Välj en sida

Erfaren Elkraftsingenjör

AFRY – Malmö

Om jobbet

Vi på Electrical Power i Skåne söker just nu erfarna Elkraftsingenjörer till våra kontor i Helsingborg och Malmö. Som medarbetare på AFRY kommer du få möjligheten att jobba som konsult hos många av våra spännande kunder i regionen, likväl som vara del av projekt som drivs in-house.

Vår sektion erbjuder dig spännande och utmanande arbetsuppgifter i ett trevligt gäng som gärna välkomnar fler elkraftskollegor. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och att utvecklas. Vi upplever ett stort behov av våra tjänster och har många intressanta projekt igång. Hos oss kommer du bland annat få möjligheten att arbeta med

 • Förstudier och utredningar
 • Förfrågningsunderlag
 • Kortslutningsberäkningar och selektivplaner
 • Konstruktion
 • Projektledning

Det finns också goda möjligheter att få arbeta inom andra elkraftsrelaterade områden som reläprovning, mätning och analys av elkvalitet samt besiktning.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt till teamwork och som delar med dig av dina kunskaper. Det är av vikt att du som person är affärsorienterad eftersom att vi arbetar i en kundorienterad verksamhet, vilket också förutsätter att du är en god kommunikatör. Som person är du självgående, strukturerad och noggrann. Det är också relevant att problemlösning motiverar och engagerar dig i ditt arbete.

Vi söker dig som

 • har flera års erfarenhet av att arbeta inom elkraftsområdet
 • har utbildning inom området, exempelvis som gymnasieingenjör, YH-ingenjör eller högskoleingenjör
 • B-körkort
 • behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

 • har ett stort nätverk av egna kontakter
 • behärskar engelska i tal och skrift

Vi erbjuder

 

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

 

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

 

Lisa Ljungberg

Recruiting Manager

Lisa.Ljungberg@afry.com

+46 70 610 74 68

 

 

Michaela Lundin

Recruitment Partner

Michaela.Lundin@afry.com

+46 72 201 48 07

 

Ansök här: https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lediga-jobb/14917-erfaren-elkraftsingenjor

 

 

Skötare

Region Skåne – Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter ett spännande och varierande arbete där du inte bara har möjlighet att utvecklas inom din profession utan även som person? Då är psykiatrin något för dig!
Just nu är vi på jakt efter fler glada och engagerade kollegor som vill vara med och göra skillnad i sommar.

Inom vuxenpsykiatrin Lund ges högkvalitativ specialistpsykiatrisk vård till människor som lider av psykisk ohälsa. Arbetet är omväxlande och utvecklande och varje dag bjuder på nya utmaningar utifrån att möta patienterna i deras mående och stärka dem i deras egen tillfriskningsprocess.

Ett sommarvikariat hos oss ger dig en bred bild och kompetens av den psykiatriska vård som bedrivs idag. Om du innan och/eller efter ditt sommarvikariat även är intresserad av att arbeta som timanställd inom Resursteamet, ges du också möjlighet att arbeta på olika vårdenheter, vilka i sitt uppdrag är specialiserade på olika diagnoser. Du får också möjlighet att arbeta med olika kollegor och arbetsteam.

Nedan kan du läsa lite kort om respektive enhet/avdelning inom heldygnsvården:

Akutmottagningen är öppen dygnet runt och är vägen in för de flesta av våra patienter. Akuten bemannas främst av läkare och sjuksköterskor, men även skötare.

Avd. 1/PIVA, psykiatrisk intensivvårdsavdelning, är en psykosavdelning med 13 psykosvårdplatser och 3 PIVA-vårdplatser.

Avd. 3 är en psykosavdelning med 16 vårdplatser.

Avd. 2 är en allmänpsykiatrisk sluten avdelning med 16 vårdplatser.

Avd. 6 är en öppen allmänpsykiatrisk avdelning med 16 vårdplatser.

Avd. 4/BI, brukarstyrda inläggningar, är en avdelning med 5 vårdplatser för patienter med självskadeproblematik.

Avd. 5 är en ätstörningsenhet med 10 vårdplatser.

Avd. 8 är en beroende och avgiftningsenhet med 8 vårdplatser.

Arbetsuppgifter

Inom psykiatrin erbjuds du ett spännande och intressant arbete med möjlighet till kunskapsutveckling inom områdets samtliga områden. Som skötare hos oss medverkar du i den psykiatriska omvårdnaden av våra patienter där du arbetar för en hög patientsäkerhet genom nära samarbete med både kollegor och patienter. I ditt arbete ingår vanligt förekommande skötaruppgifter, bland annat som ansvarig för dagliga rutiner, kontaktmannaskap, stödsamtal samt dokumentation i Melior.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig utbildning, och som har goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Du kan också ha avslutat minst termin fyra på en sjuksköterskeutbildning, eller minst termin sex som medicinstuderande. Anställning som sjukvårdsbiträde kan vara aktuellt vid en tidsbegränsad anställning utifrån arbetsgivarens bedömning/prövning av kompetens. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som skötare, gärna inom slutenvård samt kunskaper i journalsystemet Melior, men det är inget krav.

För att trivas i rollen tror vi därför att du är nyfiken och ser värdet av ett gott samarbete till vilket du själv bidrar genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=14629c99-c203-4bd9-8fa9-cdd85ff03175

 

 

Löderupsgården söker undersköterskor till natten

Ystads kommun – Ystad

Löderupsgården söker undersköterskor till natten

Om arbetsplatsen

Löderupsgården är ett äldreboende som sätter det friska i centrum. Vi har fokus på det vackra i våra miljöer, i trädgården, kultur, våra aktiviteter, god mat och annat som ger välbefinnande. I det dagliga arbetet har vi den nationella värdegrunden för äldreomsorgen i fokus. Boendet har eget kök och lunchrestaurang, där boende, anhöriga och du som anställd kan inta din lunch. Löderupsgården har flera enheter och hos oss är det viktigt med gemenskap och att vi hjälps åt. Boendet ligger ca 20 minuter öster om Ystad tätort utmed kustvägen och har med sitt läge närhet till vacker natur och årstidernas växlingar. Här arbetar vi utifrån ett rehabiliterande synsätt och har gott samarbete med rehabiliteringsenheten.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår det att vara kontaktman, inneha ombudsuppdrag samt att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån delegering från sjuksköterska. För att skapa en meningsfull vardag för de boende arbetar du i ett team tillsammans med andra undersköterskor, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut samt chefer.

Löderupsgården söker nu två undersköterskor till natten. Vi arbetar efter heltid som rättighet, så möjlighet finns att söka tjänstledigt till jämna nätter.

Din profil

Du som söker är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vårdyrket sedan tidigare. Bor du inte i närområdet måste du ha körkort och bil för att kunna ta dig till Löderupsgården. Ensamarbete och tunga lyft förekommer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer tillämpa löpande rekrytering.

Övrigt

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Läs mer

Läs mer om Löderupsgården

 

ningsinformation

Sista ningsdatum: 2021-03-17

Referensnummer: 21-52

 

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ystad

Antal tjänster: 2

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

100%

Tillträde: 2021-05-01

Eller tillträde efter överenskommelse.

Arbetstid: Schema

Schema läggs efter förslag som arbetsgruppen tillsammans skapar.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

 

Lön & förmåner

Lön: Månadslön

 

Kontaktpersoner

Frida Andersson

Enhetschef Löderups hemtjänst

0411-57 78 61

 

Facklig företrädare

Kommunal

 

0411 – 57 72 02

 

Ansök här: https://www.ystad.se/jobb/?guidAssignment=f03c7c98-4f5e-4ff4-9b31-93eb4698312a

 

 

Metodutvecklare till Eslövs kommun

Eslövs kommun – Eslöv

Tjänsten som metodutvecklare är en projektanställning på ett år. Det övergripande målet och fokus för uppdraget är att utveckla

 • kommunikation mellan verksamheter
 • vilka yrkesutbildningar som erbjuds
 • hur arbete och SFI-studier kan kombineras

De prioriterade målgrupperna är unga vuxna, nyanlända och långtidsarbetslösa. Målet är att i samarbete med målgrupperna ge hjälp till självhjälp genom att tydliggöra vägen till egen försörjning och medvetandegöra insatsers syfte för deltagaren.

I din roll som metodutvecklare bygger du effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen så att samordning av insatser och dokumentation lättare kommuniceras. Efter projekttiden har du utvecklat tydliga vägar för den nyanlände och de instanser som den nyanlände möter så att språkkunskaperna och möjligheterna till egenförsörjning stärkts.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en samhällsvetenskaplig utbildning på högskolenivå eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Utbildning med inriktning mot forskning är starkt meriterande. För att hantera rollen som metodutvecklare har du god kännedom och intresse för integrationsfrågor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva projekt och metodutveckling. Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor ses som starkt meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med arbetsmarknadsfrågor, nätverkande och arbetsgivarkontakter. Eftersom dokumentation och kommunikation med elever, kolleger och externa parter är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift.

I din roll som metodutvecklare behöver du ha ett professionellt förhållningssätt och förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du som söker har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete. Vi söker dig som har ett respektfullt och coachande förhållningssätt med förståelse för individers olika behov och förutsättningar. Du har lätt för att sätta sig in i andras situation, lyssnar, förstår och visar hänsyn. Arbetet innebär stora möjligheter att planera självständigt. Vi värdesätter därför att du tar egna initiativ och kan arbeta strukturerat där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Våra gemensamma värdeord; engagemang, nyskapande och allas lika värde är en ledstjärna för dig i ditt arbete.

Intervjuer kommer att hållas den 14/4 och 15/4.

Varmt välkommen med din ansökan!


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2021-08-16
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-03-28

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=07D73974-EA71-4D98-AF55-7451631F8F3D&templateid=0

 

 

Erfaren truckförare sökes till Örtofta!

Logent – Eslöv

Om tjänsten

 

Arbetsuppgifterna varierar men består generellt till stor del av truckkörning. Som konsult hos oss måste du även vara beredd på att hoppa av trucken och hugga i där det behövs. Då arbetet innefattar tunga lyft krävs det att du som söker är vid god fysik. Truckarna som främst används ute hos kund är ledstaplare och motvikstruck, så erfarenhet av de här truckarna krävs. Arbetstiden kan innebära skiftgång.

 

Om kunden

 

Nordic Sugar är en del av Nordzucker, Europas näst största sockerproducent. På våra 21 sockerfabriker och raffinaderier på tvärs av Europa och i Australien utvecklar och producerar våra 3.800 medarbetare mer än 250 olika sockerprodukter till de europeiska konsumenterna.

Örtofta Sockerbruk är en högt automatiserad processindustri som tillverkar socker- och foderprodukter ur sockerbetor. Vi är en livsmedelstillverkare i ständig förändring och satsar just nu stora resurser för att möta framtiden.

 

 

Din profil

 

Vi ser att du som söker har tidigare dokumenterad erfarenhet av truckkörning. Du ska även ha en god samarbetsförmåga, och vara prestigelös så att du kan hoppa in där du behövs. För att trivas i rollen som konsult är du positiv, engagerad och flexibel. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Du är Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt
Krav

 • Truckkort A och B
 • Minst sex månaders erfarenhet av truckkörning
 • Inte rädd för att arbeta fysiskt, då uppdragen kan innefatta tunga lyft
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Körkort B

Meriterande:

 • Produktionserfarenhet
 • Erfarenhet inom livsmedelsindustrin

 

 

Om Logent

 

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

 

Om ansökan

 

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka inte, söka tjänsten på vår hemsida: www.logent.se, redan idag.
Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://jobb.logent.se/show.job.php?id=3307

 

 

Vi söker dig som vill arbeta som maskinförare hos oss i Båstad

Båstads kommun – Båstad

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Tycker du om att arbeta fysiskt och köra olika fordon? Söker du ett varierande och stimulerande arbete i utomhusmiljö? Då har du hittat rätt! Vi söker dig som vill arbeta som maskinförare hos oss och vill bidra med glädje och engagemang. Samtidigt får du möjlighet till utveckling för dig själv och i din yrkesroll. Ta chansen att söka dig till oss idag!

Arbetsuppgifter

Som maskinförare hos oss ansvarar du för maskinsopning av gator, reparation och underhåll av vägar och gator, strandstädning av kommunala badstränder, utkörning och inhämtning av diverse arbeten, slaghack av gräsytor, både kommunala och externa. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsmoment vilket gör att ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer

Du som söker har förarbevis på hjullastare, god maskinvana, kunskap och förmåga att köra traktor, samt större och mindre redskapsbärare. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har C-kort, behörighet för fordonsmonterad kran ,18 t/m.

Som maskinförare är du ansvarsfull med en positiv inställning. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och vill utföra ditt arbete med gott resultat.

Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med dina kollegor. I arbetet ingår kontakt med olika aktörer och våra medborgare vilket gör att du behöver ha ett gott bemötande och vill ge en god service.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att veta mer om dig. Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=a81625f5-f9b1-4938-8ad9-7aac2b511316&guid=C0BBFC67-1593-4C23-980A-8FC435FD3DFD&locId=1