Välj en sida

STÄDARE TILL PRO ASSISTANS MALMÖ

 

Jobbarenan AB – Lund

 

JOBBARENAN är ett företag som arbetar med kompetensförsörjning inom bl. a. rekryterings- bemanningstjänster i södra Sverige. Våra huvudmarknader är Malmö, nordöstra och nordvästra Skåne. Vi är mycket kunniga inom chefer/ledare, verkstad/industri, administration/ekonomi, IT/Media, bygg/anläggning, serviceyrken och transport/lager. Där vi skräddarsyr olika lösningar för våra kunder. Ledningen har arbetat i ledande befattningar inom arbetsledning, rekrytering, uthyrning och försäljning sedan 1994. Vi skapar en bättre vardag för små och mindre företag.

Om företaget/kunden
Pro Assistans är en kedja som erbjuder ett heltäckande tjänstekoncept inom trädgård/grönyta och städ/hushåll.

Vi arbetar med såväl företag som privatkunder och finns etablerade på en rad orter längs västkusten ner till Skåne. På privatmarknaden är vi stora på hushållsnära tjänster. Tjänsten är på deltid minst 80%, ofta finns det möjlighet till mer timmar.

Arbetsbeskrivning
För att passa in i tjänsten städare hos Pro Assistans är tidigare erfarenhet av hem-, trapp- och kontorsstädning. Vilket du kommer att arbeta med även hos Pro Assistans. Du kommer att utgå från hemmet med stripad företagsbil. Det är många kunder som finns i området Löddeköpinge/Lund så det är meriterande om du bor i när området

Vi arbetar enskilt och i team. Du bör vara strukturerad i ditt arbetssätt då det stundom förekommer en hög arbetsbelastning där stress är ett vanligt inslag. Din fysik bör också vara god då arbetet ibland är fysiskt krävande.

Erfarenheter och utbildning
3-4 års arbetsplatserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hem-, trapp-, kontorsstädning.
Gymnasiekompetens eller motsvarande
Svenska i tal och skrift.
Körkort minst klass B.
Personliga egenskaper
Driven
Social
Lyhörd
Självständig
Ambitiös
Ledare
Kommunikativ
Strukturerad
Välkommen att registrera ditt intresse på vår hemsida jobbarenan.se eller via mail stefan@jobbarenan.se Urvalet sker löpande viket innebär att vi behöver din ansökan så fort som möjligt.

 

Ansök här: https://jobbarenan.varbi.com/what:job/jobID:338875/type:job/where:1/apply:1

 

Senior Akustiker

 

Ramböll – Malmö

 

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din tekniska expertis inom buller och akustik i en affärsnära och kundorienterad roll för att tillsammans med kompetenta kollegor leda arbetet med bullerfrågor, både i externa uppdrag samt internt inom vår teknikorganisation För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av stora infrastrukturprojekt där din kompetens inom akustik och bullerkartläggning spelat en avgörande roll för projektet. Vi tror också att du är en erfaren uppdragsledare som motiveras av att bygga relationer och se nya affärsmöjligheter. . Om du är vår nya Senior Uppdragsledare inom akustik – klicka på knappen ”Apply” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Mobility inom Transport

Som vår nya Senior Uppdragsledare inom akustik kommer du att vara en del av vår resa framåt där samhällsansvar, hållbar samhällsutveckling och attraktiva miljöer för våra medmänniskor står högt upp på agendan. Vi välkomnar dig till en enhet med kompetenta och drivna medarbetare där vi värdesätter samarbete, innovativa lösningar och personlig utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Uppdragsledning för buller/akustik inom stora infrastrukturprojekt som ex. vägplaner och järnvägsplaner
Kundnära arbete, nyförsäljning och affärsutveckling på befintliga kunder
Samråda med myndigheter och andra organisationer
Uppdragsledning av egna projekt som ex. stadsomfattande bullerkartläggningar
Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

Gedigen erfarenhet inom buller/akustik
Erfarenhet av uppdragsledning för området buller/akustik inom större infrastrukturprojekt
Erfarenhet av kundnära arbete, idéförsäljning och affärsutveckling
Erfarenhet av arbete med utredning och rådgivning i samband med detaljplaneprocessen samt kunskap inom såväl mätning och beräkning av buller
En civilingenjörexamen eller motsvarande
God förmåga att skapa givande samarbeten, både internt och externt

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Välkommen till Ramboll Transport

Vi är 3200 experter som skapar innovativa och levande stadsmiljöer världen över. Vi utvecklar urbana grönstrukturer för ett bättre stadsklimat och goda förutsättningar för gemenskap, hälsa och trygghet. Vi skapar hållbara transportlösningar där ekonomisk tillväxt och långsiktiga samhällsvinster går hand i hand med människors behov av frihet och närhet. Med vårt breda utbud av tjänster tar vi alltid ett långsiktigt helhetsansvar för de projekt vi är involverade i. Vi arbetar i några av världens största infrastrukturprojekt och är ledande på den nordiska marknaden.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Varje dag löser vi tekniska utmaningar för att göra livet bättre för människor och natur. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2020-06-28.

 

Ansök här: https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/Experienced_Professionals/job/Malm/Senior-Akustiker_JR10405

 

 

Associate till vårt framgångsrika miljörättsteam

 

Setterwalls Advokatbyrå AB – Malmö

 

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.

Setterwalls fortsätter att växa inom miljörätten och söker nu till Malmökontoret en junior jurist med ett brinnande intresse inom miljörätten.

Är du en nyutexaminerad, affärsintresserad och driven jurist med ett brinnande intresse för miljörätt? Vi erbjuder dig en möjlighet att inleda en spännande karriär i vårt framgångsrika miljörättsteam hos Setterwalls.

Hos oss blir du direkt en del i ett växande team bestående av såväl erfarna advokater och jurister med djup kunskap inom miljörättens alla delar som ambitiösa juniora talanger som precis som du vill bli riktigt skickliga jurister. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi bygger vidare på en stark gemenskap och prestigelöst samarbete där uppmuntran, ansvar och delaktighet är vår vardag.

Som jurist hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter och tillsammans med dina kollegor hanterar du spännande uppdrag och ärenden. Du kommer att bli väl introducerad i arbetet och snabbt få ett växande ansvar i en händelserik och omväxlande miljö. Förståelsen för våra klienter och leverans till dem är alltid vår främsta prioritering och med stöd av din handledare och dina kollegor bistår du våra klienter med kvalificerad juridisk rådgivning. Vi skapar goda individuella förutsättningar för dig och som en del i arbetet får du genomgå ett välarbetat internt utbildningspaket som utvecklar dig mot att bli en framåtsträvande och självständig jurist hos oss. Väljer du oss, så kommer vi att satsa allt på dig.

Du har en nyligen erlagd juristexamen med goda akademiska meriter. Du brinner för mötet med nya människor och känner att konsultrollen passar dig. Vidare är du en engagerad lagspelare som gärna tar eget ansvar och har ett proaktivt sätt att arbeta. Vi vet att mångfald är avgörande för vår framgång, därför lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper.

Bli en del av vår gemenskap genom att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi kallar till intervjuer löpande, och ser fram emot att ta del av din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://karriar.setterwalls.se/jobs/112633-associate-till-vart-framgangsrika-miljorattsteam?ref=platsbanken

 

Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare till WeMind Helsingborg

 

Wemind AB – Helsingborg

 

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Till Helsingborg söker vi nu en vårdadministratör som kommer att arbeta brett med olika administrativa uppgifter. Som vårdadministratör hos oss ansvarar du för utskrifter av diktat, remisser, utlåtanden och intyg samt i övrigt förekommande sekreteraruppgifter. I tjänsten ingår även arbete i vår reception, kassa och telefonhantering samt service till övrig personal på arbetsplatsen.

Önskemål/meriter:
Vi söker dig som har utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration (KY) eller läkarsekreterarutbildning. Erfarenhet av arbete som vårdadministratör är meriterande och gärna erfarenhet av psykiatri och vårdadministrativa system såsom Melior och tidbokningssystemet Våps. En förutsättning för tjänsten är att du har datorvana samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en gedigen känsla för service, tar egna initiativ, har god samarbetsförmåga, flexibilitet samt en positiv inställning i kontakten med patienter och arbetskamrater. Dessa är egenskaper som värderas högt.

Wemind Helsingborg är en privat aktör som bedriver vuxen psykiatrisk öppenvård i Helsingborg. Vårt uppdrag är att bedriva en effektiv och säker psykiatrisk vård med utgångspunkt i evidensbaserade insatser och med ständigt fokus på att utveckla och förbättra vårt arbete. Vi söker dig som vill arbeta i en expansiv organisation för uppsökande och samhällsbaserad psykiatri. Tjänsten hos oss kommer att bjuda på stora möjligheter till variation i arbetet samt möjlighet att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom mottagningen, och att de patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga vi möter ska få ett mycket gott bemötande. Vi lägger därför stor vikt vid förmåga till egna initiativ, samarbete, flexibilitet samt en positiv hållning i mötet med patienter och arbetskamrater.

Du ska ha en eftergymnasial utbildning (KY) eller motsvarande medicinsk sekreterarutbildning eller utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration. Erfarenhet av tidigare arbete som receptionist och receptionsarbete är meriterande.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss https://www.wemind.se/.

Till bemanning- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Körkortskrav: B
Arbetstider och omfattning: Tillsvidare, heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ersättning: Fast lön enligt avtal

Kontakt:
Sadina Dervisevic, chefsstöd: 042-400 43 90
Lotta Björk, biträdande verksamhetschef: 042-36 40 69

 

Ansök här: https://jobb.wemind.se/jobs/891969-vardadministrator-medicinsk-sekreterare-till-wemind-helsingborg?promotion=161904-arbetsformedlingen

 

 

Församlingspedagog i Allhelgona församling

 

Lunds Pastorat – Lund

 

Med Närvarande – Bedjande – Försonande som ledord tar Svenska kyrkan i Lund nya steg
inför framtidens utmaningar. Svenska kyrkan i Lund är ett pastorat med 7 församlingar, 1
domkyrka, 14 kyrkor, 3 kapell, och 2 förskolor, begravningsverksamhet och ett kansli.
Dessutom har vi Sjukhuskyrka, Familjerådgivning och Diakonicentral. Här finns drygt 200
anställda och en mängd ideella medarbetare, varav drygt 130 förtroendevalda.
Kyrkorådet har det övergripande ansvaret och all verksamhet leds av domprosten. I varje
församling finns församlingsråd och församlingsherde. Vi är en kyrka med gudstjänsten i
centrum och vi finns i livets alla skeden; vid dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Allhelgonaförsamlingen innefattar sjukhuskyrka, familjerådgivning och församlingsarbete. Vi har ett arbetslag där flexibilitet och samarbete är viktigt.

Vi söker dig som är församlingspedagog och har stort intresse för musik

Som vår församlingspedagog vill vi att du arbetar för barns och ungdomars plats och delaktighet i Lunds Allhelgonaförsamling. Arbetets huvuduppgifter ligger på ungdomar och konfirmander, samt relationerna med skolor. Vår konfirmandgrupp Unplugged med musikprofil är en etablerad sommarlägergrupp som du är ansvarig för. I församlingen finns flera ungdomsgrupper. Du är drivande i det pedagogiska arbetet för hela församlingen tillsammans med kommunikatör och diakon. Fokus i tjänsten ligger på ungdomar men du ska tycka om att arbeta med barn och unga i alla åldrar.

Kvalifikationer:
Församlingspedagogutbildning eller pedagog med församlingserfarenhet

Om dig:
För oss är det självklart att du värdesätter olikheter, förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar oss. God kommunikationsförmåga är en förutsättning för att hantera alla de typer av mellanmänskliga möten som ligger i tjänsten. Du har lätt för att skapa förtroende och utveckla relationer, framförallt med ungdomar och har förmågan att se enskildas behov, även i en grupp. För att trivas hos oss bör du också vara lyhörd, flexibel och initiativrik. Tjänsten förutsätter att du ser lösningar i stället för hinder och är samarbetsvillig. Du har också ett stort intresse för musik i alla former och är van att arbeta bra, både i team och självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvälls- och helgtjänstgöring ingår i arbetet, 38,25 tim./vecka

Referenser: Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annons-och rekryteringsföretag.

Kontaktuppgifter till fackliga parter:
KyrkA – Bodil Wiktorsson Bengtsson
0431-43 75 62

Vision – Frida Abenius
046-71 87 76

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I021/1793/job?site=9&lang=SE&validator=890119a7db2674d3044353cfa67d2a52&job_id=17

 

 

Platschef till Svensk Direktreklam i Malmö

 

Malmixx Projekt AB Svensk Direktreklam – Malmö

 

arbetsbeskrivning.
Får du energi i mötet med människor och trivs med att leda andra? Föredrar du att arbeta i en dynamisk organisation där ingen dag är den andra lik? Drivs du av utmaningar i vardagen och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rollen för dig!

Svensk Direktreklam i Malmö söker nu en Platschef, en roll där du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö!

ansvarsområde.
I rollen som Platschef ansvarar du för att självständigt driva och utveckla verksamheten på operativ nivå i enlighet med bolaget mål och värderingar. Du har fullt resultatansvar samt ansvar för att organisera och delegera ansvar i den dagliga verksamheten genom den lokala personalen, bestående av både kontors- och produktionspersonal, i syfte att uppnå bästa möjliga resursanvändning. I ditt ansvar ingår att driva och implementera rutiner för att säkerställa en hög produktions- och distributionskvalitet.
Utöver detta har du även ett eget ansvar för att bearbeta, hantera och betjäna kunderna på din lokala marknad samt arbetar med uppsökande försäljning.
Du blir en del av ett engagerat och drivet team lokalt och inom bolaget finns ytterligare två tjänster med motsvarande befattning som du arbetar i nära samarbete med. Du rapporterar direkt till Chef Produktion.

arbetstider.
Heltid.

kvalifikationer.
Vi söker dig som är prestigelös och som trivs i en föränderlig miljö. Du triggas av variation i arbetet har inga problem att ena dagen sitta i förhandling med potentiella kunder för att nästa dag rycka ut och köra truck på lagret. Din inställning är att ingenting är omöjligt och du sätter alltid laget före jaget. Din ledarstil bygger på ett coachande förhållningssätt och du uppvisar handlingskraft, driv och social förmåga.
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med erfarenhet av att leda andra, en god affärsförståelse samt ett starkt mål- och resultatfokus. Du har en god förståelse för ekonomi, statistik samt uppföljning och har med fördel erfarenhet av att arbeta med nyckeltal, prognoser och budgetering. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt körkort är ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
ansökan.
Låter tjänsten intressant? Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. Sista ansökningsdag: 2020-06-28.

Vi samarbetar med Randstad i den här rekryteringen. För frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hutzelmann, mikaela.hutzelmann@randstad.se
Uppdragsgivare: Malmixx Projekt AB Svensk Direktreklam

Ort: Malmö kommun

Sista ansökningsdag: 2020-06-28

Kontaktperson: Mikaela Hutzelmann Persson

 

Ansök här: https://www.metrojobb.se/jobb/1933128-platschef-till-svensk-direktreklam-i-malm%C3%B6?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Personlig assistent med djurintresse, tjänst cirka 70 %

 

Kooperativet Lila Ekonomisk fören – Malmö

 

Beskrivning
Jag är en rullstolsburen tjej i 38-årsåldern som bor strax utanför Malmö i Oxie.

Jag har ett funktionshinder som gör att jag behöver personliga assistenter till min hjälp för att t ex ta hand om mitt hem, städa, tvätta och laga mat eller när jag ska i väg på olika aktiviteter, utflykter eller träna så att jag också kan leva som alla andra. Ett par av mina assistenter ska nu gå vidare med studier och jag söker därför dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent på tjänst cirka 70 %. Jag har assistans dygnet runt med 5 timmars sovande jour under natten. Det är ett rullande 4-veckorsschema med både dag- och nattpass samt arbete varannan helg. Anställningen startar alltid med bredvidgång för att vi båda ska känna oss trygga med varandra och vårt samarbete.

Jag söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent och ser långsiktigt på en tjänst hos mig. Du behöver vara flexibel och inte ha några problem eller hinder för att jobba olika tider på dygnet eller på helger. Vi är ett glatt gäng med mycket humor och uppskattar någon med glimten i ögat. Har du möjlighet att starta omgående är det ett stort plus. Ett av mina stora intressen är mina två hundar och mina två katter, ett intresse vi gärna får ha gemensamt. Jag utgår från att du på grund av detta inte har någon allergi. Då jag själv är kvinna och på grund av arbetets art ser jag gärna kvinnliga sökanden. Bilkörning kommer att ingå i tjänsten varför körkort är ett krav!

Välkommen med din ansökan!

#jobbjustnu

Kooperativet Lila är en av Sveriges första assistansverksamheter. Vårt mål och vision är att ge våra medlemmar den assistans de själva önskar samtidigt som de anställda personliga assistenterna skall erbjudas de bästa förutsättningarna i sin anställning.

Under våra 25 år har verksamheten utvecklats tillsammans med reformen som gav oss personlig assistans i Sverige. Några av våra medlemmar har med sitt politiska engagemang på riksnivå varit med och påverkat den lagstiftning som ger personer med funktionsnedsättning ”rätt att leva som andra”.

www.kooperativetlila.se

 

Ansök här: https://kooperativetlila.varbi.com/what:job/jobID:338730/type:job/where:1/apply:1

 

 

Maskinoperatör

 

AR Packaging – Lund

 

Är du vår nästa medarbetare? Just nu söker vi engagerade och drivna maskinoperatörer till vårt produktionsteam i Lund!

OM ROLLEN
I rollen som maskinoperatör kommer du tillsammans med ett kompetent produktionsteam ansvara för den allmänna driften och skötseln av våra förpackningslinjer. Du säkerställer att vi levererar förpackningsmaterial av högsta kvalité och bidrar med förbättringsförslag inom vår produktionsprocess. Tillsammans med engagerade medarbetare och produktionsledning kommer du att ansvara för att driva, optimera och förbättra vår effektivitet i den förpackningsmaskin du arbetar vid. Som maskinoperatör ansvarar du för produktens kvalitet, maskinens drift samt arbetar aktivt med reducering av materialspill och reklamationer. Det dagliga arbetet innefattar bland annat övervakning och justering av maskinen, kvalitetskontroller, materialpåfyllnad och truckkörning.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har ett brett tekniskt kunnande och har en teknisk utbildning eller motsvarade erfarenhet. Du har god vana av truckkörning med ledstapel samt erfarenhet av skiftarbete. Erfarenhet av att arbeta med 5S är meriterande för tjänsten. Har du dessutom erfarenhet inom förpackningsbranschen och materialkunskap med fokus på förpackningsfilmers egenskaper kommer du att känna dig riktigt hemma hos oss!

DU SOM SÖKER
Vi söker dig som är driven, snabblärd och gillar när det är ett högt tempo. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du känner ett stort ansvar för de produkter du framställer och lämnar bara ifrån dig material som du är stolt över. Du arbetar självständigt med ett kunnigt team runt dig, därför ställs det krav på god samarbetsförmåga och en kommunikation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift behövs.

ARBETSTID
Arbetstiden är 5-skift, vilket kan innebära både dag/ natt och helgarbete på ett rullande skiftschema. Tjänsten är ett vikariat tom mitten på november. Start omgående, placeringsort Lund.

VILL DU VETA MER OM TJÄNSTEN?
Kontakta Kenneth Karlsson, Produktionschef: Tel: 072-9819106

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

 

Ansök här: https://www.flextrus.com/en/About-Us/Career/Open-Posts?jobid=112967&ref=indeed