Välj en sida

Administratör till Barn- och utbildningsförvaltningen
Hässleholms Kommun – Hässleholms

 

Det här erbjuder vi dig!

Du kommer att arbeta med administration, centralt organiserad inom Barn- och utbildningsförvaltningen. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förberedande arbete och hantering av elevernas val av skola samt löpande hantering av val av annan skola under verksamhetsåret.

Din arbetsplats kommer att vara på Havremagasinet, Hässleholm.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning.

Har du erfarenhet av arbete inom administration i offentlig verksamhet och erfarenhet av att arbeta i Procapita/Education ses det som meriterande.

Som person är du strukturerad, kommunikativ, flexibel och noggrann. Du har en förmåga att se detaljer såväl som en helhet. Det är av stor vikt att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt, för att skapa ett gott samarbete med kollegor, vårdnadshavare, skolledare och andra interna/externa aktörer som du kommer att komma i kontakt med. Du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid och kan komma att kombineras med andra administrativa uppgifter.

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:416216/type:job/where:62/apply:1

 

Servicemontör VS
Bravida – Kristianstad

 

Bli en i vårt gäng!

Är du en serviceinriktad och engagerad VS-montör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Bravidas VS-avdelning i Kristianstad/Hässleholm befinner sig just nu i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!

Om jobbet

Vi söker en VS-montör för servicearbeten. Här arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i större projekt och i små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Arbetsuppgifterna innebär:

  • Installation och montering av anläggningar inom VS

  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar

  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

På vår VS-avdelning är vi idag 14 stycken medarbetare som värdesätter ett väl utfört arbete och goda kundrelationer samtidigt som vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat där vi trivs och har roligt.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör. B-körkort är ett krav. Meriterande är giltiga intyg för Säker Vatten, Heta Arbeten, Lödlicens, Liftkort, Fallskydd mm.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 6 augusti 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner

Alexandra Eberhardt

Entreprenadingenjör

0451-77 53 51

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I003/475/job?site=2&lang=SE&validator=be182e4eb75429bedb0ddaafd3755823&ref=http%3A%2F%2Fwww.bravida.se%2Farbeta-hos-oss%2F&ihelper=http%3A%2F%2Fwww.bravida.se%2FArbeta-hos-oss%2FLediga-jobb%2F&job_id=5793

 

Kontorskoordinator till Lund
Bjurfors – Lund

 

Är du vår nya kontorskoordinator i Lund?
På Bjurfors är vi stolta över att ha några av de skickligaste och mest drivna mäklarna i branschen. Vi vet att det är de som gör hela skillnaden. Därför är vi alltid på jakt efter fler fantastiska medarbetare som brinner för försäljning och för att hjälpa våra kunder till framgångsrika bostadsaffärer. Det är dig vi söker

Vi söker dig som vill vara Bjurfors ansikte utåt i vår reception på vårt kontor Lund Centrum. Här har du en mycket viktig roll gentemot bolagets kunder, mäklare, samarbetspartners och besökare.

Du kommer att ansvara för traditionellt receptionsarbete så som kundbemötande, dagligt underhåll på kontoret samt assistera våra mäklare med administrativa sysslor.

Det är en spännande och omväxlande tjänst, där vi söker dig med högt engagemang och gott ordningssinne.

Du är professionell, öppen och har ett kommunikativt sätt. Dina färdigheter är att kunna lyssna av människor och att kunna ge samtliga ett gott bemötande.

Du tycker om att ta initiativ till att saker och ting blir gjorda. Du är van att prioritera din tid och trivs i en omväxlande arbetsmiljö med högt tempo.

För denna tjänst ser vi med fördel att du har erfarenhet av liknande receptionsarbete. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet som receptionist/ assistent inom vår bransch.

Mer information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med en 6 månaders provanställning. Arbetstider kl. 8-17 måndag – fredag.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Väl mött!

 

 

Ansök här: https://karriar.bjurfors.se/jobs/1234575-kontorskoordinator-till-lund

 

 

Vårdare Socialt boende
Förenade Care – Lund

 

VERKSAMHETSBESKRIVNING
Förenade Care AB driver Piletorp på uppdrag av Lunds kommun och har gjort det sedan 2016.

Piletorp är ett dygnsboende med 26 platser för hemlösa män och kvinnor som fyllt 18 år med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa. Uppdraget innebär att ge brukaren en trygg boendemiljö och möjlighet till individuellt stöd och hjälp i kontakt med sjukvård, myndigheter och praktiskt socialpedagogiskt stöd.

Verksamheten har särskild inriktning på omvårdnad, trygghet, individuellt och respektfullt bemötande som är anpassat efter den enskildes behov och med tillvaratagande av den enskildes egna möjligheter.
_______________________________________________________________________________________
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, personal, samarbetspartner och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi arbetar i team bestående av vårdare, gruppledare samt verksamhetschef.

ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med övrig personal ska du som vårdare medverka till att skapa en trygg miljö med tydlig struktur. Du ska inge förtroende och kunna möta våra gäster där de är. Du kommer att vara kontaktman med ansvar för flera gäster och i detta bl.a. samverka med deras handläggare inom socialtjänsten samt andra myndigheter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i mathantering, städning, administrativt arbete, boendestödjande samtal och kontakt med socialtjänsten. I arbetet ingår också kvalitets- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen och gruppledaren kommit överens om på verksamheten.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är socionom, socialpedagog, skötare, behandlingsassistent eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Ett krav är att du har erfarenhet av målgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Som person har du ett professionellt förhållningssätt, god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott och lågaffektivt bemötande. Du sätter alltid den boende i centrum och behandlar alla med respekt, omtanke och service. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care. Du är lojal, självständig och lyhörd samt bidrar till verksamhetsutvecklingen och en positiv anda i arbetslaget.

ARBETSTID

Dag/kväll/helg, 4 v rullande schema. Tjänsten är på 91,70 %.
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN
Månadslön, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

1 september 2021 eller enligt överenskommelse

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV till Malin Norrman

malinno@forenadecare.com
Ansökningar behandlas löpande, så ansök redan idag!

Sista ansökningsdag 26/7 2021

 

Ansök här: https://forenadecare.teamtailor.com/jobs/1237257-vardare-socialt-boende-forenade-care-lund

 

Ordningsvakt
Casino Cosmopol – Malmö

 

Malmö
Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag 2021-07-20
Krav på erfarenhet: 
Meriterande
Krav på utbildning: 
Ordningsvaktsförordnande
Typ av yrke: 
Service-/säkerhetsyrke
Åldersgräns: 
20 år
Jobba natt/helg: 
Ja
Ett helt ovanligt jobb Vill du bli en del av en spännande värld i ett hus som aldrig sover? Välkommen till Casino Cosmopol – en helt ovanlig arbetsplats. Med stort fokus på ansvar får du tillsammans med oss möjlighet att bjuda våra gäster på minnesvärda upplevelser.

Du – en nyckelperson
Som Floor Security/Ordningsvakt ansvarar du för säkerheten och den allmänna ordningen på casinot. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

Ge förstklassig service till våra gäster

Förebygga ordningsstörningar och agera vid oönskade händelser

Kontrollera brandskyddsutrusning, brandlarmsystem och utrymningsvägar

Vi söker dig som

Är serviceminded

Är lösningsorienterad såväl som beslutsam

Trivs med ett omväxlande arbetstempo

Är relationsbyggande och trivs att samarbeta med andra

Har goda kunskaper i svenska och engelska

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har erfarenhet från säkerhetsarbete. För denna tjänsten krävs även ett giltigt ordningsvaktsförordnande.
Vårt erbjudande
Hos oss kan du vänta dig ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare som värnar om dig, och ger bra anställningsvillkor och förmåner.
Våra casinon är som världen utanför – fyllda av människor från världens alla hörn, med olika bakgrund, kultur, språk och erfarenheter. För att trivas i vår gemenskap förutsätter vi att du är lika öppen och inkluderande som vi på Casino Cosmopol är.
Vi har öppet kl. 16.00-02.00, varje dag, året om. Det innebär att du jobbar varierande arbetstider, med fokus på natt och helg.
Vill du bli en av oss? Fyll i formuläret nedan, bifoga cv och personligt brev. Vidare ber vi dig att så snart som möjligt genomföra de test som du får till din mail i samband med att du skickat in din ansökan. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi värdesätter trygghet och därför genomgår alla medarbetare en säkerhetsintervju innan anställning. Alla som arbetar hos oss måste vara 20 år fyllda. Har du frågor? Kontakta: Jan Gustafsson, Säkerhetschef, jan.gustafsson@casinocosmopol.se. Vänligen observera att inga ansökningar tas emot via mail.
Om oss
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.
Här kan du läsa mer om Casino Cosmopol: 
www.casinocosmopol.se

 

Ansök här: https://career.casinocosmopol.se/jobs/1236771-ordningsvakt

 

Offensiv IT-säkerhetsspecialist
Säkerhetspolisen – Malmö

 

Säkerhetspolisen söker dig som kan överlista säkerhetsåtgärder och få datorsystem att bete sig på sätt de inte var tänkta att göra. Du ska använda dina tekniska förmågor till att ta fram verktyg för insamling av information till våra utredare och analytiker.
Du arbeta tillsammans med likasinnade specialister med djup kompetens.

Ort: Malmö eller Stockholm
Sista ansökningsdag: 2021-08-17
Referensnummer: 2021-11972


Så här arbetar vi på Säkerhetspolisen

Ditt och dina kollegors uppdrag är att tillsammans skydda Sverige, vår demokrati, våra fri- och rättigheter. Dina kollegor är specialister, sakkunniga och samhällsintresserade. De vet att saker inte alltid är som det ser ut vid första anblick. Därför söker vi kollegor som bidrar med kompletterande perspektiv, kunskaper och erfarenheter som sammantaget gör oss bättre.

Det finns många olika yrken och kompetenser hos oss, däribland IT-säkerhetsspecialister. Du kommer samverka med och lära mycket av andra. Du kommer också kunna arbeta och utvecklas självständigt. Både tvärvetenskapligt lagarbete och djup specialisering behövs för att förstå och hantera våra komplexa uppdrag. Det är Säkerhetspolisens ansvar att det som inte får hända, inte heller händer. Oavsett arbetsuppgift är du med och bygger Sveriges säkerhet.


Det här är ditt uppdrag

Som IT-säkerhetsspecialist säkerhetsgranskar du olika typer av applikationer och system i syfte att hitta sårbarheter. Dessa använder du för att utveckla verktyg som stärker Säkerhetspolisens tekniska inhämtningsförmåga. Arbetet kan även innebära användning av verktygen i anpassade IT-operationer för att komma åt information som Säkerhetspolisen behöver i sin underrättelse- och utredningsverksamhet.

Du tillhör enheten för cyberteknik. Som IT-säkerhetsspecialist har du stora möjligheter att påverka enhetens metodutveckling och du har själv möjlighet att styra din tekniska arbetsmiljö.

Omvärldsbevakning och kompetensutveckling är en nödvändig och självklar del av arbetet. En stor del av arbetet är forskningsbetonat och syftar till att utveckla nya metoder för säkerhetsgranskning och sårbarhetsanalys.

Resor kan förekomma i tjänsten.

De här kvalifikationerna söker vi hos dig

  • Du har akademisk examen inom IT, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet

  • Du har erfarenhet av teknisk säkerhetsgranskning, sårbarhetsanalys och programmering, gärna operativsystemnära och i lågnivåspråk som Assembler

  • Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Det är meriterande med erfarenhet av reverse engineering och exploitutveckling, kanske från CTF:er, samt om du har arbetat med flera operativsystem och arkitekturer. Ytterligare ett plus är om du har erfarenhet av mobila plattformar eller telekom.

Vi söker både seniora medarbetare med flera års erfarenhet inom ämnet, samt juniora medarbetare som vill utvecklas till att bli bland de bästa inom sitt område.


Det här är kollegan vi söker

Du som vill arbeta med tekniska frågeställningar på detaljnivå. Du har hög kognitiv förmåga och uppskattar att lösa komplexa problem. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och systematiskt sätt samt klarar av att arbeta uthålligt med utmaningar som saknar facit.

Att dela med dig av din kunskap till kollegor ser du som en självklarhet.

Så hjälper vi varandra att utvecklas

Som medarbetare förväntas du ta egna initiativ för att utvecklas inom ditt område. Du har nära kontakt med din chef för att diskutera din och vår gemensamma utveckling. Vilka behov finns och i vilken riktning vill du utvecklas?

Kombinationen lagarbete och egen drivkraft ger dig en stabil bas för att gå vidare när du är mogen för det.

Vi strävar efter balans mellan arbetet och livet utanför. Vi premierar hälsa och erbjuder därför träning på jobbet. Det ger dig energi och tid att utvecklas.


Anställningsvillkor och krav

Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du får statlig tjänstepension PA 16. Utöver det har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal med en extra pension för våra anställda. Om du ska vara föräldraledig får du en extra föräldralön som totalt innebär 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ställer höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.


Så tar du kontakt med oss

Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 79 52. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.


Så ansöker du

Du påbörjar din ansökan genom att klicka på denna länk

(genom att klicka på länken dirigeras du till vårt ansökningsverktyg. Du kommer där att behöva ange en giltig e-postadress dit en länk till ansökan för tjänsten skickas)

Ansökan ska ha kommit in senast 2021-08-17.
Rekryteringen kommer ske löpande.


Övrig information

Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Det beror på att vi har tjänster som omfattas av sekretess.

Vi kan komma att använda arbetspsykologiska tester i den här rekryteringen.

Vi har redan gjort våra val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

Ansök här: https://www.sakerhetspolisen.se/omsakerhetspolisen/jobbahososs/ledigajobb/offensivitsakerhetsspecialistimalmoellerstockholm.5.4ffee9b31787cb4eddc5ff.html

 

IT-driftsansvarig
Sparbanken Syd – Ystad

 

Brinner du för IT, förändringsprojekt samt att skapa och implementera processer som leder till reella förbättringar? Vill du arbeta i en omväxlande roll där du växlar mellan att vara kravställare mot våra underleverantörer och att själv agera specialisten som stöttar såväl vår interna supportpersonal som övriga organisationen? Vill du dessutom arbeta på en bank som har valt att vara helt fristående, återinvesterar sin vinst i verksamheten och själv styr över sitt eget öde? Sök då tjänsten som Produkt,- och Processägare för IT-drift och Infrastruktur på Sparbanken Syd med placering i Ystad.

Om tjänsten

Som produkt- och processägare för IT-drift är du ansvarig för utveckling, upphandling och drift av bankens infrastruktur för IT, kommunikation och telefoni. Du samarbetar med bankens underleverantörer och övriga produkt- och processägare för att säkerställa att drift och underhåll av bankens processer, tjänster, produkter och system tillgodoser bankens behov på säkerhet, tillgänglighet, kostnader och regelefterlevnad.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Processägare för arbetsområdets relevanta processer och systemägare för infrastruktur.
– Bevaka och kontrollera att organisationen följer bestämmelser och regelverk och att interna styrdokument är uppdaterade och korrekta.
– Medverka i intern och extern revision för relevanta processer och tjänster, tolka och förklara revisionsobservationer för intern organisation samt följa upp anmärkningar och medverka för att åtgärda observationer.
– Budgetansvar: planera och följa upp driftskostnader av system och infrastruktur.
– Prioritera utvecklingsbehov och säkerställa utveckling för området samt agera projektledare för utvalda projekt.
– Kontinuerligt kontrollera och följa upp leverantörer, utlokaliserad verksamhet och SLA:er inom området för relevanta system och infrastruktur.
– Bidra i bankens arbete med informationssäkerhet och dataskydd, bl.a. rörande bankens behandling av personuppgifter, i samverkan med bankens kontrollfunktioner.
– Delta i externa samverkanforum med leverantörer och partners och säkerställ långsiktiga och strategiska samarbeten.
– Agera 3rd line support i IT-frågor, samt vara expert och rådgivare för intern IT organisation.
– Bevaka och rapportera IKT-risker och incidenter för organisationen så som phishing, typosquatting, kortkapningar mm.

Vem är du?

Du har troligen en utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom IT eller liknande och minst 10 års erfarenhet av IT-drift och Outsourcing. Du har också djup förståelse för kund- och produktprocesser.
Leverantörsstyrning, leverantörsförhandling och ekonomisk uppföljning är något du jobbat med tidigare och du är också van vid att driva förändringsprojekt inom IT. Har du erfarenhet av bankregelverk och processer samt informationssäkerhet och dataskydd är det meriterande.

Lika viktigt som dina formella kunskaper och erfarenheter är din personlighet. Som person är du driven samt innovativ och har förmågan att implementera förbättringar, nya lösningar och arbetssätt. Vidare är du en duktig problemlösare som har förmågan att lösa såväl tekniska som organisatoriska problem, internt eller hos partners. Du har förmågan att göra det komplexa begripligt, du kan förklara komplicerade problem på ett pedagogiskt sätt både för kollegor och ledning. Vidare är du bra på att strukturera, leda och fördela arbetsuppgifter, både i linje och i projekt. Dina tidigare kollegor beskriver dig som en prestigelös och serviceinriktad person som ibland vågar utmana gällande normer, leverantörer, arbetssätt, chefer och experter på ett positivt och konstruktivt sätt i syfte att förbättra verksamheten.

Om verksamheten

Sparbanken Syd är landets äldsta och Sveriges enda helt självständiga sparbank. Istället för ägare har vi huvudmän utan utdelningskrav. Därför kan vi återinvestera vår vinst för att skapa värde för våra kunder, deras verksamhet och samhället i stort. Vårt syfte är att hjälpa kunder att förverkliga goda idéer så att vi tillsammans bidrar till en hållbar samhällsutveckling.

Vi vill inspirera och coacha människor till en god Ekonomihälsa, ett förhållningssätt till ekonomi som är bra för personen, plånboken och planeten. Vi gör det genom ett brett erbjudande av finansiella tjänster, som tillhandahålls av professionella och engagerade rådgivare. Idag är vi 160 medarbetare på nio fysiska och ett digitalt kontor. Vårt huvudkontor finns i Ystad.

ANSÖKAN: Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan snarast.

 

Ansök här: https://www.poolia.se/lediga-jobb/ystad/it-driftsansvarig-sparbanken-syd/60290/?utm_source=Indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=Indeed