Välj en sida

Butiksmedarbetare

Media Markt – Malmö

 

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till MediaMarkt Svågertorp.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på någon av våra säljavdelningar samt kassa/service. Det ska vara en upplevelse att handla på MediaMarkt. Därför arbetar vi inte med några ”dummies” eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga surfplattor och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. Tjänsterna är på deltid och är visstidsanställningar.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

 

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

 

Är du intresserad?

För frågor eller funderingar vänligen kontakta langoe-conradsen@mediamarkt.se

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-05-10 Urval sker löpande och tjänsterna kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=100&ProjectId=194598&DepartmentId=2429&MediaId=5&SkipAdvertisement=False&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Säljare (sommarvikariat)

Coop – Kågeröd

 

 

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny medarbetare till Coop Kågeröd.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

 • Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda

 • Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna

 • Skylta om i butiken

 • Hantera reklamationer och klagomål enlig gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt

 • Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är ett sommarvikariat och vi ser gärna att du kan börja arbeta extra så snart som möjligt, men du kommer sedan att gå upp till 30-40 timmar / veckan under sommaren. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

 

Kvalifikationer

Kvalifikationer

 • Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande

 • Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande

 • Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande

Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Jenny Cederbrick | Butikschef | kagerod.butikschef@coop.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/78922-coop-ckb-saljare-sommarvikariat-coop-kagerod/?jobPipeline=Indeed

 

 

 

 

Projektingenjör, Entreprenad Skanska Industrial Solutions – Skåne

Skanska – Malmö

 

 

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Verksamheten inom asfalt, bergmaterial och infraservice bedrivs i fyra regioner, Norr, Öst, Syd och Väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

Vi söker nu en Affärsdriven Projektingenjör till vår beläggningsverksamhet i Skåne

 

Som projektingenjör har du ett nära samarbete med produktionen för att ge projekten förutsättningar att skapa en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Ditt fokus kommer innefatta inköp, projektekonomi, reglering och anbudsarbete. Rollen innebär mycket kontakter med olika funktioner i projektet och du bygger nätverk och skapar goda relationer med leverantörer, underentreprenörer och våra kunder.

Du är en lagspelare med fokus på Affären

Vi söker dig med relevant utbildning från Universitet eller Högskola och med minst tre till fem års erfarenhet av branschen eller motsvarande. Du är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, analytisk och tycker om att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig.

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i en supporterande roll inom produktion. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp.
Vidare har du en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt, du är tydlig och lyhörd. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad.

Vi behöver din ansökan senast den 30 april!

 

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarnach tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev via länken nedan.

 

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterade chef Johan Knutsson på 010-448 36 20.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

 • Location: Malmö, Skåne, Sweden

 • Additional Locations: Ystad, Skåne, Sweden; Lund, Skåne, Sweden; Helsingborg, Skåne, Sweden; Kristianstad, Skåne, Sweden

 • Schedule: Heltid

 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök här: https://jobs.skanska.com/jobs/projektingenj%C3%B6r-entreprenad-skanska-industrial-solutions-sk%C3%A5ne-21940?src=Indeed.com

 

 

 

 

Undersköterskor till akutavdelning

Region Skåne – Malmö

 

 

Gör skillnad. Varje dag.

Akutavdelningen (AVA) är en korttidsavdelning med 18 akutvårdsplatser och fyra intermediärvårdsplatser. Vi bedriver samma avancerade och komplexa vård dygnet runt. Verksamheten ses som en högre vårdnivå då den kan erbjuda andningsvård med NIV eller CPAP samt har möjligheter till hjärtövervakning och blodtrycksövervakning med artärkateter. Vi jobbar multidisciplinärt vilket betyder att vi tar emot patienter från alla specialiteter. Vi arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska och läkare där samarbete betyder allt. Avdelningen har önskeschema med timbank vilket möjliggör utrymme för kompetens- och verksamhetsutveckling. AVA behandlar även patienter som har ett behov av IMA-vård och som är misstänkt eller konstaterad bärare av Covid-19.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två undersköterskor till akutavdelningen i Malmö.

I dina arbetsuppgifter ingår vanligt förekommande undersköterskeuppgifter samt hjärtövervakning, provtagning och hantering av medicinskteknisk apparatur. Vi är nu i en fas där vi utvecklar vårt omhändertagande och våra behandlingsmöjligheter där du som undersköterska kommer att ha en central roll.

På avdelningen finns en omvårdnadsledare med fokus på kompetensutveckling och verksamhetsutveckling. Med hjälp och stöd av omvårdnadsledaren och din chef ser vi till att du i lagom takt får ta dig an våra olika vårdnivåer vilket ger dig goda utvecklings- och utbildningsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård/sjukvård. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift krävs. Det är meriterande med erfarenhet av akutsjukvård eller annan erfarenhet av sjukhusvård. Därtill ses erfarenhet av NIV, CPAP och/eller annan medicinsk apparatur som en fördel. Erfarenhet av Melior och Pasis är önskvärt.

Vi vill att du är en flexibel person med god prioriterings- och samarbetsförmåga. Därutöver har du lätt för att hantera stressade situationer. Viktiga ledord på avdelningen är att arbeta utifrån glädje, respekt och samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=3b352e66-3f61-4d41-9670-20118ca17919

 

 

 

 

Fastighetsskötare – med känsla för service

Båstads Kommun – Båstad

 

 

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Båstadhem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Båstads kommun. Med ca 1000 lägenheter runt om i Båstads kommun är vi den största aktören på bostadsmarknaden avseendehyresrätter i Båstads kommun. Vi äger och förvaltar kommunens samtliga äldrevårdsfastigheter och förvaltar även alla av Båstads kommun ägda fastigheter. Vi är idag 24 medarbetare; 7 kontorsanställda, 15 fastighetsskötare och 2 snickare.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter:
I din roll ansvarar du för skötseln av fastigheter inom ett specifikt område. Det kan innebära uppgifter inom bl.a.

 • Ansvara för inre och yttre skötsel av fastigheterna

 • Rondering av fastigheter

 • Hantering av felanmälningar

 • Beställa mindre reparationsarbeten och följa upp entreprenörer

 • Utföra skötselåtgärder och mindre reparationsarbeten

 • Föra dokumentation över fastigheterna så som medieförbrukning och underhållsåtgärder

Utöver de rent praktiska arbetsuppgifterna ingår kontinuerlig kontakt med hyresgästerna runt om i kommunen. Du planerar själv ditt dagliga arbete men har alltid en kollega nära till hands.

Kvalifikationer

Vi ser att du har erfarenhet av liknande praktiska yrken, gärna med dokumenterade kunskaper inom vvs och styr- och reglerteknik.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du arbetar i en serviceorganisation och ingår i ett arbetslag.

För att fungera i rollen krävs det att du är självgående, ansvarstagande, flexibel och har en hög känsla för service.

B-körkort och datorvana är ett krav samt goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=a81625f5-f9b1-4938-8ad9-7aac2b511316&guid=AA9B2E3B-2D3D-43B4-8EDE-A833EFC53909&locId=1

 

 

Produktägare, Digitalisering & IT, Skånetrafiken

Region Skåne – Malmö

 

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och påverka? Vi har ett viktigt samhällsuppdrag och bidrar till ett hållbart Skåne. Varje dag reser över 300 000 personer med Skånetrafiken till arbete, utbildning, vårdbesök eller annat. Att resa med kollektivtrafiken ska vara både enkelt och attraktivt och vi arbetar intensivt med att utveckla kundens upplevelse. Förutom att hantera den allmänna kollektivtrafiken i Skåne är Skånetrafiken även huvudman för färdtjänst och utför sjukresor och annan anropsstyrd trafik.

På avdelning Digitalisering & IT brinner vi för att hitta lösningar för att möta resenärens behov, liksom för att hjälpa våra kollegor i olika delar av verksamheten att göra det. Ambitionen är hög: vi vill erbjuda världens bästa digitala tjänster för kollektivtrafiken och arbetar hårt för att komma dit.

Enhet tjänsteutveckling säkerställer att Skånetrafiken ligger i framkant på digitala kundkanaler som skanetrafiken.se, appar, företagstjänster och mjukvara till försäljningskanaler. Vi arbetar även med interna kundverktyg i form av analysplattform, CRM och intranätet för att leverera det bästa digitala beslutsunderlaget. Vi välkomnar dig till en ambitiös och engagerad arbetsmiljö där du har stora möjligheter att utveckla och utvecklas.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och leda Skånetrafiken mot vår vision? Motiveras du av att driva utveckling, projekt och att skapa relationer? Då är rollen som produktägare för webb- och kontotjänster något för dig.

Du ansvarar för utveckling och förvaltning av Skånetrafikens webb- och kontotjänster och arbetar nära dina beställare i verksamheten och ditt utvecklingsteam för att finna och driva lösningar som skapar största möjliga värde. Du har järnkoll på vad som är världsklass och vad kunden tycker om de tjänster du driver inom ditt område, och du ansvarar för att tydliggöra och prioritera i teamets backlogg och förankrar med berörda intressenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Tillsammans med dina kolleger i olika delar av verksamheten, hitta lösningar som möter kundens och verksamhetens prioriterade behov.

 • Driva utvecklingen av lösningar genom ditt utvecklingsteam och ansvara för backlog.

 • Kontinuerlig förankring vad gäller planer och krav med beställare.

 • Medverka i framtagning av Skånetrafikens digitala roadmap.

 • Analys, uppföljning och omvärldsbevakning inom ditt område.

 • Driva konceptutveckling inom området.

För att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt verkar du på såväl huvudkontoret i Hässleholm som på vårt utvecklingscenter i Malmö.

Kvalifikationer

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig, och att du har flerårig erfarenhet av rollen som produktägare. Det är meriterande med erfarenhet av Scrum/Kanban, biljettsystem och om du är certifierad Product Owner eller Scrum Master. Dina kunskaper i såväl svenska som engelska är goda.

Du trivs som bäst när du, med hjälp av din kommunikativa läggning och samarbetsförmåga, får möjlighet att bygga goda relationer med olika intressenter. Som person är du coachande och kund-/användarfokuserad och lägger dig vinn om att skapa bästa möjliga upplevelse. Genom ditt strukturerade och problemlösande tillvägagångssätt, parat med en skicklig analysförmåga, ser du såväl helhet som detaljer och hur de samverkar. Det är även av vikt för dig att ta ansvar och du är van vid att ta rådiga beslut och se framåt.

Visst låter det som en intressant och utmanande roll? Varmt välkommen med din ansökan, gärna redan idag då vi i denna rekrytering arbetar med löpande urval!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=90ef521c-a59b-47f3-a23f-df535c20ebee