder attraktivt, prisvärt, tryggt och miljövänligt boende för alla genom livets olika skeden. Vi är en lokal aktör inom byggande och fastighetsförvaltning som har varit verksam sedan 1933. HSB Landskrona är en kooperativ organisation som ägs av 4 798 enskilda medlemmar och 52 bostadsrättsföreningar. Vi förvaltar 64 bostadsrättsföreningar med 3 163 bostadsrättslägenheter och ca 60 hel- eller delägda hyresfastigheter med 574 hyreslägenheter. Läs mer om HSB på www.hsb.se

Vi på HSB Landskrona letar efter dig som är tekniskt kunnig, brinner för omvårdnad av fastigheter och vill ta dig an uppdraget som Fastighetstekniker. Som Fastighetstekniker utför du en variation av tekniska, praktiska och administrativa arbetsuppgifter där du är första kontaktytan för hyresgästerna i våra egna fastigheter. Det är viktigt att du är bekväm i din kompetens och kan strukturera upp och planera dina dagar självständigt. Samtidigt kommer du ingå samarbete med såväl kollegor som kunder och behöver ha en utåtriktad personlighet med god social kompetens och kommunikationsförmåga.

 

Ansvar och arbetsuppgifter

Fastighetsteknikers ansvar är att säkerställa att våra fastigheter är hela, rena och snygga. Rollen omfattar huvudsakligen följande arbetsuppgifter:

Åtgärda felanmälningar
Reparationer
Skötsel av värme/ ventilationsanläggningar
Beställningar till underentreprenörer
Kontakter med kunder och underentreprenörer
Utföra kontroll och ronderingar i fastigheterna
Följa upp och återkoppla utförda arbeten till såväl kollegor som kunder
Dokumentera och administrera förekommande uppgifter
Bidra till ständiga förbättringar av processer och arbetssätt Utföra lägenhetsbesiktningar
Erfarenhet
Du har relevant utbildningsbakgrund (inom exempelvis VVS, el eller snickeri) och minst tre års erfarenhet av liknande arbete. I rollen förväntas att du har grundläggande kunskaper inom IT, ekonomi och administration samt har god beställarkompetens i teknikfrågor och god kännedom om fastighetsinstallationer. Som Fastighetstekniker är du HSB Landskronas ansikte utåt och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, meriterande är om du kan ytterligare språk. B-körkort är krav.

 

Personliga egenskaper

Du är genuint intresserad av människor och fastigheter samt drivs av att leverera hög kvalitet i ditt arbete. För att trivas är det viktigt att du har servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer. Du är affärsmässig och visar stort engagemang i ditt arbete.

 

Vi erbjuder

Med utgångspunkt från vårt härliga kontor i centrala Landskrona kommer du att arbeta i Landskrona med omnejd. Du erbjuds ett roligt, omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö och med trevligt arbetsklimat, där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad varje dag.

Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder. Vi möter våra medlemmar och kunder bäst om vi speglar den mångfald som finns i samhället och välkomnar sökande som kan bidra till denna mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag 19/4 intervjuer sker löpande.

 

Ansök här: https://jobb.hsb.se/jobs/864173-hsb-soker-en-fastighetstekniker