Välj en sida

Hubertusgården, Grundskollärare åk 4-6 sv/so

Lunds kommun – Lund

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Hubertusgården är en F–6-skola belägen i ett lugnt och bilfritt område. Skolan är byggd 1976 och i ett plan, en genomgripande renovering av lokalerna avslutades 2017.

Utemiljön är grön med många träd och buskar, samt stora lekytor för barnen. Skola och fritidshem är integrerade och har gemensamma lokaler.

Lusten är grunden för allt lärande. Vi arbetar därför aktivt med att skapa förutsättningar för trygga, kreativa och utmanande lärmiljöer. Varje elev ska förstå sitt eget lärande och få tillgång till olika verktyg för detta, öka sin motivation och stärka sitt självförtroende. Livslångt lärande handlar om att skapa beredskap för att möta en framtid i ständig förändring och utveckla sin förmåga att anpassa sig till nya situationer.

På Hubertusgården har vi elevernas kunskapsutveckling i fokus. Utöver att utveckla formativa metoder betonas också arbetet med att öka elevernas inflytande över sitt lärande samt ett språkutvecklande arbetssätt. Vi arbetar även med att öka användandet av digitala verktyg, de ska vara en naturlig del i elevernas utveckling och lärande.

Skolan och fritidshemmet ska vara en trygg miljö för alla, fri från diskriminering och kränkande behandling och präglas av respekt för människors olikheter. Alla går till skolan och fritidshemmet och känner glädje och trygghet. Alla pratar med varandra – inte om varandra!

Arbetsuppgifter

Tjänsten är aktuell inom 4-6 enheten på Hubertusgården.

Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen enligt gällande styrdokument i svenska, so och eventuellt engelska/teknik. Du samverkar och utvecklar arbetsmetoder för ett lustfyllt lärande med hög måluppfyllelse för eleverna. Du skapar en arbetsmiljö för eleverna som präglas av trygghet, studiero och förtroende.

Det praktiska arbetet sker med kollegerna i arbetslag 4-6 men även tillsammans med övrig personal på skolan. För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever. Du har erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och varierande förkunskaper

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarexamen i Sv och So, gärna i kombination med engelska eller teknik och tidigare erfarenhet av att undervisa och en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling. Avslutad lärarutbildning och legitimation är ett krav.

Vi vill att du är intresserad och kunnig av IT i lärandemiljö och att digitala läromedel används som en naturlig del i din undervisning.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-23

Referensnummer

2021/416

Kontaktperson(er)

Susanne Strand, 046-3596028

Jenny Hejde, 0724682823

Facklig(a) företrädare

Fredrik Carlsson, LF, 045-3597256

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=401126

 

Grundskollärare bild och idrott åk 6-9 till Vannarödsskolan

Hässleholms kommun – Hässleholms

 

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att undervisa i bild och idrott i åk 6 -9 på Vannarödsskolan, planera och utvärdera din undervisning samt bedöma och betygssätta elevernas uppnådda kunskaper och färdigheter.

Du kommer att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation samt kontakt med elever och vårdnadshavare.

Vem är du?

Du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i bild och idrott för åk 6 – 9. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper.

Vi välkomnar dig som är positiv, lösningsfokuserad och har god ordningsförmåga. Vi förutsätter att du har elevens bästa i fokus och självständigt kan använda dig av dina teoretiska kunskaper samt tidigare erfarenheter i samarbete med övrig personal på skolan. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 21 -22, med goda chanser till tillsvidareanställning efter det, omfattning 80 -100 %, med start 20210809. Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din lärarlegitimation.

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!


Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

I Sösdala ligger lugna Vannarödsskolan, på gångavstånd från tågstationen med goda kommunikationsmöjligheter till andra orter i Skåne. På Vannarödsskolan lägger vi stor vikt vid att alla ska ha möjlighet att utvecklas efter sin förmåga. Tillsammans skapar vi en gynnsam, kreativ miljö där eleverna ständigt blir utmanade och kan utveckla sina kunskaper. På Vannarödsskolan utgår vi från ett hälsofrämjande helhetsperspektiv där meningsfulla rastaktiviteter är en viktig del. Inom språkundervisningen finns ett spännande och väl inarbetat internationellt samarbete.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:401291/type:job/where:62/apply:1

 

Studieadministratör

Malmö Universitet – Malmö

 

Malmö

Ref REK 2021/91

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Innehåll och arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med studieadministration tillsammans med oss. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lokalbokning och schemaläggning. Vi arbetar i ett schemaläggningssystem som heter KronoX och schemalägger terminsvis framåt men gör även dagliga bokningar och ändringar. Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, t ex med lärare och administratörer. Du ingår och samarbetar nära ett team med studieadministratörer inom enheten.

Även andra arbetsuppgifter inom enhetens ansvarsområde kan vara aktuella.

Kvalifikationer

Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande och vi ser gärna att du även har erfarenhet av egna akademiska studier. Du har flerårig erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, gärna av lokalbokning/schemaläggning. Har du arbetat i KronoX ses det som meriterande.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du trivs med att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du kan arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse och en lätthet för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap.

Upplysningar

Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren 040-665 78 14.

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem . Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2021-05-17. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs inte din ansökan på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan skall innehålla:

 • Meritförteckning

 • Relevanta betyg och intyg

 • Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten

Övrigt

Anställningen omfattar 100% och avser visstidsanställning, ca 6 månader. Fler än en anställning kan vara aktuellt.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Genomförande av intervjuer och tidplanen för rekrytering och tillsättning anpassas efter rådande omständigheter och rekommendationer.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare

SACO: saco-s@mau.se
SEKO: Sekocivil@seko.lu.se
OFR: naser.eftekharian@mau.se

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

 

Du ansöker senast 2021-05-17

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/1015/job?site=6&lang=SE&validator=df9f5539db53eab37b3e3087d2a2669b&job_id=1875

 

 

Parkarbetare, Sommarvikarier juni-aug

Sjöbo kommun – Sjöbo

 

Om arbetsplatsen

Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 400 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Tekniska förvaltningen ansvarar för skötsel och underhåll av kommunens parker, lekplatser, fritidsanläggningar och naturområden. Personalstyrkan består av flera medarbetare fördelade på olika arbetsområden. Under högsäsong ökar personalstyrkan med ca 6 personer. Tekniska förvaltningen söker nu sommarvikarier.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu 2 personer som vill arbeta med oss på parkavdelningen under sommarveckorna från 21 juni – 15 augusti. Arbetet innebär drift och underhåll av parker och grönområden. Skötsel av bland annat gräsytor, lekplatser och rabattytor. Gräsklippning, grästrimning, rabattvård, renhållning, städning.

 

KvalifikationeDu ska vara minst 18 år och ha B- körkort. Har du tidigare erfarenhet av parkarbete, ser vi detta som en merit. God samarbetsförmåga och är engagerad.

 

Ansök här: https://www.sjobo.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb.html#!/3E718C8F-28CE-41B3-A831-01688F193A73

 

 

Verkstadsarbetare till vår kund i Höör

Palm & Partners, Höör

 

Ort: Höör
Referensnr: 4732
Sista ningsdag: 2021-05-23

Nu söker vi verkstadsarbetare till vår kund i Höör!

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår flera olika moment så som svetsning, kapning, kantbockning, laser och montering.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under dagtid.

Erfarenhet

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och noggrann. Du har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete och innehar B-körkort. Truckkort är meriterande.

an

Välkommen med din an redan idag! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig för rekryteringen Karolin Bjäreborn, 0708-953747. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ningstiden löper ut.


Startdatum

Snarast efter överenskommelse.

 

Ansök här: https://career.palmpartners.se/jobb/4732/annons/verkstadsarbetare-till-var-kund-i-hoor

 

Personal till våra återvinningscentraler i Eslöv, Hörby och Höör

Mellanskånes Renhållnings AB – Eslöv

 

För att ha tillräcklig bemanning på våra återvinningscentraler behöver vi ibland ta in personal på timmar. Det kan innebära arbete på kvällar och lördagar, men även dagtid på vardagar när vår ordinarie personal är sjuk eller ledig. Även under sommaren behöver vi ta in extra personal till våra återvinningscentraler när den ordinarie personalen har semester.


Om arbetsplatsen


MERAB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Eslöv, Hörby och Höör. MERAB: s uppdrag är att ansvara för avfallshanteringen i regionen. Det innebär insamling av hushållsavfall och slam från enskilda avlopp, att driva återvinningscentraler samt att hantera och behandla allt insamlat avfall. I regionen finns totalt sex återvinningscentraler.


Arbetsuppgifter


Du kommer att ha din arbetsplats på någon eller några av MERAB: s återvinningscentraler. Du kommer att utföra de arbetsuppgifter som förekommer på en återvinningscentral t.ex. hjälpa våra kunder med information om hur de ska sortera sitt avfall, sortera inkommande farligt avfall och transportera bort fulla behållare. Även daglig städning, skötsel och underhåll av anläggningen samt tillhörande maskiner och utrustning ingår i arbetsuppgifterna. Återvinningscentralerna är alltid bemannade med minst två personer som kan hjälpas åt med arbetsuppgifterna.


Kvalifikationer


Gymnasieexamen
Kunskaper om och intresse för miljö och återvinning
Att du är serviceinriktad
Att du kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
B-körkort är ett krav
Meriterande är hjullastarbehörighet och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Dina viktigaste egenskaper är att du självständigt kan prioritera ditt arbete samt att du är noggrann och ansvarstagande. Du är också serviceinriktad och har lätt för att kommunicera i tal. Du är en positiv och flexibel person som har lätt för att samarbeta.
Anställningens omfattning
Visstidsanställning/timanställning och möjlighet till sommarvikariat.
Frågor
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta driftsledare Tony Strand, tony.strand@merab.se eller 070-609 84 68.
Ansökan
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till följande e-ostadress: hakan.thuresson@merab.se
Ansökningarna behandlas löpande

 

Ansök här: https://www.merab.se/om-oss/jobba-pa-merab/vi-soker-personal-till-vara-atervinningscentraler-i-merab-regionen/

 

Kundservicemedarbetare till Victoria Park och Hembla

Victoria Park AB – Malmö

 

Victoria Park och Hembla är två av Sveriges största privata hyresvärdar. Vi drivs som två separata varumärken med en gemensam ägare i ryggen. Nu etablerar vi ett gemensamt Servicecenter i Malmö där kundserviceteamet kommer att serva båda bolagens hyresgäster från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Som medarbetare i vår kundservice kommer du att vara en nyckelperson i kommunikationen med våra hyresgäster i allt från att hantera felanmälningar och inkommande ärenden till att svara på frågor från våra hyresgäster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ta emot, boka in och följa upp ärenden via telefon, mail och chatt

 • Hantera alla typer av kundrelaterade ärenden i den dagliga verksamheten

 • Verka för att hyresgäster använder och utnyttjar möjligheter och erbjudanden på Mina Sidor

Du ingår i ett växande kundserviceteam som ska serva hela vår geografiskt spridda förvaltningsorganisation. Du kommer att ha daglig kontakt med såväl hyresgäster som dina kollegor spridda över hela organisationen. Arbetet innebär att lyssna på, och skapa mervärden för våra hyresgäster och se till att förväntningar infrias och gärna överträffas på ett kundorienterat och affärsmässigt sätt. Som kundservicearbetare ser du det som en självklarhet att vara en god ambassadör för företaget och att ge ett gott intryck till såväl hyresgäster, kollegor och övriga externa aktörer.

Din bakgrund

 • Lägst 3-årigt gymnasium

 • Erfarenhet från kundservice

 • Goda kunskaper i Officepaketet

 • Kunskaper i IT-baserade affärssystem

 • Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du som söker även har

 • Erfarenhet från förvaltning/bostadsbolag

 • Relevant utbildning inom kundservice

 • Kunskaper i Vitec

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare hos oss på Victoria Park så behöver du vara en strukturerad lagspelare. Du tar ansvar för de uppgifter och ärenden som du blir tilldelad och brinner för att ge den absolut bästa servicen till våra hyresgäster.

Övrig information

 • Startdatum: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Malmö

 • Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen

 • Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

 

Ansök här: https://jobb.victoriapark.se/jobs/1082361-kundservicemedarbetare-till-victoria-park-och-hembla?promotion=209746-arbetsformedlingen

 

Sushikock till nyöppning

Seaweed – Ängelholm

 

Vår verksamhet öppnar upp i juni eller ev. i juli. Arbetsplatsen ligger knappt fem minuter ifrån Ängelholms station så att pendla är inga problem.
I vår restaurang kommer vi servera sushi, sallader och pokébowls. Till detta kommer flera anställas. Denna annonsen rör sushikockar, där vi söker två stycken. En av tjänsterna ser vi gå till en grymt bra sushikock med större ansvar och högre position. För den andra tjänsten räcker det med att vara en bra sushikock. Ett plus är att kunna göra flera olika veganska sushisorter.
Sushidelen kommer vara separat, det kommer finnas kassabiträden som tar emot och levererar beställningar. Du ska bara göra god och fräsch sushi (och förbereda mat) plus förstås tillsammans med oss andra bidra till att hålla en ren och fin lokal.
En trivsam (arbets)miljö med bra villkor och lön är en självklarhet för oss. Nu är vi intresserade av att höra om dig och vad du kan bidra med! : ) Välkommen att maila din ansökan eller frågor till seaweedrestaurang@gmail.com. Söker du tjänsten med högre ansvar kan du skriva t.ex. ”Sushikock – ledande position” i ämnesraden/rubriken.

 

Ansök här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24758725

 

Reporter till TV4 i Malmö – tillsvidareanställning

TV & CMORE – Malmö

 

Nu söker vi dig som vill bli en av TV4:s profiler i Malmö med Sydsverige som arbetsområde.

Som riksreporter på TV4:s redaktion i Malmö jobbar du i huvudsak mot TV4Nyheterna, men kan också komma att synas i våra aktualitetsprogram som Nyhetsmorgon och Efter Fem. På redaktionen är ni fyra reportrar som jobbar tätt med huvudredaktionen i Stockholm och med de andra riksreportrarna runt om i landet.

Du följer nyhetsläget i bevakningsområdet, tar självständigt fram egna uppslag, gör research, spelar in material och redigerar färdiga inslag till våra sändningar. Du kan också jobba mot våra digitala publiceringar och rapportera direkt i TV4Nyheternas livesändningar

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/82028-tv4-reporter-till-tv4-i-malmo-tillsvidareanstallning/

 

Uppräkningspersonal

Loomis Sverige AB – Malmö

 

Vårt erbjudande till dig!

Vi har som målbild att vara branschens mest attraktiva företag att arbeta för och därför lägger vi mycket tid och energi på att se till att våra medarbetare har det bra och trivs hos oss. För att övertyga just dig om att bli vår nya kollega har vi nedan sammanfattat tre stora fördelar med att arbeta hos just oss.

Interna utvecklingsmöjligheter


Vi erbjuder många olika utvecklingsmöjligheter och med tiden kan du växa både i din roll, med fler arbetsuppgifter och större ansvar, eller vidare till en helt ny roll inom företaget. Ditt arbete ska vara utvecklande och roligt – varje dag. För dig som har driv och engagemang finns förutsättningarna att komma väldigt långt i vår organisation då Loomis har blivit utsedd till ett av Sveriges karriärföretag 6 år i rad.

Stark teamkänsla


Du kommer in i en härlig arbetsgrupp där det inte spelar någon roll vilken befattning du har eller hur länge du jobbat hos oss – alla är lika viktiga för vårt bolag. Våra medarbetare värderar varandra väldigt högt och är alltid måna om att hjälpa och stötta varandra. Arbetsgrupperna har en väldigt stark sammanhållning, något som många anser vara det allra bästa med jobbet.

Mångfald


Vi tror på mångfald. Vi tror att det behövs personer med olika kunskaper och bakgrund för att bygga upp en så stark företagskultur som möjligt och därför värdesätter vi just dig och dina egenskaper för att hela tiden kunna bli bättre.

Som uppräkningspersonal bär du ett stort ansvar. Du kommer utföra uppdrag åt bland annat banker och handel tillsammans med ditt team av härliga kollegor. Ni kommer att med hjälp av maskiner sköta uppräkning av valuta, slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av ordrar från kunder samt packning av växel.

Tjänsten är ett sommarvikariat med chans till fortsatt behovsanställning.

Våra grundläggande krav är inte många men väldigt viktiga för att vår relation ska bli så bra som möjligt. För att bli uppräkningspersonal ska du vara 18 år eller äldre och ha fullgjort en gymnasieutbildning eller liknande. Du behöver även behärska det svenska språket i både tal och skrift, samt vara ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi. För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, är en ärlig och lojal teamspelare. Arbetet som uppräknare kräver även att du är stresstålig, serviceinriktad och noggrann.

Välkommen med din ansökan!

Vi är specialisten på kontanthantering.Vi ser till att flödet av kontanter fungerar i samhället.

Vi på Loomis finns för att alla i Sverige ska kunna handla smidigt, vare sig vi är unga eller gamla. Friska eller sjuka. Vare sig vi bor på landsbygden eller i storstaden. Vare sig vi driver en liten rörelse eller en större. För att lyckas med det behövs kontanter även i en överskådlig framtid. Och svenskarna håller med. Sjuttio procent* av oss vill inte leva kontantfritt. Men vi ska naturligtvis utvecklas i vår tid. Det är därför vi nu fokuserar på affärsutveckling och på att hitta nya tjänster som kan komplettera det vi redan gör så bra – att vara specialist på kontanthantering.

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/82397-loomis-upprakningspersonal/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer