Välj en sida

Receptionist, vikariat, till Vårdcentralen Norra Fäladen

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Nu har du möjlighet att bli en del av Vårdcentralen Norra Fäladen! Vi söker en receptionist för ett vikariat på ungefär fyra månader med eventuell möjlighet till förlängning. Tillsammans är vi nästan 40 medarbetare som hälsar dig välkommen.

Norra Fäladens vårdcentral befinner sig i stark utveckling, där vi genom ett välstrukturerat arbetssätt förbättrar verksamheten för att på bästa sätt möta våra patienters behov. Vi har i dagsläget cirka 10 700 listade patienter varav en stor andel utgörs av studenter vid Lunds universitet. Vårdcentralen verkar inom ramen för hälsovalet och är ackrediterad för barnavårdscentral. Utöver det har vi äldrevårdsmottagning, astma/KOL- och diabetesmottagning samt psykologmottagning, fysioterapeut- och arbetsterapimottagning. I vår har vi också öppnat Familjecentral med samarbete mellan Primärvården och kommunen, där vi tillsammans kommer arbeta för att ge våra familjer det bästa omhändertagandet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att ta emot patienter, registrera besöken, ta betalt samt ordna med högkostnadskort. Utöver detta tar du emot och scannar all inkommande post, tar ut röntgensvar och scannar in samt listar patienter till vårdcentralen och barnavårdscentralen. Vidare är du behjälplig med att ta emot receptönskemål från patienter samt tar hand om och registrerar blodtryck från vårt egenvårdsrum. Du har ett nära samarbete med sekreterargruppen.

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt att du har en godkänd gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av receptionistarbete på vårdcentral och/eller av arbete i programmen PMO, Pasis, Lissy och SOM är det meriterande för tjänsten.

Som receptionist på Vårdcentralen Norra Fäladen har du ett stort ansvar som ansiktet utåt till våra patienter. Du klarar av högt tempo, är stresstålig, gillar att ha många bollar i luften samtidigt och har ett trevligt bemötande både mot patienter och medarbetare.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=94489163-5880-4ec3-a9f2-12983bfc24aa

 

Är du vår nästa säljartalang 25-70% sommarvik HÖGANÄS

JYSK – Höganäs

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

  • Har viljan att sälja

  • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse

  • Arbetar hårt och är en lagspelare

  • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

  • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

  • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat

  • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar

  • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter

  • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999744696968-ar-du-var-nasta-saljartalang-25-70-sommarvik-hoganas?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Lärarassistent

Ystads Kommun – Ystad

Lärarassistent

Om arbetsplatsen

Kultur- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, grundskola, gymnasium, fritid och kultur i Ystad. Hos oss jobbar ungefär 1300 fantastiska medarbetare som tillsammans bidrar till de som vi finns till för.

Köpingebro skola är en F-6 skola med verksamhet från 6-13 år. Skolan ligger cirka 200 m från pågatågsstationen i Köpingebro. På skolan finns cirka 370 elever och ungefär 220 av dessa är inskrivna på skolans fritidshem.

Skolan präglas av en mycket god miljö, både undervisningsmässigt och socialt. Vi arbetar aktivt med trygghetsarbete, hälsoarbete, digitalt lärande och uppmanar till nytänk för att ständigt utveckla undervisningen och utmana våra elevers kreativitet.

På vår skola får du vara delaktig i kreativa, spännande möten med kollegor som alla arbetar för att vår arbetsplats och skola ska vara en skola i världsklass. Vi hjälps åt, jobbar i arbetslag som leds av processledare och har ett välfungerande kollegialt arbetssätt och har utgångspunkten i att alla elever är allas ansvar.

Nu har du chansen att få bli en del av vår härliga skola! Vi söker dig som vill vara med i vårt team där vi TILLSAMMANS skapar en fantastisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som lärarassistent kommer att vara varierat och kan förändras över tid. Tillsammans formar vi uppdraget utifrån de behov som finns i verksamheten.

Arbetsuppgifter som vi tänker ingår är rastvakt, kopiering, rättning, frånvarohantering, undervisning vid pedagogs frånvaro samt fritidsverksamhet. Du kommer att arbetsledas av skolans administratör men vara en del av hela skolans verksamhet.

Din profil

Eftergymnasial utbildning krävs i form av fullgjord lärarassistentutbildning alt. utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

För att passa in hos oss behöver du vara flexibel, lösningsorienterad, utåtriktad och ha förmågan att se vad som behöver göras och våga ta initiativ.

Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har bra samarbetsförmåga och har lätt för att skapa relationer med både vuxna och elever och ser dig själv som en viktig pusselbit i helheten.

Övrigt

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Hos oss är heltid en rättighet. Det innebär att alla medarbetare som anställs hos oss tillsvidare har rätt till heltid och deltidsarbete är en möjlighet om det fungerar för verksamheten. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Ansökningsinformation

Sista ningsdatum: 2021-05-12

Referensnummer: 21-130

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ystad

Antal tjänster: 1

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-08-16

Tidsbegränsning: Anställningen sträcker sig t.o.m. 23 juni 2022 med möjlighet till förlängning.

Arbetstid: Dagtid

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Lön & förmåner

Lön: Månadslön

Kontaktpersoner

Facklig företrädare

Stefan Sandelius

Lärarförbundet

0411-57 80 78

stefan.sandelius@edu.ystad.se

Facklig företrädare

Malin Larsson

Lärarnas riksförbund

malin.a.larsson@edu.ystad.se

Ansök här: https://www.ystad.se/jobb/?guidAssignment=205d5691-b011-47ff-bbc6-cdcf56ef9a45

 

Stödassistent till LSS-boende i Ystad

Ystads Kommun – Ystad

Stödassistent till LSS-boende i Ystad

Om arbetsplatsen

På Social omsorg arbetar 1100 engagerade medarbetare som varje dag bidrar till invånare i vår kommun som på något sätt behöver omsorg eller stöd.

Vi arbetar inom äldreomsorg, hemtjänst, funktionsnedsättning och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg.

Funktionsnedsättning och socialpsykiatri är en av tre avdelningar inom förvaltningen för social omsorg. Avdelningen är fördelad på 9 enheter med bland annat LSS-boenden, daglig verksamhet, boendestöd, korttidsvistelse och personlig assistans. Vi är drygt 200 medarbetare som med stort engagemang arbetar med individens behov i centrum och utifrån en tro på individens egna förmågor. Vi arbetar målinriktat för att vår verksamhet ska ha hög kompetens och kvalitet.

Inom avdelningen arbetar vi för samarbete mellan arbetsplatser och kompetensutveckling för våra medarbetare. Därför arbetar vi i samarbetsgrupper där vi hjälps åt att täcka behoven i våra verksamheter och delar kunskap och idéer mellan arbetsplatserna. Det innebär att du som framtida medarbetare har en ordinarie arbetsplats där du arbetar majoriteten av dina arbetspass och vissa arbetspass kan genomföras på en annan arbetsplats.

Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en stödassistent till en av våra gruppbostäder som ligger centralt i Ystad.

I arbetet som stödassistent ger du insatser till brukare med varierande funktionsnedsättningar. Du är ett stöd i vardagen och utför uppgifter såsom personlig vård, städning, tvätt, inköp och medicin-givning på delegation av sjuksköterska. Du upprättar genomförandeplaner, samt dokumenterar löpande i verksamhetssystemet Life Care.

Du har ett individuellt bemötande där varje brukare får det stöd och den omvårdnad som de har behov av. Du arbetar för att utveckla brukarens förmåga till ett så självständigt liv som möjligt.

Du sätter brukaren i fokus och arbetar för ett högt brukarinflytande. Metoderna som du använder dig av i ditt arbete är bland annat tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.

Din profil

Vi söker dig som:

• Har studerat omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som prövas likvärdig av arbetsgivaren. • Har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättningar. • Har en positiv människosyn och ett brinnande intresse och engagemang för målgruppen. • Har arbetat med tydliggörande pedagogik och är trygg i ett lågaffektivt bemötande. • Har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt har förmåga att arbeta självständigt. • Är flexibel och tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter.

Stor vikt fästes vid din personliga lämplighet.

Övrigt

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Hos oss är heltid en rättighet. Det innebär att alla medarbetare som anställs hos oss tillsvidare har rätt till heltid och deltidsarbete är en möjlighet om det fungerar för verksamheten. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Ansökningsinformation

Sista ningsdatum: 2021-05-09

Referensnummer: 21-129

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ystad

Antal tjänster: 1

1 dag, kväll och helg

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

80%

Tillträde: 2021-07-05

Bredvidgång ca 3 arbetspass

Tidsbegränsning: Detta är ett vikariat för en föräldraledighet som sträcker sig längst till och med 220831.

Arbetstid: Schema

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Lön & förmåner

Lön: Månadslön

Kontaktpersoner

Ola Sandell

Enhetschef

0411- 577 029

ola.sandell@ystad.se

Ansök här: https://www.ystad.se/jobb/?guidAssignment=5e9b88c7-4141-462d-bf4c-5a87777de8ee

 

Hemsjukvården i Höör söker boendesjuksköterska

Höörs Kommun – Höör

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Nu söker vi en boendesjuksköterska till Hemsjukvården.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård där du i detta uppdrag kommer arbeta främst gentemot boende.

Jobbet innebär ett varierande och spännande uppdrag där du arbetar tvärprofessionellt nära ett fantastiskt gäng kollegor bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal.

I dennta tjänst arbetar du en helg på ett 4-veckorsschema ingår samt även några kvällar under denna period.

Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet under arbetspasset. I arbetet ingår att handleda och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter vid behov.

Dokumentation sker i Procapita plus, men till hösten övergår vi till Lifecare HSL.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Du kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård är meriterande.

Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana, helst av Procapita plus/Lifecare HSL.

Krav: Körkort och svenska nivå C1 (enligt Europarådets nivåskala).

Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord: Ansvar, bemötande, respekt och tillit.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: 52/21

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/hemsjukv%C3%A5rden-i-h%C3%B6%C3%B6r-s%C3%B6ker-boendesjuksk%C3%B6terska_h%C3%B6%C3%B6r-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_7c1ea456-c182-48c9-b9cf-683d36b7613a

 

Lagerarbetare i Höör sökes!

Tranpenad – Helsingborg

För kunds räkning söker vi nu en erfaren lagerarbetare för anställning i Höör. Kunden är
ett e-handelslager. Du kommer att anställas som ambulerande konsult i vår
bemanningsverksamhet.


OM TJÄNSTEN

Du kommer att jobba med orderplock dagligen till kunder. Mycket av plocket sker
för hand, men även truckkörning kan förekomma.


Arbetstiden är på dagtid eller skift.
OM DIG SOM SÖKER

Vi söker dig som är van att jobba med orderplock sedan tidigare. Har du
erfarenhet av truckkörning är det meriterande. Du behöver ha ett siffersinne
och vana av pappersarbete. Arbetet kräver att du är snabblärd, noggrann och tar
stort ansvar för det arbete du utför. Vi ställer krav på att du har hög arbetsmoral och brinner för att göra ett bra jobb. Arbetet kräver mycket eget ansvar, och du måste kunna hantera detta. Du får inte heller vara rädd för ett
fysiskt jobb.


Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil för att enkelt kunna ta dig till och från jobbet. Truckkort är meriterande.
Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.


TILLTRÄDE


Enligt
överenskommelse


VAD VI KAN ERBJUDA DIG


Tranpenad


hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med
marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och
försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag
och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

OM OSS PÅ TRANPENAD


Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999
lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom
bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.


Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö,
Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår
viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt
efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN


Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot
ansökningar via e-post eller telefon.

 

Ansök här: https://jobb.tranpenad.se/jobs/1161463-lagerarbetare-i-hoor-sokes

 

Lokalvårdare sökes till vikariat på Bergendahls food

Bergendahls Food – Hässleholm

På Lagerterminalerna i Hässleholm arbetarcirka 400 lagermedarbetare inom sortimentsområdena kolonial, kyl, frys och special i en terminalverksamhet som pågår dygnet runt. Även på tjänstemannasidan arbetar cirka 400 personer. Vi söker nu en lokalvårdare till vårt team på fyra personer med arbetsplats hela Bergendahls, Hässleholm. Tjänsten ett vikariat på heltid under ca 6 månader och arbetstiderna är förlagda mellan 06:00 och 19:00. Helgjobb förekommer.

Vecka 1 06:00-14:30. Vecka 2 10:30-19:00. Var fjärde lördag 10:00-13:00, fredagen efter är man ledig.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som lokalvårdare innebär att utefter fastställt schema städa allmänna utrymmen, kontor, konferensrum och toaletter på Bergendahls huvudkontor och lager i Hässleholm.

Vi söker dig som:
Gillar att ge bra service

Drivs av kvalitet och nöjda kunder

Tycker om att jobba i team

Är flexibel

Är noggrann och punktlig

Har en positiv attityd

Har goda kunskaper i svenska (både i tal och skrift)

Tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom lokalvård är meriterande.

Att du sätter säkerheten först och aktivt bidrar till att utveckla arbetsmiljöarbete ser vi som en självklarhet. Vi strävar efter att vara en mångkulturell koncern med stor mångfald, varför vi gärna ser sökande med olika bakgrund, kön och ålder.
Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 16 maj 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida jobb.bergendahlsfood.se . Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om du har frågor, vänligen kontakta Urban Nilsson, Chef Internservice, urban.nilsson@bergendahls.se

Facklig kontakt: Handels, Daniel Källström, daniel.kallstrom@bergendahls.se .

Bakgrundskontroll och referenstagning kan komma att genomföras i denna rekrytering.

Ansök här: https://jobb.bergendahlsfood.se/jobs/1156945-lokalvardare-sokes-till-vikariat-pa-bergendahls-food

 

Fotograf

City Gross – Hässleholm

Vi söker fotograf till vår inhouse avdelning

Har du kunskap och ett stort intresse för mat och matfotografering kan detta vara jobbet för dig.
I rollen som fotograf på vår Inhouse avdelning ansvarar du för fotografering och bildproduktion till alla våra kanaler.
Du producerar matinspirationsbilder och receptbilder till våra matkassar, kampanjer och till vår e-handel.
Du ansvarar för produktfotografering och säkerställer kvalitet för respektive kanal.
Du är med och producerar rörligt material till våra digitala kanaler.
Du samarbetar nära vår matkreatör i receptproduktion och med kreatörer på Inhouse vid produktion av bildidéer till våra kampanjer.

Du är ansvarig för hela processen. Allt från att säkerställa miljöer vid fotograferingar utifrån fotobriefar, fotografering, retusch till leverans av bilder. I rollen ingår även att säkerställa och retuschera bilder från våra leverantörer.

Vi ser att du har engagemang, positiv attityd och är prestigelös. Du gillar att vara en del av ett kreativt team men även van att arbeta självständigt och har en hög servicegrad. Tempot är högt och du måste kunna vara flexibel. Du har öga för form och disposition.

Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av mat- och produktfotografering. Dokumenterad erfarenhet av retuschering och ljussättning är ett krav.
Mycket goda kunskaper i Photoshop krävs. Du har relevant utbildning och meriterande är utbildning i retusch samt kunskaper i CS-paketet.

Kunskap inom grafisk formgivning är meriterande.

B-körkort och gärna tillgång till bil.

Övrigt

Tjänsten är ett heltids vikariat på 1 år med start i juni.
Placeringsort är Hässleholm där vi har vår fotostudio, de finns möjlighet att arbeta från vårt kontor i Malmö några dagar i veckan. Känns detta som något för dig? Välkommen med din ansökan senast 16/5. Vi intervjuar löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mari Olsson mari.olsson@bergendahls.se
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se

 

Ansök här: https://jobb.citygross.se/jobs/1157964-fotograf

 

Eslövs kommun söker timanställda inom personlig assistans!

Eslövs Kommun – Eslöv

Söker du ett meningsfullt och utvecklande arbete? Då är du välkommen till oss!

Vi söker nu dig som vill arbeta extra som timvikarie inom personlig assistans. Som personlig assistent kommer du vara brukaren behjälplig i dennes vardagliga liv. Det innebär allt från personlig omvårdnad, hjälp med förflyttningar, städ och tvätt till dagliga aktiviteter. Som timvikarie täcker du upp vid sjukdom samt semester och du kommer därigenom att arbeta hos flera olika brukare. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda på dag, kväll, sovande jour, vaken natt och helg.

Rökning och husdjur förekommer hos en del av våra brukare.

Kvalifikationer:

Du som söker till oss ska ha fyllt 18 år. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom personlig assistans. Har du körkort och tillgång till egen bil ser vi också som meriterande, detta för att kunna ta sig till några av våra brukare som bor utanför Eslöv.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och som har en positiv människosyn. Våra tre värdeord engagemang, nyskapande och allas lika värde fungerar som riktlinjer i vårt dagliga arbete. Målet för oss är att våra brukare ska känna trygghet i sin vardag och få det stöd och hjälp de behöver. Du som söker är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, noggrann i utförande av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Vidare har du bra samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och gott bemötande till alla du träffar i ditt arbete. Andra viktiga egenskaper vi söker är att du är ansvarsfull då du arbetar ensam och kan tvingas fatta självständiga beslut i varierande situationer. Brukarna du arbetar för ska vara delaktiga i insatser, detta kan ibland innebära att de behöver lite extra tid på sig, detta ställer krav på att du har tålamod och förståelse.

Vidare har du förmågan att avgöra när du behöver vara i ”bakgrunden” och lämna utrymme för privatliv då du arbetar i brukarens hem.

I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: max 10 dagar
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 8


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-08-31

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=27EA6214-521F-42F7-8CEC-86D274F23187&templateid=0