Välj en sida

Farmaceut till Apoteket Ljungen i Örkelljunga

Apoteket – Örkelljunga

Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både skäl och själ för en utvecklande karriär.

Låt oss själa dig en stund

Välkommen till Apoteket Ljungen! Du hittar oss i Örkelljunga och vi är ortens enda apotek.Här välkomnas du av fyra farmaceuter och två egenvårdsrådgivare. Det är ett glatt gäng erfarna medarbetare med positiv inställning! Möjlighet till rollen som säljledare finns.

Våra öppettider är: vardagar 9-18 och lördagar 9-13. Övriga tider har vi stängt för liv och vila. ett måste för hälsan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 30h/v, med tillträde enligt överenskommelse.

Många själ att trivas

Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.

Vissa jobb är mer själklara än andra

Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du är med och bidrar till bättre hälsa för våra kunder, samt delar dina kunskaper med kollegor. Du ansvarar för egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller vid behov.

Självklara meriter

Förutom att du är legitimerad receptarie/apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och intresse av försäljning, är du även en möjlighetsmänniska som tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

För att trivas hos oss är du engagerad och kundinriktad, gillar utmaningar och att samarbeta med kunder och kollegor.

Känns det självklart hittills?

Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Alla erbjudanden om rekryterings- och ansökningshjälp i samband med denna rekrytering undanbedes.

Var annonsen mer själklar än självklar? På apoteket.se/karriär kan du ta del av får finurliga ordbok och lära dig mer om våra skäl och själ för en själklar karriär på Apoteket.

 

 

Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö. Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss.

 

Kontaktpersoner

Emma Nilsson

Apotekschef

010-447 89 15

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I006/1217/job?site=6&lang=SE&validator=3d4c56a7ca41830bb7ced9a32c1f21b3&ihelper=https%3A%2F%2Fwww.apoteket.se%2Fom-apoteket%2Fjobba-hos-oss%2Flediga-jobb%2F&job_id=2081

Butikssäljare / Innesäljare

Prevex ABHelsingborg

PREVEX AB söker nu, för omgående anställning, en driftig och ambitiös butikssäljare/innesäljare till filialen i Helsingborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som kombinerad butikssäljare/innesäljare hos Prevex i Helsingborg arbetar du i ett team om 6 personer. I ditt arbete ingår att serva kunder i vår butik samt hantera inkommande beställningar via telefon och mail.

Som butikssäljare är man med och sköter sedvanliga butikssysslor och aktivt medverkar till att utveckla butiksförsäljningen. Du kommer att hantera förfrågningar gällande hela Prevex sortiment såsom ex verktyg, maskiner, skruv, fog och yrkeskläder.
I rollen som innesäljare arbetar du med kunders beställningar via telefon, webb och mail. I samarbete med butikspersonal och utesäljare jobbar du aktivt med att orderlägga våra kunders önskemål om produkt och leverans samtidigt som du säkerställer att kund får ta del av Prevex hela produkt och tjänstesortiment.

Vidare gäller det att vara en engagerad medarbetare i det dagliga arbetet och jobba aktivt för att skapa en professionell miljö anpassad för våra kunder. Enskilt eller tillsammans med våra säljare etablerar du kontakter med våra nya och befintliga kunder samt våra lokala samarbetspartners.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och känslan av att vilja göra det där lilla extra. För att trivas i rollen är det viktigt att du brinner för kundkontakter samt har ett intresse eller erfarenhet av våra produkter och tjänster. Du är utåtriktad, har en social förmåga och har lätt för att skapa nya relationer och utveckla ditt kontaktnät. Vidare är du noggrann, flexibel, självgående och tycker om att vara behjälplig och ge god service. Du är lösningsorienterad och har förmågan att få saker att ske genom att sparka bollen istället för att beskriva den.

Vi söker dig som

 

 • gillar byggbranschen
 • tidigare jobbat med försäljning och kundservice
 • duktig på att ta ansvar
 • trivs i högt tempo
 • lätt för att hantera dator
 • talar och skriver svenska flytande
 • gillar att samarbeta
 • Arbetstid

Mån – Fre 07.30 – 16.30
Viss flexibilitet behövs för att kunna täcka upp för kollegor

 • Lön

Fast lön

 • Varaktighet/Tjänstegrad

Tillsvidareanställning med inledande provanställning. Heltid.

 • Vad erbjuder vi dig?

Prevex AB är en järnhandel i tillväxt. Vi erbjuder ett kul och spännande jobb i ett framgångsrikt bolag med en trivsam miljö där det ges goda möjligheter till utveckling.

 • Urval sker löpande

PREVEX som är från 1979 har bedrivit nuvarande
verksamhet sedan 1991 och har en beräknad omsättning
för 2020 på 500 MSEK. I bolaget arbetar ca 120 personer.

PREVEX med huvudkontor i Göteborg och filial i både
Sisjön, Malmö, Helsingborg, Halmstad och Skövde vänder sig till
talanger och proffs inom Bygg, VVS och Industrivaruhandeln.

Vår inriktning är försäljning, låsverkstad, maskinservice samt
utbildning inom säkerhet och arbetsmiljöfrämjande produkter och tjänster.

Receptionist sökes till ny verksamhet i Malmö

Docterium Healthtech ABMalmö

Om företaget

DocLab är en av Stockholms största aktörer inom PCR-testning och utfärdande av reseintyg. På vår verksamhet arbetar idag läkare, sjuksköterskor och undersköterskor för testning av privatpersoner samt företag. Vi expanderar nu vår verksamhet och söker ett nytt tillskott till vårt team!

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos DocLab kommer du vara den första personer våra kunder ser och bemöts av. Rollen innefattar att kontrollera kunduppgifter samt registrering inför deras provtagning.

Du kommer arbeta tillsammans med ett team av vårdpersonal som arbetar med PCR-provtagning och antigenprovtagning för utfärdande av reseintyg, även antikroppstestning (kapillärprovtagning). Det är endast personer som är symtomfria patienter som behöver ett reseintyg inför sin resa. Du kommer arbeta på vår nya mottagning i Malmö.

Vid anställning kommer du få en utbildning i rutiner och journalsystemet vi arbetar med.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är flexibel, självgående och serviceinriktad. Du trivs bra i team och med att skapa kontakt med människor och engagerad i ditt arbete. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom service och med administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer

 

 • Du har tidigare arbetat inom service eller reception
 • Du behärskar flytande engelska i både tal och skrift
 • Du behärskar flytande engelska i både tal och skrift.

Meriterande

 

 • Du har tidigare erfarenhet inom vård- och omsorg
 • Du har studerar en utbildning mot vård- eller serviceyrke

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansvarig rekryterare: Helena Tordell

Omfattning: Timanställning

Start: Omgående

Ansök här: https://doclab.teamtailor.com/jobs/1066086-receptionist-sokes-till-ny-verksamhet-i-malmo?promotion=205862-arbetsformedlingen

Lagermedarbetare till AkzoNobel

AkzoNobel – Malmö

Datum: 2021-feb-03

Placering: Malmö, SE

Företag: AkzoNobel

Job Purpose

Key Accountabilities

Key Activities

Experience

Competencies

Accepting Direction
Accepting Responsibility
Acquiring Information

AkzoNobel har passion för färg. Vi är experter inom den ädla konsten att skapa färg och ytbehandlingar, och sätter standarden för måleri och ytskydd sedan 1792. Vår varumärkesportfölj i världsklass – Nordsjö, International, Sikkens, Interpon m.fl. – väljs med förtroende av kunder världen över. I Sverige arbetar 950 medarbetare inom vår kommersiella verksamhet eller med tillverkning på någon av våra fabriker i Angered, Kristinehamn och Malmö. Vårt huvudkontor ligger i Nederländerna och företaget är aktivt i 150 länder, med cirka 34 500 talangfulla medarbetare som är starkt engagerade i att leverera högpresterande produkter och tjänster på den nivå som våra kunder förväntar sig.

 

 

Vi söker nu lagermedarbetare för säsongsanställning till vårt härliga team i Deco-lager!

 

Vad kommer du att arbeta med?

Som Lagermedarbetare kommer du arbeta med följande:

 • Plocka order till våra kunder, både manuelltplock samt helpallsplock
 • Godshämtning från produktionen med traktor
 • Ta emot pallar och gods från produktionen och från externa leverantörer, samt kontroll av inleverans.
 • Färgbrytning till våra kunder enligt de order som innehåller detta
 • Utlastning av gods enligt angivna tidsramar
 • Aktivt delta i dagliga möte och delta i förbättringsarbete
 • Aktiv delta i säkerhetsarbetet på lagret (BBS,FF, tillbud, etc)

 

Du kommer rapportera till Warehouse Operations Lead och vara placerad på siten i Malmö.

 

 

Vem är du?
Som person har du mycket god förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är en flexibel teamspelare som gillar att arbeta i ett tidvis högt tempo. Du har god erfarenhet av att arbeta på lager med förekommande arbetsuppgifter. Att du sätter säkerheten främst och alltid tänker kvalite och kund i varje steg av ditt arbete ser vi som en självklarhet. Det krävs dessutom att du har truckkörkort A C. Du är van att arbeta med datorer och då företrädesvis Warehouse Management System. Dessutom har du goda kunskaper i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i att uttrycka dig väl i engelska.

 

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Vi på AkzoNobel erbjuder en varm och inkluderande atmosfär där vi arbetar som ett för att nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

 

 

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!

 

 

Tjänsterna vi erbjuder är säsongsanställningar på heltid med start omgående till och med september. Vi söker personal till flera olika arbetspass, både dag och kvällstid. Ange därför i din ansökan vilka möjligheter du har att kunna jobba under dessa tider.

 

 

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email eller telefon.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta, Sara Vernblom, Warehouse Operations Lead, sara.vernblom@akzonobel.com

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, patrik.hassel@akzonobel.com

Facklig kontakt, IF Metall: Philip Maughan +46 708 35 61 60

Ansök här: https://careers.akzonobel.com/job/Malm%C3%B6-Lagermedarbetare-till-AkzoNobel/647885901/