Välj en sida

 

Säsongsmedarbetare Färg/Deko/Belysning

 

HORNBACH – Arlöv

 

Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Säsongsmedarbetare Färg/Deko/Belysning

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning och rådgivning av färg, dekoration och belysning. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

 

Din profil

Du som söker bör ha arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom ovanstående område. Eftersom du även kommer att sälja dekorationsartiklar och belysning är det meriterande om du har erfarenhet av sälj inom ett liknande sortiment. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 tim/veckan.Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: Omgående t.o.m. 31/8

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Ansök online nu.

Nyckelord: Säljare, Färg malmö deko,

Referenznummer: 41980

 

Ansök här: https://jobs.hornbach.com/Sweden/job/Arl%C3%B6v-S%C3%A4songsmedarbetare-F%C3%A4rgDekoBelysning-232-61/600448801/?feedId=206101&utm_source=Indeed&utm_campaign=Hornbach_Indeed

 

 

Receptionist

 

Region Skåne – Staffanstorp

 

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Staffanstorp är en stor vårdcentral med ett brett primärvårdsutbud och goda pendlingsmöjligheter till både Lund och Malmö. Hos oss finns ett stort engagemang för att utveckla verksamheten och vi har en bred samverkan med den växande kommunen. Vår kompetens finns samlad i rymliga lokaler, vi är totalt runt 40 medarbetare som tillsammans tar hand om våra cirka 12 000 listade patienter. Läkarna arbetar nära våra erfarna distriktsköterskor och specialistsjuksköterskor, med gott stöd från undersköterskor och medicinska sekreterare. Här arbetar även fysioterapeut, psykologer, dietist och arbetsterapeut. Vi erbjuder mottagning inom diabetes och astma/KOL.

På Staffanstorps vårdcentral är stämningen mycket god. Vi arbetar tillsammans och nära varandra i de olika yrkeskategorierna. Vi har alltid nära till skratt, högt i tak och många roliga stunder under arbetsdagen.

Vill du vara med och fortsätta utveckla och bygga upp vår vårdcentral? Välkommen till ett glatt gäng!

Arbetsuppgifter

Vi har nu möjlighet att välkomna en receptionist, då vår nuvarande receptionist går i pension efter lång och trogen tjänstgöring. Vi söker en engagerad och driven person som vill slå följe med oss mot målet som Skånes bästa vårdcentral!

Din huvudsakliga arbetsuppgift som receptionist är att ta emot patienter och anhöriga som besöker vår vårdcentral. Utöver det innefattar arbetet allt från post- och kassahantering till att vara behjälplig för patienter, men även dina medarbetare i samtliga yrkeskategorier. Arbetsuppgifterna är varierande och om du har fallenhet eller intresse för att lära dig mer kan ditt arbetsuppdrag utvecklas.

Du som receptionist ingår i vår sekreterargrupp som, utöver dig, består av tre medicinska sekreterare samt en administratör på deltid. Vi vill också berätta för dig att vi just nu är i inledningsfasen av en nybyggd vårdcentral som ska stå redo att möta framtiden 2021/2022 och det är värdefullt om du kommer med nya härliga idéer som kan påverka uppbyggnaden.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har en slutförd gymnasieutbildning och goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du även har goda kunskaper i engelska. Hos oss arbetar vi i journalsystemen PMO och PASiS, har du tidigare erfarenhet av dessa är det fördelaktigt. Tidigare erfarenheter inom serviceyrken eller reception är meriterande, men inget krav.

Du är den första personen våra patienter möter när de kommer till vårdcentralen och det är därför viktigt med ett positivt bemötande som inger trygghet och förtroende. Det här är en tjänst för dig som är glad, serviceinriktad och ansvarstagande samt som trivs i mötet med människor i olika situationer och i att vägleda dessa på bästa möjliga sätt. Vidare bör du vara flexibel och vänlig som person. Då det tidvis kan vara ett högt tempo är det bra om du är trygg i dig själv och din förmåga att hålla dig lugn i dessa situationer. Vi är väldigt måna om att hitta rätt person till vår grupp och kommer därför att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=a143490d-bc34-430d-9a2f-0352614b618e

 

Sommarjobba på MediaMarkt Lund

 

Media Markt – Lund

 

Vi söker just nu ambitiösa, drivna och målmedvetna personer som tillsammans med övrig personal på MediaMarkt Lund ska göra oss till det självklara förstahandsalternativet vid inköp av hemelektronik..

Är du en person som har passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen? Känner du också ett enormt driv av att få sälja våra produkter och tjänster? Då är det dig vi söker som säljare/kundservicemedarbetare till vårt team!

 

Arbetsbeskrivning

I arbetet hos oss är du en del av teamet och arbetar aktivt med försäljning och förmedling av våra produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild vad gäller attityd och engagemang. Du, tillsammans med dina kollegor, har det största fokuset på försäljning, kundvård samt en ren, snygg och välkomnande butik.

 

Vem är du?

Vi tror att du antingen har erfarenhet från någon form av försäljning eller kundservice inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom sälj och kundservice generellt. Vi tror vidare att du är glad, öppen och initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo, både kvällar och helger. Du har en naturlig vilja att utvecklas och uppnå mål tillsammans med andra. Du skall kunna agera på egen hand men din känsla för teamet är för oss mycket viktig. Vi förväntar oss att du är affärsmässig och tänker ”kundvård” i varje enskilt kundmöte.

 

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som medarbetare hos oss får du en spännande och utvecklande yrkesroll. Du får anställning hos den ledande aktören i Europa inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Tjänstgöringsgraden varierar. Det gäller semestervikariat under perioden Maj – September 2020.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

 

Skicka din ansökan snarast, dock senast 2020-05-22. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att begära utdrag ur belastningsregistret.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=100&ProjectId=194417&MediaId=5&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Produktionsmedarbetare till Varumottagningen på MatHems lager i Arlöv (Heltid)

MatHem – Arlöv

 

Om MatHem MatHem grundades 2006 och är idag marknadsledare inom e-handel för livsmedel. Vårt mål är att ge våra användare smidiga och engagerande upplevelser i allt från planering och inköp till levereras med hög kvalitet direkt hem till dörren. Vi är ca 1500 anställda fördelade på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och våra tre logistikcenter i Stockholm/Bromma, Göteborg och Malmö.
Om tjänsten

I rollen som produktionsmedarbetare på varumottagningen blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot inkommande varor från MatHems leverantörer, se till att dessa registreras in i systemet samt se till att de hamnar på rätt hyllplatser. I detta ingår även att säkerställa en hög kvalité och ett bra bäst-före-datum på varorna inför att de plockas till kund. Du kommer att gå och lyfta mycket. Lagret består av flera olika arbetsområden i olika temperaturer, som exempelvis kylen där det är cirka 6 plusgrader och frysen där det är cirka 24 minusgrader. Som medarbetare på varumottagningen arbetar du en stor del av din arbetstid inom detta specifika område men förväntas även hjälpa till på övriga arbetsområden inom produktionen vid behov, så som exempelvis i orderplocket.

Tjänsten är förlagd på vårt lager i Arlöv, Malmö. Det är viktigt att du kan ta dig till arbetet i tid vilket innebär att du antingen har bil eller bor i närområdet.

Kvalifikationer

18 år fyllda
Goda kunskaper i svenska i tal
Trivs med tidiga mornar och kan börja arbeta kl 05.00
Klarar av ett fysiskt arbete
Klarar av att arbeta i kyligare temperaturer
Erfarenhet av lager och/eller livsmedelsbranschen är meriterande
Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med ett aktivt och fysiskt jobb i ett högt tempo. Vidare ser vi att du har en positiv inställning och trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. Då vi värnar om att alltid leverera kvalitet till våra kunder är det viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du är stresstålig och är villig att hugga i där det behövs.

Övrig information

Plats: Arlöv, Malmö

Lön: Enligt gällande kollektivavtal (Handels Lager och E-handel)

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denn

 

Ansök här: https://karriar.mathem.se/jobs/106447-produktionsmedarbetare-till-varumottagningen-pa-mathems-lager-i-arlov-heltid?ref=indeed

 

 

Arbetsledare fastighetsskötsel

 

Riksbyggen – Helsingborg

 

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Du kommer att vara ansvarig för kundkontakt och arbetsledningen av olika grupper samt att du blir leveranschefens naturliga kontaktperson. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare kommer du att få en chef- och ledarroll i några av skötselgrupperna som både sköter den inre och yttre fastighetsskötseln samt fastighetsreparationer. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet. En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt. Du kommer också att arbeta med boende- och styrelsekontakter. I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer också att ha ett arbetsmiljöansvar och vara ansvarig för lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av fastighetsservice. Vi lägger stor vikt vid att ta hand om våra medarbetare och våra kunder och du har en god förmåga att leda andra människor Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vidare ser vi att det är viktigt att du som ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra.. Du har stark administrativ kompetens med god datorvana och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du har en utbildning på minst gymnasienivå.

Tjänsten kräver B-körkort och egen bil.

Kontakt och ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 14 maj 2020. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta leveranschef Marcus Pettersson, Marcus.x.Pettersson@riksbyggen.se.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I003/471/job?site=2&lang=SE&validator=cfb1198ec6d1d26052b7db3c446b6bf3&ref=https%3A%2F%2Fwww.riksbyggen.se%2Fom-riksbyggen%2Fjobb-och-karriar&job_id=3998

 

Sjuksköterskor sökes till Eslövs kommun

Ofelia Vård AB – Eslöv

 

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter

Arbete som sjuksköterska på avdelning med 12 platser för vård av patienter med COVID-19. Uppdraget sträcker sig från maj till september. Stor möjlighet att påverka ditt eget schema.

Din profil

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arbete som sjuksköterska,. Har du erfarenhet av arbete inom kommunal sjukvård är det en merit.

 

Ansök här: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=4976

 

 

Uppdragsledande Konstruktör

 

NCC – Malmö

 

Det ska jag nu berätta för dig!

Hos oss har du möjligheten att arbeta med dina uppdrag från tidigt skede och sedan följa projekten i produktion. Att få vara med tidigt i processen gör att du har större möjlighet att påverka samt att öka din förståelse för kravställning från både beställare och produktion. I dina projekt kommer du få möjlighet att jobba nära andra specialister på NCC såsom inköpare, projekteringsledare och installationssamordnare. Under senare skeden arbetar du nära produktion där du får chansen att ta dina tekniska erfarenheter och omsätta till praktiska lösningar.

På vårt kontor i Malmö sitter medarbetare från olika avdelningar vilket gör att det är lätt att få kontakt och tillsammans diskutera frågeställningar. Vår nära relation med entreprenadverksamheten medför en ökad förståelse för varandras arbete. Som en följd av detta fungerar du som ett tekniskt stöd åt dina kollegor på NCC.

Dina nya utmaningar
Som uppdragsledare driver du ett eller flera projekt parallellt med hjälp av projektörer och konstruktörer samt andra kollegor inom Teknik och Hållbarhet. Du är navet mellan projektorganisationen och din projektgrupp, deltar i olika mötesforum där du ska delge och ta emot information samt svara på tekniska frågor.

Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för dina projekt där du leder och fördelar arbetsuppgifter samt planerar resurser på lång och kort sikt. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdragets storlek. Du driver dina uppdrag både i tidiga skeden men främst under system- och bygghandlingsprojektering.

Dina erfarenheter och egenskaper
Efter din utbildning arbetade du ett antal år som konstruktör innan du tog steget till en roll som uppdragsledare eller handläggare. Du känner att du trivs i rollen men vill gärna byta miljö och träffa nya kollegor för att få nya kunskaper och utmaningar.

Det är viktigt att du känner dig trygg i att fatta beslut, trivs med att ha ett övergripande ansvar samt att leda och stötta dina projektgrupper så att ni tillsammans levererar de bästa tekniska lösningarna.

Med fördel har du vana att projektera i Tekla eller Revit samt utföra beräkningar i FEM-program. Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och affärsinriktad.

Till vardags kommer du att arbeta med och möta kollegor med olika erfarenheter och bakgrund. Det innebär att du trivs med att bygga relationer, har förmågan att lyssna in personer i din omgivning och att du vågar framföra dina tankar.

Verksamheten

Avdelning Teknik och Hållbarhet är en specialistenhet inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering som inbegriper allt från bostäder till kommersiella byggnader. Vår tekniska kompetens är inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

I Malmö finns det två konstruktionsgrupper med vars en gruppchef. Grupperna består av projektörer, konstruktörer och uppdragledare. Vi genomför projekt åt NCC:s alla avdelningar i landet, varav merparten ligger i södra Sverige, vilket kan medföra resor.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor Malmö.

Kontaktpersoner
Har du frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Martin Larsson, 070-278 70 93 alternativt HR Specialist, Monica Klersén, 070-653 90 49. Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-05-29.

Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

 

Ansök här: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/jobbsida/14567/uppdragsledande-konstrukt%C3%83%C2%B6r/