Välj en sida

 

Regionchef

 

Pågen AB – Malmö

 

Välkommen till Pågen, Sveriges största bageri. Här bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Vårt goda, färska bröd finns i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom hittar du vårt bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd med kärlek i 140 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.se

 

Är du en driven person som gillar att jobba i ett högt tempo, ha stort eget ansvar och har erfarenhet från försäljning inom livsmedelsbranschen? Då är detta kanske jobbet för dig!

Vi erbjuder en spännande och ansvarsfull roll, med välkända produkter av hög kvalitet!

Arbetsbeskrivning

Pågen söker nu en Regionchef för region Syd och placeringsort Malmö. I denna rollen har du driftsansvar för regionen samt personalansvar för ca 20 personer och driver lönsam försäljning, både för oss och för våra kunder.

I arbetsuppgifterna ingår utveckling av försäljning, drift och medarbetare. Du har fullt resultatansvar för regionen och ansvarar även för den långsiktiga affärsplaneringen.

Du rapporterar till Försäljningsområdeschef Syd.

För att trivas i rollen brinner du för försäljning och att jobba mot uppsatta mål. Du är resultatorienterad och arbetar utifrån att hela tiden skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare. Du bör trivas med att vara ute på destinationerna och coacha ”hands on”.

För att passa i rollen bör du vara;

Självgående, engagerad och en driven person som gärna tar egna initiativ
En naturlig ledare och lagspelare som motiverar, inspirerar och genom ditt ledarskap förstärker positiva beteende och prestationer
Strukturerad och gilla högt arbetstempo
Vi söker dig som tidigare arbetat med budget – och resultatansvar samt haft personalansvar. Vidare har du en god kommunikativ – och relationsskapande förmåga och ett starkt driv att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Vem är du?

Du har minst 3 – 5 års erfarenhet från kvalificerad och dokumenterat framgångsrik försäljning inom livsmedelsbranschen.

Du har erfarenhet av både ledar- och resultatansvar och har försäljnings- eller marknadsföringsutbildning som bakgrund.

Erfarenhet som butikschef eller försäljningschef inom DVH samt kompetens inom kategoriarbete är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och strukturerad, relationsskapande och affärsmässig. Du är van att se olika affärsmöjligheter och ser det som en självklarhet att fokusera på lönsamhet. Du tar egna initiativ och har en god problemlösningsförmåga.

Krav: B-körkort, goda ekonomi- och IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi dig?

På Pågen bakar vi med kärlek – och vårt uppdrag är långsiktigt.
För att trivas hos oss bör dina värderingar stämma överens med våra, dvs Engagemang, Mod, Ansvar och Gemenskap.

Det är en rolig och aktiv roll, och vi ger dig möjlighet att jobba självständigt och med stort eget ansvar.

Ansökan

För mer information om tjänsten, kontakta Försäljningsområdeschef Michael Gustafsson på tel 040-6728032.

Skicka ditt CV samt personligt brev via vår hemsida www.pagen.se/Jobba hos oss

Sista ansökningsdag är den 24 april 2020.

 

Kontaktperson

Michael Gustafsson

Försäljningsområdeschef

 

michael.gustafsson@pagen.se

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I012/757/job?site=10&lang=SE&validator=e26f16ddb2855b9eb224104131503524&job_id=1143

 

 

 

Butiksmedarbetare

Tele2 – Malmö

 

Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en butiksmedarbetare på heltid till Tele2 i Malmö.

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som för många är en stor och viktig del av vardagen. Som butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och ett stort intresse för att lära dig mer inom kundservice och försäljning. Som person är du driven, relationsskapande och drivs av att arbeta tillsammans mot butikens gemensamma mål.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du dagligen gör skillnad för våra kunder. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp.

På Tele2 drivs vi av intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion med praktik i butik, introduktion av butikschef och ett digitalt utbildningspaket. Efter ett par veckor blir du även inbjuden till en introduktion på vårt huvudkontor i Kista – allt för att göra dig mer rustad för butiksjobbet!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Som ett steg i rekryteringsprocessen utför Tele2 en bakgrundskontroll på aktuella kandidater.

 

Ansök här: https://jobs.tele2.com/job/Malm%C3%B6-Butiksmedarbetare/597891401/?utm_source=Tele2JobOpenings&utm_source=Indeed&utm_medium=Organic&utm_campaign=Organic

Skoladministratör till Ölyckeskolan

Eslövs Kommun

 

I arbetet som skoladministratör innebär ett nära samarbete med skolledningen, elever och vårdnadshavare. Det är ett omväxlande arbete där du bland annat hanterar olika typer av elevadministration såsom in- och utskrivning, registrering av språkval, betygshantering och närvaro. I arbetet ingår även personaladministration i form av schemaläggning, annonsering och avtalsskrivning samt vikariehantering.

Som skoladministratör har du ett nära samarbete med skolans IKT/skola24-ansvarig. Du kommer även att arbeta med diarieföring och ha viss ekonomihantering. Du sitter dessutom med i ledningsgruppen som sekreterare.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning med inriktning mot administration eller ekonomi. Har du en eftergymnasial utbildning inom HR eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig, ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet som administratör inom grundskola där du hanterat arbetsuppgifter liknande de som gäller för tjänsten. Det är meriterande ifall du har erfarenhet och god förståelse för olika typer av digitala verksamhetssystem och arbete med schemaläggning. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Procapita, Ecompanion Webb, Raindance och Qlikview är detta extra värdefullt.

Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att arbeta enligt gällande rutiner, lagar och avtal. Att du är bra på att planera din tid effektivt och själv prioritera bland dina arbetsuppgifter är av stor vikt då arbetsmängden varierar över tid. Det är också viktigt att du kan anpassa dig till förändringar och har förmåga att prioritera om när situationen kräver det. För att lyckas i rollen behöver du, förutom att ha ett administrativt sinne med öga för detaljer trivas med de många kontakter arbetet innebär. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har därmed lätt för att bygga relationer. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket väl, såväl skriftligt som muntligt.

Då du i tjänsten kommer hantera olika typer av verksamhetssystem förutsätter vi att dina datorkunskaper är goda.

Tjänsten är på 80-100 %, ett vikariat på ca 1 år med möjlighet till förlängning.

Vi ser fram emot din ansökan!
Erfarenhet:
Ingen erfarenhet krävs

 

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Anställningsform:
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Antal platser: 1
Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-04-19

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=FBC46919-0F13-4F88-A859-0775A8FEEB59&templateid=0

100 % speciallärare till Dalslundskolan 7-9 i Åkarp

Burlövs kommun

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun – den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Vi arbetar utifrån en värdegrund där vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi har ett professionellt sätt, där vetenskaplig grund och dialog lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och för vårt arbete. Vår förhållandevis lilla kommun ger dig stora möjligheter att påverka och delta i utvecklingsarbetet för våra barn och elever.

Vi söker dig som är intresserad av att delta i och bidra till vårt framgångsrika arbete. De absolut viktigaste resurserna vi har är våra lärare och pedagoger. Våra resultat beror på vårt lagarbete, vår samsyn och övertygelsen att alla våra barn och elever ska lyckas. Vi satsar mycket på dig och dina kollegor genom väl grundad fortbildning, systematiska analyser och aktivt arbete med din arbetsmiljö.

 

Arbetsuppgifter

Burlövs kommun växer så det knakar och vi utökar vårt elevantal. Dessutom väljer Burlövs kommun att prioritera skolan och ge en ökad budget. Med anledning av dessa faktorer har vi möjlighet att utöka vår personalstyrka! Vi är stolta och vi vill bli ännu bättre. Vill du vara med?

Nu söker vi en positiv, engagerad speciallärare som vill vara med och driva vår pedagogiska utveckling framåt och som ser möjligheter även när något är svårt. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på elevaktiva och formativa arbetssätt, samt på reflekterande lärande. Vi tror att du har lätt att skapa relationer med andra,att du gillar att arbeta tillsammans i team och att inspirera och bli inspirerad av dina kollegor i arbetslaget.

I uppdraget ingår att ge stöd i klassrummet, att genomföra kartläggningar, utredningar, uppföljningar och utvärderingar på olika nivåer samt handledning och konsultation till ledning och övriga pedagoger. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och vana av att samarbeta i arbetslag. Ett gott bemötande är också viktigt, mot såväl elever och vårdnadshavare som medarbetare. Du bör ha struktur och ordning i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du är flexibel och utåtriktad och att du vill arbeta för en fortsatt utveckling av verksamheten. Du kommer arbeta enskilt med elever samt med elever i grupp. Du ingår i skolans elevhälsoteam på skolan och i nära samarbete med specialpedagog. Din roll blir viktigt för skolans elevhälsa och skolutveckling.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad speciallärare. Du har dokumenterad kunskap och erfarenhet i arbete med barn och ungdomar. Att använda digitala verktyg och kompensatoriska verktyg är en självklar del av din lärargärning och du strävar efter att utveckla din egen och framför allt elevernas digitala kompetens i deras dagliga vardag. Önskvärt med ett stort intresse av processledning. Du ska kunna arbeta både självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten samt även kunna arbeta i team med andra. Har du tidigare erfarenhet som speciallärare är det meriterande. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper som social kompetens, flexibilitet och samverkansförmåga.

Du ska ha hjärtat på rätta stället och samtidigt ha ett professionellt förhållningssätt och ska vara flexibel och lyhörd för både barn och föräldrar. Du bör kunna använda ett lösningsfokuserat arbetssätt och ha förmåga att locka fram elevernas och föräldrarnas tillit. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och förmåga att skapa goda relationer. Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet.

Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du utgår från ett grundligt arbete på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet. Du är övertygad om att alla barn och elever kan lyckas och att du är en mycket viktig del i det. Du inser vikten av en rik och bred undervisning/verksamhet och stimuleras av detektivarbetet att leta efter metoder för varje barns lärande.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2020-04-30

Referensnummer: A944544

Ansök nu

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=5850AAB2-6E6E-42B8-B2FF-6600B2DFD35A&locId=1

 

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Landskrona Kommun

 

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.

På miljöförvaltningen i Landskrona stad arbetar 25 personer fördelade på strategi- och service, hälsoskyddssektionen och miljösektionen. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

VÄLKOMMEN TILL OSS!

 

ARBETSUPPGIFTER

Vi behöver en erfaren miljö- och hälsoskyddsinspektör som brinner för hälsoskyddsfrågor och tycker det är roligt att kommunicera med människor. Du kommer att arbeta i en engagerad grupp som består av nio personer med varierade arbetsuppgifter.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har motsvarande högskoleutbildning som vi bedömer som likvärdig. Arbetet innebär täta kontakter med medborgare och företag som du behöver bemöta på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Du behöver vara resultatinriktad, ha lätt för att kommunicera och vara serviceinriktad. För att klara det dagliga arbetet behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort för personbil är ett krav. Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som miljö- och hälsoskyddsinspektör. Vi värdesätter särskilt om du har erfarenhet av arbete med hälsoskyddstillsyn och erfarenhet av att arbeta med bullerfrågor.

 

ÖVRIGT

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%252fApplicant%252fApply.aspx%253fguidAssignment%253dbdb7ad53-0d78-4495-b3e9-d01d5e335568%2526frameablegui%253d

 

Ansvarstagande och skickliga snickare till Byggservice Malmö

Erlandsson Bygg i Syd AB – Malmö

Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 800Mkr och en historisk tillväxt om ca 90Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.

Vi söker flera ansvarstagande och skickliga snickare till vår byggserviceavdelning i Malmö

Du som söker skall ha yrkesbevis inom trä samt gedigen erfarenhet från byggservice eller mindre entreprenader. Som snickare hos oss får du mycket eget ansvar och kundkontakt. Som person ser vi gärna att du är flexibel, kvalitetsmedveten, initiativtagande och inser betydelsen av en nöjd kund. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen.

Ansökan görs snarast via vår hemsida och senast den 30 april vill vi ha din ansökan, vi tillämpar löpande urval.
För ytterligare information kontakta Ola Dryselius, 040-674 00 28.
Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.se för mer information och fler tjänster.

 

Ansök här: http://erlandsson.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=114145&_s1=AMS